Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Α ναι τα αιμοπετάλια δεν νομίζω κι εγώ να χουν σχέση με τη διατροφή!Πάντως έχω στο περιβάλλον μου άτομα που είχαν χαμηλά αιμοπετάλια στην εγκυμοσύνη και ήταν κάτι αναμενόμενο απ' ότι μου έλεγαν, τώρα πόσο χαμηλά ήταν δεν ξέρω! Ο γιατρός σου τι λέει?
    • Δε  ξέρω αν έχει να κάνει τα αιμοπετάλια με τη διατροφή νομίζω πως όχι. Στη προκειμένη περίπτωση δεν ε΄χω κάποιο θέμα απλά με προβληματίζει μην πέσουν κι άλλο! Δηλαδή θα τρέμω να κάνω την επόμενη εξέταση μη δω κανα νούμερο περίεργο.. !
    • Ναι ευτυχώς προς το παρόν είναι καλά,  αλλά και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που έπαιρνα πάλι 2 από την αρχή μπήκα να γεννήσω με 38 αιματοκρίτη, δεν έπεσε ποτέ ιδιαίτερα! Εεε εντάξει πιστεύω τώρα που σου αύξησε τον σίδηρο θα ανέβουν! Επίσης παίζει Κ η διατροφή ρόλο! Προσπάθησε να τρως τροφές πλούσιες σε σίδηρο!
    • Κορίτσια πήγα γιατρό σημερα,  λοιπόν δεν έχει γυρίσει ακόμα μου δίνει αλλη μια βδομάδα περιθώριο βέβαια λεει μπορει μεχρι τελευταία στιγμή να γυρίσει.  Ο τραχηλος εχει φτασει 2 , κοντυνε πολυ κ μου ειπε ξεκουραση γτ μπορει να μου σπασουν τα νερα. Με έβαλε καρδιοτοκογραφο κ είχα φουλ 100αρες συσπάσεις.  Μ ειπε μαγνήσιο. Ολα τα αλλα φαίνονται φυσιολογικά.  Αυτο με την εκατοστιαία θεση που λετε εσεις ξεχασα να την ρωτησω δεν μου ειπε κ κατι απο μονη της. 2940γρ το μέτρησε αλλά επειδή είναι ισχιακή προβολή ειπε οτι κλέβει ο υπερηχος κ ότι είναι πιο μικρό. Σε γενικές γραμμές να έχω τη βαλίτσα έτοιμη! Την ενημέρωσα ότι πήρα απόφαση ότι δεν θα θηλασω οπότε μ ειπε μόλις γεννησω θα μου δώσει χάπι να μην κατεβάσω καν γάλα. Της ζήτησα να μου προτείνει παιδίατρο που να ταιριάζει στη φιλοσοφία μας, μου έδωσε 3 ονόματα κ οι 3 είναι στο ιασω οπότε θα τους δω κ εκεί. Βέβαια εγώ θα ήθελα να κάνω ένα ραντεβού πριν γεννησω ώστε να με κατευθύνουν για μπιμπερό κτλ. Να τα έχω να είμαι έτοιμη.  Πήρα τη φίλη μου την αστρολογο της τα πα κ μου είπε αρχές Οκτωβρίου έχει έκλειψη οπότε υπάρχει περίπτωση να με επηρεάζει κ να γεννησω εκεί μέσα.   Υπενθυμίζω ΤΕΡ 19/01 άρα ΠΗΤ σύμφωνα με τερ 25/10 ΠΗΤ σύμφωνα με υπέρηχο 18/10     
    • κορίτσια τα κάνατε ολα τα επιδόματα που δικαιούμαστε;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...