Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • ναι καταλαβαίνω τι μου λες! και συμφωνώ. Από τη στιγμή που υπάρχει σπέρμα δεν σου αποκλείει κανένας το πότε και το αν έρθει. Μπορει σε 1 σε 2 σε 5 χρόνια, μπορεί και ποτέ, το θέμα είναι πόσο μπορεί ο καθένας να περιμένει και όπως είπες εγώ δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Όπως κι εσύ έχω βάλει ταβάνι τα δύο χρόνια τα οποία και κλείνουμε τώρα τον Οκτώβριο οπότε και προχωράω σε εξωσωματική. Τώρα αν έρθει πριν μπω στη διαδικασία έχει καλώς, αν όχι προχωράω και εύχομαι έστω και με αυτόν τον τρόπο να έχουμε επιτυχία! Εννοείται ότι δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να πετύχω με εξωσωματική και στο καπάκι που θα χαλαρώσουμε και οι δύο να έρθει κάτι φυσιολογικά. Έχει γίνει άπειρες φορές και το έχω δει και σε συγγενείς μου. Ευχώμεθα!
    • @melitiniღ κορίτσι μου οποιος σας ειπε οτι δ μπορεις να μεινεις εγκυος φυσιολογικα κανει λαθος. Γι αυτο σ εγραψα. Ναι οκ εχετε ενα κακο σπερμα. Αλλα δ ειναι απίθανη η φυσιολογικη συλληψη. Κανεις δ μπορει να σ εγγυηθει το ποτε. Εμενα ετσι μ ειχε πει ο εξωσωματικος. Μπορει να ξεκινησεις προσπαθειες κ να ρθει τ 1ο μηνα, μπορει κ μετα απο 5 χρονια. Μην βγαζετε απο τ μυαλο σαε τη φυσιολογική σύλληψη. Τ θεμα ειναι οτι εσυ δ θες να περιμενεις αλλο. Κ σε καταλαβαίνω απολυτα. Εγω ειχα ταβανι τα 2 χρονια. Δ μπορούσα να περιμένω ουτε μερα παραπάνω. Κ ακριβώς τότε ηρθε. Δ σ λεω οτι ολα τ ζευγάρια με κακο σπερμα θα εχουν φυσιολογική συλληψη αλλα σιγουρα κ γω δ ειμαι ουτε η 1η ουτε η τελευταία.
    • Βρε εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, εκείνος όμως δεν το βλέπει έτσι.. μη ξεχνάμε ότι παίζει ρόλο και ο ανδρικός εγωισμός έτσι.. που αυτή τη στιγμή έχει θιχτεί ανεπανόρθωτα.  Και ο δικός μου είναι άνθρωπος παλιάς κοπής που λένε.. με μυαλά των παππούδων μας σε κάποια θέματα. Εντάξει δεν είναι πάντα κακό αυτό.. ίσα ίσα είναι πολύ της οικογένειας & των αρχών της οικογένειας απλά δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι ο κόσμος προχωράει και γενικά υπάρχει μια εξέλιξη στα πράγματα που αυτόν τον βρίσκουν αντίθετο.  Δεν μπορεί να δεχθεί μέσα του ότι "δεν μπορεί να κάνει παιδιά" .. γιατί κορίτσια μη γελιόμαστε, σε άλλες εποχές αυτοί οι άντρες θεωρούταν στείροι. Άλλο τώρα αν  τύχει και το φέρει η συγκυρία και γίνει το θαύμα.. γιατί κορίτσι μου εσύ μόνο θαύμα μπορώ να το χαρακτηρίσω αυτό που σου έχει τύχει.  Ίσως ο τρόπος που έγραψα κάποια πράγματα να παρεξηγήθηκε, δεν έχω κάποιο θέμα μαζί του πέρα από το θέμα του παιδιού! και αυτό ξανά επαναλαμβάνω έχει να κάνει περισσότερο με το μέσα του, με εκείνον δηλαδή.. δεν είναι δικό μου θέμα.. είναι θέμα αποδοχής κάποιον πραγμάτων. Αν έρθει το σποράκι πιστεύω πως θα ξεχαστούν όλα, θα είναι απλά παρελθόν & αυτός ένας χαζομπαμπάς χωρίς προηγούμενο. Απλά τώρα βγαίνει μπροστά ο εγωισμός & ο λάθος τρόπος αντιμετώπισης. Σε ανθρώπους με κλειστό χαρακτήρα είναι δύσκολο να επέμβεις & να τους αλλάξεις, ακριβώς επειδή δεν σ' αφήνουν. 
    • Εγώ το είχα δώσει κορίτσι μου εχώ την αίσθηση πως βοήθησε…μας το πρότεινε ο παιδίατρος τώρα μας πέρασαν δεν έχουμε …το δώσαμε μέχρι να τελειώσει το μπουκαλάκι …για τους κολικούς εμένα με βοήθησε απορροφητήρας και βόλτες μέσα στο σπίτι με αγκαλίτσα…πιπίλα αυτά 
    • Κι εγώ πιστεύω μόνη σου θα το βρεις! Μακάρι να μεγαλώσει λίγο ακόμη και να ανοίξει περισσότερο το στοματακι του και να ρουφάει και καλύτερα.. κουράγιο! Κι εγώ σήμερα δεν είχα τόσο καλή μέρα, έφαγε κοιμισμένος σχεδόν και με πόνεσε λίγο και πήγε έτσι η μέρα μας ..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...