Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 43 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Ναι ναι δίκιο έχεις! Είναι ο πανικός του πρώτου παιδιού θεωρώ! 

Ναι μωρέ..έτσι είναι πάντα!! Αλλά δεν πειράζει, είναι πολύ ωραίες αυτές οι αγορές!

Πετσέτες με κουκούλα κορίτσια πόσες πήρατε? Για τη μεγάλη είχα πάρει 2 και τις χρησιμοποιεί ακόμα, αλλά στέγνωναν αμέσως με τον καύσωνα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 972
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Ναι μωρέ..έτσι είναι πάντα!! Αλλά δεν πειράζει, είναι πολύ ωραίες αυτές οι αγορές!

Πετσέτες με κουκούλα κορίτσια πόσες πήρατε? Για τη μεγάλη είχα πάρει 2 και τις χρησιμοποιεί ακόμα, αλλά στέγνωναν αμέσως με τον καύσωνα...

Εγώ να σου πω την αλήθεια πήρα 3...

στις On 24/12/2024 at 7:16 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Και εγώ ήθελα Ιανουάριο..αλλά οο βοηθοί μου..(μάνα σύζυγος ) το βρίσκουν νωρίς.. σίγουρα τον Ιανουάριο θα αγοράσουμε ότι μας λείπει..

Κατάλαβα! Εμένα η μαμά μου με τρέχει...χαχα..προχθές μου ΄έλεγε: "ακ΄όμα να παραγγείλεις πιτζάμες, νυχτικά και να φτιάξεις τη βαλίτσα? Τα πλύνατε τα ρούχα του μωρού? Και κάθε τρεις και λίγο με ρωτάει τι έμεινε ακόμα να αγοράσουμε? Να πάμε να το πάρουμε..🤣🤣

Ο άντρας μου πάλι κοσμάρα..έχουμε χρόνο λέει..Μέχρι να γεννήσεις..χαχα!!! 

Ευτυχώς εγώ είμαι κάπου στη μέση..

στις On 24/12/2024 at 3:16 ΜΜ, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ταυτιζόμαστε εμείς μου φαίνεται..χαχα!!! Πλυντήρια εγώ λέω μετά τις γιορτές να ξεκινήσω. Φεβρουάριο αγχώνομαι να τα αφήσω, μην τυχει κάτι και δεν είμαι έτοιμη. 

Απόλυτη ταύτιση ναι..χαχα!!!

στις πριν 20 ώρες, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια εσείς πήγατε κάπου αυτές τις μέρες ή θα πάτε κάπου μονοήμερη ή καμιά εκδρομή; Κάτι με έλεγε ο άντρας μου να πάμε καμια μονοήμερη με τα παιδιά σε κανένα χωριό αλλά μόνο που μου το είπε κουράστηκα. Επίσης θέλω να προσέχω μη κολλήσω τίποτα, κρυώσω, αρρωστήσω κτλ. Δε νομίζω του είπα, να είμαι σε θέση να πάω κάπου τώρα με τη κοιλιά έτσι..!! Δε θέλω να ταλαιπωρηθώ και επίσης κουράζομαι με το παραμικρό. Για να μη βάλω την συχνοουρία!! Κάθε τρεις και λίγο τουαλέτα. Για εκδρομή είμαι..! 😔

Κορίτσι μου καλησπέρα! Χρόνια πολλά κιόλας!!! Εμείς πήγαμε χθες με παρέα μέχρι την Βυτίνα. Είναι περίπου 2,5 ώρες από την Αθήνα. Από το σπίτι μας 3,5 ώρες. Είμασταν με τους γονείς μου, τη αδερφή μου και τον κουμπάρο μας και πήγαμε για βόλτα, φαγητό και καφέ. 

Εγώ έκανα το εξής: Κοιμήθηκα το βράδυ των Χριστουγέννων στο πατρικό μου (είμασταν εκεί ήδη από το μεσημέρι για φαγητό) ώστε να γλιτώσω 1 ώρα στο αυτοκίνητο το βράδυ των Χριστούγεννων και 1 ώρα την επόμενη το πρωί. 

Κάναμε 2 στάσεις για να ξεπιαστώ και  τουαλέτα και οδήγησε ο σύζυγος (οδηγώ κι εγώ αλλά για να κάθομαι πιο άνετα, να τεντώνομαι κλπ)

Κόσμο είχε πολύ παντού αυτό είναι αλήθεια. Δεν σκέφτηκα το ενδεχόμενο να κολλήσω κάτι.. αλλά γενικότερα είμαι λίγο πιο χαλαρή σε αυτό. Ελπίζω ότι δεν θα κολλήσω..Άλλωστε ο συζυγος με τη δουλειά του ε΄ίναι συνεχεια με κόσμο..οπότε μπορεί να μου έρθει και από εκεί. Εχω κάνει και το εμβόλιο της γρίπης το περασμένο Σάββατο. 

Το μόνο που είχε πολύ κρύο και βροχή και δεν μπορέσαμε να περπατήσουμε κλπ. Αλλά αλλάξαμε παραστάσεις..Και φυσικά όλοι πήγαν με το πρόγραμμα μου. Χαχα..Δηλ. όταν κουραζόμουν διάλλειμα, όταν κατουριόμουν διάλλειμα..και πάει λέγοντας..χαχα!!

Τώρα εσύ πώς νοιώθεις..Αν φοβάσαι άστο κάτσε σπίτι σου..Εγώ γενικώς είμαι γυρλού...

στις On 26/12/2024 at 8:53 ΠΜ, ο/η athrain είπε:

Κοίτα νομίζω συμβαίνει συνήθως το αντίθετο τουλάχιστον σε μένα. Πιο εύκολη απο άποψη να βγει πιο γρήγορα ναι. Αλλά γενικώς επειδή ξέρω τι θα αντιμετωπίσω αγχώνομαι πιο πολύ!! Τη πρώτη φορά που γέννησα κι εγώ χαλαρή πήγα δεν ήμουν έτσι. Τη 2η και 3η φορά ήμουν πιο αγχωμένη. Δε θέλω να σκεφτώ τώρα πως θα είμαι!! 🤣

Ναι είναι και αυτό ένα θέμα αν γνωρίζεις από πριν τι να περιμένεις..εχεις δίκιο..ενώ την πρώτη φορά έχεις άγνοια..χαχα

στις πριν 15 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα!! Εμεις κλείσαμε να πάμε Τρίκαλα Κορινθίας για 5 μερες την επόμενη εβδομαδα. Όταν τα έκλεισα ήμουν πολύ αισιόδοξη και έλεγα να πάμε τελευταίες διακοπές οι 3 μας, να χαρεί λίγο η μεγάλη μας με το χιονι! Τώρα βέβαια που έπιασαν τα κρύα δεν μπορώ ούτε στο μπαλκόνι να βγω. Επίσης το ότι κάνω τη διατροφή με χαλάει πάρα πολύ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να περάσουμε ωραία γιατί η αλήθεια είναι ότι το χω ψιλό μετανιώσει! Στην μεγάλη όμως που ήμουν έγκυος καλοκαίρι είχαμε πάει και μονοήμερες και διαΝα πκοπές και μια χαρά είχαμε περάσει. Αλλά κακά τα ψέματα αλλιώς να πας ζευγάρι, αλλιώς με ένα που έχω εγώ κι αλλιώς με 3 που έχεις ήδη εσύ!

Καλά κάνετε! Να πάτε και να περάσετε υπέροχα! Να χαρείτε και λίγο τις τελευταίες διακοπές με τη μικρή σας όσο είστε ακόμα οι τρεις σας!! Μην απογοητεύεσαι..Απλά προσάρμοσε λίγο τις βόλτες σας και το πρόγραμμα σας στα δεδομένα σου. Δεν είναι ανάγκη να είστε όλη μέρα έξω στο χιόνι..

Εγώ είμαι υπέρ της αλλαγής..άλλωστε μετά για αρκετό καιρό ίσως κλειστείς με το μωρό και τη μεγάλη..να έχεις πάρει μία ανάσα τώρα. 

Τώρα όσον αφορά τη διατροφή..Τι να σου πω..υπομονή και μην το σκέφτεσαι..Τι σου έχει απαγορέψει να τρως γλυκά..? Αν είναι μόνο για ποσότητες, ίσως και να ξεφύγεις ενα τσακ για λίγες μέρες δεν είναι και τραγικό..

στις πριν 5 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Αμήν !! 🥰😍🎄!!

Και στην τελική αυτό που διάβαζα.. και τι μας έμεινε?? Ένα καλή χρονιά και ένας Άγιος Βαλεντίνος 🤣

Χαχα!!! Ισχύει!!! Και μετά θα έχουμε τα μπεμπέ μας. Φέτος θα έχουμε το ωραιότερο Πάσχα νομίζω..Θα έχουμε σαραντίσει κιόλας! Ήδη κάνω σχέδια..

στις πριν 1 λεπτό, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ναι βέβαια! Κι εσύ το ίδιο!

https://www.mnbcenter.gr/seminaria/category/toketos/?fbclid=IwY2xjawHbdYRleHRuA2FlbQIxMAABHZEHBTi32bvWRT25OU6K-MpBzh5icFiHyiIDOuAOf-BfaMXWel6syaNq1w_aem_ggg46NtQ1MEyDtxOYxQByw  

Να ξες έχει -50% με τον κωδικό XMAS50.Και για αυτούς έχω ακο΄΄υσει καλά λόγια image.thumb.png.853c75cbc9a3f89a37bab665290b730c.png

στις πριν 2 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλά κάνετε! Να πάτε και να περάσετε υπέροχα! Να χαρείτε και λίγο τις τελευταίες διακοπές με τη μικρή σας όσο είστε ακόμα οι τρεις σας!! Μην απογοητεύεσαι..Απλά προσάρμοσε λίγο τις βόλτες σας και το πρόγραμμα σας στα δεδομένα σου. Δεν είναι ανάγκη να είστε όλη μέρα έξω στο χιόνι..

Εγώ είμαι υπέρ της αλλαγής..άλλωστε μετά για αρκετό καιρό ίσως κλειστείς με το μωρό και τη μεγάλη..να έχεις πάρει μία ανάσα τώρα. 

Τώρα όσον αφορά τη διατροφή..Τι να σου πω..υπομονή και μην το σκέφτεσαι..Τι σου έχει απαγορέψει να τρως γλυκά..? Αν είναι μόνο για ποσότητες, ίσως και να ξεφύγεις ενα τσακ για λίγες μέρες δεν είναι και τραγικό..

Ααα πολύ ωραία που πήγατε εκδρομουλα!Ναι κι εγώ έτσι σκέφτομαι, να περάσουμε όμορφα, δεν έχει ξαναδεί μωρέ χιόνι!😊

Μπααα τα γλυκά τα χω ξεγραμμενα..μόνο κοτόπουλο σαλατα, μπιφτεκι σαλάτα και 2-3 πιρουνιες ρύζι ή πατάτα. Έφαγα τα Χριστούγεννα αρκετά η αλήθεια είναι, κρέας κυρίως και συνοδευτικά και οι μετρήσεις ξέφυγαν πάλι! Έχω τη Δευτέρα πριν φύγουμε ενδοκρινολόγο, να δω τι θα μου πει! Αλλά δεν πειράζει, λιγος καιρός έμεινε! Αλλά ξέρεις εγώ τα ταξίδια και τις εκδρομές πάντα με φαγητό τα χω συνδεδεμένα στο μυαλό μου😂😂, αλλά σιγά και το κοτόπουλακι έξω μια χαρά είναι, αν περνάς ωραία!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλά ναι σίγουρα, θέλει μεγάλη προσοχή!κι επίσης δεν αντέχω καθόλου το κρύο, από προχτές κάθομαι κουκουλωμενη😂

@nikiev98 μου σχετικά με τα νούμερα κι εγώ σκεφτόμουν να πάρω μόνο μερικά 0-3 ή 56 εκ. για τον πρώτο καιρό, γιατί μου έφεραν δώρο κάποια 62εκ πολύ χειμερινά και δεν νομίζω ότι θα προλάβει να τα φορέσει, μου Φαινονται αρκετά μεγάλα. Η μεγάλη μου πάντως γεννήθηκε 3100 και 50 εκ και τα 56 τις πρώτες μέρες της ήταν τεράστια. Αλλά και πάλι έφτασε πολύ γρήγορα στο 62. Επίσης αυτό που θυμάμαι είναι ότι άλλαξε πολύ γρήγορα και νούμερο Πάνας. Είχα πάρει μηνιαία πακέτα και θυμάμαι ότι το νο2 το χρησιμοποίησα καμιά βδομάδα και κατευθείαν πήγε στο 3 και οι πάνες αποθήκη. Οπότε κι από αυτά μην παίρνετε πολλά από τώρα. 

Καλά εννοείται ότι να είμαστε έξω στα χιόνια και στο κρύο δεν πρέπει..αλλά τώρα και για λίγο ξέρω εγώ..πόσο να μας πειράξει? Άλλες κοπέλες που μένουν σε περιοχές με ψωφόκρυο τι κάνουν άραγε? Δεν ξέρω σκέφτομαι δυνατά..χαχα!! Οπως νοιώθει η καθεμία..

Αυτό με το να μην γλιστρήσεις και χτυπήσεις ναι ισχύει..Και εγώ χθες που είχε βρεξει πήγαινα σιγά σιγά σαν τη γιαγιάκα μην φύγω σούμπητη..χαχα!!

Εγώ βρε κορίτσια έχω πάθει το άλλο..Ζεσταίνομαι πάρα πολύ φέτος μέσα στο σπίτι. Και δεν έχουμε ανάψει καθόλου θέρμανση να φανταστείτε. Ειδικά στον υπνο μου σκάω..Πετάω σκεπάσματα, θέλω μόνο ένα ελαφρύ παπλωματάκι κι όχι κουβερτα.. Εφτασα σε σημείο να φοράω και καλοκαιρινή πιτζάμα...Τι να πω.. ο άντρας μου τα έχει δει όλα..χαχα!!!

Πάντα ήμουν κρυουλιάρα κι αυτός άντεχει το κρύο και φέτος τον έχω ξυλιάσει...

στις πριν 5 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

https://www.mnbcenter.gr/seminaria/category/toketos/?fbclid=IwY2xjawHbdYRleHRuA2FlbQIxMAABHZEHBTi32bvWRT25OU6K-MpBzh5icFiHyiIDOuAOf-BfaMXWel6syaNq1w_aem_ggg46NtQ1MEyDtxOYxQByw  

Να ξες έχει -50% με τον κωδικό XMAS50.Και για αυτούς έχω ακο΄΄υσει καλά λόγια image.thumb.png.853c75cbc9a3f89a37bab665290b730c.png

Α κι εγώ στην πρώτη είχα κάνει αυτά διαδικτυακά!ήταν πολύ βοηθητικά! Σκέφτομαι να τα ξανακάνω. Βέβαια έλεγα μιας και θα γεννήσω στο Έλενα να κάνω εκεί δια ζώσης, αλλά δεν έχω πάρει να δω ώρες,μέρες να δω αν βολεύουν.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλά εννοείται ότι να είμαστε έξω στα χιόνια και στο κρύο δεν πρέπει..αλλά τώρα και για λίγο ξέρω εγώ..πόσο να μας πειράξει? Άλλες κοπέλες που μένουν σε περιοχές με ψωφόκρυο τι κάνουν άραγε? Δεν ξέρω σκέφτομαι δυνατά..χαχα!! Οπως νοιώθει η καθεμία..

Αυτό με το να μην γλιστρήσεις και χτυπήσεις ναι ισχύει..Και εγώ χθες που είχε βρεξει πήγαινα σιγά σιγά σαν τη γιαγιάκα μην φύγω σούμπητη..χαχα!!

Εγώ βρε κορίτσια έχω πάθει το άλλο..Ζεσταίνομαι πάρα πολύ φέτος μέσα στο σπίτι. Και δεν έχουμε ανάψει καθόλου θέρμανση να φανταστείτε. Ειδικά στον υπνο μου σκάω..Πετάω σκεπάσματα, θέλω μόνο ένα ελαφρύ παπλωματάκι κι όχι κουβερτα.. Εφτασα σε σημείο να φοράω και καλοκαιρινή πιτζάμα...Τι να πω.. ο άντρας μου τα έχει δει όλα..χαχα!!!

Αυτό εγώ το έπαθα μετά τον τοκετό και κράτησε πάνω απο χρόνο, εκείνο τον χειμώνα κυκλοφορούσα με κοντομανικο και ζακέτα και ιδρωνα, δεν είχα βγάλει καν χειμερινά. Τώρα πάλι κρυώνω! Ααααχ αυτές οι ορμόνες!!!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ μια από τα ίδια θα πω.. ζεσταίνομαι πάααρα πολύ!!!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Α κι εγώ στην πρώτη είχα κάνει αυτά διαδικτυακά!ήταν πολύ βοηθητικά! Σκέφτομαι να τα ξανακάνω. Βέβαια έλεγα μιας και θα γεννήσω στο Έλενα να κάνω εκεί δια ζώσης, αλλά δεν έχω πάρει να δω ώρες,μέρες να δω αν βολεύουν.

Από ότι καταλαβαίνω θετικές εντυπώσεις έχεις εεε??

στις πριν 5 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Από ότι καταλαβαίνω θετικές εντυπώσεις έχεις εεε??

Ναι ναι ήταν πολύ κατατοπιστικά κι εν τέλει θεωρώ ότι με βοήθησαν πάρα πολύ!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Ναι ναι ήταν πολύ κατατοπιστικά κι εν τέλει θεωρώ ότι με βοήθησαν πάρα πολύ!

Τέλεια!! Ευχαριστώ πολύ!!!

@Katerina1990 Πιο πάνω ανέφερες για τις πάνες το νο2. Κατευθείαν αυτό πήρες?? Εγώ σαν εταιρεία λέω να προτιμήσω την pampers... βλέπω νο1 (2-5 κιλα) /  νο2 (4-8 κιλά). 

στις πριν 1 ώρα, ο/η nikiev98 είπε:

@Katerina1990 Πιο πάνω ανέφερες για τις πάνες το νο2. Κατευθείαν αυτό πήρες?? Εγώ σαν εταιρεία λέω να προτιμήσω την pampers... βλέπω νο1 (2-5 κιλα) /  νο2 (4-8 κιλά). 

Εγώ είχα πάρει λίγες νο1, αλλα την πείραζαν οι pampers και μετά το γυρίσαμε σε babylino, το νο2 εκεί είναι 3-6 κιλά και είχε πολλές διαρροές, την πήγα στο νο3 και ήταν εντάξει. Πάντως νο1 σίγουρα δεν χρησιμοποίησα ούτε μήνα και το νο2 καμιά βδομάδα. Βέβαια αν και γεννήθηκε 3100 η μεγάλη μου ήταν μπαμπατσικο μωράκι με μπουτάκια, πιο δεμένη θα το πω και πιστεύω ότι έπαιζε κι αυτό ρόλο!

στις Just now, ο/η Katerina1990 είπε:

Εγώ είχα πάρει λίγες νο1, αλλα την πείραζαν οι pampers και μετά το γυρίσαμε σε babylino, το νο2 εκεί είναι 3-6 κιλά και είχε πολλές διαρροές, την πήγα στο νο3 και ήταν εντάξει. Πάντως νο1 σίγουρα δεν χρησιμοποίησα ούτε μήνα και το νο2 καμιά βδομάδα. Βέβαια αν και γεννήθηκε 3100 η μεγάλη μου ήταν μπαμπατσικο μωράκι με μπουτάκια, πιο δεμένη θα το πω και πιστεύω ότι έπαιζε κι αυτό ρόλο!

Άρα να μην σκεφτώ να πάρω το monthly pack 🤣

στις πριν 10 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Άρα να μην σκεφτώ να πάρω το monthly pack 🤣

Μωρέ δεν ξέρω κι εγώ έτσι είχα κάνει τότε και τις έχω ακόμα αποθήκη. Βέβαια σου λέω είχα πάρει και pampers και τις έδωσα ολες. Πάντως αν είναι και μεγάλο μωρακι μην πάρεις πολλές νο1 γιατί δίνουν πολλές και στο μαιευτήριο. Σίγουρα βέβαια υπολόγιζε πως χρειάζεσαι τον πρώτο καιρό περίπου 10 την ημέρα!

Εγώ τώρα πήρα babylino no1 4 πακέτα 25ρια έστω για τις πρώτες μέρες, να δω πως θα παει και μετά πήρα νο3 πολλές. Αλλά έχω και νο2 σίγουρα ένα monthly pack  φυλαγμένο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...