Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Μου είπε οτι θα συνεχίσω μετά την εγκυμοσύνη για 1 μήνα τις ενέσεις. Μην μου λες για κάλτσες όμως.. ειλικρινά δεν θα το αντέξω.. τις φορούσα το καλοκαίρι που είχα πάθει την αποκόλληση και ήμουν στο κρεβάτι σε ακινησία και χωρίς salospir λόγω της αιμορραγίας. 

Αλλά για μετά τη γέννα γιατί να μου πει για κάλτσες; Αφού και τις ενέσεις θα συνεχίσω και θα κινούμαι..

Όχι όχι πριν τον τοκετό πι κάλτσες..οι ενέσεις και μετά όπως το είπες.  ..

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katerina1990 είπε:

@finallytheend μου σχετικά με τις αντιθρομβωτικές που είχες ρωτήσει, η κουμπάρα μου που γέννησε πέρυσι Ιασώ της έδωσαν εκεί. Βέβαια φαντάζομαι με πολλαπλάσιο κόστος! Κάνε μια ερώτηση στον γιατρο σου γιατί κρίμα είναι να τις χρυσοπληρωσεις, αν είναι σίγουρο ότι θα τις χρειαστείς! Πάντως η νύφη μου που γέννησε με καισαρική έκανε μετά αντιπηκτικες αλλά κάλτσες δεν της είπαν να βάλει! Άρα μάλλον θα παίζουν ρόλο διάφοροι παράγοντες!

Σε ευχαριστώ  έχω σκοπό να ρωτήσω την Δευτέρα..δεν είναι το κόστος σα χρήματα..αλλά όχι να τις πληρώσω κ χρυσές χαχα

Μου φαίνεται  τόση η μικρή η λίστα με τα πράγματα  που ζητάει το ιασω...αν και θα μου πεις στα ιδιωτικά  έτσι  είναι.  

Ασχετο, Θα παρετε το μαξιλάρι θηλασνου μαζί σας στο μαιευτήριο?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η finallytheend είπε:

Εσύ εντάξει τοχείς ξανακάνει.. αν και τώρα είναι άλλες συνθήκες..

Εγώ σαν πρώτη φορά πάω προς το άγνωστο...

Πραγματικά τώρα δεν έχω το άγχος του άγνωστου! Πάντως στην πρώτη τέτοιο καιρό δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ από το άγχος του τοκετού. Τώρα δεν με απασχολεί καν! Όταν έρθει κι όπως έρθει! Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να βγουν! Αυτο είναι το μόνο σίγουρο!!!😂

Δημοσίευση

Κορίτσια  άσχετη ερώτηση..αλλά τρέχει το μυαλό μου να κλείσω εκκρεμότητες..πήγα κ χτες κ τσακώθηκα στο ικα..

Όταν λέμε  για το 9μηνο για μίσθωσης 830..εννοούμε μικτά ή καθαρά? Εγώ κατάλαβα μικτά..

Αν δεν ανήκει καμία στο ικα φιλαδελφεια είστε τυχερές..ακόμα δεν μου έχουν εγκρίνει την αίτηση της άδειας..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η finallytheend είπε:

Σε ευχαριστώ  έχω σκοπό να ρωτήσω την Δευτέρα..δεν είναι το κόστος σα χρήματα..αλλά όχι να τις πληρώσω κ χρυσές χαχα

Μου φαίνεται  τόση η μικρή η λίστα με τα πράγματα  που ζητάει το ιασω...αν και θα μου πεις στα ιδιωτικά  έτσι  είναι.  

Ναι μωρέ για κάτι που ξέρεις ότι θα το χρειαστείς καλύτερα πάρτο μαζί! Είναι πράγματι μικρή η λίστα! Εγώ στην μεγάλη το είχα πάρει, αλλά δεν ξέρω δεν με βόλεψε ποτέ και δεν το χρησιμοποιησα... Και στο σπίτι όταν κουραζομουν έβαζα κανονικό μαξιλάρι ή θήλαζα ξαπλωμενη! Αλλά εγώ λέω να το πάρεις!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Πραγματικά τώρα δεν έχω το άγχος του άγνωστου! Πάντως στην πρώτη τέτοιο καιρό δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ από το άγχος του τοκετού. Τώρα δεν με απασχολεί καν! Όταν έρθει κι όπως έρθει! Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να βγουν! Αυτο είναι το μόνο σίγουρο!!!😂

Εγώ διάβασα  μια μέρα τη διαδικασία  τοκετού από κοπέλα εδώ μέσα κ είπα δε θέλω να βγει χαχαχα (μη το ψάξετε όσες είστε πρωτότοκες) καλύτερα στο άγνωστο.. 

Αλλά δε συμφωνεί κ ο άντρας μου..λέει δε μπορούμε να τον έχουμε φυλακισμένο..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Κορίτσια  άσχετη ερώτηση..αλλά τρέχει το μυαλό μου να κλείσω εκκρεμότητες..πήγα κ χτες κ τσακώθηκα στο ικα..

Όταν λέμε  για το 9μηνο για μίσθωσης 830..εννοούμε μικτά ή καθαρά? Εγώ κατάλαβα μικτά..

Αν δεν ανήκει καμία στο ικα φιλαδελφεια είστε τυχερές..ακόμα δεν μου έχουν εγκρίνει την αίτηση της άδειας..

Ακοοομα? Απαράδεκτοι! Για το 9μηνο να σου πω δεν ξέρω, δεν το δικαιούμαι και δεν το χα πάρει!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Εγώ διάβασα  μια μέρα τη διαδικασία  τοκετού από κοπέλα εδώ μέσα κ είπα δε θέλω να βγει χαχαχα (μη το ψάξετε όσες είστε πρωτότοκες) καλύτερα στο άγνωστο.. 

Αλλά δε συμφωνεί κ ο άντρας μου..λέει δε μπορούμε να τον έχουμε φυλακισμένο..

Χαχαχαχαχαχ είναι σοκαριστικό να το διαβάζεις! Εγώ λόγω επαγγέλματος είχα παρακολουθήσει πολλούς τοκετούς και για αυτό ήμουν τόσο τρομοκρατημένη στην μεγάλη. Πάντως όταν συμβαίνει σε μας είναι αλλιώς, πραγματικά καμιά σχέση! Εγώ το μόνο που μπορώ να θυμηθώ έντονα από εκείνη τη μέρα είναι μια τεράστια ανακούφιση που βγήκε και την πρώτη στιγμή που την είδα. Ούτε πόνους ούτε τίποτα!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Ναι μωρέ για κάτι που ξέρεις ότι θα το χρειαστείς καλύτερα πάρτο μαζί! Είναι πράγματι μικρή η λίστα! Εγώ στην μεγάλη το είχα πάρει, αλλά δεν ξέρω δεν με βόλεψε ποτέ και δεν το χρησιμοποιησα... Και στο σπίτι όταν κουραζομουν έβαζα κανονικό μαξιλάρι ή θήλαζα ξαπλωμενη! Αλλά εγώ λέω να το πάρεις!

Και σε ένα μάθημα  που παρακολούθησα μας είπαν αυτό το μισοφέγγαρο δε βολεύει..καλύτερα  μαξιλαρι  σπιτιού..δε θα το αγόραζα..μου του έδωσαν..αλλά δεν ξέρω αν βόλευει..

Οποτε και εσύ λες ότι δε βόλεψε..  

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Ακοοομα? Απαράδεκτοι! Για το 9μηνο να σου πω δεν ξέρω, δεν το δικαιούμαι και δεν το χα πάρει!

Ρε πήγα χτες και βλέπουν 202 ένσημα και δε το προχωράνε.. γτ είναι οριακά.. και να λέω στη χαζη γτ το 202 δεν είναι μεγαλύτερο από το 200???

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Όχι όχι πριν τον τοκετό πι κάλτσες..οι ενέσεις και μετά όπως το είπες.  ..

Αααα!! Για πριν τον τοκετό δεν μου έχει πει κάτι..ασε ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω αλήθεια..το καλοκαίρι μαρτύρισα με τις κάλτσες 1 μήνα και...Εχω και θέμα..δεν αντέχω να με σφίγγει τίποτα... 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Στην έδωσε ο γιατρός σου τη λίστα..? Την έχω ζητήσει δύο φορ΄ές από τη μαία του αλλά το ξεχνάει..Αύριο που θα τη δω θα της το πω πάλι για να ετοιμάσω βαλίτσα το ΣΚ. Δεν το είχα σκεφτεί για το μαξιλάρι τοκετού αλλά δεν είναι κακή ιδέα. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Και σε ένα μάθημα  που παρακολούθησα μας είπαν αυτό το μισοφέγγαρο δε βολεύει..καλύτερα  μαξιλαρι  σπιτιού..δε θα το αγόραζα..μου του έδωσαν..αλλά δεν ξέρω αν βόλευει..

Οποτε και εσύ λες ότι δε βόλεψε..  

Κι εγώ αυτό το μισοφέγγαρο είχα και δεν το χρησιμοποιησα καθόλου!

Α καλά αυτοί στον εφκα τραγικοί, μα πολύ μυαλό θέλει;δεν τους νοιάζει τίποτα δυστυχώς, ταλαιπωρούν τον κόσμο αδικα

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εγώ πήγα χθες για καρδιοτοκογράφημα στο γιατρό μου ( το πρώτο). Συσπάσεις δεν έκανα. Η μπέμπα καλά ήταν έδειχνε κινητικότητα στο μηχάνημα, αλλά μία δεν την έπιαναν καλά, μία κρυβόταν..Εν τω μεταξύ όση ώρα περίμενα στην αναμονή κουνιόταν και μόλις μπήκαμε στο μηχάνημα εξαφανίστηκε. Ούτε μία κίνηση δεν ένιωσα.. 

Καλά γενικώς έχω και πρόσθιο πλακούντα και είναι κι ένα μωρό που εμφανίζεται το βράδυ κυρίως..χαχα!! Αλλά καταλήξαμε να μου πει να πάω ξανά αύριο στο Ιασώ να κάνουμε και εκεί ένα καρδιοτοκογράφημα. Οπότε αύριο θα έχω νεότερα. 

Και την άλλη Πέμπτη ξανά ραντεβού για υπέρηχο και βλέπουμε. Τώρα είμαι στις 36 + 2. Του είπα ότι ο αιματολόγος θέλει update για το πως σκοπεύω να γεννήσω στην 37η εβδομάδα, ώστε να μου δώσει οδηγίες τοκετού, αλλά από οτι μου είπε ο γιατρός προς το παρ΄ον δεν έχω τις προυποθέσεις αφού δεν κάνω και συσπάσεις, κι αν με βάλει με αναίτια πρόκληση θα καταλήξουμε καισαρική, κάτι το οποίο δεν θέλω ούτε εγώ, ούτε εκείνος από ότι μου ξεκαθάρισε. Επομένως, πηγαίνουμε βήμα - βήμα και βλέπουμε..

ε ναι είναι νωρίς ακόμα για αποφάσεις τοκετού. Η μικρή μάλλον κουράστηκε πριν και την ώρα που μπήκες για καρδιοτοκογράφημα κοιμόταν! χιχι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Το άγχος του άγνωστου όχι. Ξέρουμε τη διαδικασία.. αλλά όσο να ναι τουλάχιστον σε μένα πέρασαν 6 χρόνια και νιώθω λίγο περίεργα που ξανά θα μπω για τοκετό! Δε ξέρω έχω αγωνία και λίγο αγχώνομαι το τελευταίο καιρό όλο το σκέφτομαι τι και πως, θα πονέσω θα βγει εύκολα, γρήγορα.. ανώδυνα.. θα είμαι συνεργάσιμη δε θα είμαι.. θα ταλαιπωρηθώ ή όχι.. κτλ. το μετά δε με πειράζει απλά η ώρα το τοκετού με αγχώνει!! πφφφ

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Χαχαχαχαχαχ είναι σοκαριστικό να το διαβάζεις! Εγώ λόγω επαγγέλματος είχα παρακολουθήσει πολλούς τοκετούς και για αυτό ήμουν τόσο τρομοκρατημένη στην μεγάλη. Πάντως όταν συμβαίνει σε μας είναι αλλιώς, πραγματικά καμιά σχέση! Εγώ το μόνο που μπορώ να θυμηθώ έντονα από εκείνη τη μέρα είναι μια τεράστια ανακούφιση που βγήκε και την πρώτη στιγμή που την είδα. Ούτε πόνους ούτε τίποτα!

τώρα αν σου πω ότι θα συμφωνήσω απόλυτα θα με πιστέψεις?? Μπορεί να λέω ότι αγχώνομαι απο τώρα αλλά εκείνη τη στιγμή η διαδικασία ναι μεν τη ζεις και τη ζεις έντονα αλλά μετά είναι σαν να μην υπήρξε και απλά θυμάσαι τη στιγμή που νιώθεις οπως λες την ανακούφιση που βγήκε και τα μάτια που βλέπεις πρώτη φορά και σε κοιτούν τόσο έντονα στην αρχή.. εμένα τα βλέμματα τους και των τριών μου έχουν μείνει στο μυαλό! Τις συσπάσεις θυμάμαι ότι πονούσα πολύ αλλά υπήρχαν διαλείματα ανάμεσα τους και ξεκουραζόμουν όμως θυμάμαι ότι όταν ήταν να έρθουν και το ένιωθα όταν ερχόντουσαν.. ελεγα απο μεσα μου "αχ οχι παλι καλα ηταν πριν.. γιατι ερχονται ξανα"... και στις εξωθήσεις το μόνο που θυμάμαι ήταν να σφίγγομαι ασυναίσθητα χωρίς να το προκαλώ ιδιαίτερα γιατί αυτό ούτως η άλλως σε προκαλεί απο μόνο του σφίξιμο.. και όταν σε λένε οι μαίες εκεί άντε αλλη μια σπρωξιά και βγήκε βλέπω τα μαλλάκια.. εκεί νιώθεις ότι θα τα δώσεις όλα για να βγει επιτέλους και να περάσει όλο αυτό!! αλλά και να μη γίνει αυτό θα βγει στην επόμενη σπρωξιά που ουτως η αλλως δεν ειναι πιο επωδυνη απο τη προηγουμενη κρατάει δευτερόλεπτα.. και όταν βγήκε πέρασαν όλα δια μαγείας. Και δεν είπα ποτέ ωχ τι πόνος ήταν αυτός δε θελω να το ξαναζήσω... αλλά το θεώρησα πολύ ωραία εμπείρια. Γιατί μετά το σκέφτεσαι αλλιώς εκείνη τη στιγμή όμως όταν συμβαίνει δεν είσαι εσύ δε ξέρεις τι συμβαίνει.. μετά βρίσκεις τον εαυτό σου κανονικά και τα συνειδητοποιείς όλα. 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η athrain είπε:

τώρα αν σου πω ότι θα συμφωνήσω απόλυτα θα με πιστέψεις?? Μπορεί να λέω ότι αγχώνομαι απο τώρα αλλά εκείνη τη στιγμή η διαδικασία ναι μεν τη ζεις και τη ζεις έντονα αλλά μετά είναι σαν να μην υπήρξε και απλά θυμάσαι τη στιγμή που νιώθεις οπως λες την ανακούφιση που βγήκε και τα μάτια που βλέπεις πρώτη φορά και σε κοιτούν τόσο έντονα στην αρχή.. εμένα τα βλέμματα τους και των τριών μου έχουν μείνει στο μυαλό! Τις συσπάσεις θυμάμαι ότι πονούσα πολύ αλλά υπήρχαν διαλείματα ανάμεσα τους και ξεκουραζόμουν όμως θυμάμαι ότι όταν ήταν να έρθουν και το ένιωθα όταν ερχόντουσαν.. ελεγα απο μεσα μου "αχ οχι παλι καλα ηταν πριν.. γιατι ερχονται ξανα"... και στις εξωθήσεις το μόνο που θυμάμαι ήταν να σφίγγομαι ασυναίσθητα χωρίς να το προκαλώ ιδιαίτερα γιατί αυτό ούτως η άλλως σε προκαλεί απο μόνο του σφίξιμο.. και όταν σε λένε οι μαίες εκεί άντε αλλη μια σπρωξιά και βγήκε βλέπω τα μαλλάκια.. εκεί νιώθεις ότι θα τα δώσεις όλα για να βγει επιτέλους και να περάσει όλο αυτό!! αλλά και να μη γίνει αυτό θα βγει στην επόμενη σπρωξιά που ουτως η αλλως δεν ειναι πιο επωδυνη απο τη προηγουμενη κρατάει δευτερόλεπτα.. και όταν βγήκε πέρασαν όλα δια μαγείας. Και δεν είπα ποτέ ωχ τι πόνος ήταν αυτός δε θελω να το ξαναζήσω... αλλά το θεώρησα πολύ ωραία εμπείρια. Γιατί μετά το σκέφτεσαι αλλιώς εκείνη τη στιγμή όμως όταν συμβαίνει δεν είσαι εσύ δε ξέρεις τι συμβαίνει.. μετά βρίσκεις τον εαυτό σου κανονικά και τα συνειδητοποιείς όλα. 

Αχ το περιέγραψες ακριβώς όπως θα το περιέγραφα κι εγώ! Αυτά ακριβώς θυμάμαι, αυτό το πρώτο βλέμμα και την πρώτη φορά που την ακούμπησαν πάνω μου. Και θυμάμαι χαρακτηριστικά μια υπέροχη μαία που της εσφιγγα τόσο πολύ το χέρι που μετά της ζητούσα συγγνώμη κι εκείνη με χάιδευε. Αλλά κι αυτή την υπέροχη αίσθηση ανακούφισης! Τι σου κάνει η φύση... πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που ζούμε οι γυναίκες. Δίνουμε ζωή σε ένα πλάσματακι και μετά από λίγο είναι σαν να μην συνέβη τίποτα!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Εχεις την λίστα απο το Ιασώ; Δεν έχω πάρει τηλ να την ζητήσω και ούτε έχω ρωτήσει τον γιατρό να είμαι ειλικρινής ! Το μόνο που ξερωωω είναι πως για το μωρό χρειάζονται μόνο τα ρούχα εξόδου και η κουβερτούλα ! Για εμένα έχω βάλει νυχτικιές ρόμπες 1 πιτζάμα παντελόνι μπλούζα βρακάκια ακράτειας σερβιέτες λοχείας τα είδη υγιεινής παντόφλες σαγιονάρες μωρομάντηλα αντισηπτικό  μασκεσ σουτιέν θηλασμού εσώρουχα αντιθρομβωτικεσσ κάλτσες ! Κάλτσες κανονικές ρούχα εξόδου πετσέτες  ! Και επίσης αν κάνεις ενέσεις αντιπηκτικές να πάρεις τις δικές σου μαζί γτ αν σου κάνουν αυτοί εκεί από δικές τους θα σου τις χρεώσουν αρκετά μου το είπε ο αιματολόγος ! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Επίσης ναι θα το πάρω το μαξιλάρι θηλασμού ! Την αδερφή μου την είχε βολέψει πολύ ! Μακάρι να μας βολέψει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης ναι θα το πάρω το μαξιλάρι θηλασμού ! Την αδερφή μου την είχε βολέψει πολύ ! Μακάρι να μας βολέψει!
    • Εχεις την λίστα απο το Ιασώ; Δεν έχω πάρει τηλ να την ζητήσω και ούτε έχω ρωτήσει τον γιατρό να είμαι ειλικρινής ! Το μόνο που ξερωωω είναι πως για το μωρό χρειάζονται μόνο τα ρούχα εξόδου και η κουβερτούλα ! Για εμένα έχω βάλει νυχτικιές ρόμπες 1 πιτζάμα παντελόνι μπλούζα βρακάκια ακράτειας σερβιέτες λοχείας τα είδη υγιεινής παντόφλες σαγιονάρες μωρομάντηλα αντισηπτικό  μασκεσ σουτιέν θηλασμού εσώρουχα αντιθρομβωτικεσσ κάλτσες ! Κάλτσες κανονικές ρούχα εξόδου πετσέτες  ! Και επίσης αν κάνεις ενέσεις αντιπηκτικές να πάρεις τις δικές σου μαζί γτ αν σου κάνουν αυτοί εκεί από δικές τους θα σου τις χρεώσουν αρκετά μου το είπε ο αιματολόγος ! 
    • Εμεις έχουμε παιδίατρο την Τρίτη να δουμε Ποσά κιλά είναι. Μέχρι 30/1 είχα κόψει 2 θηλασμούς αλλά κάναμε μεικτό για να μειωθεί το γάλα μου. Κ 1/2 π φύγαμε για ένα ταξίδι τρεφόταν με φόρμουλα στην μαμα μου αλλά κ εγώ αποθηλασα εντελώς.    εγω λέω μέσα Μαρτίου μα την αρχίσω φαγητό, να πάει βρεφικό να βρουμε λίγο την ρουτίνα μας με δουλεια κ βρεφικό κ μετά να αρχίσουμε στερεά  
    • Δυστυχως δεν έχω χρόνο αλλά τώρα π θα πάω πίσω  δουλεια θα ξανά αρχίσω τενις κ είπα να δοκιμάσω το ems miha 
    • Γλυκιά μου Αντωνια έφτασε η μεγάλη μέρα!! Να ξέρεις πως απ’ όσα είδα τόσες μέρες εδώ στο μαιευτήριο όλες οι κοπέλες που έκαναν καισαρική είναι σε άψογη κατάσταση. Και περπατούν κατευθείαν και όλα. Μόνο με το φαγητό.. δεν τρώνε αμέσως! Εγώ που εκανα φυσιολογικό είμαι σε χειρότερη κατάσταση.  Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα τέλεια, και να έρθουν τα ζουζουνακια σου γρήγορα στην αγκαλιά σου!!!🙏🙏🙏🙏 Θα περιμένουμε νεα σας❤️❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...