Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μα δε θέλω να την αναγνωρίσει! Άρα δε θα έχει δικαιώματα. Απλά για να το τρίψω στη μούρη το θέλω να μην τολμάει να λέει αυτά που λέει!
    • Η ψυχική μου ηρεμία είναι μια χαρά και απο την στιγμή που έχω αυτό το πλάσμα στην αγκαλιά μου δε μου τη διαταράσσει τίποτα!!! Είμαι ΖΕΝ και χωρίς γιόγκα ή διαλογισμό. Χαχαχαχαχα 
    • Κοριτσι μου η τελική απόφαση για το τι θα κάνεις εννοείτε είναι δική σου, εμένα η γνώμη μου είναι πως φαντάζομαι λίγο πολύ αυτές τις αντιδράσεις τις περίμενες από την στιγμή που δεν ήθελε παιδί αυτός, ζείτε πλέον στο ίδιο μέρος όπου και το «κουτσομπολιό» θα είναι μέσα στο πρόγραμμα δυστηχως.. αλλά και αυτό πόσο θα κρατήσει 1εβδομαδα ; 1 μήνα ; 2; Εεε κάποια στιγμή θα βαρεθούν θα σταματήσουν.. αυτός τώρα κοιτάει να προστατέψει τον εαυτό από τα κακά σχολεία.. το ίδιο θα προτείνω να κανεις και εσύ.. προστάτεψε τον εαυτό σου και την κόρη, κλείσε τα αυτιά σου σε αυτά τα σχόλια - κουτσομπολιά και κοιτά την ζωή σου από εδώ και πέρα τι θα κάνεις… μην μπλέξεις σε διαμάχες με δικαστήρια που θα φέρουν εντάσεις στο σπίτι σου  κράτα το παιδί σου μακριά από αυτά  έτσι και αλλιώς αυτός ήταν ξεκάθαρος από την αρχή, εσύ ήσουν ξεκάθαρη με το τι θέλεις να κάνεις με το παιδί σου δεν βλέπω τον λόγο να μπλέξεις τώρα εκτός αν θέλεις διατροφή τότε αλλάζει το πράγμα 🤷‍♀️ εμένα αυτήν είναι η γνώμη μου κορίτσι μου σου λέω πως τα βλέπω τα πράγματα που ειμαι έξω από το χορό αλλά πραγματικά πέτα αυτό το αγκάθι από μέσα σου, δεν τον χρειάζεσαι αυτόν τον άνθρωπο στην ζωή της κόρης σου, τώρα όταν με το καλό μεγαλώσει ας αποφασίσει μόνη της τι θέλει να κάνει με τον μπαμπά της 
    • Όχι ο γιατρός δε μου είπε να κανω εξωσωματική, λέει ότι η σάλπιγγα είναι οκ και λειτουργική! Απλά εγώ τώρα αυτό που πέρασα μου έχει δημιουργήσει τέτοιο τραύμα που δε θέλω να διανοηθώ ότι μπορεί να γίνει ξανά! Ίσως αν περάσει καιρός το δω αλλιώς αλλά τώρα δε θέλω να το σκεφτώ με τίποτα... Δεν αντέχω να το ξαναπεράσω! Όχι επειδή θα στεναχωρηθω για την απώλεια, αλλά για όλο τον πόνο κ το άγχος "είμαι σε νησι, θα σκάσει η σάλπιγγα, θα πεθάνω πριν έρθει το ελικόπτερο " Αυτό με καίει! Θα δούμε, θα μιλήσω και αύριο μαζί του και βλέπουμε... Αλλα ξέρω κ γω αυτό που λες, και καλά να φαίνεται η σάλπιγγα κανείς δεν εγγυάται ότι θα δουλέψει όταν πρέπει! Εμένα ήταν διαβατες πριν 12 μήνες ακριβώς, ωστόσο το εξωμητριο εξωμητριο! Αλλά άργησα κ γω τις προσπάθειες, είχαμε κάνει διάλειμμα για κάποιους μήνες κ έχω κ εγώ ευθύνη σ αυτό. Έπρεπε πιο γρήγορα. Τέλος πάντων ότι έγινε έγινε!
    • Αμ το κορυφαίο είναι ότι αυτός προχώρησε σε καινούρια σχέση και μάλλον τα διαδίδει αυτά για την γκόμενα. Να μην τον κακό χαρακτηρίσει! Και δεν αποφάσισα εγώ να μην έχει καμία σχέση με τον μπαμπά της η Ισμήνη-Μαρία αλλά εκείνος!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...