Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ωραία θα το τσεκάρω αύριο που θα βγω για ψ΄ώνια και είχα σκοπό να πάω και στην Πειραιώς στο Orchestra διότι μου έστειλαν μήνυμα ότι μέχρι την Κυριακή το συγκεκριμένο κατάστημα έχει μεγάλες εκπτώσεις στα είδη βρεφανάπτυξης (καρότσια, έπιπλα, καθισματα φαγητού και φαντάζομαι και στα είδη προικός μιας και στην βρεφανάπτυξη συγκαταλέγονται. 

Μα το ξέρεις κι εσύ τώρα που το είπες μήπως το τσεκάρεις. Και όποια άλλη κοπέλα είναι Αθήνα. 

Απόλαυσε τις εξορμήσεις σου!!! Είναι από τα ωραιότερα κομμάτια για μένα. Αν και πλέον έχουν μειωθεί οι αντοχές μου. Ευτυχώς που τα περισσ΄ότερα τα έχω αγοράσει. 

Ααααα ναι, έλαβα κι εγώ το μήνυμα και το ξέχασα εντελώς! Αν πας αύριο πες μας εντυπώσεις!

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Αστααα αυτό με τα φίλτρα πλήγμα.. χαχαχα 

Κ εμείς  χτες συναρμολογησαμε το λίκνο..και ένιωσα ότι πλησιάζει ο καιρός..

Άσε εμάς καρότσι αργεί.. λογικά μέσα στο Φεβρουάριο..

Ααα στο ειπε και άλλη το spitishop ε? Εμείς πήραμε το παιδικο χαλι από κει (ναι βιάστηκα και πηρα) αλλα όταν πήγαμε ήταν  πολύ εξυπηρετικοί, είδα ότι είχαν τα πάντα,  μου δώσανε  κ έντυπο κατάλογο και τα είχα χαζεψει..τώρα έκανα τη λίστα  μου από το σαιτ τους για  να παω εκεί έτοιμη για παραγγελία.. χαχαχα 

Τα συγκρίνα και με orchestra  κ mothercare..και νομίζω κατέληξα  spitishop 

Πολύ καλή επιλογή το spitishop, έχω πάρει κι εγώ κατά καιρούς πολλά πράγματα και είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί! Επίσης έχει πολύ όμορφα σχέδια που σε αλλά δεν τα βρίσκω εύκολα και ειδικά τώρα στις εκπτώσεις έχει πάρα πολύ καλές τιμές!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ναι ε? Δεν αρκεί που το κάναμε εμείς δηλαδή? Άρα πρεπει να βάλω και τον αντρα μου να το κάνει!

Εμάς αυτός που πήγαμε  έτσι μας είπε.. αλλά καλύτερα  να συμβουλευτειτε Τον γιατρό σας. .

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Πολύ καλή επιλογή το spitishop, έχω πάρει κι εγώ κατά καιρούς πολλά πράγματα και είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί! Επίσης έχει πολύ όμορφα σχέδια που σε αλλά δεν τα βρίσκω εύκολα και ειδικά τώρα στις εκπτώσεις έχει πάρα πολύ καλές τιμές!

Ευχαριστώ  για τις πληροφορίες!! Αυτό είδα και εγώ.. και είπα να πάμε εκεί.. και το χάλι μας άρεσε..

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Ρε κορίτσια είχα κάνει του κοκκυτη 30/12..πότε σας είπαν μπορούμε της γρίπης? Εννοώ σε τι απόσταση μεταξύ τους? Ο γυναικολογος  είπε σε 10-15 μέρες.. ο φαρμακοποιός  είπε για παραπάνω..

Κορίτσι μου εμένα ο παιδίατρος μου είχε πει τουλαχιστον ένα μήνα και ο γυναικολόγος 20 μερες. Εγώ άφησα να περάσει ένας μήνας να είμαι σίγουρη. Πάντως έχω ακούσει από γνωστές μου ότι τα έκαναν και με διαφορά ημερών ή ακόμα και ίδια μέρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Κορίτσι μου εμένα ο παιδίατρος μου είχε πει τουλαχιστον ένα μήνα και ο γυναικολόγος 20 μερες. Εγώ άφησα να περάσει ένας μήνας να είμαι σίγουρη. Πάντως έχω ακούσει από γνωστές μου ότι τα έκαναν και με διαφορά ημερών ή ακόμα και ίδια μέρα. 

Σε ευχαριστώ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...