Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 1/2/2025 at 5:42 ΜΜ, ο/η LaV είπε:

Καλο μηνα κορίτσια!!!με το καλό να δεχτούμε όλες τα μωράκια μας!!!!!

Να ρωτήσω κάτι άλλο...από πρηξιματα στα άκρα σας πως πάτε???εγώ δε ξεκαθαρίζω πια πόδια...μου φαίνονται σαν ένα καλοφουσκωμενο ζυμαράκι!

Κι εγώ βλέπω μια μικρή διαφορά στα πόδια μου! 😒

Εγώ πάλι όταν γεμίζει η κύστη και πάω να σηκωθώ για να ουρήσω νιώθω πολύ πίεση κάτω, κάτι σαν πονάκια και νιώθω τη κοιλιά σκληρή! Μέχρι να φτάσω τουαλέτα πάω σαν πιγκουίνος.

• Απαντήσεις 1.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 1/2/2025 at 4:50 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Νομίζω στο room in δε το παίρνουν ποτέ εκτός για εξετάσεις..βέβαια κ εγώ σκέφτομαι αν έχει πολύ κόσμο για το  Χ ψ λόγο από το να τσακωθω..να το δινω..αλλά ούτε ξέρω αν γίνεται..δεν έχω ρωτήσει τέτοια..

Ναι αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Να έχω συννενοηθεί κάπως να το παίρνουν αν μαζεύεται κόσμος και ντουνιάς. Θα δούμε..θα ρωτήσω και τη μαία μου τι γίνεται. 

Δημοσίευση
στις On 1/2/2025 at 5:42 ΜΜ, ο/η LaV είπε:

Καλο μηνα κορίτσια!!!με το καλό να δεχτούμε όλες τα μωράκια μας!!!!!

Να ρωτήσω κάτι άλλο...από πρηξιματα στα άκρα σας πως πάτε???εγώ δε ξεκαθαρίζω πια πόδια...μου φαίνονται σαν ένα καλοφουσκωμενο ζυμαράκι!

Εγώ έχω έντονο πρήξιμο στα χέρια ειδικά το πρωί που ξυπνάω, αλλά μου το κάνει ο καρπιαίος σωλήνας. Στα πόδια ευτυχώς όχι κάτι ιδιαίτερο. Ελάχιστα κάποιες μέρες νοιώθω να με στενεύουν τα παπούτσια αλλά όχι και κάτι ιδιαίτερο. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η athrain είπε:

Κι εγώ βλέπω μια μικρή διαφορά στα πόδια μου! 😒

Εγώ πάλι όταν γεμίζει η κύστη και πάω να σηκωθώ για να ουρήσω νιώθω πολύ πίεση κάτω, κάτι σαν πονάκια και νιώθω τη κοιλιά σκληρή! Μέχρι να φτάσω τουαλέτα πάω σαν πιγκουίνος.

Μία από τα ίδια..και γεμίζει συνέχεια η άτιμη!

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ναι αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Να έχω συννενοηθεί κάπως να το παίρνουν αν μαζεύεται κόσμος και ντουνιάς. Θα δούμε..θα ρωτήσω και τη μαία μου τι γίνεται. 

Χαχα αυτό θέλω και εγώ.. αλλά δεν έχω ρωτήσει ακόμα αν γίνεται..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...