Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις On 27/12/2024 at 2:10 ΜΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Αυτό εγώ το έπαθα μετά τον τοκετό και κράτησε πάνω απο χρόνο, εκείνο τον χειμώνα κυκλοφορούσα με κοντομανικο και ζακέτα και ιδρωνα, δεν είχα βγάλει καν χειμερινά. Τώρα πάλι κρυώνω! Ααααχ αυτές οι ορμόνες!!!

Για μετά τον τοκετό το έχω ακούσει..εμένα φαίνεται με εποιασε νωρίτερα..τι να πω.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 980
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις On 27/12/2024 at 2:05 ΜΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Ααα πολύ ωραία που πήγατε εκδρομουλα!Ναι κι εγώ έτσι σκέφτομαι, να περάσουμε όμορφα, δεν έχει ξαναδεί μωρέ χιόνι!😊

Μπααα τα γλυκά τα χω ξεγραμμενα..μόνο κοτόπουλο σαλατα, μπιφτεκι σαλάτα και 2-3 πιρουνιες ρύζι ή πατάτα. Έφαγα τα Χριστούγεννα αρκετά η αλήθεια είναι, κρέας κυρίως και συνοδευτικά και οι μετρήσεις ξέφυγαν πάλι! Έχω τη Δευτέρα πριν φύγουμε ενδοκρινολόγο, να δω τι θα μου πει! Αλλά δεν πειράζει, λιγος καιρός έμεινε! Αλλά ξέρεις εγώ τα ταξίδια και τις εκδρομές πάντα με φαγητό τα χω συνδεδεμένα στο μυαλό μου😂😂, αλλά σιγά και το κοτόπουλακι έξω μια χαρά είναι, αν περνάς ωραία!!

Μια χαρά δεν λες τίποτα..αλλιως να τρως κοτοπουλο και σαλάτα σπίτι σου και αλλιώς σε εκδρομή..να πας και να περασεις τελεια!!

στις On 27/12/2024 at 2:11 ΜΜ, ο/η nikiev98 είπε:

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ μια από τα ίδια θα πω.. ζεσταίνομαι πάααρα πολύ!!!

Αχ τι θα κάνουμε? Εγώ εχω προβληματιστεί και με τις πιτζάμες που πρέπει να αγοράσω για το μαιευτήριο..χαχα!!! Να πάρω χειμωνιάτικες ή πιο λεπτές ανοιξιάτικες (μακρύ παντελόνι και κοντομάνικο?) Λέτε να σκάμε στο δωμάτιο? 

Επίσης πιτζάμα ή νυχτικό? Δεν φοράω νυχτικά αλλά μου είπαν ότι θα το χρειαστώ..

στις On 27/12/2024 at 3:49 ΜΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Μωρέ δεν ξέρω κι εγώ έτσι είχα κάνει τότε και τις έχω ακόμα αποθήκη. Βέβαια σου λέω είχα πάρει και pampers και τις έδωσα ολες. Πάντως αν είναι και μεγάλο μωρακι μην πάρεις πολλές νο1 γιατί δίνουν πολλές και στο μαιευτήριο. Σίγουρα βέβαια υπολόγιζε πως χρειάζεσαι τον πρώτο καιρό περίπου 10 την ημέρα!

Εγώ τώρα πήρα babylino no1 4 πακέτα 25ρια έστω για τις πρώτες μέρες, να δω πως θα παει και μετά πήρα νο3 πολλές. Αλλά έχω και νο2 σίγουρα ένα monthly pack  φυλαγμένο. 

Εγώ έχω πάρει pampers το νουμ. 1 (2-5 κιλά) ένα πακέτο που έχει 50 τεμάχια και σκέφτομαι να πάρω ακόμα ένα για αρχή να έχω τουλάχιστον για το πρώτο δεκαήμερο και μετά βλέπουμε..άλλωστε το πιο εύκολο είναι να πεταχτεί ο σύζυγος στο σουπερ να παρει πάνες. 

στις πριν 50 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Αχ τι θα κάνουμε? Εγώ εχω προβληματιστεί και με τις πιτζάμες που πρέπει να αγοράσω για το μαιευτήριο..χαχα!!! Να πάρω χειμωνιάτικες ή πιο λεπτές ανοιξιάτικες (μακρύ παντελόνι και κοντομάνικο?) Λέτε να σκάμε στο δωμάτιο? 

Επίσης πιτζάμα ή νυχτικό? Δεν φοράω νυχτικά αλλά μου είπαν ότι θα το χρειαστώ..

Κοριτσια η ζέστη στα μαιευτήρια είναι ανυπόφορη, εγώ θα χρησιμοποιήσω τις καλοκαιρινές που είχα στη μεγάλη, νυχτικό ψιλό με ρόμπα και λέω να πάρω και μια πιο χοντρή ρόμπα μην τυχόν και κρυώνω. Εγω είχα πάρει νυχτικα και πιτζάμες, αλλά οι πιτζάμες δεν με βόλεψαν καθόλου...γιατί περνούσαν συνέχεια μαίες και γιατρός και με κοιτούσαν από κάτω και αισθανομουν ακόμη πιο άβολα να κατεβάζω πιτζάμες, εσώρουχα.

Κι εγώ εκτός από εκείνες τις μέρες δεν έχω ξαναβάλει ποτέ στη ζωή μου!

στις πριν 20 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εγώ έχω πάρει pampers το νουμ. 1 (2-5 κιλά) ένα πακέτο που έχει 50 τεμάχια και σκέφτομαι να πάρω ακόμα ένα για αρχή να έχω τουλάχιστον για το πρώτο δεκαήμερο και μετά βλέπουμε..άλλωστε το πιο εύκολο είναι να πεταχτεί ο σύζυγος στο σουπερ να παρει πάνες. 

Καλά τα λες! Μια χαρά είναι είναι τόσες για τις πρώτες μέρες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...