Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η athrain είπε:

Ω περαστικά σου, βήχα κι εσύ? πολύ? ξηρός ή με φλέματα; Εγώ πήγα χθες το βράδυ σε πνευμονολόγο εδώ στη γειτονιά τελικά δε το γλίτωσα ξεκίνησα να παίρνω εισπνεόμενα simbicort και αμέσως είδα μεγάλη διαφορά!!!! άνοιξαν οι αεραγωγοί μου παίρνω καλύτερες ανάσες και αποβάλλονται πιο εύκολα τα φλέματα! και κατά συνέπεια ο βήχας μειώθηκε! και μου έδωσε και αντιβίωση τη claripen αλλά δε τη ξεκίνησα γιατί διάβασα ότι υπάρχουν και ασφαλέστερες αντιβιώσεις. Θα κάνω αυτό που με είπαν στο ικα. Θα ξεκινήσω με το εισπνεόμενο θα πάω να με δουν εκεί ξανά γιατί μπορεί να μη χρειαστεί αντιβίωση (εκεί όταν είχα πάει πχ αφού δεν είχα πυρετό δεν την συνέστησαν, απλά μόνο εισπνεόμενα) και μόνο αν κρίνουν ότι πρέπει να πάρω αντιβίωση θα πάρω αλλά αν είναι να πάρω να μου γράψουν άλλη πιο ήπια.. γιατί η claripen κάνει και κολπίτιδες λεει είναι δυνατή.. καλά κολπίτιδα έχω ούτως η άλλως απλά με την συγκεκριμένη αντιβίωση μπορεί να γινόταν χειρότερα... 

Εμένα ο βήχας υποχώρησε ήταν ξηρός, σήμερα μόνο είχα μία φορά φλέγμα. Το κακό είναι ότι έκανα ωτίτιδα και έχω και ενα απαίσιο μπούκωμα το ποποίο είναι το χειρότερο μου. Μου έδωσαν σταγόνες αντιβίωσης για το αυτί και ο γυναικολόγος μου είπε να τις πάρω. Όσο για το μπούκωμα επειδή δεν γινόταν τίποτα με το φυσιολογικό ορό μου είπε πλύσεις με phiosiomer και μου έδωσε και dexaRhinaspray. 

Το dexaRhinaspray διάβασα ότι δεν πρέπει να χορηγείται σε εγκύους ή να χορηγείται με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρο΄΄υ..Αλλά εφόσον μου το έδωσε ο γυναικολόγος μου θα ξέρει.. Είναι το μόνο που με πιάνει...

Έλεγα να το παίρνω πρωί - βράδυ αλλά χθες δεν άντεξα κι έκανα και το απόγευμα. Και σήμερα το ίδιο βλέπω. Ο γιατρός δεν μου είπε δοσολογία.  Τώρα του έστειλα μηνυμα και τον ρωτάω...

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Έχω κλάψει... ειδικά με το τελευταίο 🤣 

Εγώ κορίτσια πάλι έχω χαθεί γιατί με τον μικρό ταρζαν στο σπίτι όχι απλώς δεν καταλαβαίνω ποτέ περνάει η μέρα αλλά πέρασε η εγκυμοσύνη κ δεν πήρα χαμπάρι. Τώρα πήγα πήρα κάποια πράγματα που χρειάζομαι σε ρουχακια κ είδη για το μωρό γιατί οκ έχω πολλά κι από τον άλλον. Αλλά έφτασα κ εγώ αισίως 32+ 3 κ δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα . Πρέπει σιγά σιγά να τα ξεκινήσω.... 

Επίσης από κατάσταση γενικά είμαι πολύ καλά μέσα στην ημέρα ασταμάτητη αγκαλιές παιχνιδια στο πάτωμα μαγείρεμα σίδερο δουλειές όλα. Αλλά όταν έρχεται το βράδυ και ξαπλώνω...........ή κάνω τ "λάθος" να ξαπλώσω μέσα στην ημέρα... 

Τελείωσα!!! Δεν σηκώνομαι ούτε με σφαίρες κι αν τυχόν σηκωθώ (μετά από μια ώρα προσπάθειας αφού στριφογυρισω 100 φορές για να τα καταφέρω νιώθοντας ολίγον φωκια) πάω για κανένα 10λεπτο σαν μια μίξη 90χρονης με εγχειρισμένο ισχύο και σπασμενου καραβιου ενώ βογκαω ταυτόχρονα . Ουτε μςτα τη γεννα ημουν έτσι...Είναι πολύ εντυπωσιακό και παράδοξο ταυτόχρονο πώς ο ίδιος οργανισμός που είναι αεικίνητος μέσα στην ημέρα και κάνει τρέλα πράγματα για 8ο μήνα,  ο ίδιος είναι σε αυτήν την οικτρη κατάσταση κάθε που πάει να ξεκουραστεί. 

Κουράγιο θα πω σε όλες μας ! Και υπομονή..

Κι εγώ κάπως έτσι σηκώνομαι ωρες ώρες από τον καναπέ.. Με καμπούρα, βογκητά και βήμα 90χρονης όπως τα λες...χαχα!!! Μετά ισιώνω! 

Δημοσίευση

Ωχ κι εσύ υποφέρεις! υπομονή τελειώνουμε σε λίγο!! Θα ξαναγίνουμε όπως πριν σιγά σιγά.. Να προσπαθήσουμε (όσο μπορούμε!) να προστατέψουμε τον εαυτό μας μέχρι τη γέννα (ειδικά από ιώσεις, γρίπες κτλ) και όλα θα πάνε καλά. Πλησιάζουμεεεε..

Γενικά με τις εξετάσεις σου όλα εντάξει; αίματος κτλ? doppler έκανες;

Και το μετα θα έχει τη δική του δυσκολία είμαι σίγουρη χαχαχα αλλά μακάρι οι δυσκολίες μας να είναι για τέτοιες χαρές! 

Αίματος μια χαρά και η καμπύλη που φοβόμουν γιατί ήταν λίγο περίεργη στην πρώτη εγκυμοσυνη ήταν πολύ καλή αυτή τη φορά. Απορώ κιολας γιατί τώρα δεν προσέχω καθόλου ενώ στην πρώτη ήμουν πιο προσεκτική. 

Doppler είχα 20/1 αλλά τελικά έλειπε ο γιατρός οπότε το οηγαμε τώρα 27/1 τη Δευτέρα:) 

Εσυ έκανες; (σορρυ αν το έχεις πει αλλά τα έχω χαμένα) χαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κι εγώ κάπως έτσι σηκώνομαι ωρες ώρες από τον καναπέ.. Με καμπούρα, βογκητά και βήμα 90χρονης όπως τα λες...χαχα!!! Μετά ισιώνω! 

Σα να μας βλέπω 😝🤣

Δημοσίευση

@NORATSALIKI κι εμένα με πιέζει πάραααα πολύ εμένα όντως είναι με το κεφάλι κάτω μου το είπαν όταν έκανα το doppler.. όταν περπατάω έξω πλέον νιώθω πολλές φορές πόνο κάτω σαν σουβλιά χαμηλά πολύ χαμηλά.. εκεί που είναι το κεφάλι.. απίστευτη πίεση στην ουροδόχο την ώρα που περπατάω και νιώθω ότι θέλω να πάω τουαλέτα!!! 

Σε καταλαβαίνω! Κάτσε να δούμε μάλλον και η δικιά μου έχει γυρίσει. Θα σας πω τη Δευτέρα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...