Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι κ εμάς τότε ένα σιρόπι ήταν κ δν μπορώ να πω ότι είχε βοηθήσει τρελά αλλά από το τίποτα ας πούμε ότι ήταν μια ελπίδα.    εμάς έχει κάτι πονάκια στιγμιαία καμία σχέση με κολικούς όπως είχε η κόρη μου που έκλαιγε για ώρες ασταμάτητα.  πιστεύω θα τους γλιτώσουμε όπως με τον γιο μου τον άλλον!    με τα τρία γίνεται χαμός όπως συνήθως όμως! 😍😝Ευτυχώς το μωρό είναι ακόμα μικρό 8 ημερών κ κοιμάται τις πιο πολλές ώρες κ ευτυχώς είναι ένα ακόμα μωράκι που δεν κάνει μαραθώνιους θηλασμούς άρα τα βολεύουμε!  βέβαια δεν μπορεί να κάνει κ μαραθώνιους θηλασμούς γιατί λόγω της καρδούλας κουράζεται γρήγορα κ αρχίζει κ αναπνέει πολύ πολύ γρήγορα άρα πρέπει να το ησυχάζω λίγο μετά. Ωστόσο θέλει να το τσεκάρουμε συχνά λόγω αυτής της ταχύπνοιας που έχει.    μέσα σ όλα τα άλλα το μικρούλη έχει θέμα με την ακοή. Το είχα καταλάβει από την κοιλιά κ το είχα πει στον εμβρυομητρικο κ όντως εδώ επειδή τσεκάρουν με μηχάνημα την ακοή είδαν κ αυτοί ότι δν ακούει.  έχουμε ραντεβού σε γιατρούς κ για την καρδούλα κ για την ακοή τον Μάρτιο και ελπίζουμε να τα ξεπεράσουμε τα προβλήματα όλα!    Κ μια μικροεπέμβαση θα χρειαστεί στο τσουτσουνακι του αργότερα όμως στο έτος κοντά !    μας έχουν βρει πολλά αλλά έχω τέτοια ψυχραιμία δόξα το Θεό που ο,τι είναι να γίνει θα γίνει!    αυτό που επείγει είναι η ακοή εφόσον για την καρδούλα έχουμε εικόνα προγεννητικά.    το θετικό ότι δεν πληρώνω τίποτα από την τσέπη μου για τους γιατρούς (όπως κ στην εγκυμοσύνη) γιατί έχουμε πολύ τρέξιμο μπροστά μας κ το οικονομικό είναι καλυμμένο από την ασφαλιστική! Τουλάχιστον δεν υπάρχει αυτό το άγχος! 
    • @Evaki- είμαι 9+3 σήμερα και σωματικά είμαι πάρα πολύ καλά. Εντάξει αμυδρά το στήθος ενοχλεί αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τον προηγούμενο καιρό. Η αγωνία καλά κρατεί αλλά θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο, θα περάσει κι αυτή η μέρα που θα πάει, εδώ πέρασαν άλλες κι άλλες.. και ελπίζω τα νέα να είναι καλά! @Sia A το σεξ όντως θα το ξεχάσετε, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω.. 🤣 Εγώ από την ώρα που ξεκίνησε η όλη διαδικασία αρχές Δεκέμβρη αν θυμάμαι καλά, μπορεί και νωρίτερα, το σεξ κόπηκε μαχαίρι. Τρεις μήνες τώρα ο σύζυγος δεν κάνει ούτε κιχ! ήταν μπροστά που ο γιατρός μας το απαγόρευσε μετά την ετ και εννοείται και τώρα στην εγκυμοσύνη. Που δεν μπορεί να πει κουβέντα.. 😅 Αλλιώς είχαμε θέμα, θα περάσει εβδομάδα και δεν θα παίξει σεξάκι;; πάει τελείωσε, χάθηκε ο κόσμος του, δεν το αγαπάω και δεν τον θέλω.. 🤣(τέτοια συμπεράσματα πάει και βγάζει). Τώρα όμως μούγγα στη στρούγκα. Ούτε κιχ! Που η όλη διαδικασία σου είπα ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, εννοείται ότι δεν παίζει σεξ ούτε στη διέγερση ούτε και μετά γιατί γενικά οι ωοθήκες σου και όλο τέλος πάντων το σύστημα σου εκεί κάτω το μόνο που δεν θέλει είναι να το ενοχλούν.
    • Μια χαρά τα πάει η μπουμπού. Αυτό με το πιπί της ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι.  Μόνο μοσχάρι θα βάλεις; Πότε θα ξανά πάτε;
    • Χαχαχα τον έχω ενημερώσει κ για νεύρα κ για το ότι δεν βλέπω να υπάρχει σεξ στη ζωή μας για όσο διαρκεί η διαδικασία, τώρα θα δείξει αν με χωρίσει, είμαστε πολύ δραστήριο ζευγάρι😅 Δεν ξέρω κθλ λεπτομέρειες κ άσε που μου φαίνονται βουνό κ ακαταλαβίστικα μόλις χθες πήρα τα φάρμακα κ σιγά σιγά θα τα μ΄άθω όλα!!! Ε αφού είναι οκ κ ο σύζυγος τότε προχώρα με την δουλειά κ όλα θα πάνε καλά🙏
    • Καλημέρα κορίτσια εχτές πήγαμε παιδίατρο κάναμε την πρώτη δόση bexsero τα κιλά μας είναι 6975γρ πήρε μέσα σε 1,5 μήνα 770γρ και μέσα σε ένα μήνα πήρε 3,5 πόντους ύψος είναι 67εκ καλά μας είπε η γιατρός γιατί περάσαμε και την ιωσουλα στις καμπύλες δεν έχουμε πέσει είμαστε πάνω από την πορτοκαλί  για το πιπί της μας έδωσε αλοιφή για να ανοίξει θα βάζω μια φορά την μέρα μετά από το μπάνιο της για ένα μήνα και περιμένουμε να ανοίξει αλλιώς μετά θέλει επέμβαση  το μάτι με στου δάκρυζε και μας έβγαζε πολύ τσίμπλα ευτυχώς έχει σταματήσει εδώ και ένα μήνα περίπου  και ξεκινάω εισαγωγή σε μοσχάρι 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...