Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου τι κάνετε πως είστε?? Εμείς κάναμε το ντοπλερ και είναι όλα καλά!! Μεγάλο μωρό τελικά αλλά όχι τεράστιο!! Αν φτάσω 40 εβδομάδες θα είναι 3.900 περίπου! Τώρα είναι 1.900!! Βγάλαμε και φωτογραφίες αλλά με το ζορι μιας και ήταν προφίλ!! Έχει κάτι τεράστια μάγουλα 🤣🤣..Στις 30 θα πάω και στην γιατρό μου να με δει και να δούμε από δω και πέρα κάθε πότε θα με βλέπει!! Περιμένω και τα δικά σας νέα!! 
    • Εμείς κορίτσια πήγαμε στον εμβρυομητρικό τη Δευτέρα το βράδυ.. κάναμε πάλι ντόπλερ! 2556 γρ. η μπεμπού μας στις 34 +3... Θρεφταράκι κανονικο και με πολύ πολύ μάγουλο για τσίμπημα κατά τα λεγόμενα του γιατρού!! 😊 Όλα τα υπόλοιπα μια χαρά... μόνο το αμνιακό ήταν πάλι αυξημένο, αλλά μέσα στα ανώτερα φυσιολογικά ΄όρια. Εννοείται μου έβαλε χέρι στο να μην τρώω γλυκά...🙃  
    • Καλησπέρα κορίτσια,8 και 6 σήμερα και πήγαμε γιατρό!όλα καλα To αιμάτωμα σχεδόν υποχώρησε, όποτε ξεκινάμε τις βόλτες! Εγώ παίρνω φοιλικό οξύ, ένα utrogestan το βράδυ υπόθετο, και φυσικά το Τ4! Αυχενική έκλεισα 15/1.  
    • Ποια έχει σειρά τώρα κανονικά;;; Η @Maya_;;
    • Αααα και ξεχασα, κ γω στην πρωτη εγκυμοσυνη εμφανισα αυτα τα συμπτωματα, ηταν τυχαιο. Στη δευτερη κ την τριτη δεν εμφανισα. Το μαγνησιο που επαιρνα μετα το 2ο τριμηνο δε βοηθησε και ιδιαιτερα, γιατι ηταν ορμονικο το θεμα του μουδιασματος και του πονου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...