Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Με βγάζει γύρω στην 30 ενώ είμαι 32+6 .. οι ροές και όλα τα υπόλοιπα ήταν καλά..

Αρκετά μεγάλη απόκλιση θα έλεγα...μήπως έγινε κάποιο λάθος; Ο δικός σου ο γιατρός δεν μπορεί να υπολογίσει το βάρος του μωρου και τις εβδομάδες;

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Κορίτσια έκανα κ εγω την εξέταση σήμερα αλλά δυστυχώς πάλι με βάζουν σε διαδικασία άγχους.... μου βρήκε τα πάντα όλα καλά εκτός από την μέτρηση στην κοιλίτσα και συνεπώς και στο βάρος. Βγαίνει πιο μικρό το μωρό από όσο πρέπει σε αυτά τα στοιχεία ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι φυσιολογικά. Μου είπε βέβαια ότι υπάρχει κ η περίπτωση να ειναι απλώς ένα μικρό μωράκι χωρίς να χρειαστεί κάτι άλλο. Μέχρι κ πριν 10 μερες βέβαια όλα ήταν φυσιολογικά στον δικό μου τον γιατρό (γιατί την εξέταση αυτή όπως κ Α Β τριμήνου την κάνω σε ειδικο κεντρο). Μου είπε επανεξέταση στις 12/2. Μίλησα με τον γιατρό μου κ προσπάθησε να με καθησυχάσει. Δεν σημαίνει κάτι λέει απλώς θέλει παρακολούθηση.  Συνήθως τέτοια περιστατικά με μια απλή παρακολούθηση φτάνουν αισίως μέχρι το τέλος κ δεν χρειάζεται κάτι πιο πριν. Σε κάθε περίπτωση μου είπε πρέπει να το παρακολουθήσουμε για να βλέπουμε την ανάπτυξη. Καλά 3 κιλά γέννησα κ τον πρώτο μου . Δεν με πειράζει να είναι μικρό. Κ εγώ 2900 γεννήθηκα από 2 γονείς μέχρι εκεί πάνω κ δόξα τ θεώ 1.76 είμαι και υγιεστατη 😝 ας είναι μικρό. Πρόβλημα μην έχει κ μην χρειαστεί να βγει νωρίτερα σκέφτομαι μόνο. Δυστυχώς έπεσα κ στην παγίδα του ίντερνετ κ έγινε ακόμη χειρότερο το πράγμα μέσα μου ενώ είχα ηρεμήσει με τον γιατρό μου. Ξέρω ότι ήταν λάθος κ η αλήθεια είναι τον εμπιστεύομαι πολύ τον γιατρό μου ήδη από την πρώτη φορά. Αλλά τώρα έχω μπει στη μαύρη τρύπα κ ψάχνω τρόπο να βγω 🥺 στην πρώτη εγκυμοσυνη παρόμοια κατάσταση πέρασα μετά την αυχενική που μου έβγαλαν πιθανότητες για σύνδρομο νταουν.  Τελικά βέβαια όλα πήγαν τέλεια. Ελπίζω και τώρα...

Καταρχήν μη διαβάζεις ίντερνετ! Θα δεις πολλά και η κάθε μια περίπτωση είναι διαφορετική και δεν σημαίνει ότι έχει να κάνει έτσι κ με τη δική σου. Πόσα κιλά το βγάζει το μωράκι σου αυτή τη στιγμή και ποια εβδομάδα είσαι; τώρα θα το παρακολουθείτε συνεχώς να δείτε αν βάζει βάρος έτσι; Μήπως να την έκανες και αλλού την εξέταση; 

Καλά τη πρώτη φορά τι πιθανότητες ήταν αυτές για σύνδρομο; Είχες κάνει αμνιοπαρακέντηση μετά;

Το αν δει κάτι ο γιατρός δε σημαίνει ότι υπάρχει οπωσδήποτε πρόβλημα. Θέλει παρακολούθηση και μετά βήμα βήμα.. συνήθως όλα αυτά στο τέλος δε σημαίνουν τίποτα απολύτως.

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εμείς μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό. Όλα καλά με την μπέμπα, γύρισε και με το κεφάλι κατω, 2290 μου την έβγαλε 34 ακριβώς σήμερα. Μου είπε ότι πρέπει να ξεκουράζομαι για να μην ωριμάσει κι άλλο ο πλακούντας. Η αλήθεια είναι ότι το χω παρακάνει. Περπατάω τουλάχιστον 10 χλμ κάθε μέρα, σηκώνω βάρη, ανεβοκατεβαίνω σκάλες. Τελοσπαντων θα κατσω 2 εβδομάδες στα αυγά μου μην έχουμε κανένα απρόοπτο. 

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια...Μου έγραψε να κάνω καλλιέργεια κολπικού για στρεπτόκοκκο. Πάω κανονικά σε διαγνωστικό; Στην προηγούμενη το είχε κάνει ο ίδιος στο ιατρείο κι έτσι δεν έδωσα σημασία, αλλά το συνειδητοποίησα αφού είχα φύγει.

ε κάθησε κι εσύ ξεκουράσου λίγο έμεινε.. κάνε υπομονή. Για στρεπτόκοκκο αυτο που λες δε γνωρίζω.. Εγώ μόλις τελειώσω την θεραπεία με την αντιβίωση θα πάω να πάρω κολπικά υπόθετα από το φαρμακείο που μου είπε ο γιατρός μου που πήρα τηλ. για τρεις μέρες να κάνω θεραπεία γιατί από την αρχή είχα μήκυτες και ταλαιπωρήθηκα πάαααρα πολύ τόσο καιρό!!! Απλά τώρα επειδή πλησιάζουμε στο τέλος πρέπει να τη κάνω να καθαρίσω. Τώρα αμα ξανακολλήσω μέχρι να γεννήσω.. τι να πω!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Είδα στο φόρουμ ότι πρόσφατα η @Raf123ειχε παρομοιο θεμα και πηγαν όλα καλά. Της έχω στείλει κ προσωπικό μήνυμα απλώς δεν τα βρίσκω πού είναι σε περίπτωση που απαντήσει 😝 οπότε αν το δεις απάντησε μου κ εδώ δεν έχω θέμα @Raf123

Ετσι Ειναι οπως τα λες. Πρέπει να εμπιστεύομαι κ κυρίως να ΜΗΝ διαβάζω στο ίντερνετ... 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πώς περνάνε οι 2 εβδομάδες δεν ξέρω τώρα... 

Καλημερα! Σε καταλαβαίνω..και εγώ σαν εσένα θα ήμουν.. μη λέω ψέματα..αλλά είμαστε εδώ για να ακούς τη φωνή της λογικής που χρειάζεται αυτή την ώρα. 

Δημοσίευση

Το βγάζει μικρό λόγω της κοιλιάς. 1700 βγαίνει που τόσο έβγαινε πχ ο πρώτος μου 1 εβδομάδα πριν αντίστοιχα. 

Το μετρησε αρκετές φορές ωστόσο ο ίδιος μου είπε ότι δεν ανησυχεί μιας κ το προηγούμενο πάλι δεν ήταν πολύ μεγάλο μωρο. Δηλαδή υπάρχει κ αυτή η τάση από μένα έτσι κ αλλιώς. Να μην κάνω μεγάλα μωρα. Ναι μου είπε να το παρακολουθουμε . Τώρα θα πάω 12/2 ξανά για να το μετρήσουμε. 

Ο δικός μου γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ κ σε κάθε περίπτωση ακόμη κ αν χρειαστεί να μπούμε για πρόκληση πιο νωρίς από τις 40 εβδομάδες δε σημαίνει κάτι κακό. 

Είχε τύχει βέβαια κ στην κουμπάρα μου να μην πάρει βάρος μια φορά αλλά τις επόμενες ήταν όλα καλά κ γέννησε τελειομηνο μωράκι που αυτή τη στιγμή 1.5 χρονών είναι 13+ στα κιλά. 

Ευελπιστώ βασικά να πάνε όλα καλά . Ακόμη κι αν χρειαστεί να μπω πιο νωρίς που δεν το θέλω να είναι για καλό του μωρού. Πλακούντας ροές ήταν όλα πολύ καλά. Κι αυτό ας το πω άρεσε στον γιατρό. Επίσης από όσο κατάλαβα επειδή μέτρησε αρκετές φορές έβαλε το μικρότερο νούμερο για να το παρακολουθουμε σίγουρα μην το αφήσουμε. 

Τώρα τι να σας πω κι εγώ προσπαθώ από χθες να έχω πίστη ότι θα πάνε όλα καλά. 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Καταρχήν μη διαβάζεις ίντερνετ! Θα δεις πολλά και η κάθε μια περίπτωση είναι διαφορετική και δεν σημαίνει ότι έχει να κάνει έτσι κ με τη δική σου. Πόσα κιλά το βγάζει το μωράκι σου αυτή τη στιγμή και ποια εβδομάδα είσαι; τώρα θα το παρακολουθείτε συνεχώς να δείτε αν βάζει βάρος έτσι; Μήπως να την έκανες και αλλού την εξέταση; 

Καλά τη πρώτη φορά τι πιθανότητες ήταν αυτές για σύνδρομο; Είχες κάνει αμνιοπαρακέντηση μετά;

Το αν δει κάτι ο γιατρός δε σημαίνει ότι υπάρχει οπωσδήποτε πρόβλημα. Θέλει παρακολούθηση και μετά βήμα βήμα.. συνήθως όλα αυτά στο τέλος δε σημαίνουν τίποτα απολύτως.

Στην πρώτη εγκυμοσυνη είχα 1/600 περίπου. Όχι δεν μου πρότειναν κάτι τέτοιο. Μου είχαν προτείνει ελεύθερο DNA αλλά δεν το είχα κάνει.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Το βγάζει μικρό λόγω της κοιλιάς. 1700 βγαίνει που τόσο έβγαινε πχ ο πρώτος μου 1 εβδομάδα πριν αντίστοιχα. 

Το μετρησε αρκετές φορές ωστόσο ο ίδιος μου είπε ότι δεν ανησυχεί μιας κ το προηγούμενο πάλι δεν ήταν πολύ μεγάλο μωρο. Δηλαδή υπάρχει κ αυτή η τάση από μένα έτσι κ αλλιώς. Να μην κάνω μεγάλα μωρα. Ναι μου είπε να το παρακολουθουμε . Τώρα θα πάω 12/2 ξανά για να το μετρήσουμε. 

Ο δικός μου γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ κ σε κάθε περίπτωση ακόμη κ αν χρειαστεί να μπούμε για πρόκληση πιο νωρίς από τις 40 εβδομάδες δε σημαίνει κάτι κακό. 

Είχε τύχει βέβαια κ στην κουμπάρα μου να μην πάρει βάρος μια φορά αλλά τις επόμενες ήταν όλα καλά κ γέννησε τελειομηνο μωράκι που αυτή τη στιγμή 1.5 χρονών είναι 13+ στα κιλά. 

Ευελπιστώ βασικά να πάνε όλα καλά . Ακόμη κι αν χρειαστεί να μπω πιο νωρίς που δεν το θέλω να είναι για καλό του μωρού. Πλακούντας ροές ήταν όλα πολύ καλά. Κι αυτό ας το πω άρεσε στον γιατρό. Επίσης από όσο κατάλαβα επειδή μέτρησε αρκετές φορές έβαλε το μικρότερο νούμερο για να το παρακολουθουμε σίγουρα μην το αφήσουμε. 

Τώρα τι να σας πω κι εγώ προσπαθώ από χθες να έχω πίστη ότι θα πάνε όλα καλά. 

Να ακούς τον γιατρό σου, αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα ήταν ο πρώτος που θα στο είχε επισημάνει! Κι όπως λες κι εσύ κάθε μωράκι είναι διαφορετικό, άλλα μικρότερα, άλλα μεγαλύτερα! Σημασία έχει ότι είναι υγιές και οι ροές σου καλές! Άρα το μωράκι τρέφεται και μεγαλώνει!

Κι εγώ κακά τα ψέματα στη θέση σου τα ίδια θα σκεφτόμουν, είναι απόλυτα λογικό! Αλλά προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά! Όλα θα πάνε καλά!!!!!

Δημοσίευση
στις On 25/1/2025 at 8:23 ΜΜ, ο/η athrain είπε:

αχ περαστικά σου! Κατάλαβα.. δυστυχώς η περίοδος που διανύουμε με τις ιώσεις δεν είναι και ό,τι καλύτερη αλλα τουλάχιστον είμαστε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Δεν είμαστε αρχές.. Εμένα τελικά με είπε να πάρω και αντιβίωση γιατί λέει κάνω κάτι σαν βρογχοσπασμό και έχω λοίμωξη πρέπει οπωσδήποτε να πάρω!! Οπότε ξεκίνησα αντιβίωση και simbicort μαζί και ελπίζω σε μια ίαση επιτέλους! Και τι τεράστιες χαπάρες ειναι αυτές όταν το είδα έπαθα σοκ! πως τις κάνουν πια έτσι ευτυχώς έχει εγκοπή στη μέση το κόβω και το πίνω σε δύο δόσεις. Ελεος δηλαδή!!! Κουράστηκα ταλαιπωρήθηκα! Πονάω και στην ηβική περιοχή (όχι κοιλιά) πάρα πολύ χθες δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καθόλου μόνο δύο ώρες γιατί γυρνούσα απο εδώ γυρνούσα από εκεί δε βολεύομουν πονούσα κάτω μου έδινε σουβλιές. Τώρα είμαι σαν ζόμπι.. πολύ χάλι. Άσε.. 

Κι εγώ τελικά είμαι με xozal από προχθές γιατί έφραξε τελείως η μύτη μου και ένοιωθα ότι θα σκάσω. Πήγα στα επείγοντα στο Ντυνάν και μου έδωσε πλύσεις με ένα άλλο σκεύασμα το οποίο είναι σούπερ αποτελεσματικό ευτυχώς, εισπνοές στη μύτη με aurid (μου είπε να σταματήσω το dexarhina γιατί είναι πολύ βαρύ, κι ένα xozal κάθε βράδυ. Για μια βδομάδα και να το δούμε ξανά. Ο γυναικολόγος μου είπε να τα πάρω όλα. 

Η διάγνωση ήταν ότι έχει διογκωθεί εσωτερικά η μύτη και από τις δύο μεριές. Μου είπε αλλεργική ρινίτιδα. Βέβαια εγω υποψιάζομαι τις ορμόνες της εγκυμοσύνης. Το κακό είναι ότι εδώ και 2 μέρες με επιασε και βήχας...Ελπίζω όταν πάω να με δει ξανά να μην μου δώσει κι άλλα φάρμακα. Κάπου έλεος δηλαδή τώρα στο τέλος...

Δημοσίευση
στις On 25/1/2025 at 8:30 ΜΜ, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια πως είστε;

Εγώ τελικά ξεκίνησα αντιβίωση γιατί δε παλευόταν η πνευμονολόγος μου είπε να πάρω οπωσδήποτε και πολύ το άργησες μου είπε! Παίρνω μαζί και εισπνεόμενο simbicort πρωί και βράδυ! Πέρα από το βήχα μου, πονάω αρκετά στο ηβικό οστό κάτω χαμηλά χθες δε μπόρεσα να κοιμηθώ, έβαλα και μαξιλάρια ανάμεσα αλλά τίποτα.. προσπαθούσα να βρω μια στάση που να μη πονάω να με βολεύει αλλά δεν έβρισκα.. και κοιμήθηκα μόνο 2 ώρες.. νιώθω απαίσια..

Περαστικά κορίτσι μου. Κάνε υπομονή είναι δύσκολο να μην μπορείς να κοιμηθείς και να είσαι και άρρωστος. 

Δημοσίευση
στις On 26/1/2025 at 8:52 ΜΜ, ο/η athrain είπε:

Τα βράδια άσε είναι πολύ δύσκολα..! Να θες να κοιμηθείς και να μη μπορείς! χθες την έβγαλα στο καναπέ... μετά πήγα στο κρεβάτι μου, μετά ξάπλωσα λίγο στης μικρής το κρεβάτι γιατί εκείνη έρχεται στο δικό μας.. μετά ξανα σηκώθηκα πάλι πήγα στο κρεβάτι μου και κατέληξα στο καναπε... Αχχ Θεε μου... 

Κι εγώ από καναπέ σε κρεβάτι και από κρεβάτι σε καναπέ. Και πολλές φορές κάθομαι ξύπνια και 3ωρο και μετά από τη νύστα με πιάνει κακήν κακώς ο ύπνος..Επίσης κοιμάμαι και καθιστή στο κρεβάτι για να ανασαίνω καλύτερα. Αστα...

Δημοσίευση
στις On 27/1/2025 at 12:58 ΜΜ, ο/η MarwDim είπε:

Αυτό το έχω και εγώ και ο γιατρός μου είπε σήμερα ότι μάλλον είναι επειδή το κεφάλι του μωρού είναι χαμηλά κάτω με πιέζει και τρέχω και συνεχώς τουαλέτα....βγαίνω από την τουαλέτα και ξανά μουρχεται στο λεπτο...υποφέρω!!! Σήμερα πήγα στο ραντεβού μου με τον γιατρό,μου έκανε και ντοπλερ. Όλα καλά με την μικρή μου. 33 βδομάδες και 5 ημέρες την έβγαλε 2400 γρ. Άρα εικάζει ότι θα φθάσει 3100 στην γέννα όπως ήταν και τα άλλα μου κορίτσια. Ευτυχώς όλα πανε καλά και βαδίζουμε στο τέλος σιγά σιγά .. 

Μπράβο το μπεμπάκι σου! Κι εγώ χθες έκανα το doppler όλα καλά μου είπε. Εμείς φθάσαμε 2551 γρ. Κι εμάς έχει γυρίσει προς τα κάτω και αυτό με την πίεση ώρες ώρες είναι ανυπόφορο. Και τουαλέτα μία από τα ίδια. Αλλά μωρέ λίγο έμεινε. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εμείς μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό. Όλα καλά με την μπέμπα, γύρισε και με το κεφάλι κατω, 2290 μου την έβγαλε 34 ακριβώς σήμερα. Μου είπε ότι πρέπει να ξεκουράζομαι για να μην ωριμάσει κι άλλο ο πλακούντας. Η αλήθεια είναι ότι το χω παρακάνει. Περπατάω τουλάχιστον 10 χλμ κάθε μέρα, σηκώνω βάρη, ανεβοκατεβαίνω σκάλες. Τελοσπαντων θα κατσω 2 εβδομάδες στα αυγά μου μην έχουμε κανένα απρόοπτο. 

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια...Μου έγραψε να κάνω καλλιέργεια κολπικού για στρεπτόκοκκο. Πάω κανονικά σε διαγνωστικό; Στην προηγούμενη το είχε κάνει ο ίδιος στο ιατρείο κι έτσι δεν έδωσα σημασία, αλλά το συνειδητοποίησα αφού είχα φύγει.

Μια χαρά και η δικιά σας η μπέμπα. Και εμένα χθες την έβγαλα 2551 γρ. στην 34 + 5. Όλα καλά μου είπε. 

Καλό θα είναι να ξεκουραστείς ναι.. λίγο έμεινε ακόμα. Για τις εξετάσεις που λες δεν έχω ιδέα δυστυχώς..

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Κορίτσια έκανα κ εγω την εξέταση σήμερα αλλά δυστυχώς πάλι με βάζουν σε διαδικασία άγχους.... μου βρήκε τα πάντα όλα καλά εκτός από την μέτρηση στην κοιλίτσα και συνεπώς και στο βάρος. Βγαίνει πιο μικρό το μωρό από όσο πρέπει σε αυτά τα στοιχεία ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι φυσιολογικά. Μου είπε βέβαια ότι υπάρχει κ η περίπτωση να ειναι απλώς ένα μικρό μωράκι χωρίς να χρειαστεί κάτι άλλο. Μέχρι κ πριν 10 μερες βέβαια όλα ήταν φυσιολογικά στον δικό μου τον γιατρό (γιατί την εξέταση αυτή όπως κ Α Β τριμήνου την κάνω σε ειδικο κεντρο). Μου είπε επανεξέταση στις 12/2. Μίλησα με τον γιατρό μου κ προσπάθησε να με καθησυχάσει. Δεν σημαίνει κάτι λέει απλώς θέλει παρακολούθηση.  Συνήθως τέτοια περιστατικά με μια απλή παρακολούθηση φτάνουν αισίως μέχρι το τέλος κ δεν χρειάζεται κάτι πιο πριν. Σε κάθε περίπτωση μου είπε πρέπει να το παρακολουθήσουμε για να βλέπουμε την ανάπτυξη. Καλά 3 κιλά γέννησα κ τον πρώτο μου . Δεν με πειράζει να είναι μικρό. Κ εγώ 2900 γεννήθηκα από 2 γονείς μέχρι εκεί πάνω κ δόξα τ θεώ 1.76 είμαι και υγιεστατη 😝 ας είναι μικρό. Πρόβλημα μην έχει κ μην χρειαστεί να βγει νωρίτερα σκέφτομαι μόνο. Δυστυχώς έπεσα κ στην παγίδα του ίντερνετ κ έγινε ακόμη χειρότερο το πράγμα μέσα μου ενώ είχα ηρεμήσει με τον γιατρό μου. Ξέρω ότι ήταν λάθος κ η αλήθεια είναι τον εμπιστεύομαι πολύ τον γιατρό μου ήδη από την πρώτη φορά. Αλλά τώρα έχω μπει στη μαύρη τρύπα κ ψάχνω τρόπο να βγω 🥺 στην πρώτη εγκυμοσυνη παρόμοια κατάσταση πέρασα μετά την αυχενική που μου έβγαλαν πιθανότητες για σύνδρομο νταουν.  Τελικά βέβαια όλα πήγαν τέλεια. Ελπίζω και τώρα...

Μην αγχώνεσαι... αν γεννηθεί 3 κιλά δεν είναι και τόσο μικρό. Θα έλεγα να εμπιστευτείς το γιατρό σου και να ηρεμήσεις. Και φυσικά μακριά από το ιντερνετ..μόνο άγχος μας προκαλεί εν τελει να ψάχνουμε αφού δεν μπορούμε να κρίνουμε σωστά..

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κι εγώ τελικά είμαι με xozal από προχθές γιατί έφραξε τελείως η μύτη μου και ένοιωθα ότι θα σκάσω. Πήγα στα επείγοντα στο Ντυνάν και μου έδωσε πλύσεις με ένα άλλο σκεύασμα το οποίο είναι σούπερ αποτελεσματικό ευτυχώς, εισπνοές στη μύτη με aurid (μου είπε να σταματήσω το dexarhina γιατί είναι πολύ βαρύ, κι ένα xozal κάθε βράδυ. Για μια βδομάδα και να το δούμε ξανά. Ο γυναικολόγος μου είπε να τα πάρω όλα. 

Η διάγνωση ήταν ότι έχει διογκωθεί εσωτερικά η μύτη και από τις δύο μεριές. Μου είπε αλλεργική ρινίτιδα. Βέβαια εγω υποψιάζομαι τις ορμόνες της εγκυμοσύνης. Το κακό είναι ότι εδώ και 2 μέρες με επιασε και βήχας...Ελπίζω όταν πάω να με δει ξανά να μην μου δώσει κι άλλα φάρμακα. Κάπου έλεος δηλαδή τώρα στο τέλος...

Το xozal είναι χάπι ε? Αντιαλλεργικό; Ναι ρε παιδί μου τι είναι αυτό τώρα τι μας έπιασε προς το τέλος!!! Κι εγώ φοβάμαι ότι τον βήχα θα τον έχω πολύ καιρό ακόμα παρόλο που παίρνω αντιβίωση και ολοκληρώσω τη θεραπεία γιατί είχα μεγάλη φλεγμονή στυς βρόχους και στους αεραγωγούς το άφησα πολύ καιρό κ θα χρειαστεί να παίρνω καιρό και το simbicort. Να δω πως θα συνεργαστώ στο τοκετό αν μέχρι τότε έχω ακόμα βήχα!! τι να πω είμαι απογοητευμένη πια..

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κι εγώ από καναπέ σε κρεβάτι και από κρεβάτι σε καναπέ. Και πολλές φορές κάθομαι ξύπνια και 3ωρο και μετά από τη νύστα με πιάνει κακήν κακώς ο ύπνος..Επίσης κοιμάμαι και καθιστή στο κρεβάτι για να ανασαίνω καλύτερα. Αστα...

πωπω! σαν εμένα ακριβώς ίδιο! Έχω να κοιμηθώ στο κρεβάτι κανονικά εδώ και 15 μέρες. :( 

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η athrain είπε:

Άσε κι εγώ για να σηκωθώ πολλές φορές πιάνω το χέρι του συζύγου όταν κάθομαι στο καναπέ για αντίσταση.. με τραβάει για να σηκωθώ. Στο κρεβάτι πιο δύσκολα!! Βλέπω τους άλλους που κοιμούνται τι ωραία και ζηλεύω 😦Αυτό με τους πόνους σαν πόνοι περιόδου μήπως είναι η μέση που πονάει που λογικό είναι γιατί πιέζονται όλα; 

Όχι όχι, μίλησα και με τον γιατρό, το σώμα μου προετοιμάζεται για την γέννα. Μου είπε αν δεν τα αντέχω να αυξήσω την δόση του μαγνησίου. Προς το παρόν είμαι καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Όχι όχι, μίλησα και με τον γιατρό, το σώμα μου προετοιμάζεται για την γέννα. Μου είπε αν δεν τα αντέχω να αυξήσω την δόση του μαγνησίου. Προς το παρόν είμαι καλά!

α είναι κάτι σαν συσπασούλες?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η athrain είπε:

Το xozal είναι χάπι ε? Αντιαλλεργικό; Ναι ρε παιδί μου τι είναι αυτό τώρα τι μας έπιασε προς το τέλος!!! Κι εγώ φοβάμαι ότι τον βήχα θα τον έχω πολύ καιρό ακόμα παρόλο που παίρνω αντιβίωση και ολοκληρώσω τη θεραπεία γιατί είχα μεγάλη φλεγμονή στυς βρόχους και στους αεραγωγούς το άφησα πολύ καιρό κ θα χρειαστεί να παίρνω καιρό και το simbicort. Να δω πως θα συνεργαστώ στο τοκετό αν μέχρι τότε έχω ακόμα βήχα!! τι να πω είμαι απογοητευμένη πια..

Είναι χάπι αντισταμινικό ναι. Τι να πω..ευχομαι να μας περάσει..κι εγώ μάλλον μέσα στη βδομάδα αν δεν περάσει ο βήχας πρέπει να πάω να δω τι θα μου πουν και για αυτό..μην χειροτερέψω κιόλας..Ευχομαι να συνέρθουμε στην ώρα μας. 

Δημοσίευση

Εγώ πάλι κορίτσια είμαι μια χαρα, δεν ζορίζομαι καθόλου στον ύπνο από άποψη κοιλιάς και δυσκολίας στο γύρισμα. Ούτε συχνοουρια έχω ακόμα ιδιαίτερη, άντε να σηκωθώ μια φορά κι αυτό όχι κάθε βράδυ. Αλλαααα Παρ όλα αυτά δεν κοιμάμαι από την καούρα. Ξυπνάω στον ύπνο μου απο βήχα και τάση για εμετό, κι όλα αυτά από την καούρα. Το είπα χτες στον γυναικολόγο μου και μου είπε ότι είναι ευαίσθητο το στομάχι από τις ορμόνες, έχει χαλαρώσει το διάφραγμα και κάνω παλινδρόμηση για αυτό με πιάνει βήχας και πνιξιμο. Μου είπε να παίρνω χάπι για το στομάχι καθημερινά μέχρι να γεννήσω. Το έχει καμία σας αυτό; Όπως καταλαβαίνετε διάβασα τις οδηγίες του χαπιού και επηρεάστηκα και δεν το πήρα ακόμα😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Εγώ πάλι κορίτσια είμαι μια χαρα, δεν ζορίζομαι καθόλου στον ύπνο από άποψη κοιλιάς και δυσκολίας στο γύρισμα. Ούτε συχνοουρια έχω ακόμα ιδιαίτερη, άντε να σηκωθώ μια φορά κι αυτό όχι κάθε βράδυ. Αλλαααα Παρ όλα αυτά δεν κοιμάμαι από την καούρα. Ξυπνάω στον ύπνο μου απο βήχα και τάση για εμετό, κι όλα αυτά από την καούρα. Το είπα χτες στον γυναικολόγο μου και μου είπε ότι είναι ευαίσθητο το στομάχι από τις ορμόνες, έχει χαλαρώσει το διάφραγμα και κάνω παλινδρόμηση για αυτό με πιάνει βήχας και πνιξιμο. Μου είπε να παίρνω χάπι για το στομάχι καθημερινά μέχρι να γεννήσω. Το έχει καμία σας αυτό; Όπως καταλαβαίνετε διάβασα τις οδηγίες του χαπιού και επηρεάστηκα και δεν το πήρα ακόμα😂

Κατερίνα μου και εγώ από καούρες και παλινδρομηση δεν έχω παράπονο....δεν ηρεμώ όλο το βράδυ...αλλά όπως τα λες αρνούμαι προς το παρόν να πάρω χάπια...αν χειροτερεψει βέβαια δε ξέρω τι θα κάνω.. 

Κάναμε και εμείς το ντοπλερ σήμερα...ήταν όλα καλά...30+2 είμαι σήμερα εγώ...τα μωρά ήταν περίπου 1300-1350 γραμμάρια... που για δισυμα μας είπε πως ειναι καλά...αλλααααα αγχώθηκα λιγακι γιατί μ βρήκε οριακά αυξημένο αμνιακό υγρό...μου ειπε δεν ειναι κατι ανησυχητικό αλλα να παρακολουθω πιο συστηματικά την πιεση και το ζαχαρο μου...τα οποια και τα δυο ειναι πολυ καλα προς το παρον...αύριο έχω ραντεβού με το δικό μου γιατρό να δω τι θα μου πει και εκείνος...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Εγώ έχω καουρες/παλινδρομηση αλλά όχι σε τετοιο βαθμό να με ενοχλεί..δεν ξέρω πιο σου έδωσε αλλά κάποια είναι φιλικά  προς  την εγκυμοσύνη. .

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Είναι χάπι αντισταμινικό ναι. Τι να πω..ευχομαι να μας περάσει..κι εγώ μάλλον μέσα στη βδομάδα αν δεν περάσει ο βήχας πρέπει να πάω να δω τι θα μου πουν και για αυτό..μην χειροτερέψω κιόλας..Ευχομαι να συνέρθουμε στην ώρα μας. 

Ναι μην τον αφήσεις το βήχα έτσι τον άφησα κι εγώ και χειροτέρεψε.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

χαχαχ και εσύ τις οδηγίες του χαπιού διάβασες;; κι εγώ έτσι τη πάτησα διάβαζα παρενέργειες και είχα φρικάρει!!! Αλλά στη τελική απο το να γίνω χειρότερα καλύτερα λέω στον εαυτό μου πάρτο και ότι γίνει!!! Δε βαριέσαι... Αν δε το αντέχεις πάρτο. Όλα γράφουν παρενέργειες ακόμα και το απλό ντεπον.

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η athrain είπε:

χαχαχ και εσύ τις οδηγίες του χαπιού διάβασες;; κι εγώ έτσι τη πάτησα διάβαζα παρενέργειες και είχα φρικάρει!!! Αλλά στη τελική απο το να γίνω χειρότερα καλύτερα λέω στον εαυτό μου πάρτο και ότι γίνει!!! Δε βαριέσαι... Αν δε το αντέχεις πάρτο. Όλα γράφουν παρενέργειες ακόμα και το απλό ντεπον.

Καλημέρα! Ναι μωρέ, βασικά δεν λέει κάτι, λέει ότι δεν έχουν γίνει αρκετες μελέτες σε εγκυμοσύνη. Στο elactancia που το έβαλα είναι low risk. Ο γυναικολόγος το συστησε, ο φαρμακοποιός μου πε ότι είναι εντάξει, οπότε σήμερα θα το πάρω. Χτες ξύπνησα στις 3 τα ξημερώματα γιατί αισθανομουν ότι πνίγομαι από την παλινδρόμηση. Και δυστυχώς πρώτη φορά είμαι έτσι και από την ώρα που σηκώθηκα. Έχω ανακατωσουρα και έντονη τάση για εμετό.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η LaV είπε:

Κατερίνα μου και εγώ από καούρες και παλινδρομηση δεν έχω παράπονο....δεν ηρεμώ όλο το βράδυ...αλλά όπως τα λες αρνούμαι προς το παρόν να πάρω χάπια...αν χειροτερεψει βέβαια δε ξέρω τι θα κάνω.. 

Κάναμε και εμείς το ντοπλερ σήμερα...ήταν όλα καλά...30+2 είμαι σήμερα εγώ...τα μωρά ήταν περίπου 1300-1350 γραμμάρια... που για δισυμα μας είπε πως ειναι καλά...αλλααααα αγχώθηκα λιγακι γιατί μ βρήκε οριακά αυξημένο αμνιακό υγρό...μου ειπε δεν ειναι κατι ανησυχητικό αλλα να παρακολουθω πιο συστηματικά την πιεση και το ζαχαρο μου...τα οποια και τα δυο ειναι πολυ καλα προς το παρον...αύριο έχω ραντεβού με το δικό μου γιατρό να δω τι θα μου πει και εκείνος...

Μπράβο κορίτσι μου μια χαρά τα μωράκια σου!!  Τόσο ήταν και η δική μου την 30η εβδομάδα που είναι και μια! Αφού είναι μια χαρά η πίεση και το ζάχαρο σου, μην ανησυχείς καθόλου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...