-
Απαντήσεις
-
Από ΜαρίαΔημήτρης · Δημοσίευση
Το Σάββατο φεύγουμε και ήδη έχω αγχωθεί για το ταξίδι με την μικρή, ελπίζω να είναι ήσυχη. Άσε ακόμα βρίσκω διάσπαρτα κάνα δυο,απόψε νομίζω θα σηκωνομαι να ελέγχω, δεν μπορώ να καταλάβω και από που μπαίνουν. Είχα πάθει πριν 4 χρόνια τεράστια ζημιά από μυρμήγκια,ξύπνησα το πρωί και είχε μέχρι και στο ταβάνι, είχα πετάξει 2 σακούλες σκουπιδιών τρόφιμα γιατί είχαν μπει μέσα. Και όλο αυτό χειμώνα τότε που είχε ρίξει το πολύ χιόνι. -
Από Stevie · Δημοσίευση
Καλησπέρα κορίτσια... Εύχομαι σε όλες μια τελειομηνη και ευχάριστη εγκυμοσύνη. Είμαι 11 εβδομάδων και σήμερα είχα αρκετό αίμα τύπου περιόδου,πήρα τον γιατρό μου είπε να κάνω ένεση prolutex όπως και έκανα και μου αύξησε την προγενέστερη. Αύριο θα πάω να με δει. Λόγω προηγούμενης αποβολής έχω πάρα πολύ άγχος, βέβαια δεν ήταν όπως τότε είχα απερίγραπτο πόνο,τώρα δεν έχω κάτι. Μου είπε προς το παρόν ξεκούραση (όχι ότι έκανα κάτι ιδιαίτερο ούτως η άλλως). Αντιμετώπισε καμία κάτι αντίστοιχο;; Συγγνώμη για το σεντόνι! -
Από Eliza Kats · Δημοσίευση
Ναι ο δικός μου ανά μήνα σε βλέπει σε αυτές τις εβδομάδες. Εκτός αν θες εσύ νωρίτερα ή υπάρχει κάποιος λόγος. Αλλά οκ δεν συντρέχει κάποιος λόγος για νωρίτερα. -
Από melitiniღ · Δημοσίευση
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Μακάρι να είναι έτσι για να μπορέσω κι εγώ να χαλαρώσω γιατί είναι δύσκολο να περάσει η βδομάδα αλλιώς μέχρι να ξανά πάω για υπέρηχο. 🫶🏻 -
Από Elk · Δημοσίευση
Οπως ειπαν και τα αλλα κοριτσια ερχονται και φευγουν και εμενα ειχε τυχει αυτο οσο μπορεις να εισαο ηρεμη και ολα θα ειναι καλα αυτην την φορα 🥰
-
-
Νέες συζητήσεις