Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Εσένα στο πρώτο πότε σου ήρθε περίοδος; Εμένα τίποτα ακόμη.. αχ πόσο το βαριέμαι το θήλαστρο.. αλλά το χρησιμοποιώ αναγκαστικά όταν ο μπέμπης θέλει να φάει μόνο από το ένα στήθος.. αλλά επειδή δεν προλαβαίνω να αποστειρώνω συνήθως το πετάω 😶😶 
    • Κοιτα η κάθε κοπέλα το βιώνει διαφορετικά εγώ προσπαθούσα 1,5 χρόνο να μείνω έγκυος στον πρώτο παιδι.. 33 χρονών γέννησα με καισαρική ο γιατρός είπε όταν κλείσω χρόνο μπορώ να το βάλω μπροστά το δεύτερο αν ειχα και έχω ένα δύσκολο ζωηρό παιδάκι δεν το σκέφτηκα στιγμή για το δεύτερο μόλις έκλεισε ένα χρόνο η κόρη, έμεινα εγκυος, δεν μπορούσα να φανταστώ να περιμένω και να φάω πάλι 1,5 χρόνο προσπαθώντας για το δεύτερο και να περνάει ο καιρός έτσι κι δεν ξερεις εμας τις γυναικες ο χρονος μας πιέζει πιο πολύ απο του αντρες και επειδή λένε πως μετά από μια γεννά είσαι πιο γόνιμη ήθελα να το εκμεταλλευτώ και τελικά εμεινα εγκυος αμεσως με τεστ ωορρηξιας αλλά παλινδρόμησε 8 εβδ κάνω απόξεση μόλις έρχεται η πρώτη περίοδος ξανά μένω έγκυος τώρα η κόρη μου είναι 2 ετών και 4,5 μηνων και η μπέμπα 4,5 μηνών  Τώρα είμαι 35 χρονών ο άντρας μου θέλει και άλλο παιδί ξέρω πως αν θα πάω για τρίτο θα πρέπει όταν χρονίσει η μπέμπα άντε πολύ βαριά  1,5 χρονών θα πρέπει να βάλω μπροστά για το τρίτο  το να αφήσεις ένα μικρό χρονικό διάστημα είναι οκ αλλά μην αφήνεις πολλά χρόνια εγώ αυτής της άποψης είμαι  να χαίρεσαι το παιδάκι σου 🥰
    • Κορίτσια αν έχουμε καμία κοπέλα που να γιορτάζει χρόνια της πολλά 🥰
    • Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;  ναι ισχύει αυτό με την περίοδο λένε κάπως μειώνεται η ροή αλλά μετὰ επανέρχεται  Ωχ χαράς το κουράγιο σου για την τράπεζα εγώ θηλαστρο έχω να βάλω περίπου 3 μήνες τελικά τζάμπα το πήρα και ευτυχώς πήρα και στο φτηνό 😅
    • Να σας ζήσει η νινου σας!! Είναι μια κούκλα!! 🥰🥰 Και ο κόκκινος φιόγκος υπέροχος!! ❤️❤️ Ο σκοπός είναι να γεννηθούν υγιή τα μωρά μας!! Όλα πήγαν μια χαρά! Κι αφού η εμπειρία σου ήταν τόσο θετική, τότε κάνατε το καλύτερο και για τις δύο σας!!  Καλή ανάρρωση εύχομαι!! ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...