Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η MarwDim είπε:

Καλησπέρα...εμείς 3 βδομάδων και 3 ημερών...θηλάζω αλλά το αντλώ και μια χαρά το πίνει και δεν της φθανει. Είναι αρκετά λαίμαργη, φθάνει να τρώει 140ml άνα τρίωρο...εκεί που δυσκολευόμαστε είναι οι κολικοί που ξεκίνησαν πριν μια βδομάδα και υποφέρουμε. Όλα τα δοκιμασα..τι να κάνω υπομονή!!! Αχ να σαραντησω δεν αντέχω άλλο μέσα στο σπίτι 😥

Ναι και εμάς έμειναν λαιμαργος..90μλ τη φορά..και ότι πάρει από στήθος...

Ααχ έχετε κολικούς??! Υπομονήηη

Και εμείς νομίζω έχουμε αυτές τις μέρες..δεν είμαι και σίγουρη  😵 

Εσείς πως τους περνάτε???πήρες μπουκάλι/θηλή για κολικούς? Εμάς τον ηρεμεί ο απορρόφητηρας..

Αν το λες γ θρησκευτικους λόγους μπορείς να πάρεις τις μισές ευχές.. αν το λες γ ιατρικούς εμάς μας είπε ο γιατρός μσ βγούμε.. κάτι μέρες που είχε ζέστη και δεν φυσαγε πήγαμε με το καρότσι γύρω γύρω στο πάρκο.. 

• Απαντήσεις 2.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Ναι και εμάς έμειναν λαιμαργος..90μλ τη φορά..και ότι πάρει από στήθος...

Ααχ έχετε κολικούς??! Υπομονήηη

Και εμείς νομίζω έχουμε αυτές τις μέρες..δεν είμαι και σίγουρη  😵 

Εσείς πως τους περνάτε???πήρες μπουκάλι/θηλή για κολικούς? Εμάς τον ηρεμεί ο απορρόφητηρας..

Αν το λες γ θρησκευτικους λόγους μπορείς να πάρεις τις μισές ευχές.. αν το λες γ ιατρικούς εμάς μας είπε ο γιατρός μσ βγούμε.. κάτι μέρες που είχε ζέστη και δεν φυσαγε πήγαμε με το καρότσι γύρω γύρω στο πάρκο.. 

Και για τους δυο λόγους το λέω. . ..ακόμα και ο καιρός δεν ευνοεί τις βόλτες. Μόλις ανοίξει και έχει ζεστουλα θα βγούμε. Τις δίνω τις σταγόνες biolact start αλλά δεν βλέπω να βοηθάνε και πολυ. Απορροφητήρας μετά και θερμοφορα βοηθάει αρκετά και φυσικά πίεση στην κοιλίτσα για να φεύγουν τα αέρια. Επίσης παρατήρησα ότι ένα ζεστό μπάνιο ανακουφίζει επίσης....όλα αυτά σε συνδυασμο. Έχω πάρει και μπιμπερο για κολικούς της dr browns είναι πολύ καλά που αποβάλουν τον αέρα . Εύχομαι να περάσουν γρήγορα και για σας... υποφέρω και εγώ μαζί της οπότε κλαίει και πονάει 😔

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...