Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα σας κορίτσια τι κάνετε ;;   Εμείς επισκέφθηκαμε το γιατρό για υπέρηχο 13/2 και μας είπε ότι η περιφέρεια της κοιλίτσας του μωρού είναι κάπως μεγάλη...μίλησα με ενδοκρινολόγο ...το σάκχαρο είναι οκ γενικά κάνω υπογλυκαιμία το παρακολουθώ όμως σας έχει τύχει κάτι ανάλογο ;
    • Κορίτσια καλησπέρα! Ως πιο έμπειρες στη σίτιση των μωρών σας θέλω τα φώτα σας! Ο μπέμπης είναι 5 μηνών κ ξεκινήσαμε φρούτα. Έχει φάει μέχρι στιγμής μπανάνα, μήλο και αχλάδι. Τώρα είναι να μπει το πορτοκάλι. Εσείς το κάνατε χυμό πρώτα ή το βάζατε απευθείας με τα άλλα φρούτα να πολτοποιηθεί;;
    • Να μας πεις τα νέα σου κορίτσι μου από τον γιατρό! Εγώ 38+1 σήμερα, πολύ κινητική η μπέμπα, αλλά η κοιλιά πολύ ψηλά, βασικά δεν έχω ούτε συχνοουρια, άρα δεν έχει κατέβει, το πόδι της το νιώθω ακόμα στο διάφραγμα. Περπατάω τουλάχιστον 10 χλμ την ημέρα, κάνω ασκήσεις με τη μπάλα, τρώω χουρμάδες και ανανά που λένε ότι βοηθάει! Εσείς τα κάνετε αυτά ή μου χει μείνει ψυχολογικό από την πρώτη κι έχω τρελαθεί?😂😂😂 Γιατί σε φίλες που τα αναφέρω γουρλωνουν τα μάτια 😂
    • Εγώ θα σου πω να την απολαύσεις την σημερινή ημέρα όσο μπορείς!🥳, άφησε το άγχος στην άκρη για λίγες ώρες και κάνε όσα σε ευχαριστούν!Αύριο τέτοια ώρα θα μας λες τα νέα σου για τον μπέμπη!🩵
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...