Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πάντως κορίτσια εμένα χέρι δεν μου έβαλε ποτέ ούτε στην πρώτη εγκυμοσυνη που είχα θέμα με τον τράχηλο (ήταν κοντός από τη Β επιπεδου) με έλεγχε μέχρι εβδομάδα 32 να βλέπουμε αν μειώνεται κτλ  κ μετά μου είπε δεν με αγγίζει γιατί μπορεί να προκληθεί τοκετός. Μόνο την ώρα της γέννας για τη διαστολή με είδε. 

• Απαντήσεις 1.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Πάντως κορίτσια εμένα χέρι δεν μου έβαλε ποτέ ούτε στην πρώτη εγκυμοσυνη που είχα θέμα με τον τράχηλο (ήταν κοντός από τη Β επιπεδου) με έλεγχε μέχρι εβδομάδα 32 να βλέπουμε αν μειώνεται κτλ  κ μετά μου είπε δεν με αγγίζει γιατί μπορεί να προκληθεί τοκετός. Μόνο την ώρα της γέννας για τη διαστολή με είδε. 

Ναι ε? Εμένα και στην προηγούμενη είχε βάλει χέρι από την 38η και μετά στα ραντεβού, 2 φορές αν θυμάμαι καλά, βέβαια δεν μου προκάλεσε κάτι η αλήθεια είναι, ούτε καν είχα πονέσει, αλλά ήταν ανατριχιαστικό πολυ. Καλά κατά τη διάρκεια του τοκετού τι να πω???δεν νομίζω ότι πέρασε οποιοσδήποτε και δεν έβαλε χερι... Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, γεμάτο φοιτητές, καταλαβαίνετε...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Ναι ε? Εμένα και στην προηγούμενη είχε βάλει χέρι από την 38η και μετά στα ραντεβού, 2 φορές αν θυμάμαι καλά, βέβαια δεν μου προκάλεσε κάτι η αλήθεια είναι, ούτε καν είχα πονέσει, αλλά ήταν ανατριχιαστικό πολυ. Καλά κατά τη διάρκεια του τοκετού τι να πω???δεν νομίζω ότι πέρασε οποιοσδήποτε και δεν έβαλε χερι... Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, γεμάτο φοιτητές, καταλαβαίνετε...

Αηδία αυτό με το χέρι...λες και σε βιάζουν...πονάει μια χαρά ..σαν να έχεις ουρολοίμωξη νιώθεις μέτα!! Αυτά είναι τα καλά της καισαρικής 😜

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Αν σας πω ότι κ εγώ κάπως ένιωσα όταν μας είπε πιο νωρίς με πρόκληση.  Βέβαια επειδή τον είχα κ στο άλλο μου παιδάκι κ με άφησε κανονικά να ολοκληρώσω τις εβδομάδες μου (μάλιστα ήταν και Αύγουστος 🤣) ξέρω ότι αν δεν βρίσκει κάποιον λόγο δεν το κάνει κ τον εμπιστεύομαι. Μου είπε φυσικά ότι το πάμε βήμα βήμα αλλά αυτό γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις. Το βασικό θέμα είναι ότι έχει πέσει ξαφνικά και από την δική του καμπύλη και τον μέσο όρο στην κοιλιά κ στα κιλά. Δηλαδή δεν ήταν εξ αρχής έτσι η ανάπτυξη του ώστε να πούμε ότι ακολουθεί τη δική του καμπύλη. Καταλάβατε; έγινε η αλλαγή σε λίγες μέρες. Γιατί κ ο πρώτος μου 3 κιλά ήταν αλλά πήγαινε κανονικά στην ανάπτυξη δεν είχε πτώση. Οπότε αυτό όπως μου είπαν και οι 2 γιατροί δείχνει ότι κάποιο θέμα προέκυψε που δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό από τα μηχανήματα πχ ένα μικρό τμήμα του πλακούντα να μην είναι καλό ή απλώς το μωρό δεν μπορεί να αφομοιώσει τα καλά σε ποιότητα συστατικά που παίρνει από μένα ενώ τόσο καιρό έπαιρνε κανονικά. 

Αυτά μου είπαν αυτά κ λέω 😜

Καλά κ εγώ συσπάσεις ούτε λόγος.... 

Κορίτσι μου αν υπάρχει ιατρικός λόγος και το μωρό είναι σε κίνδυνο όπως το έθεσα και στο παραπάνω μηνύμα μου φυσικά και θα εμπιστευτείς τον γιατρό σου ...όλα καλά εύχομαι να πάνε και ο Θεός μαζί σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Αηδία αυτό με το χέρι...λες και σε βιάζουν...πονάει μια χαρά ..σαν να έχεις ουρολοίμωξη νιώθεις μέτα!! Αυτά είναι τα καλά της καισαρικής 😜

Α καλά ναι, τη μέρα που γεννούσα φυσικά και πονούσε, στο ιατρείο το έκανε με τρόπο μάλλον!😂😂😂

Πως είσαι εσύ κορίτσι μου?όλα έτοιμα? Πολύ λίγες μέρες έμειναν! Τα κορίτσια σου τι λένε?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Α καλά ναι, τη μέρα που γεννούσα φυσικά και πονούσε, στο ιατρείο το έκανε με τρόπο μάλλον!😂😂😂

Πως είσαι εσύ κορίτσι μου?όλα έτοιμα? Πολύ λίγες μέρες έμειναν! Τα κορίτσια σου τι λένε?

Έτοιμες είναι και μετράνε αναποδα μέχρι να έρθει η μπέμπα...εγώ πονάω πολύ στο περπάτημα,νιώθω την μπέμπα πολύ χαμηλά και συνεχώς πονάει η ουρήθρα και η κύστη μου γτ με πιέζει.. προσπαθεί και αυτή η καημένη να ξεπιαστει αλλά οποία κίνηση και να κάνει υποφέρω. Δεν μπορώ πια να κοιμηθώ..θέλω να γεννήσω να ηρεμήσω!! 4 μέρες μείναν...όλα έτοιμα , περιμένω και την μαμά μου τώρα μπας και καταφέρουμε να καθαρίσουμε το σπίτι λίγο πριν την άφιξη της ..αλλά έτσι κι αλλιώς πάλι χαμός θα γίνεται και μετά!! Το έχω πάρει απόφαση 👍

Με το καλό και εσύ όλα καλα να πάνε ...💗

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Έτοιμες είναι και μετράνε αναποδα μέχρι να έρθει η μπέμπα...εγώ πονάω πολύ στο περπάτημα,νιώθω την μπέμπα πολύ χαμηλά και συνεχώς πονάει η ουρήθρα και η κύστη μου γτ με πιέζει.. προσπαθεί και αυτή η καημένη να ξεπιαστει αλλά οποία κίνηση και να κάνει υποφέρω. Δεν μπορώ πια να κοιμηθώ..θέλω να γεννήσω να ηρεμήσω!! 4 μέρες μείναν...όλα έτοιμα , περιμένω και την μαμά μου τώρα μπας και καταφέρουμε να καθαρίσουμε το σπίτι λίγο πριν την άφιξη της ..αλλά έτσι κι αλλιώς πάλι χαμός θα γίνεται και μετά!! Το έχω πάρει απόφαση 👍

Μπράβο  ρε κορίτσι ψυχραιμία!! Εγώ που είπαμε για Τετάρτη  έχω πανικοβληθει..

Δημοσίευση

Κορίτσια μου και εγώ τελικά τρίτη θα γεννήσω πρώτα ο θεός μιας και οι εξετάσεις ήταν οκ! Το Σάββατο θα πάω για καρδιοτοκογραφο το πρωί και μετά θα μπούμε Δευτέρα 1 το βράδυ στο Ιασώ και πρώτα ο θεός τρίτη 7:30 θα μπω για καισαρική 🙏 με το καλό σε όλες μας να πάνε όλα καλά και να βάλει η παναγίτσα το χέρι της 🙏🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Η αλήθεια είναι ότι σε καταλαβαίνω! Κι εγώ σίγουρα έτσι θα ένιωθα αν ήξερα ποτέ θα πάω! Και στον πρώτο τοκετό, καθώς πηγαίναμε στο μαιευτήριο έκλαιγα με λυγμούς, αλλά για να σου δώσω λίγη δύναμη θα σου πω ότι με το που έκλεισε πίσω μου αυτή η πόρτα των ωδινων και ο άντρας μου έμεινε έξω, ένιωσα τόσο έτοιμη και σίγουρη για τον εαυτό μου που πραγματικά έτσι δεν έχω ξανανιώσει ποτέ! Όταν δε δεις και το μωράκι σου θα δεις ότι πραγματικά θα τα ξεχάσεις όλα, την ταλαιπωρία σου, τις θυσίες σου, τα άγχη, όλα! Βέβαια μετά ξεκινάνε άλλα! Αλλά είμαστε δυνατές!💪💪💪

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κορίτσια μου και εγώ τελικά τρίτη θα γεννήσω πρώτα ο θεός μιας και οι εξετάσεις ήταν οκ! Το Σάββατο θα πάω για καρδιοτοκογραφο το πρωί και μετά θα μπούμε Δευτέρα 1 το βράδυ στο Ιασώ και πρώτα ο θεός τρίτη 7:30 θα μπω για καισαρική 🙏 με το καλό σε όλες μας να πάνε όλα καλά και να βάλει η παναγίτσα το χέρι της 🙏🥰

Με το καλό κοριτσάκι μου! Όλα καλά θα πάνε!!! Εεεερχονται τα πρώτα μωράκια!!🥳

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Εγώ Τετάρτη  σίγουρα! Θα σε πετύχω  λογικά.. με το καλό!!

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι σε καταλαβαίνω! Κι εγώ σίγουρα έτσι θα ένιωθα αν ήξερα ποτέ θα πάω! Και στον πρώτο τοκετό, καθώς πηγαίναμε στο μαιευτήριο έκλαιγα με λυγμούς, αλλά για να σου δώσω λίγη δύναμη θα σου πω ότι με το που έκλεισε πίσω μου αυτή η πόρτα των ωδινων και ο άντρας μου έμεινε έξω, ένιωσα τόσο έτοιμη και σίγουρη για τον εαυτό μου που πραγματικά έτσι δεν έχω ξανανιώσει ποτέ! Όταν δε δεις και το μωράκι σου θα δεις ότι πραγματικά θα τα ξεχάσεις όλα, την ταλαιπωρία σου, τις θυσίες σου, τα άγχη, όλα! Βέβαια μετά ξεκινάνε άλλα! Αλλά είμαστε δυνατές!💪💪💪

Σε ευχαριστώωω!! Μακάρι  να πάνε  όλα καλά για όλες μας!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Με το καλό κοριτσάκι μου! Όλα καλά θα πάνε!!! Εεεερχονται τα πρώτα μωράκια!!🥳

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μουυυ με το καλό σε όλες μας🥰🙏🥰

στις πριν 47 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Εγώ Τετάρτη  σίγουρα! Θα σε πετύχω  λογικά.. με το καλό!!

Τελειααα με το καλό κορίτσι μου και σε εσένα 🙏🥰Ε σίγουρααααα δεν μπορειιιιιι🥰

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Αν ξέρεις την διαδικασία αφού είναι η τρίτη φορά ,δεν περιμένω καμία έκπληξη...νιώθω προετοιμασμένη. Όλα καλά να πάνε με την μικρή μόνο σκέφτομαι...και μετά θα πανικοβληθω όταν βγω από την Κλινική και έρθω στον πανικό του σπιτιού..

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Αχ μαζί θα είμαστε...τα πρώτα μωράκια της ομάδας. Με το καλό ,να πάνε όλα κατευχην για όλες μας 😘

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Δεν ξέρω κι εμένα υπερβολική μου ακούστηκε η πρόβλεψη! Εντάξει δεν γεννάω από μερα σε μέρα μάλλον, αλλά για μετά τις 40??? Μπορεί να ειναι ο πρόλογος για να μου προτείνει πρόκληση την επόμενη εβδομάδα που θα ξαναπαμε... Τελοσπαντων δεν θα το δεχτώ γιατί δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος λόγος! Θα δουμεεεε!

Προς το παρόν κάνω το περπάτημα μου, θέλω να τελειώσω και τις δουλειές μου και να ξεκουραστώ λιγο γιατί είμαι στην τσίτα και δεν κάθομαι καθόλου! Να σε ρωτήσω βρε @athrain εσύ που έχεις ξαναγεννησει σε δημόσιο. Πόσα βράδια σε κράτησαν?

Νομίζω 3 βράδια. Τη 4η μέρα στις 12 το μεσημέρι βγήκα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Με το καλό!! Όλα καλά θα πάνε!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

@MarwDim κι εγώ το ίδιο νιώθω.. ειδικα όταν λίγο γεμίζει η κύστη δε μπορώ να πάω τουαλέτα από το πόνο που νιώθω κάτω! Νιώθω πολύ έντονες σουβλιές πονάει η ουρήθρα και η κύστη! Μεγάλες ενοχλήσεις μέχρι να φτάσω να καθήσω στη λεκάνη της τουαλέτας.. Γι αυτο προσπαθώ να αποφεύγω να περπατάω έξω παρά μονο στο σπίτι! Αν με πιάσει κάτι τέτοιο δε θα μπορώ να περπατήσω από το πόνο κ αν είμαι μακριά απο το σπίτι θα αγχωθώ! Χθες απο τις  12 το βράδυ μέχρι τις 2 το ξημέρωμα είχα πάει γύρω στις 12 φορές τουαλέτα!!! Κάποιες απο αυτές όντως ήθελα να ουρήσω αλλά κάποιες έκανα μια σταγόνα ενώ ένιωθα πρισμένη κ πονούσα.. δε ξέρω.. απο την άλλη λέω κι εγώ θέλω να γεννήσω να τελειώσει όλο αυτό από την άλλη φοβάμαι (φουλ φοβιτσιάρα) ότι αν έρθουν οι πόνοι θα πανικοβληθώ θα ξεχάσω και ανάσες και ψυχραιμία και δώστου πάλι απο την αρχή να ουρλιάζω μέσα στα νοσοκομεία κ να πονάω ακόμα περισσότερο από το φόβο μου! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Αχ μαζί θα είμαστε...τα πρώτα μωράκια της ομάδας. Με το καλό ,να πάνε όλα κατευχην για όλες μας 😘

στις πριν 4 ώρες, ο/η athrain είπε:

Με το καλό!! Όλα καλά θα πάνε!!

Με το καλό σε όλες μας κορίτσια μου🙏🙏🙏🙏 θετική ενέργεια και όλα θα πάνε καλά πιστεύω🙏🙏🙏🙏🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η athrain είπε:

@MarwDim κι εγώ το ίδιο νιώθω.. ειδικα όταν λίγο γεμίζει η κύστη δε μπορώ να πάω τουαλέτα από το πόνο που νιώθω κάτω! Νιώθω πολύ έντονες σουβλιές πονάει η ουρήθρα και η κύστη! Μεγάλες ενοχλήσεις μέχρι να φτάσω να καθήσω στη λεκάνη της τουαλέτας.. Γι αυτο προσπαθώ να αποφεύγω να περπατάω έξω παρά μονο στο σπίτι! Αν με πιάσει κάτι τέτοιο δε θα μπορώ να περπατήσω από το πόνο κ αν είμαι μακριά απο το σπίτι θα αγχωθώ! Χθες απο τις  12 το βράδυ μέχρι τις 2 το ξημέρωμα είχα πάει γύρω στις 12 φορές τουαλέτα!!! Κάποιες απο αυτές όντως ήθελα να ουρήσω αλλά κάποιες έκανα μια σταγόνα ενώ ένιωθα πρισμένη κ πονούσα.. δε ξέρω.. απο την άλλη λέω κι εγώ θέλω να γεννήσω να τελειώσει όλο αυτό από την άλλη φοβάμαι (φουλ φοβιτσιάρα) ότι αν έρθουν οι πόνοι θα πανικοβληθώ θα ξεχάσω και ανάσες και ψυχραιμία και δώστου πάλι απο την αρχή να ουρλιάζω μέσα στα νοσοκομεία κ να πονάω ακόμα περισσότερο από το φόβο μου! 

Αυτό ακριβώς που περιγράφεις με την σούβλιες...κάνουμε υπομονή.. εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γτ ξέρω ότι μου έχουν μείνει 3 μέρες μέχρι να γεννήσω...αν δεν ήξερα και περίμενα του πόνους κτλ θα είχα σκάσει. Ούτε τα παιδιά μου δεν μπορώ να πάρω από το σχολείο και νιώθω τόσο ανήμπορη....για αυτό θέλω να τελειώνω...μετά θα μετράω τις μέρες μέχρι να σαραντησω και θα αγχώνομαι μην κολλήσει και καμιά ίωση από τα κορίτσια...υπέροχες μέρες θα περάσουμε!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Αυτό ακριβώς που περιγράφεις με την σούβλιες...κάνουμε υπομονή.. εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γτ ξέρω ότι μου έχουν μείνει 3 μέρες μέχρι να γεννήσω...αν δεν ήξερα και περίμενα του πόνους κτλ θα είχα σκάσει. Ούτε τα παιδιά μου δεν μπορώ να πάρω από το σχολείο και νιώθω τόσο ανήμπορη....για αυτό θέλω να τελειώνω...μετά θα μετράω τις μέρες μέχρι να σαραντησω και θα αγχώνομαι μην κολλήσει και καμιά ίωση από τα κορίτσια...υπέροχες μέρες θα περάσουμε!!

Με το καλο κορίτσι μου την Δευτέρα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...