Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλά είμαστε!! Περάσαμε στο στάδιο να πάει μόνος του στο δωμάτιο του μιας και κοιμάται το βράδυ. Χθες ξύπνησε μόνο μια φορά και πήγε τέλεια! Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Εσείς τι κάνετε;;
    • Γειά σου κορίτσι!  Για το βάρος ούτε εγώ πολυαγχωνομαι, είναι και ο παιδιατρος χαλαρός με αυτό..  Πολύ αισιόδοξο που δεν σας ταλαιπώρησε το πρώτο δόντι! Πότε πήγε 5.5 μηνών απίστευτο μου φαίνεται.. σαν χθες μας έγραφες για τον τοκετό... Με τον ύπνο κι εμένα τελευταία τα ίδια μου κάνει... κοπανιεται συνέχεια πέρα δώθε στο λικνο, ξυπνάει χαραματα και δεν ξανακοιμαται... γενικά πολύ τον έχει χαλάσει τον τελευταίο καιρό ☹️ ελπίζω να είναι προσωρινό  Αν δεν υπάρχει βοήθεια δεν μπορεί να γίνει αλλιώς με το βρεφικο, ελπίζω κι εγώ να σας πάει καλά όμως!  Τον έχετε επισκεφθεί; είστε ευχαριστημένοι με το χωρο; 
    • Κορίτσια καλησπέρα, είναι καμία μαμά από εδώ "ηλικιωμένη" σαν κι εμένα;;; Σε λίγες μέρες γίνομαι 40. Κάναμε σήμερα την αυχενική από υπέρηχο μας τα είδε πολύ καλά και στα δύο μωράκια,άψογες αυχενικες, όλα καλά. Ακόμα δεν έχουν βγει και οι αίματος βέβαια, αλλά ο γιατρός που μου την έκανε μου είπε να κάνω οπωσδήποτε nipt και ας βγουν καλά τα ποσοστά από τις αίματος λόγω ηλικίας και μόνο. Μου είπε ότι σπάνια "κρύβονται" τα σύνδρομα ντάουν στις αυχενικες και μπορεί να βγει παιδί με νταουν ακόμα και με τέλεια αυχενική. Ο γυναικολόγος μου από την άλλη μου είχε πει θα κάνουμε νιπτ μόνο αν δεν βγουν καλά τα ποσοστά... Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν είναι και λίγα τα 500 ευρώ που ζητάνε για την νιπτ να την κάνω έτσι ελαφρά τη καρδία, από την άλλη είναι μια αίματος οκ που θα μας φύγει ένα βάρος. Εσείς τι κάνατε;τι θα κάνατε στη θέση μου;
    • Εμένα και στην επαναληπτική εξέταση ήταν πάνω και πήρα χάπι με την tsh δεν είχα θέμα αλλά και εγώ ξέρω κάτω από 2,5 πρέπει να ειναι  παρε και μια δεύτερη γνώμη περιμένετε και τις εξετάσεις από το σπερμοδιαγραμμα και βλέπεις  ΥΓ άργησα λίγο να απαντήσω για δεν το είχα δει 😅
    • Γεια σου κορίτσι! Έχεις κάνει αυχενική; Αν δεν κάνω λάθος αυτό το κάνουμε τουλάχιστον στην Ελλάδα αν υπάρχουν αμφιβολίες στην αυχενική για πιο έγκυρο αποτέλεσμα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...