Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Εγώ θα σας προλάβω ...25/2 γενναωωωω και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα!!! Τελειααα

Ααα για σένα είπα marw μου πιο πάνω! Νόμιζα 24!! Αν θυμάμαι  καλα προγραμματισμένη.. πιστεύω μαζι θα είμαστε!! Τι κάνει το μικρό? Μεγαλώνει? Ποσο εισαι και πόσο είναι τώρα?

• Απαντήσεις 1.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Όχι καούρα έχω μόνιμα, είτε έχω φάει είτε είμαι νηστική, είτε πίνω νερό! Είναι ψηλά η μπέμπα, βλέπω ότι η κοιλιά έχει ανέβει πολύ και μάλλον τα πιέζει όλα!

αα ναι κατάλαβα! Δύσκολο κ αυτό υπομονή τι να κάνεις λίγο μας έμεινε.. μετά όλα θα επανέλθουν στα φυσιολογικά τους!! Θα γίνουμε καινούριες 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Εγώ σήμερα ξύπνησα με πολύ έντονο πόνο στα ισχία,αυτό που αισθάνομαι σαν να χουν ξεκολλήσει😂. Οι γαμπες με πονάνε κάτι μέρες που με πιάνουν πολλές κράμπες το προηγούμενο βράδυ! Επίσης έχω τόση καούρα που με πιάνει βήχας και τάση για εμετό. 

Άσε καούρες είχα φουλ πριν ένα μήνα.. με νερό με μήλο με όλα.. και νομίζω μου ξεκινησαν πάλι απο προχτές.. θα περάσει...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Εγώ θα σας προλάβω ...25/2 γενναωωωω και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα!!! Τελειααα

Marw..ερωτηση επειδη αν θυμαμαι καλα εχεις και εσυ μεγαλο μωρο (σαν εμενα)..25/2 που έχεις κλεισει ποσο θα εισαι? Για να καταλαβω πως παει..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...