Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Όσο αφορά τις ετοιμασίες τι κάνετε ρε κορίτσια με τα πλυσίματα κι αυτόν τον καιρό? Είναι πλυντήρια που τα χω βάλει 2η φορά και δεν στέγνωσαν ποτέ. Δεν ξέρω τι άλλο να κανω...σκέφτομαι να απλώσω σε δωμάτιο με αφυγραντήρα και κλιματιστικό, αλλά και πάλι θα στεγνώσουν? Με έχει πάει πίσω όλο αυτό κι επίσης σκέφτομαι τι θα γίνει όταν γεννηθούν αν θέλει ένα πλυντήριο 2 μέρες. 

Που μένεις καλέ και δεν στεγνώνουν? Εμείς πάντως ΄στην Αθήνα δεν είχαμε ιδιαίτερο θέμα. Απλά αντί για μία μέρα κάποια στέγνωσαν στις 2. Τώρα μου έχει μείνει να πλύνω ένα κουβερτάκι ακόμα, όλα τα άλλα τα έπλυνα. Τα έχω πάει και στη μαμά μου να τα σιδερώσει και θα τα πάρω αύριο, να φτιάξω ντουλάπες και βαλίτσα. Τον αποστειρωτή θελω να λειτουργήσω μέσα στις επόμενες μέρες ώστε να δω πως δουλεύει και να μην τρέχω τελευταία στιγμή αν τον χρειαστώ και προς τις τελευταίες μέρες να πάω το αυτοκίνητο για πλύσιμο, να προβάρουμε το καθισματάκι και να μεταφέρω το λικνο στο δωμάτιο μας. Αλλά σε γενικές γραμμές τα περισσότερα είναι ετοιμα. Τα έχουμε στήσει στο παιδικό και μας περιμένουν. 

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Τι εννοείς  πλυντήριο δεύτερη φορά? Αθήνα φαντάζομαι  και εσύ.. γτ εδω έχουμε χαλια καιρό.. εγώ τα περισσότερα τα είχα πλυνει πριν σκοτεινιασει.. αλλά ένα πλυντήριο που έβαλα με αυτόν τον καιρό.. το απλώσαμε τύπου 9-10 το πρωι(να μην έχει πολύ υγρασια) να έχει Όσο ηλιο γίνεται..είχα πει στη μητέρα μου και ήρθε την ίδια μέρα για σιδέρωμα.. καταρχάς λόγω αέρα είχαν στεγνώσει..είναι βοριάς οπότε στεγνώνουν, τα σιδερωσε απευθείας  οπότε τα νωπά στεγνώσαν και ότι κράταγε νερό τύπου λάστιχα σε παντελόνια τα άφησα λίγο σε καλοριφέρ..αλλά και εμείς είπαμε ότι αν δε στεγνωναν θα τα βάζαμε μέσα με κλιματιστικό.. 

Δεν έχω πλύνει το μάρσιπο και κάτι αρκουδάκια κλπ γτ αυτά θα θέλουν ηλιο(θα περιμένω)..

Επίσης, ερώτηση ότι έχετε καινούργιο  πχ καροτσι, λικνο, ρηλαξ που βγαίνουν τα υφάσματα θα τα πλύνετε? Εμεις σκεφτήκαμε να τα απολυμανουμε με baby planet για μωρα κ να τα βγάλουμε στον ήλιο.. 

Ριχταρια κλπ που θέλω να πλυθούν νομίζω είναι νωρίς αλλά θέλουν και ηλιο..νομίζω από Δευτέρα για αθηνα Εχουν πει μόνο κρύο.. θα βγάλει ηλιο..

Να σου πω την αλήθεια τα καινούρια δηλαδή καρότσι, αυγό, καλαθούνα, λίκνο, μάρσιπο δεν τα επλυνα όχι κι ούτε σκοπεύω κιόλας.. Το θεωρώ υπερβολή.. Ήρθαν μέσα σε κουτιά όλα και τα βλέπω πεντακάθαρα.  Μόνο τη φωλιά έπλυνα και αυτό γιατί είναι χειροποίητη και όσο να πεις εκεί που τα ράβουν τα πετούν δεξιά και αριστερα..

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Α ναι εννοώ τα έπλυνα τα άπλωσα, έμειναν 2 μέρες έξω και μετά τα ξαναπλυνα γιατί δεν είχαν στεγνώσει και σκέφτηκα θα Χαν σκονιστει πολύ. Κάνουν και κάτι έργα στη γειτονιά και γίνεται χειρότερο. Ναι ναι Αθήνα είμαι, άντε να βγει λίγος ήλιος επιτέλους! Κι εγώ αυτό έκανα με τα καροτσια κλπ, μόνο από την καλαθουνα έβγαλα κι έπλυνα τα υφάσματα, όλα τα άλλα τα καθάρισα με baby planet και τα έβγαλα στον ήλιο. Κάποια που ήταν σκονισμένα κάτι τα είχα καιρό αποθήκη, καθόλου καλά αποθηκευμένα, τα έκανα πρώτα με λίγο ξύδι και μετά αφού στέγνωσαν τα πέρασα με baby planet.

Μόνο το αυγό μου έχει μείνει, περιμένω να περάσουν λίγο οι μέρες, να πάμε το αυτοκίνητο για πλύσιμο και μετά θα το καθαρίσω να το βάλουμε απευθείας γιατί με την κόρη μου το πιθανότερο είναι να είναι το μωρό καλυμμένο με ψίχουλα και σουσαμια 😂

Εσείς πήρατε αυγό ή κάθισμα αυτοκινήτου?

Εμείς αυγό το σετ των 3 της Inglesina Aptica. Εν τω μεταξύ κορίτσια το ξέρω ότι είναι νωρίς αλλά έχω αρχίσει και αγχώνομαι για τις καλοκαιρινές μας βόλτες με τη μπέμπα..χαχα. 

Δεν ξέρω με φοβίζει ο ήλιος και η ζέστη. Όσες έχετε και άλλα παιδάκια τι κάνατε με αυτό το θέμα; Μόνο βόλτες νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα; Και αν επρεπε να πάτε κάπου μεσημεριανή ώρα πχ; 

Το αυτοκίνητο μου είναι παλιό και δεν έχει aircondiotion και σκέφτομαι ότι θα ανάβει το καλοκαίρι και ίσως και το καθισματάκι και το καρότσι.. Δεν ξέρω..το σκέφτομαι από τώρα γιατί δεν θα ήθελα να κλειτσούμε μέσα με τη μπέμπα.. μένουμε και σε περιοχή που έχουμε κοντά μας θάλασσα και μονοπάτια κλπ..αλλά θα ήθελα να μπορούμε να πηγαίνουμε και μία μονοήμερη πχ που εκεί θα χρειαστεί να κάτσει παραπάνω ώρα το μωρό στο αμάξι..

Κάποια στιγμή θα το αλλάξω βέβαια αλ΄΄λά πριν το καλοκαίρι αποκλείεται..δεν βγαίνει..

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κι εγώ έχω πολύ μεγάλη πίεση και μία αίσθηση ότι θέλω συνέχεια να πηγαίνω τουαλέτα. 

Ακριβώς!! Τη Τρίτη τώρα έχω ραντεβού στο νοσοκομείο για εξετάσεις και μάλλον μετά θα πηγαίνω κάθε βδομάδα. Μπήκαμε στη τελική ευθεία...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η athrain είπε:

Ακριβώς!! Τη Τρίτη τώρα έχω ραντεβού στο νοσοκομείο για εξετάσεις και μάλλον μετά θα πηγαίνω κάθε βδομάδα.

Εγώ πήγα χθες για καρδιοτοκογράφημα στο γιατρό μου ( το πρώτο). Συσπάσεις δεν έκανα. Η μπέμπα καλά ήταν έδειχνε κινητικότητα στο μηχάνημα, αλλά μία δεν την έπιαναν καλά, μία κρυβόταν..Εν τω μεταξύ όση ώρα περίμενα στην αναμονή κουνιόταν και μόλις μπήκαμε στο μηχάνημα εξαφανίστηκε. Ούτε μία κίνηση δεν ένιωσα.. 

Καλά γενικώς έχω και πρόσθιο πλακούντα και είναι κι ένα μωρό που εμφανίζεται το βράδυ κυρίως..χαχα!! Αλλά καταλήξαμε να μου πει να πάω ξανά αύριο στο Ιασώ να κάνουμε και εκεί ένα καρδιοτοκογράφημα. Οπότε αύριο θα έχω νεότερα. 

Και την άλλη Πέμπτη ξανά ραντεβού για υπέρηχο και βλέπουμε. Τώρα είμαι στις 36 + 2. Του είπα ότι ο αιματολόγος θέλει update για το πως σκοπεύω να γεννήσω στην 37η εβδομάδα, ώστε να μου δώσει οδηγίες τοκετού, αλλά από οτι μου είπε ο γιατρός προς το παρ΄ον δεν έχω τις προυποθέσεις αφού δεν κάνω και συσπάσεις, κι αν με βάλει με αναίτια πρόκληση θα καταλήξουμε καισαρική, κάτι το οποίο δεν θέλω ούτε εγώ, ούτε εκείνος από ότι μου ξεκαθάρισε. Επομένως, πηγαίνουμε βήμα - βήμα και βλέπουμε..

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Να σου πω την αλήθεια τα καινούρια δηλαδή καρότσι, αυγό, καλαθούνα, λίκνο, μάρσιπο δεν τα επλυνα όχι κι ούτε σκοπεύω κιόλας.. Το θεωρώ υπερβολή.. Ήρθαν μέσα σε κουτιά όλα και τα βλέπω πεντακάθαρα.  Μόνο τη φωλιά έπλυνα και αυτό γιατί είναι χειροποίητη και όσο να πεις εκεί που τα ράβουν τα πετούν δεξιά και αριστερα..

Ναι  εγώ ήθελα να τα πλύνω αλλά  είπε ο σύζυγος  ειναι υπερβολή...οπότε δε το κάναμε.. φτιάξαμε κ τη βαλίτσα,  και την ντουλάπα..το αυτοκίνητο  και εμεις τελευταίες μέρες γτ έχουμε κ εργα εδώ.. πάλι χάλια  θα γίνει.. 

Ουφ αύριο εγώ μπαίνω στον μήνα μου..σα ψέματα μου φαίνεται!!

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εγώ πήγα χθες για καρδιοτοκογράφημα στο γιατρό μου ( το πρώτο). Συσπάσεις δεν έκανα. Η μπέμπα καλά ήταν έδειχνε κινητικότητα στο μηχάνημα, αλλά μία δεν την έπιαναν καλά, μία κρυβόταν..Εν τω μεταξύ όση ώρα περίμενα στην αναμονή κουνιόταν και μόλις μπήκαμε στο μηχάνημα εξαφανίστηκε. Ούτε μία κίνηση δεν ένιωσα.. 

Καλά γενικώς έχω και πρόσθιο πλακούντα και είναι κι ένα μωρό που εμφανίζεται το βράδυ κυρίως..χαχα!! Αλλά καταλήξαμε να μου πει να πάω ξανά αύριο στο Ιασώ να κάνουμε και εκεί ένα καρδιοτοκογράφημα. Οπότε αύριο θα έχω νεότερα. 

Και την άλλη Πέμπτη ξανά ραντεβού για υπέρηχο και βλέπουμε. Τώρα είμαι στις 36 + 2. Του είπα ότι ο αιματολόγος θέλει update για το πως σκοπεύω να γεννήσω στην 37η εβδομάδα, ώστε να μου δώσει οδηγίες τοκετού, αλλά από οτι μου είπε ο γιατρός προς το παρ΄ον δεν έχω τις προυποθέσεις αφού δεν κάνω και συσπάσεις, κι αν με βάλει με αναίτια πρόκληση θα καταλήξουμε καισαρική, κάτι το οποίο δεν θέλω ούτε εγώ, ούτε εκείνος από ότι μου ξεκαθάρισε. Επομένως, πηγαίνουμε βήμα - βήμα και βλέπουμε..

Ααα και θα σε ρώταγα ποσο είσαι που έκανες καρδιοτοκογραφο..αλλά είδα 36+2! Εγώ πάω κάθε Δευτέρα  ιασω ...αύριο θα είμαι 36+0..και την προηγούμενη  που ρώτησα για καρδιοτοκογραφο μου είπε σε κάνα 2 εβδομάδες..

Χαχα αυτά τα κάνει και εμένα..στην αναμονή χτυπιέται και μέσα στην εξέταση  κύριος.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η NORATSALIKI είπε:

Που μένεις καλέ και δεν στεγνώνουν? Εμείς πάντως ΄στην Αθήνα δεν είχαμε ιδιαίτερο θέμα. Απλά αντί για μία μέρα κάποια στέγνωσαν στις 2. Τώρα μου έχει μείνει να πλύνω ένα κουβερτάκι ακόμα, όλα τα άλλα τα έπλυνα. Τα έχω πάει και στη μαμά μου να τα σιδερώσει και θα τα πάρω αύριο, να φτιάξω ντουλάπες και βαλίτσα. Τον αποστειρωτή θελω να λειτουργήσω μέσα στις επόμενες μέρες ώστε να δω πως δουλεύει και να μην τρέχω τελευταία στιγμή αν τον χρειαστώ και προς τις τελευταίες μέρες να πάω το αυτοκίνητο για πλύσιμο, να προβάρουμε το καθισματάκι και να μεταφέρω το λικνο στο δωμάτιο μας. Αλλά σε γενικές γραμμές τα περισσότερα είναι ετοιμα. Τα έχουμε στήσει στο παιδικό και μας περιμένουν. 

Βρε κορίτσια Χαϊδάρι μένω, η αλήθεια είναι ότι λόγω πράσινου έχει αρκετή υγρασία αλλά τόση πια?όπως τα απλώνω έτσι τα μαζεύω.σημερα που φυσούσε πολύ στέγνωσαν η αλήθεια είναι, οπότε ελπίζω ως αύριο να τελειώσω Μ αυτά!

Όσο για αυτό που ρωτάς για το καλοκαίρι, την μεγάλη μου την γέννησα Ιουλιο, αλλά επειδή ήμουν όλη μέρα μόνη τα είχα παίξει μέσα στο σπίτι και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να περιμένω να δροσίσει. Επίσης το κλιματιστικό του αυτοκινήτου μου δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια. Εγώ την έβγαζα νωρίς το πρωί τύπου 8-9 και πηγαίναμε καμιά ώρα βόλτα με το καρότσι και μετά ξαναβγαιναμε κατά τις 8-9 το βράδυ που έπεφτε ο ήλιος. Όταν ήθελα να πάμε μακριά και ο σύζυγος δούλευε είχα πάρει ένα ανεμιστήρακι usb και το στερέωνα στο κάθισμα έτσι ώστε να της πηγαίνει αέρας αλλά χωρίς να τη χτυπάει.

Δημοσίευση

Α τι ωραία κορίτσια! Κι εγώ την Τρίτη θα πάω για καρδιοτοκογραφημα, αν και δεν έχω νιώσει ούτε μια σύσπαση... έχω και γυναικολογο την ίδια μερα και παιδίατρο το απόγευμα για εμβόλιο της μεγάλης και συζητηση για το μωρό! Φουλ από γιατρούς από δω και πέρα! Εγώ Δευτέρα μπαίνω στον μήνα μου κι όσο το σκέφτομαι τρελαίνομαι 😂

Νιώθω ότι έχω να κάνω τόσα πολλά, αλλά ουσιαστικά δεν έχω... ιδέα μου είναι...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κορίτσι μου για θύμισε μου, κάνεις αντιπηκτικες ε; Γι αυτό θέλει ενημέρωση ο αιματολογος; Βασικά σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Αν σπάσουν πχ νερά κι έχεις κάνει ένεση την ίδια ημέρα γέννας είτε φυσιολογικα χωρίς επισκληριδιο είτε με καισαρική με ολική;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Ναι  εγώ ήθελα να τα πλύνω αλλά  είπε ο σύζυγος  ειναι υπερβολή...οπότε δε το κάναμε.. φτιάξαμε κ τη βαλίτσα,  και την ντουλάπα..το αυτοκίνητο  και εμεις τελευταίες μέρες γτ έχουμε κ εργα εδώ.. πάλι χάλια  θα γίνει.. 

Ουφ αύριο εγώ μπαίνω στον μήνα μου..σα ψέματα μου φαίνεται!!

Εγώ μπήκα την Τετάρτη. Κι εγώ μετράω τις βδομάδες που μένουν (αν μένουν και αυτές δηλαδή..) και δεν το πιστεύω ότι πέρασε ο καιρός..μη σου πω ότι παρά την ταλαιπωρία που τράβηξα, νοιώθω ότι θα μου λείψει κιόλας η εγκυμοσύνη μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Ααα και θα σε ρώταγα ποσο είσαι που έκανες καρδιοτοκογραφο..αλλά είδα 36+2! Εγώ πάω κάθε Δευτέρα  ιασω ...αύριο θα είμαι 36+0..και την προηγούμενη  που ρώτησα για καρδιοτοκογραφο μου είπε σε κάνα 2 εβδομάδες..

Χαχα αυτά τα κάνει και εμένα..στην αναμονή χτυπιέται και μέσα στην εξέταση  κύριος.. 

Είδες κάτι πράγματα τα ατιμούτσικα..χαχα!!!! Λες και καταλαβαίνουν ότι κάτι γίνεται και σου λένε μην με ενοχλείτε...χαχα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Βρε κορίτσια Χαϊδάρι μένω, η αλήθεια είναι ότι λόγω πράσινου έχει αρκετή υγρασία αλλά τόση πια?όπως τα απλώνω έτσι τα μαζεύω.σημερα που φυσούσε πολύ στέγνωσαν η αλήθεια είναι, οπότε ελπίζω ως αύριο να τελειώσω Μ αυτά!

Όσο για αυτό που ρωτάς για το καλοκαίρι, την μεγάλη μου την γέννησα Ιουλιο, αλλά επειδή ήμουν όλη μέρα μόνη τα είχα παίξει μέσα στο σπίτι και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να περιμένω να δροσίσει. Επίσης το κλιματιστικό του αυτοκινήτου μου δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια. Εγώ την έβγαζα νωρίς το πρωί τύπου 8-9 και πηγαίναμε καμιά ώρα βόλτα με το καρότσι και μετά ξαναβγαιναμε κατά τις 8-9 το βράδυ που έπεφτε ο ήλιος. Όταν ήθελα να πάμε μακριά και ο σύζυγος δούλευε είχα πάρει ένα ανεμιστήρακι usb και το στερέωνα στο κάθισμα έτσι ώστε να της πηγαίνει αέρας αλλά χωρίς να τη χτυπάει.

Έχει υγρασία το Χαιδάρι αλλά τι να πω..Εμείς είμαστε Σαρωνίδα, κι εμείς όσο να πεις την υγρασία μας την έχουμε αλλά ευτυχώς εχουμε και πολύ αέρα και στεγνώνουν σχετικά γρήγορα. 

Ωραία σκέψη αυτή για το ανεμιστηράκι, δεν το είχα σκεφτεί. Σκέφτομαι να βάλω στα τζάμια σκιάστρα και θα τσεκάρω και αυτό με το ανεμιστηράκι. Κάτι θα σκεφτώ μέχρι τότε. Χαχα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Α τι ωραία κορίτσια! Κι εγώ την Τρίτη θα πάω για καρδιοτοκογραφημα, αν και δεν έχω νιώσει ούτε μια σύσπαση... έχω και γυναικολογο την ίδια μερα και παιδίατρο το απόγευμα για εμβόλιο της μεγάλης και συζητηση για το μο ρρό! Φουλ από γιατρούς από δω και πέρα! Εγώ Δευτέρα μπαίνω στον μήνα μου κι όσο το σκέφτομαι τρελαίνομαι 😂

Εγώ εδώ και τρεις εβδομάδες πέρασε τον κυκεώνα με τον ένα γιατρό πίσω από τον άλλο.. ορθοπεδικός για τον καρπιαιο σωλήνα, αιματολόγος για τις αντιπικτητικές, εμβρυολόγος για το doppler συν ο γιατρός μου τα ραντεβού τα κανονισμένα. Και σαν να μην έφταναν αυτά πήγα και δύο φορές στο Ερρικος Ντυναν (σε παθολόγο, ωρλ, πνευμονολόγο) γιατί κόλλησα και τις ιώσεις μου...

Άστα..🤣

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Κορίτσι μου για θύμισε μου, κάνεις αντιπηκτικες ε; Γι αυτό θέλει ενημέρωση ο αιματολογος; Βασικά σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Αν σπάσουν πχ νερά κι έχεις κάνει ένεση την ίδια ημέρα γέννας είτε φυσιολογικα χωρίς επισκληριδιο είτε με καισαρική με ολική;

Ναι κάνω αντιπηκτικές δυστυχώς. Αν σπάσουν τα νερά και δεν έχω προλάβει να κάνει την ένεση (την κάνω 11 το πρωί) όλα καλά. Αν την έχω κάνει και σπάσουν μετά από λίγες ώρες με καθυσήχασαν ότι λογικά θα μπορέσουμε να κάνουμε και επισκληρίδιο καθώς μετά από κάποιες ώρες επιτρέπεται και λογικά ο τοκετός θα πάρει και κάποιες ώρες. Τώρα τι να πω... αν γεννήσω πολύ γρήγορα...κλάφτα Χαράλαμπε...🤣 Μάλλον αυτό που περιγράφεις που δεν θέλω να το σκέφτομαι...

Τώρα βεβαια από ότι κατάλαβα αν προχωρήσουν οι βδομάδες ίσως μπω με πρόκληση για φυσιολογικό τοκετό..απλά όπως μου εξήγησε χθες θέλει να έχω τις προυποθέσεις (μαλακό τράχηλο, συσπάσεις..) ώστε να μην καταλήξουμε στην καισαρική αναίτια. Ή αφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο μήπως τις τελευταίες βδομάδες σταματήσω τις ενέσεις; Δεν ξέρω.. βλέποντας και κάνοντας μου είπε. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ναι κάνω αντιπηκτικές δυστυχώς. Αν σπάσουν τα νερά και δεν έχω προλάβει να κάνει την ένεση (την κάνω 11 το πρωί) όλα καλά. Αν την έχω κάνει και σπάσουν μετά από λίγες ώρες με καθυσήχασαν ότι λογικά θα μπορέσουμε να κάνουμε και επισκληρίδιο καθώς μετά από κάποιες ώρες επιτρέπεται και λογικά ο τοκετός θα πάρει και κάποιες ώρες. Τώρα τι να πω... αν γεννήσω πολύ γρήγορα...κλάφτα Χαράλαμπε...🤣 Μάλλον αυτό που περιγράφεις που δεν θέλω να το σκέφτομαι...

Τώρα βεβαια από ότι κατάλαβα αν προχωρήσουν οι βδομάδες ίσως μπω με πρόκληση για φυσιολογικό τοκετό..απλά όπως μου εξήγησε χθες θέλει να έχω τις προυποθέσεις (μαλακό τράχηλο, συσπάσεις..) ώστε να μην καταλήξουμε στην καισαρική αναίτια. Ή αφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο μήπως τις τελευταίες βδομάδες σταματήσω τις ενέσεις; Δεν ξέρω.. βλέποντας και κάνοντας μου είπε. 

Πολύ σωστός ο γιατρός σου! Αν υπάρχει και η δυνατότητα να της σταματήσεις όταν θα δει ότι πλησιάζεις μια χαρά! Δεν θα χει και το άγχος! Με την ίωση είσαι εντάξει; Πέρασε ο βήχας και τα σχετικά;

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Α τι ωραία κορίτσια! Κι εγώ την Τρίτη θα πάω για καρδιοτοκογραφημα, αν και δεν έχω νιώσει ούτε μια σύσπαση... έχω και γυναικολογο την ίδια μερα και παιδίατρο το απόγευμα για εμβόλιο της μεγάλης και συζητηση για το μωρό! Φουλ από γιατρούς από δω και πέρα! Εγώ Δευτέρα μπαίνω στον μήνα μου κι όσο το σκέφτομαι τρελαίνομαι 😂

Εγώ που μπαίνω  αύριο..από δουλειές σχεδόν τελειώσαμε.. και τώρα αρχίζει το άγχος και η προσμονή χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Μια φίλη μου με θρομβοφιλια έκανε κ και μετά την καισαρική (ήταν διδυμα)..αλλά θα σου δώσει οδηγίες ο αιματολογος.. λογικά χρειάζεσαι κ αντιθρομβωτικες κάλτσες.. αυτή της είχε ο αιματολογος να πάρει πριν τον τοκετό..

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Πολύ σωστός ο γιατρός σου! Αν υπάρχει και η δυνατότητα να της σταματήσεις όταν θα δει ότι πλησιάζεις μια χαρά! Δεν θα χει και το άγχος! Με την ίωση είσαι εντάξει; Πέρασε ο βήχας και τα σχετικά;

Είμαι πολύ καλύτερα ναι. Ο β΄΄ηχας έχει σχεδόν περάσει με το εισπνεόμενο. Λίγο μπούκωμα παραμένει, αλλά το είχα και πριν την ίωση σε αυτό το βαθμό..πρέπει να είναι από την εγκυμοσύνη. Απλά σε συνδυασμό με την ίωση κόντεψα να σκάσω αν θυμάσαι.. 

Τώρα κάνω όποτε νοιώθω ότι μπουκώνω τις πλύσεις με αλατόνερο και αμέσως βοηθιέμαι. Αύριο σταματάω και το εισπνεόμενο. Νομίζω όλα καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Εγώ που μπαίνω  αύριο..από δουλειές σχεδόν τελειώσαμε.. και τώρα αρχίζει το άγχος και η προσμονή χαχα

Αχ άντε με το καλοοοο! Ε γώ η αλήθεια είναι άγχος δεν έχω ιδιαίτερο, μου φαίνεται πολύ μακρινός ο τοκετος, στον κόσμο μου νομίζω ακόμα...με αγχωνει το πώς θα τα πάει η κορη μου με το μωρό και πως θα είναι πια η καθημερινότητα. Και η αλήθεια είναι ότι θα μου λείψει η εγκυμοσύνη και η κοιλίτσα!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Μια φίλη μου με θρομβοφιλια έκανε κ και μετά την καισαρική (ήταν διδυμα)..αλλά θα σου δώσει οδηγίες ο αιματολογος.. λογικά χρειάζεσαι κ αντιθρομβωτικες κάλτσες.. αυτή της είχε ο αιματολογος να πάρει πριν τον τοκετό..

Μου είπε οτι θα συνεχίσω μετά την εγκυμοσύνη για 1 μήνα τις ενέσεις. Μην μου λες για κάλτσες όμως.. ειλικρινά δεν θα το αντέξω.. τις φορούσα το καλοκαίρι που είχα πάθει την αποκόλληση και ήμουν στο κρεβάτι σε ακινησία και χωρίς salospir λόγω της αιμορραγίας. 

Αλλά για μετά τη γέννα γιατί να μου πει για κάλτσες; Αφού και τις ενέσεις θα συνεχίσω και θα κινούμαι..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katerina1990 είπε:

Αχ άντε με το καλοοοο! Ε γώ η αλήθεια είναι άγχος δεν έχω ιδιαίτερο, μου φαίνεται πολύ μακρινός ο τοκετος, στον κόσμο μου νομίζω ακόμα...με αγχωνει το πώς θα τα πάει η κορη μου με το μωρό και πως θα είναι πια η καθημερινότητα. Και η αλήθεια είναι ότι θα μου λείψει η εγκυμοσύνη και η κοιλίτσα!

Κι εγώ δεν αγχώνομαι για τον τοκετό προς το παρόν..Τώρα εκείνη τη στιγμή θα δείξει..Αλλά δεν θέλω να πανικοβάλλομαι..σκέφτομαι τόσες γυναίκες το πέρασαν πριν από εμάς..όλα καλά! 

Θεωρώ ότι αν τη βάλεις με κάποιο τρόπο να συμμετέχει στην όλη διαδικασία με το μωρό, κάπως θα τα πάει καλά! Στο εύχομαι κιόλας. Τώρα βέβαια εξαρτάται και από το παιδί, αν και αν δεν νοιώσει σε μεγάλο βαθμό ότι παραμελείται με τον ερχομό του μωρού, πιστεύω δεν θα έχεις θέμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Εσύ εντάξει τοχείς ξανακάνει.. αν και τώρα είναι άλλες συνθήκες..

Εγώ σαν πρώτη φορά πάω προς το άγνωστο...

Δημοσίευση

@finallytheend μου σχετικά με τις αντιθρομβωτικές που είχες ρωτήσει, η κουμπάρα μου που γέννησε πέρυσι Ιασώ της έδωσαν εκεί. Βέβαια φαντάζομαι με πολλαπλάσιο κόστος! Κάνε μια ερώτηση στον γιατρο σου γιατί κρίμα είναι να τις χρυσοπληρωσεις, αν είναι σίγουρο ότι θα τις χρειαστείς! Πάντως η νύφη μου που γέννησε με καισαρική έκανε μετά αντιπηκτικες αλλά κάλτσες δεν της είπαν να βάλει! Άρα μάλλον θα παίζουν ρόλο διάφοροι παράγοντες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Με το καλο να βγειτε αυριο Λευκη μου κ να πατε στο σπιτακι σας!!!!🫶❤️🫶❤️🫶   Γ το θηλασμο μην σκας!!! Εσεις να ειστε καλα κ μετα εχετε ολο το χρονο ν το βρειτε αν θελετε... εσυ οπως νιωθεις!!! Αντε αυριο αλλαζουμε βαρδια 😆 εγω μπαινω κι εσυ βγαινεις!!!💞
    • Αχ κοριτσι μου κι εγω εχω πολλες ενοχλησεις πισω!!!! Δν νομιζω να ειναι αιμορροιδες αλλα νιωθω μεγαλη ευαισθησια κ ενοχληση.. ευτυχως οχι πονο.. προχθες στην τουαλετα ενιωσα κι ενα πονο φρικτο... λεω παει θα γεννησω.. ισως ηταν το εντερο.. ηταν τοσο εντονος ο πονος... Λιγο εμεινε για ολες μας!! Υπομονη να ερθουν γερα τα μωρακια μας!!!❤️ Εσενα η μαμα σου ερχεται τη δευτερα ε;;; ευτυχως ο μπεμπακος σας εκανε το χατιρι!!!☺️
    • Μαιρη μου εμενα ο γιατρος μου ειπε σε περιπτωση που δω κηλιδες αιμα στ σκουπισμα να τους παρω τηλ.. ειναι νομιζω 1 απ τα 3 συμπτωματα π μου ειπε σαν alerts... Εσυ μιλησες μ το γιατρο σου;;; Στειλε μας τα νεα σου οταν μπορεις!!! Α! Τα μνματα σου αργουν τοσο γτ εισαι δοκιμαστικο μελος μεχρι να φτασεις τις 20 δημοσιευσεις.. μετα θα ανεβαινουν απευθειας τα ποστ σου!!
    • @Lilaki93 το χειρότερο είναι ότι σε έχει κάνει να σκέφτεσαι με τον ίδιο τρόπο. Ο τρόπος που περιγράφεις το θέμα δείχνει ότι έχεις πειστεί ότι φταις εσύ και έχεις κάτι και δε "μένεις". Η πατριαρχια και ο σεξισμός δυστυχώς αναπαράγονται και από εμάς, τις γυναίκες. Μόνο αν ξυπνήσουμε και σηκώσουμε κεφάλι και διεκδικήσουμε ισότητα και σεβασμό θα δούμε αλλαγή στη ζωή μας. Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που σου είπε αλλά επίσης θεωρώ ότι εσύ δε θα έπρεπε να το δεχτείς αμαχητί. Σιχαίνομαι να κάνω victim blaming αλλά είσαι 31 χρόνων, σε μια εποχή με ενημέρωση, με κινήματα, με ευκαιρίες. Δεν είσαι μια αναπαραγωγική μηχανή που "δε δουλεύει καλά", είσαι μια γυναίκα με αυτενεργεια, αξιοπρέπεια και συναισθήματα. Μην επιτρέπεις σε κανέναν να το ξεχνάει αυτό και αν προσπαθήσει κάποιος να τα πατήσει να σηκώσεις το ανάστημα σου και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Με αφορμή αυτό εγώ βρήκα ευκαιρία για μανιφέστο. 😆 Αλλά είναι αλήθεια, αν δεν το κάνουμε εμείς για μας, δεν θα το κάνει κανένας άλλος. Όλες μαζί μια γροθιά! ✊ 
    • Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου όλες για τις απαντήσεις σας!!! 🥰🥰🥰 @katerinayiaτης έχω βάλει και της αρέσει πολύ. Αλλά πρέπει να δοκιμάσω όλα τα φρούτα. Ξέρω πάντως μέχρι τώρα, πως δεν της αρέσουν τα ξινά. Ούτε λεμόνι στο μεσημεριανό της δε βάζω.  Δόξα τω Θεό, είμαι όντως πολύ ψύχραιμη με τα ατυχήματα γιατί στην οικογένεια μου έχουμε πολλά και σοβαρά κιόλας! Οπότε έχω εκπαιδευτεί. Το αίσθημα της χαμηλής αυτοεκτίμησης ευτυχώς μου πέρασε γρήγορα. Παίζουν ακόμα και οι ορμόνες μου τένις βρε κορίτσια. Ακόμα περίοδος άφαντη! Χαίρομαι πολύ που σας έχω παρεούλα σε αυτό το μαγικό ταξίδι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...