Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ ήμουν ιασω. Εκεί έδωσαν σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή,  σερβιέτες. Οπότε χρησιμοποίησα αυτά. Δίνουν κ πετσέτες 
    • Στις 38 βδομάδες την έκανα,  αλλά μα σου πω την αλήθεια , την τελείωσα πριν πάω μαιευτήριο 🤣  Τα ρούχα σου όταν κάνεις εισαγωγή στο μαιευτήριο,  στα βάζουν σε σακούλα κ τα δίνουν στο σύνοδο. Εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα τα πάρει σπίτι,  οπότε πριν φύγουμε έβαλα ένα σετακι στη βαλίτσα!  Ευτυχώς γιατί θα έφευγα με το νυχτικο ... σκέψου με τις παντοφλες έφυγα!  Για τη διαμονή χρειάστηκα 2 νυχτικα (είχα κ ρομπα) , πετσέτες προσώπου και σώματος,  παντοφλες πλαστικές, λιποζαν, σαπούνι προσώπου,  οδοντοβουρτσα,  Οδοντόκρεμα,  κρέμα προσώπου,  ξηρό σαμπουαν , χτένα, Σουτιέν θηλασμού,  κοχύλια,  κρέμα purelan, καθίσματα τουαλέτας μιας χρήσης  Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα στείλω 
    • Καλά είμαι,  ευτυχισμένη πολύ ρε κορίτσια... τα βλέπω κ τα δύο και λιώνω..  Πάνε πολύ καλά είναι η αλήθεια, σπίτι είμαστε κ βρίσκουμε ρυθμούς σιγά σιγά 🥰 ήρθε σήμερα η μαμά μου για λίγη βοήθεια με τις δουλίτσες και μου έφερε και φαγητό 🥰
    • @Kiddoμου, χωρις να ξέρω,  με το μήνυμα σου πηρα μεγαλη χαρα ! Ειναι δυνατο το κορίτσι σου φαίνεται 🥰😘
    • Εγώ μια εβδομάδα πριν γεννήσω την τελείωσα οριστικά τη βαλίτσα και κοντεψα να μην την πάρω καν μαζί μου όταν γεννούσα 🤣🤣 δεν το είχα πιστέψει 😅 κι εγώ ήμουν τελείως γιολο, γιατί το καλό με μας ήταν ότι το μαιευτήριο ήταν 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, οπότε και να έλειπε κάτι, πήγαινε κάποιος και μου το έφερνε... 😁 Βάλε ανάλογα τι προσφέρει το μαιευτήριο. Εμάς μας είχαν δώσει μια λίστα με πράγματα που θα χρειαστούμε. Έλεγε και κάτι μπουρδες ανάμεσα στα απαραίτητα, όπως μεικαπ, βιβλίο για να διαβάζεις να περνάει η ώρα, άρωμα, φωτογραφική μηχανή!!! 🤷🏻‍♀️ Εγώ είχα βάλει για το μωρό φορμακια/ζιπουνακια γιατί δεν παρείχαν αυτοί, σεντόνι, κουβέρτα, πετσετουλα για το μπάνιο του (πετσέτα αν τους ζητούσες έδιναν, αλλά σεντόνια δεν παρείχαν 😒), κουβέρτα αγκαλιας. Ένα σκουφι και γαντακια για την έξοδο του. Μαντηλάκια νερού για παν ενδεχόμενο. Πάνες μάς παρείχαν αυτοί. Σαπούνια και κρέμες είχαν δείγματα.  Για μένα πήρα τις πάνες βρακάκι, είχα και βρακιά όμως μαζί με κανονικές σερβιετες, νυχτικιά θηλασμού (πιο εύκολο κι εύχρηστο από το να φοράς παντελόνι), σουτιέν θηλασμού, ρούχα εξόδου, παντόφλες δικές μου (αν κι έδιναν αυτές του ξενοδοχείου εκείνοι), κάλτσες, βούρτσες, οδοντόβουρτσα/κρέμα, αποσμητικο... Τι άλλο; 🤔🤔 Α, και το παγούρι μου για νερό. Ή μπουκαλάκια νερό. Εμάς πχ είχε ένα καταψύκτη στον πάνω όροφο από κει που ήμουν.... Δεν έφερναν νερό στα δωμάτια... 🙄 Εγώ ρούχα εξόδου είχα επειδή δεν ήξερα σε τι κατάσταση θα είναι τα ρούχα μου όταν θα έμπαινα. Αν είχα αιμορραγία ή αν έσπαγαν τα νερά και πήγαινα σαν κατουρημενη εκεί...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...