-
Απαντήσεις
-
Από Rena92 · Δημοσίευση
Κοριτσια προσπαθησα πολλες φορες να γραψω αλλα το μηνυμα μου εξαφανιζεται και δεν εχω κουραγιο να το ξανα γραψω τωρα. Δεν γεννησα ακομη, αλλα ειμαι κοντα, απλα ποναω αρκετα, ελπιζω συντομα να μπορεσω να τα γραψω ολοκληρωμενα. -
Από Pinacolada · Δημοσίευση
Καλημέρα κορίτσια! Τι ωραία που μαζευόμαστε πάλι! Εγώ 35&6 σήμερα, αύριο έχω ραντεβού με τη γιατρό, θα κάνουμε και καρδιοτοκογραφο λογικά. Πίνω 2 φακελάκια μαγνήσιο τη μέρα γτ δεν τα μπορώ αυτά τα πετρώματα και αφού είμαι με καισαρική δεν μας νοιάζει η προετοιμασία της μήτρας. Αστρολογικά το 04/02 δεν είναι καθόλου καλό 😵💫 δεν μου ανέλυσε τη μέρα απλά μου το ανέφερε. Μεγάλο ρόλο παίζει κ η ώρα.. Δλδ για 2/2 μ είπε να γεννήσω 12:50- 13:1. Πχμετά τη 13:30 με τίποτα!!! Επίσης 9-10 /2 είναι καλές ημερομηνίες! Εμεις κοιτάμε πάνω απ όλα τα θέματα με την υγεία και μετά τον χαρακτήρα! Α επίσης για 6/2 καλες ώρες είναι 5:00- 5:45 το πρωί και 11:40. Δυστυχώς περισσότερα δεν ξέρω! Εστίασαμε στο 2/2 που με ενδιέφερε 😅 -
Από ΜαρίαΔημήτρης · Δημοσίευση
Περασαμε πολυ δυσκολα ειναι η αληθεια. 2 μερες ειχε 40 πυρετο και ενω εδινα υγρα δεν εκανε τσισα και πηγαμε να την δουν αλλα ευτυχως δεν ειχε αφυδατωση. Της εχει μειενι βηχας αρκετος και γκρινια. Σημερα βγηκαν θετικοι ο γιος μου και ο αντρας μου και εγω θελω να παρω τα βουνα! -
Από Zelda · Δημοσίευση
Δύσκολο πολύ το εγχείρημα νεογέννητο και νήπιο... Κουράγιο! Αλλά χαιρομαι που είσαι καλύτερα! Για να δούμε αν θα έχουμε νέα από την τελευταία των Μοϊκανών!
-
Νέες συζητήσεις