Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια με το καλό τα μωράκια σας! Να μοιραστώ ένα κόλπο ως μαμά που γέννησα το 2021 μέσα στον κοβιντ. Όταν θα ερθει αυτή η ώρα που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την επίσκεψη στο σπίτι, θα βάζετε το μωρό στον μάρσιπο και άντε γεια -μονο έτσι ηρεμεί θα λέτε και τελείωσε δεν το πλησιάζει κανείς. Στο μαιευτήριο όσες κάνετε καισαρική θα λέτε ποναω κάνω ρανω και δεν μπορώ κανέναν και όσες δεν κάνετε αντί να έρχονται στον θάλαμο θα βγαίνετε εσείς στο κυλικείο και φυσικά με μάσκα. Αντιλαμβάνομαι τέλεια τον εκνευρισμό σας και συμφωνώ απόλυτα ότι αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει δεν χρειάζεται και πολλή ευγένεια  :) 

• Απαντήσεις 1.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Και εγώ Δευτέρα έχω ραντεβού και θα μου πει για πιο σίγουρα ! Εμένα κάνει και σαββατα πάντως ! Εντωμεταξύ εγώ θα μπω από την προηγούμενη μέρα εισαγωγη μου είπε η μαία και θα με βάλει καρδιοτοκογραφο και το πρωί θα μπω για κτ! Ναι ναι θα γίνω σκυλα !και εγωωωω το ίδιο και έλεγα και από μόνη μου ότι δεν θα έρθω ακόμη να ξεπεταχτεί λίγο το μωράκι !

Ααα εσυ τα ρώτησες.. εγώ δεν έχω ρωτήσει τπτ! Έχω μαζέψει διαφορά  σαν απορίες  στα διαδικαστικά για τη Δευτέρα..

Δημοσίευση

Κορίτσια συμφωνώ απόλυτα με όλα αυτά, εμένα είναι όλοι αναίσθητοι και οι δικοί μου και οι δικοί του...ήδη όλοι έχουν ξεκινήσει ακόμα και φίλοι πες μου όταν γεννήσεις να έρθουμε, λες και είναι το γεγονός πια...Και ξέρετε τι μου τη σπάει περισσότερο; Ότι τόσους μήνες κανείς τους δεν νοιάστηκε έστω να ρωτήσει αν χρειάζομαι κάτι, μια βοήθεια, όλοι εξαφανισμένοι...αλλά για τα γεννητουρια όλοι διαθέσιμοι...Ε όχι λοιπόν δεν θα θέσω ούτε το παιδί μου σε κίνδυνο, ούτε την ψυχική μου υγεία γιατί ο καθένας δεν σκέφτεται τιποτα! Να τονίσω ότι κι εγώ στα παιδιά των άλλων όσο κι αν ήθελα να πάω περίμενα είτε να μεγαλώσουν είτε πήγαινα έχοντας κάνει τεστ για τα πάντα και με προσοχή! Αλλααα ξεχνιούνται αυτά!

Τελοσπαντων να γεννησουμε με το καλό και αναλόγως θα πράξουμε! Εγώ πια δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό! Να τώρα έχει η νύφη μου γρίπη Α και η μάνα μου με έχει ζαλίσει γιατί δεν πάω  τη μικρή να παίξει με τα ξαδέρφια της. Ότι να ναι εντελως... κι Από σπόντα τα μαθαίνω...

Συγγνώμη, αλλά καταλαβατε, τα χω πάρει!😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Kοριτσια σας γράφω κι εγώ τα νέα μας από τον επανελεγχο ντοπλερ λόγω του μικρού βάρους που είχαμε για να θυμίσω.... 

Το μωράκι είναι μια χαρά,  πήρε 300 γραμμάρια σε 2 εβδομάδες και όλα αναπτύσσονται φυσιολογικά. Η κοιλιά κ τα κιλά του όντως είναι λίγο πιο πίσω από τον μέσο όρο αλλά με τα ευρήματα που έχουμε δεν μας δείχνει κάτι ότι υπάρχει θέμα κ ότι δεν περνάει καλά μέσα. Μου είπε ότι απλώς θα είναι λίγο πιο μικρό. Δεν χρειάζεται ούτε να με ξαναδεί αυτός ( ο εμβρυολογος), ούτε να γεννήσω νωρίτερα.  Θα γεννήσω κανονικά στην ώρα μου μου είπε συγκεκριμένα. 

Φάνηκε πολύ χαλαρός κ καθησυχαστικος. Μου είπε ότι τα νέα είναι καλά κ ν ηρεμήσω.  

Τώρα την τρίτη με το καλό ακριβώς έναν μήνα πριν την ΠΗΤ έχω ραντεβού με τον δικό μου γιατρό. 

Αυτά κορίτσια από εμένα. Έχω αισιοδοξία πλέον και πίστη ότι θα πάνε όλα καλά 🤍

Μπράβο μπράβο βρε κοριτσάκι μου! Πολύ χάρηκα!!! Ηρεμία τώρα κι όλα καλά!🩷

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Κορίτσια συμφωνώ απόλυτα με όλα αυτά, εμένα είναι όλοι αναίσθητοι και οι δικοί μου και οι δικοί του...ήδη όλοι έχουν ξεκινήσει ακόμα και φίλοι πες μου όταν γεννήσεις να έρθουμε, λες και είναι το γεγονός πια...Και ξέρετε τι μου τη σπάει περισσότερο; Ότι τόσους μήνες κανείς τους δεν νοιάστηκε έστω να ρωτήσει αν χρειάζομαι κάτι, μια βοήθεια, όλοι εξαφανισμένοι...αλλά για τα γεννητουρια όλοι διαθέσιμοι...Ε όχι λοιπόν δεν θα θέσω ούτε το παιδί μου σε κίνδυνο, ούτε την ψυχική μου υγεία γιατί ο καθένας δεν σκέφτεται τιποτα! Να τονίσω ότι κι εγώ στα παιδιά των άλλων όσο κι αν ήθελα να πάω περίμενα είτε να μεγαλώσουν είτε πήγαινα έχοντας κάνει τεστ για τα πάντα και με προσοχή! Αλλααα ξεχνιούνται αυτά!

Τελοσπαντων να γεννησουμε με το καλό και αναλόγως θα πράξουμε! Εγώ πια δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό! Να τώρα έχει η νύφη μου γρίπη Α και η μάνα μου με έχει ζαλίσει γιατί δεν πάω  τη μικρή να παίξει με τα ξαδέρφια της. Ότι να ναι εντελως... κι Από σπόντα τα μαθαίνω...

Ναι δεν σκέφτονται γτ χτύπα ξύλο δεν θα τρέχουν αυτοί μετά και δεν περάσουν όλο αυτό το ψυχικό γολγοθά να τρέμει το φιλοκαρδι μας με το μωρό ! Οπως είπες να γεννήσουμε με το καλό και θα δεις μετά στόμα που θα βγάλουμε  και σε όποιον αρέσει ! Σπίτι κάνεις προφανώς αυτό είναι το μόνο σίγουρο ! 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Ααα εσυ τα ρώτησες.. εγώ δεν έχω ρωτήσει τπτ! Έχω μαζέψει διαφορά  σαν απορίες  στα διαδικαστικά για τη Δευτέρα..

Μίλησε με την μαία και μου τα είπε ! Και την άλλη παρασκευή πρώτα ο θεός θα μιλήσουμε πάλι να μου πει και την διαδικασία όλη! Ναι ναι να τα ρωτήσεις και εσύ για να είσαι πιο ήρεμη!

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Κορίτσια με το καλό τα μωράκια σας! Να μοιραστώ ένα κόλπο ως μαμά που γέννησα το 2021 μέσα στον κοβιντ. Όταν θα ερθει αυτή η ώρα που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την επίσκεψη στο σπίτι, θα βάζετε το μωρό στον μάρσιπο και άντε γεια -μονο έτσι ηρεμεί θα λέτε και τελείωσε δεν το πλησιάζει κανείς. Στο μαιευτήριο όσες κάνετε καισαρική θα λέτε ποναω κάνω ρανω και δεν μπορώ κανέναν και όσες δεν κάνετε αντί να έρχονται στον θάλαμο θα βγαίνετε εσείς στο κυλικείο και φυσικά με μάσκα. Αντιλαμβάνομαι τέλεια τον εκνευρισμό σας και συμφωνώ απόλυτα ότι αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει δεν χρειάζεται και πολλή ευγένεια  :) 

Σπίτι δεν θα έρθει κανείς το έχω πει από τώρα😂 όσο για το μαιευτήριο πολύ σωστά δεν το είχα σκεφτεί😂 αν δω τα σκούρα αυτό θα κάνω ! 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Γτ άραγε δεν πας την μικρή?? Χαχα

Αλλά όπως το λες να γεννησουμε με το καλό και μετά θα κάνουμε ότι θέλουμε!!

Δεν χωράνε ευγενιες!!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Μίλησε με την μαία και μου τα είπε ! Και την άλλη παρασκευή πρώτα ο θεός θα μιλήσουμε πάλι να μου πει και την διαδικασία όλη! Ναι ναι να τα ρωτήσεις και εσύ για να είσαι πιο ήρεμη!

Ναι σκεφτόμουν ότι είναι μακρυά  αλλά δεν είναι... και την είδα.. Την χαιρετισα και έφυγα χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Όλα καλά θα είναι! Να μας πεις νέα! Εμενα έπεσε ξανά ο αιματοκρίτης, ενώ παίρνω 2 φορές σίδηρο. Είμαι βέβαια στο 35, ελπίζω να μην υπάρχει θέμα!

Κορίτσια για να επιβεβαιώσω λίγο τα χαρτιά για τη δήλωση του παιδιού. Θέλουμε:

1. Οικογενειακή κατάσταση

2. Ληξιαρχική πράξη γαμου

3. Iban μητέρας

4. Φωτοτυπίες ταυτότητας και των 2 γονιών. Και το κινητό και το  μέιλ αν θυμάμαι καλά, απλα να τα γράψουμε.

Ξεχνάω κάτι?

Κι εγώ στο 35 είμαι εδώ και μήνες σταθερά! Δεν έχουμε θέμα όχι, μια χαρά είμαστε. 

Για τα χαρτιά νομίζω αυτά είναι!

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Δεν ξέρω αν είσαι κοντά ή Αθήνα γενικότερα να πήγαινες στο δικό μου μικροβιολογικό που θα σε εξυπηρετήσουν σιγουρααααααα! Μιλάω για νικαια αττικής!

Μακάρι να υπήρχε ένα τέτοιο μικροβιολογικό κι εδώ!! Θεσσαλονίκη είμαι 😃

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Η αλήθεια είναι πως είναι πολλά! Εγώ δεν θα πάρω πιστολάκι τώρα για τρεις μέρες ας μείνω άλουστη δεν έγινε τίποτα  άσε που δεν ξέρω αν έχω κουράγιο μετά από καισαρική να λούζω μαλλί! Ντουζ εννοείται 🥰

Θα ρωτήσω τον γιατρό αν ξέρει αλλιώς θα πάρω τηλ στην κλινική για σιγουριά ! 

Εγώ κορίτσια θα είμαι πολύ αυστηρή ! Αυτή τη συζήτηση είχα τώρα με τα πεθερικά μου δεν ξέρω πραγματικά ο κόσμος ούτε προσέχει ούτε και τους νοιάζει είναι αναίσθητοι! Το πρώτο τρίμηνο είναι επικίνδυνο πολύ για επαφές μέσα στο σπίτι! Έξω αν έχει καλό καιρό είναι μια χαρά αλλά όχι να πιάνουν το μωρό κτλ ! Και ειδικά επαφές με παιδιά που πάνε σχολείο θέλει μεγάλη προσοχή! 

Ναι είναι σε έξαρση αυτό το διάστημα γίνετε χαμός! Και εμείς αύριο θα κάνουμε μια επαφή με την παιδίατρο να μας πει κάποια πράγματα!

Καλέ κρατήστε τα σπίτι και μη δέχετε κανέναν για επίσκεψη! Είναι ύπουλη εποχή με ιώσεις όλοι άρρωστοι είναι ακόμα και χωρίς συμπτώματα κυκλοφορεί ίωση!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Σπίτι δεν θα έρθει κανείς το έχω πει από τώρα😂 όσο για το μαιευτήριο πολύ σωστά δεν το είχα σκεφτεί😂 αν δω τα σκούρα αυτό θα κάνω ! 

Καλά θα κάνεις! Κι εγώ το ίδιο! Κανείς σπίτι το πρώτο διάστημα απο το καλοκαίρι και μετά!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η MinaSam είπε:

Όχι ρε συ στα ίσια.. τι ευγένεια αν δε καταλαβαίνει! πάει ο άλλος κοντά στο μωρό ή να το πάρει αγκαλιά όχι απαγορεύεται μακριά σας παρακαλώ! Εγώ είμαι πολύ χύμα και δε σηκώνω αντιρρήσεις! ΤΑ παίρνω με κάτι τέτοια!

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Kοριτσια σας γράφω κι εγώ τα νέα μας από τον επανελεγχο ντοπλερ λόγω του μικρού βάρους που είχαμε για να θυμίσω.... 

Το μωράκι είναι μια χαρά,  πήρε 300 γραμμάρια σε 2 εβδομάδες και όλα αναπτύσσονται φυσιολογικά. Η κοιλιά κ τα κιλά του όντως είναι λίγο πιο πίσω από τον μέσο όρο αλλά με τα ευρήματα που έχουμε δεν μας δείχνει κάτι ότι υπάρχει θέμα κ ότι δεν περνάει καλά μέσα. Μου είπε ότι απλώς θα είναι λίγο πιο μικρό. Δεν χρειάζεται ούτε να με ξαναδεί αυτός ( ο εμβρυολογος), ούτε να γεννήσω νωρίτερα.  Θα γεννήσω κανονικά στην ώρα μου μου είπε συγκεκριμένα. 

Φάνηκε πολύ χαλαρός κ καθησυχαστικος. Μου είπε ότι τα νέα είναι καλά κ ν ηρεμήσω.  

Τώρα την τρίτη με το καλό ακριβώς έναν μήνα πριν την ΠΗΤ έχω ραντεβού με τον δικό μου γιατρό. 

Αυτά κορίτσια από εμένα. Έχω αισιοδοξία πλέον και πίστη ότι θα πάνε όλα καλά 🤍

Άντε μπράβο πολύ ωραία! Ηρέμησες τώρα.. Κοντεύουμε! 🤩

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Μην συγχύζεσαι και μην ακούς κανέναν κλείσε αυτιά και κάνε αυτό που θέλεις εσύ! Οτι να ναι λέει ο καθένας δε σημαίνει ότι θα τα πάρουμε και στα σοβαρά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...