Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 8 λεπτά, ο/η LaV είπε:

Αααααα εγώ ανήκω σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία πάντως!!!!Αυτο το άγχος και η αγωνία δεν ηρεμούν!!! 😊

Μα πραγματικά, νομίζω ότι από το πρώτο θετικό τεστάκι και μετά πέρα από την χαρά το άγχος είναι στα ύψη. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη για την μπεμπούλα αλλά δεν το καταφέρνω και με πολύ μεγάλη επιτυχία!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 371
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 3 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο! Έτσι θα κάνω και για το Baby shower το βλέπω στην πορεία!

Σε ευχαριστώωω πολύ 💗

Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις και να το ευχαριστηθείς αφού δεν έκανες κάτι σε αυτή σου την εγκυμοσύνη!!

Σε άλλα νέα σήμερα έχουμε ραντεβού με τον γιατρό. Αυτό το πράγμα που κάθε φορά που έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο, το προηγούμενο βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ το έχει και άλλη? Ή μόνο εγώ είμαι η τρελή??😅

Αχ κι εγώ πάντα! Και ειδικά μέχρι να φτάσουμε στο ιατρείο και να μπούμε πάει να σπάσει η καρδιά μου! Ενώ γενικά δεν είμαι καθόλου αγχωμενη απο την αρχη της εγκυμοσύνης, όταν είναι η μέρα του ραντεβού κάτι παθαίνω!😂

@LaV μου συμφωνώ σε αυτό που λες! Πέρα από τον φόβο και το να αγοράσεις από νωρίς όλα τα πράγματα και να τα χεις παντού είναι ένα θέμα! Το μόνο είναι το οικονομικό που πέφτουν όλα μαζί! Εγώ λίκνο, καρότσι και ρούχα λέω να φέρω από την αποθήκη τέλος Ιανουαρίου..εγώ στην μεγάλη μου τα είχα πάρει από νωρίς, μέναμε σε σπίτι με ένα υπνοδωμάτιο και για μήνες είχα κούνιες, λίκνο, καρότσι, μπανιερακι μέσα στο σαλονι..ένας χαμός!😄

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Αχ κι εγώ πάντα! Και ειδικά μέχρι να φτάσουμε στο ιατρείο και να μπούμε πάει να σπάσει η καρδιά μου! Ενώ γενικά δεν είμαι καθόλου αγχωμενη;πο την αρχη της εγκυμοσύνης, όταν είναι η μέρα του ραντεβού κάτι παθαίνω!😂

@LaV μου συμφωνώ σε αυτό που λες! Πέρα από τον φόβο και το να αγοράσεις από νωρίς όλα τα πράγματα και να τα χεις παντού είναι ένα θέμα! Το μόνο είναι το οικονομικό που πέφτουν όλα μαζί! Εγώ λίκνο, καρότσι και ρούχα λέω να φέρω από την αποθήκη τέλος Ιανουαρίου..εγώ στην μεγάλη μου τα είχα πάρει από νωρίς, μέναμε σε σπίτι με ένα υπνοδωμάτιο και για μήνες είχα κούνιες, λίκνο, καρότσι, μπανιερακι μέσα στο σαλονι..ένας χαμός!😄

Αχ μα αντε να έρθει αυτή η στιγμή για τα ψώνια...πόσο ανυπομονώ!!!

Τώρα που είπες για το λικνο...λέω τουλάχιστον στην αρχή αφού θα τα έχω στους λικνους στο δωμάτιο μας καθώς δε χωράνε και οι δύο κούνιες μήπως δεν πάρω αμέσως τις κούνιες...να τις αφήσω λίγο πιο αργά που να μην πέσουν τόσα μαζεμένα.. 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η LaV είπε:

Τώρα που είπες για το λικνο...λέω τουλάχιστον στην αρχή αφού θα τα έχω στους λικνους στο δωμάτιο μας καθώς δε χωράνε και οι δύο κούνιες μήπως δεν πάρω αμέσως τις κούνιες...να τις αφήσω λίγο πιο αργά που να μην πέσουν τόσα μαζεμένα.. 

Ναι βρε! Σίγουρα! Εγώ την είχα μέχρι 7-8 μηνών στο λίκνο και ήμασταν μια χαρά! Βασικά την κούνια μου την είχαν δώσει, αλλιώς νομίζω δεν θα είχα αγοράσει καν, ίσως πήγαινα κατευθείαν σε κρεβατάκι χαμηλό! Τώρα με τα 2 μωράκια ειδικά εγώ θα σου έλεγα πάρε όσα χρειαστείς τον πρώτο πρωτο καιρό και τα υπόλοιπα βλέποντας και κάνοντας! Λίκνο, καρότσι και καθισματακια αυτοκινήτου αρκούν νομίζω , όσον αφορά τα μεγάλα έξοδα!

Κι εγώ ανυπομονώ πολύ να πάρω κάτι, έστω και τα ρουχαλακια που θα χρειαστεί! Τι ωραία βρε κορίτσια, αυτή η γλυκιά ανυπομονησία!

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Αχ κι εγώ πάντα! Και ειδικά μέχρι να φτάσουμε στο ιατρείο και να μπούμε πάει να σπάσει η καρδιά μου! Ενώ γενικά δεν είμαι καθόλου αγχωμενη απο την αρχη της εγκυμοσύνης, όταν είναι η μέρα του ραντεβού κάτι παθαίνω!😂

Ανακουφίστηκα που δεν είμαι η μόνη τελικάααα!!!

στις πριν 49 λεπτά, ο/η LaV είπε:

Και εγώ ανυπομονώωω. Να γίνει η β επιπέδου και μετά θα αρχίσω σιγά σιγά να παίρνω πραγματάκια. Ήδη το δωμάτιο της σιγά σιγά το αδειάζουμε!!

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Ναι βρε! Σίγουρα! Εγώ την είχα μέχρι 7-8 μηνών στο λίκνο και ήμασταν μια χαρά! Βασικά την κούνια μου την είχαν δώσει, αλλιώς νομίζω δεν θα είχα αγοράσει καν, ίσως πήγαινα κατευθείαν σε κρεβατάκι χαμηλό! Τώρα με τα 2 μωράκια ειδικά εγώ θα σου έλεγα πάρε όσα χρειαστείς τον πρώτο πρωτο καιρό και τα υπόλοιπα βλέποντας και κάνοντας! Λίκνο, καρότσι και καθισματακια αυτοκινήτου αρκούν νομίζω , όσον αφορά τα μεγάλα έξοδα!

Κι εγώ ανυπομονώ πολύ να πάρω κάτι, έστω και τα ρουχαλακια που θα χρειαστεί! Τι ωραία βρε κορίτσια, αυτή η γλυκιά ανυπομονησία!

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχουμε μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη που μένω εγώ στα οποία κάνουν πακέτα αν τα πάρεις όλα από εκεί. Οπότε ίσως να τα πάρω όλα μαζί τα επιπλάκια μήπως βγουν πιο οικονομικά!

στις On 29/10/2024 at 4:27 ΜΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Ναι κι εγώ από την αρχή όταν γύριζα μπρούμυτα αισθανομουν μια πίεση! Πραγματικά απίστευτο!ποιος ξέρει? Εσύ τώρα σε ποια εβδομάδα είσαι?

καλημερα και εγω το παθαινα απο την αρχη στο ανασκελα..

στις On 29/10/2024 at 7:44 ΜΜ, ο/η MarwDim είπε:

Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι...απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου ...τα κατάφερες και μόνο θετικά θα σκέφτεσαι από δω και πέρα!! 

Σε ευχαριστω! εε τωρα που πιασαμε την μεση ειναι πιο ευκολο!

στις On 29/10/2024 at 7:49 ΜΜ, ο/η MarwDim είπε:

Από Θεσσαλονίκη είμαι εγώ και θα την κάνω στο Γένεσης. Και εγώ είχα κοιλιά και από πριν αλλά σίγουρα έχει μεγαλώσει και φωνάζει εγκυμοσύνη...απλώς μόνο εκεί έχει φουσκώσει και όχι τόσο περιφερειακά που όλοι μου λένε αγόρι έχεις ...αλλά εγώ έχω κορακλα!!! Πλάκα έχει...προσπαθώ να κοιμάμαι στο πλάι αλλά κουράζομαι από κάποια στιγμή και μετά γυριζω για λίγο ..όσο για κλωτσιές δειλά δειλά εδώ και βδομάδα άρχισα να νιώθω τουμπιτσες και χτυπήματα μικρά...αλλά έχω πρόσθιο πλακούντα για αυτό άργησα έτσι.

και εγω προσπαθω στο πλαι..αλλα γυριζω..  και εγω δειλα δειλα κατι νιωθω..αλλα ειναι λιωσιμοοο

στις On 29/10/2024 at 8:02 ΜΜ, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια έχει καμία από εσάς μήκυτες; εμένα με ταλαιπωρούν πολύ! Έχουν σπάσει τα νεύρα μου έχω κουραστεί!!! Βάζω σερβιετάκια συνέχεια για να μη λερώνω το εσώρουχο, πλύσεις με νερό όποτε είμαι σπίτι. Με αυτό το τρόπο το ελέγχω αρκετά καλά. Τις προάλλες όμως είχα πολλά υγρά άργησα να πλυθώ με νερό και να αλλάξω γιατί ήμουν στη δουλειά, με έπιασε φαγούρα αναγκαστικά ξυνόμουν δε μπορούσα να το αποφύγω και ερέθισα εκείνο το σημείο ήταν κόκκινο πονούσε λίγο εξωτερικά.. μετά έβαλα λίγο daktodon στο σπίτι και ηρέμησα. Θεραπεία κάτι δε κάνω με υπόθετα γιατί περιμένω να πάω στο γιατρό που έχω β επιπέδου να του το πω. Έκανα μια φορά στην αρχή αλλά ξανακόλλησα! πφφ!!

Καλημερα! εγω ειχα συχνα μυκητες πριν την εγκυμοσυνη..και μια φορα τωρα.. και εβαλα dactador..ειχα διαβασει τοτε που το ειχα ψαξει πολυ..οτι τα σερβιετακια δυσκολευουν την κατασταση γτ δεν αναπνεει η περιοχη..δεν ξερω αν ειναι σωστο..και οταν εβαζα κολπικα vasclor και ουτρο δεν εβαζα σερβιετακι..αλλαζα συχνα εσωρουχα..

στις On 30/10/2024 at 10:37 ΠΜ, ο/η cat12 είπε:

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!! Εγώ τον μικρό μου τον ένιωσα στην 17η εβδομάδα κ ειλικρινά δεν το περίμενα γιατί έχω πρόσθιο πλακούντα κ μου είχαν πει ότι μπορεί να αργήσω να το νιώσω... Κοιλίτσα έχω κάνει κ φαίνεται αρκετά έντονα! Τώρα είμαι στην 19η εβδομάδα... Β επιπέδου έχω κλείσει στο προγενεσις στην Αθήνα όπου είχα κάνει κ την αυχενική κ ήταν πολύ καλή η κυρία που μας έκανε τον υπέρηχο κ θέλαμε να πάμε ξανά εκεί... Στο πλάι κοιμόμουν πάντα οπότε δεν δυσκολεύτηκα πολύ! 

ΑΑ τυχερη που κοιμοσουν στο πλαι..εγω λογω αυχενικου..κοιμομουν ανασκελα.. αα εγω στο ιασω που ειναι πιο κοντα μας..με τον ιδιο με την αυχενικη.. με το καλο και εσυ.. εγω τελειωνω την 21+5 σημερα..

στις On 30/10/2024 at 12:09 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Καλημερα! επανηλθα.. μιας και ειμαι ακομα νεο μελος και εχω περιορισμούς.. εγω κοιμομουν παντα ανασκελα..αλλα για καποιον λογο με ενοχλει απο την πολυ αρχη..οποτε προσπαθω και δυσκολευομαι να κοιμηθω στο πλαι..

Είναι καμία φορά πως θα κάτσει,ναι!

στις On 30/10/2024 at 11:36 ΠΜ, ο/η nikiev98 είπε:

Κορίτσια μου να ρωτήσω κάτι πότε σκέφτεστε να αρχίσετε να ψωνίζετε? Με έχει πιάσει ένα άγχος και για το τι πρέπει να πάρω καθώς είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν έχω ιδέα!

Καλησπέρα! πρωτη μου εγκυμοσυνη και εμενα.. το εψαξα αρκετα μεσω ιντερνετ, ρωτησα και γνωστους μου.. ειχα στο μυαλο μου να μην ψωνισω μεχρι την Β.. μετα ελεγα οτι χρειαστω στην black friday..και μετα σκεφτηκα οτι εχουμε τις εκπτωσεις του Ιανουαριου..να εχω στο μυαλο μου τι θελω και να τα παρω τωρα.. 

εμεις τωρα εχουμε να κανουμε καποιες αλλαγες στο παιδικο δωματιο..εκει θα εχουμε ντουλαπα, κουνια και μια καρεκλα λιγο κουνιστη απο ικεα.. στο δικο μας δωματιο θα βαλουμε το λικνο.. αυτα προς το παρον..σκεφτηκα να μην παρω συρταριερα..θα παρουμε μπανακι, αλλαξιερα τις σκληρες που τις βαζεις παντου,καροτσι με αυγο για το μαιευτηριο,ριλαξ.. και ρουχα προικα.. βεβαια μου ειπαν να μου δωσουν μερικα πραγματα.. θα δω τι ειναι και τι θα μας λειπει.. 

θα ηθελα να περιμενω την β επιπεδου για μια προβλεψη βαρους..για τα ρουχα..ετσι το σκεφτηκα..δεν ξερω αν θα βολεψει..

στις πριν 5 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο! Έτσι θα κάνω και για το Baby shower το βλέπω στην πορεία!

Σε ευχαριστώωω πολύ 💗

Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις και να το ευχαριστηθείς αφού δεν έκανες κάτι σε αυτή σου την εγκυμοσύνη!!

Σε άλλα νέα σήμερα έχουμε ραντεβού με τον γιατρό. Αυτό το πράγμα που κάθε φορά που έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο, το προηγούμενο βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ το έχει και άλλη? Ή μόνο εγώ είμαι η τρελή??😅

εγω! παρουσα..οταν τα ραντεβου ειναι μηνιαια η τελευταια εβδομαδα χτυπαει κοκκινο χαχαχα

στις πριν 1 ώρα, ο/η nikiev98 είπε:

Ανακουφίστηκα που δεν είμαι η μόνη τελικάααα!!!

Και εγώ ανυπομονώωω. Να γίνει η β επιπέδου και μετά θα αρχίσω σιγά σιγά να παίρνω πραγματάκια. Ήδη το δωμάτιο της σιγά σιγά το αδειάζουμε!!

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχουμε μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη που μένω εγώ στα οποία κάνουν πακέτα αν τα πάρεις όλα από εκεί. Οπότε ίσως να τα πάρω όλα μαζί τα επιπλάκια μήπως βγουν πιο οικονομικά!

και εμεις τωρα στις εργασιες στο δωματιο ειμαστε.. εγω σχεδον το εχω αδειασει.. οι μαστορες αυτες τις μερες..

στις πριν 2 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα! πρωτη μου εγκυμοσυνη και εμενα.. το εψαξα αρκετα μεσω ιντερνετ, ρωτησα και γνωστους μου.. ειχα στο μυαλο μου να μην ψωνισω μεχρι την Β.. μετα ελεγα οτι χρειαστω στην black friday..και μετα σκεφτηκα οτι εχουμε τις εκπτωσεις του Ιανουαριου..να εχω στο μυαλο μου τι θελω και να τα παρω τωρα.. 

εμεις τωρα εχουμε να κανουμε καποιες αλλαγες στο παιδικο δωματιο..εκει θα εχουμε ντουλαπα, κουνια και μια καρεκλα λιγο κουνιστη απο ικεα.. στο δικο μας δωματιο θα βαλουμε το λικνο.. αυτα προς το παρον..σκεφτηκα να μην παρω συρταριερα..θα παρουμε μπανακι, αλλαξιερα τις σκληρες που τις βαζεις παντου,καροτσι με αυγο για το μαιευτηριο,ριλαξ.. και ρουχα προικα.. βεβαια μου ειπαν να μου δωσουν μερικα πραγματα.. θα δω τι ειναι και τι θα μας λειπει.. 

θα ηθελα να περιμενω την β επιπεδου για μια προβλεψη βαρους..για τα ρουχα..ετσι το σκεφτηκα..δεν ξερω αν θα βολεψει..

Νομίζω από θέμα αναγκαιότητας το σκέφτεσαι πολύ σωστά. Πότε έχεις β' επιπέδου με το καλό??

στις πριν 1 λεπτό, ο/η nikiev98 είπε:

Νομίζω από θέμα αναγκαιότητας το σκέφτεσαι πολύ σωστά. Πότε έχεις β' επιπέδου με το καλό??

και την κουνια ειδα που το ρωτησες πιο πανω..ολοι μου ειπαν αφου θα τον εχουμε στο δωματιο δε χρειαζεται πριν το 6μηνο..αν μας δωσουν θα την βαλω..αλλιως μπορει να την αφησω για πιο μετα.. αν και ανυπομονω να βγω για τετοια ψωνια.. γιναμε γνωστοι στα φαρμακεια ας γινουμε και σε αλλα καταστηματα..χαχα

την εχουμε 4/11 την Δευτέρα..εφτασε ο καιρος!! εσυ θυμησε μου?

Κορίτσια καλησπερα και στο γενικο! συγγνωμη για τον καταιγισμο μηνυματων..και τα διπλα.. ημουν δοκιμστικο μελος.. εβγαιναν με καθυστερη και ηθελα να βγω αμεσα απο δοκιμαστικο γτ ηταν εκνευριστικο.. χαχα

λογικα απο Δευτερα ξεκιναμε ολες σιγα σιγα την Β' με το καλο για ολες μας!

ερωτηση.. που γεννατε? γενναει καμια αθηνα-ιασω?

στις πριν 21 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

εγω! παρουσα..οταν τα ραντεβου ειναι μηνιαια η τελευταια εβδομαδα χτυπαει κοκκινο χαχαχα

Ακριβώωωςς!!

στις πριν 17 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

και την κουνια ειδα που το ρωτησες πιο πανω..ολοι μου ειπαν αφου θα τον εχουμε στο δωματιο δε χρειαζεται πριν το 6μηνο..αν μας δωσουν θα την βαλω..αλλιως μπορει να την αφησω για πιο μετα.. αν και ανυπομονω να βγω για τετοια ψωνια.. γιναμε γνωστοι στα φαρμακεια ας γινουμε και σε αλλα καταστηματα..χαχα

την εχουμε 4/11 την Δευτέρα..εφτασε ο καιρος!! εσυ θυμησε μου?

χααχαχαχαχ έτσι! 

Εμείς 13/11και ανυπομονώωωω 💗

στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Κορίτσια καλησπερα και στο γενικο! συγγνωμη για τον καταιγισμο μηνυματων..και τα διπλα.. ημουν δοκιμστικο μελος.. εβγαιναν με καθυστερη και ηθελα να βγω αμεσα απο δοκιμαστικο γτ ηταν εκνευριστικο.. χαχα

λογικα απο Δευτερα ξεκιναμε ολες σιγα σιγα την Β' με το καλο για ολες μας!

ερωτηση.. που γεννατε? γενναει καμια αθηνα-ιασω?

Καλά έκανες, να γίνεις πλέον μέλος να τα βλέπουμε στην ώρα τους! Εγώ Αθήνα, αλλά στο Έλενα Βενιζέλου, βέβαια δεν έχω καμία εμπειρία από το συγκεκριμένο! Οπότε αν κάποια κοπέλα ξέρει να μας πει και για το Έλενα θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως, γιατί ακούω από γνωστούς διάφορα τα οποία όμως μου φαίνονται υπερβολικά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...