Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εγώ αυτή τη βδομάδα θέλω να κάνω κάποια τελευταία ψώνια της μικρής όπως πετσέτες, κουβέρτες, σεντονάκια, μπιμπερό κλπ που μου έχουν μείνει. Έχω παραγγε΄ίλει και κοντομάνικα ζιπουνάκια και τα περιμένω τέλος του μήνα γιατί όπως σας είχα πει δεν έβρισκα ακόμα στα μαγαζιά. 

Και λέω μέχρι τέλος του μήνα να φτιάξω βαλίτσα και να έχω κάνει και πλυσίματα, σιδερώματα. Γιατί 5/2 μπαίνω στο μήνα μου. Οπότε να είμαι έτοιμη. Απλά περιμένω να φτιάξει λίγο ο καιρός για να βάλω πλυντήρια γιατί αυτές τις μέρες όλο βρέχει. 

Μπράβο κορίτσι μου! Εσύ είσαι πολύ οργανωμένη, δεν σε φοβάμαι! Εμένα ήρθε ο τεχνικός για το πλυντήριο και δεν αξίζει να επισκευαστεί, οπότε παρήγγειλα ένα και περιμένω να μου το φέρουν! Ελπίζω να ρθει μέσα στην εβδομάδα, να σταματήσουν κι οι βροχές, να ξεκινήσω, γιατί τελικά βρήκα πάρα πολλά από την κόρη μου, είχα και χειμερινά μικρά, μάλλον μου τα είχαν δώσει και δεν τα χρησιμοποιησα και δεν τα θυμόμουν καν. Και τώρα γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ από ρούχα.😂

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εγώ αυτή τη βδομάδα θέλω να κάνω κάποια τελευταία ψώνια της μικρής όπως πετσέτες, κουβέρτες, σεντονάκια, μπιμπερό κλπ που μου έχουν μείνει. Έχω παραγγε΄ίλει και κοντομάνικα ζιπουνάκια και τα περιμένω τέλος του μήνα γιατί όπως σας είχα πει δεν έβρισκα ακόμα στα μαγαζιά. 

Και λέω μέχρι τέλος του μήνα να φτιάξω βαλίτσα και να έχω κάνει και πλυσίματα, σιδερώματα. Γιατί 5/2 μπαίνω στο μήνα μου. Οπότε να είμαι έτοιμη. Απλά περιμένω να φτιάξει λίγο ο καιρός για να βάλω πλυντήρια γιατί αυτές τις μέρες όλο βρέχει. 

Ναι κ εγώ αυτά έχω αυτά μα ψωνίσω..  αθηνα αυτές τις μέρες ούτε τα,δικά μας δεν μπορούμε  να,πλένουμε.  

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η LaV είπε:

Ξέρω το επίδομα κύησης 56 μέρες πριν την πητ....το επίδομα γεννας τα 2400 για κάθε μωρό... και το επίδομα λοχειας 63 μέρες μετά το τοκετό...υπάρχει κάτι άλλο??

Ναι υπάρχει  1 διαφορά/συμπλήρωμα  μετά,το λοχειας..

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Εσύ είσαι πολύ οργανωμένη, δεν σε φοβάμαι! Εμένα ήρθε ο τεχνικός για το πλυντήριο και δεν αξίζει να επισκευαστεί, οπότε παρήγγειλα ένα και περιμένω να μου το φέρουν! Ελπίζω να ρθει μέσα στην εβδομάδα, να σταματήσουν κι οι βροχές, να ξεκινήσω, γιατί τελικά βρήκα πάρα πολλά από την κόρη μου, είχα και χειμερινά μικρά, μάλλον μου τα είχαν δώσει και δεν τα χρησιμοποιησα και δεν τα θυμόμουν καν. Και τώρα γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ από ρούχα.😂

Ωραία καλορίζικο το νέο πλυντήριο! Να βάλεις πρώτο πλυντήριο τα μωρουδιακά για γούρι!!!! Να σε ρωτήσω..σελτεδάκια, σαλιάρες, πετσέτες, σεντονάκια, κουβερτούλες κλπ..Θα πάω αύριο να τα πάρω, πόσα πιστεύεις χρειάζομαι ανά είδος;

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Ναι κ εγώ αυτά έχω αυτά μα ψωνίσω..  αθηνα αυτές τις μέρες ούτε τα,δικά μας δεν μπορούμε  να,πλένουμε.  

Ναι ισχύει, αντε να φτιάξει ο καιρός..είδα φτιάχνει το ΣΚ. Πόσα θα πάρεις ανά είδος σε σελτεδάκια, σαλιάρες, πετσέτες, σεντονάκια, κουβερτούλες κλπ ? 

Δημοσίευση

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Μαλλιά (βάψιμο) και νύχια (μανικιούρ - πεντικιούρ) θα φτιάξετε για το μαιευτήριο? Κι αν ναι πόσο καιρό πριν?

Το σκέφτομαι λίγο τι να κάνω.. αν θα κάνω.. γιατί δεν τα έχω φτιάξει καθόλου μέσα στην εγκυμοσύνη. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ωραία καλορίζικο το νέο πλυντήριο! Να βάλεις πρώτο πλυντήριο τα μωρουδιακά για γούρι!!!! Να σε ρωτήσω..σελτεδάκια, σαλιάρες, πετσέτες, σεντονάκια, κουβερτούλες κλπ..Θα πάω αύριο να τα πάρω, πόσα πιστεύεις χρειάζομαι ανά είδος;

Καλημέρα! Σε ευχαριστώ!

Κοίτα σελτεδακια είχα πάρει αρκετά, λερωνονταν συνέχεια, νομίζω καμιά 10ρια σύνολο. Πετσέτες είχα πάρει 2 με κουκούλα, πολύ βολικές, και 5-6 μικρές για το πλύσιμο. Θα πάρω μερικές επιπλέον τώρα, λόγω καιρού, σεντόνια για λίκνο είχα πάρει 5 σετ, αλλά έστρωναν γενικά παντού, πχ και σε καναπέ και στη φωλιά κλπ. Κουβέρτες λέω να πάρω 2 πικέ και 2 πιο χοντρές, αλλά δεν ξέρω αν αρκούν! Α σαλιάρες δεν είχα χρησιμοποιήσει καθόλου, με είχαν βολεψει τα πανακια- πετσετακια.

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Μαλλιά (βάψιμο) και νύχια (μανικιούρ - πεντικιούρ) θα φτιάξετε για το μαιευτήριο? Κι αν ναι πόσο καιρό πριν?

Το σκέφτομαι λίγο τι να κάνω.. αν θα κάνω.. γιατί δεν τα έχω φτιάξει καθόλου μέσα στην εγκυμοσύνη. 

Εγώ μαλλιά δεν βάφω γενικά. Νύχια δεν αφηνουν να τα έχεις βαμμένα και χέρια και πόδια. Θέλουν τουλάχιστον ένα νύχι αβαφο να βλέπουν την οξυγονωση. Εγώ θα κάνω μόνο πόδια γύρω στην 37η-38η εβδομαδα. 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα! Σε ευχαριστώ!

Κοίτα σελτεδακια είχα πάρει αρκετά, λερωνονταν συνέχεια, νομίζω καμιά 10ρια σύνολο. Πετσέτες είχα πάρει 2 με κουκούλα, πολύ βολικές, και 5-6 μικρές για το πλύσιμο. Θα πάρω μερικές επιπλέον τώρα, λόγω καιρού, σεντόνια για λίκνο είχα πάρει 5 σετ, αλλά έστρωναν γενικά παντού, πχ και σε καναπέ και στη φωλιά κλπ. Κουβέρτες λέω να πάρω 2 πικέ και 2 πιο χοντρές, αλλά δεν ξέρω αν αρκούν! Α σαλιάρες δεν είχα χρησιμοποιήσει καθόλου, με είχαν βολεψει τα πανακια- πετσετακια.

Σε ευχαριστώ! Κάπως έτσι τα σκεφτόμουν κι εγώ με μόνη εξαίρεση τα σεντόνια του λίκνου και τιςκουβέρτες που σκεφτόμουν πιο λίγα κομμάτια. Αλλά θα το δω πάλι. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Εγώ μαλλιά δεν βάφω γενικά. Νύχια δεν αφηνουν να τα έχεις βαμμένα και χέρια και πόδια. Θέλουν τουλάχιστον ένα νύχι αβαφο να βλέπουν την οξυγονωση. Εγώ θα κάνω μόνο πόδια γύρω στην 37η-38η εβδομαδα. 

Κάτι είχα ακούσει για την  οξυγόνωση και ήθελα να ρωτήσω το γιατρό. Ισως τότε κάνω ένα μανικιούρ χωρίς χρώμα απλά για την περιποίηση και κάνω κι εγώ πεντικιούρ μόνο με χρώμα που θα κρατήσει και περισσότερο..γιατί στα χέρια όσο να ναι με τα πλυσίματα μπορεί και να χαλάσει νωρίτερα και που να τρέχεις ξανά.. (καλά μην φανταστείς κανένα γαλλικό σκέφτομαι). 

Για μαλλιά το σκέφτομαι..δεν τα έχω βάψει καθόλου σε όλη την εγκυμοσύνη, παρόλο που μου είπε οκ για φυτική βαφή.. λευκά δεν έχω και πολλά.. 2-3 φορές το χρόνο τα έβαφα. Απλά με έχω συνηθίσει με σκούρα καστανά και τώρα έχουν ξανοίξει και μου φαίνονται άχαρα.. Αλλά θα δω.. ίσως και να το αφήσω για μετά το σαραντισμό.  

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Σε ευχαριστώ! Κάπως έτσι τα σκεφτόμουν κι εγώ με μόνη εξαίρεση τα σεντόνια του λίκνου και τιςκουβέρτες που σκεφτόμουν πιο λίγα κομμάτια. Αλλά θα το δω πάλι. 

Ναι βρε και τα λιγότερα εντάξει θα είναι, εγώ τα έστρωνα παντού και κάναμε και συγκοιμηση, οπότε κάθε πρωί μετά τα αλλαζα γιατί ακουμπουσαμε κι εμείς. Υπερβολή βέβαια, τώρα σιγά μην τα ξανακάνω αυτά!😂

Αλλά γενικά όλα αυτά μου λερώνονταν εύκολα, είτε με τσισα κακά που είχαμε διαρροές που και πού είτε με γουλιες.

Όσο για τα νύχια κι εγώ γι αυτό προτιμώ τα πόδια, γιατί δεν ξέρω πότε θα μπορέσω μετά να ξαναπάω!

Δημοσίευση

Κορίτσια πάντως για όσες είστε Αθήνα να ξέρετε ότι έχει στο φακτορυ αουτλετ ένα μαγαζί με είδη σπιτιού στον τελευταίο όροφο το οποίο έχει νεφ νεφ και τις αντίστοιχες μάρκες(δεν λειτουργεί τώρα ο εγκέφαλος μου, να τις θυμηθώ)😂 σε πάρα πολύ καλές τιμές. Έχω καιρό να πάω βέβαια και δεν ξέρω τι παίζει τώρα, αλλά πέρυσι τέτοιο καιρό είχα πάρει για την κόρη μου σετ σεντόνια παιδικά μονα και πάπλωμα παιδικό polo σε εξευτελιστική τιμή...τύπου 30€ και τα 2, ενώ μόνο το πάπλωμα είχε αρχική τιμή 60€. Είχα δει ότι είχε και πολλά βρεφικά. Αν κάποια μένει κοντά, φυσικά! Μιλάω για το κατάστημα στην Πειραιώς!

Καταλαβαίνετε οργανώνω εξορμήσεις σε μαγαζιά!😂😂😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...