Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Και εγώ προ εγκυμοσύνης μετά από κοβιντ είχα βηχα για 2 μήνες.. είχα πάει και τότε σε γιατρό..με πιάνει σαν αλλεργία/άσμα μετά..  τα φυτικα σιρόπια και τα εισπνεομενα δεν επηρεάζουν το έμβρυο  στις εβδομάδες  που είμαστε..αλλά πάντα με ότι σου πει ο γιατρός σου.. Να το απολαύσεις αύριο!! Περιμένουμε νέα από το doppler!! (Ο βηχας θα περάσει μην αγχώνεσαι..χαχα)
    • Ναι μωρέ με έχει κουράσει αυτός ο βήχας αι στο καλό κάθε φορά που με έπιανε και παλαιότερα έκανε κανα μήνα να περάσει!!!! μπορεί και παραπάνω. Αύριο έχω Doppler να δω τι θα με πουν..
    • Οχι καλά τα λες!! Σωστή!! Και εμάς (μισθωτη) 3+1αιτήσεις.. 1 πριν (56 μέρες πριν) για το 4μηνο , 1 το εφάπαξ ποσο γέννας, 1 το 9μηνο + η έχτρα που έμαθα πρόσφατα ανάμεσα από 4μηνο και 9μηνο κάνεις  1 αίτηση για να σιυ δώσουν τυχόν διαφορά..μπορεί να πάρεις λεφτά μπορεί κ όχι.. (αυτή είμαι η πιο μπερδεμένη)..αυτά είναι τα βσκ στη μίσθωτη..υπάρχουν και άλλα αν κάποια θεκει να περάσει τους 13 μήνες..
    • Για αργότερα  δεν ξέρω.. γτ πρέπει  56 μέρες πριν νσ βγεις σε άδεια..εκτός αν εννοείς  τύπου 2-3 μέρες.. εμένα δε άφηνε το σύστημα μα καταχωρήσω αίτηση πριν την ημερομηνία  άδειας 11/1(χτες) βγαίνω σε άδεια χτες καταχωρήσα την άδεια.. εκτός αν εννοείς  να αλλάξεις την πητ για να έχεις τις μέρες πιο μετά.. αλλά αν όχι έχεις πητ 8/3 και το βάζει στο σύστημα βγαίνει αυτόματα  η ημερομηνία άδειας.. το μόνο κακό που βρήκα στην αίτηση  είναι ότι αφήνει μέχρι  3 εργοδότες να καταχωρήσεις.. ενώ μπορεί κάποιος να έχει περισσότερους στα 2 χρόνια..και σίγουρα αργεί να φορτώσει στοιχεία εργοδοτών..
    • Τι να σου οω κορίτσι  μου.. εννοείται να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Και εγώ ρώτησα 2 φαντάσου γτ ήθελα να είμαι σίγουρη..η καθεμία  τον γιατρό  της..εδώ εμπειρίες  ανταλλάσουμε..σε κανια περίπτωση  δεν θεωρείται συμβουλή..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...