Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Ελπίζω να μου κάνουν κ εμένα εξετάσεις.. όπως το λες μόνο θυροειδή μου έκαναν κ αναρωτήθηκα γιατί μόνο αυτό... Θυμάμαι παλιότερα όταν έκανα εξετάσεις για άλλους λόγους μου τα κοίταζαν όλα κ τώρα με την εγκυμοσύνη μόνο θυροειδή που το είπα εγώ γιατί έχω μεγάλες αλλαγές παρόλο που έπαιρνα το χάπι για ρύθμιση. Τώρα μου ανέβηκε λίγο ενώ είχα αυξήσει την δόση κ θέλω να δω τι θα μου πουν εκεί.
    • Και εγώ έτσι πίστευα και ειδικά τον πρώτο καιρό μετά την δύσκολη εγκυμοσύνη του μικρού έλεγα με τίποτα!!! Δεν σου έλεγα μια μέρα ότι είναι εθιστικά;;;χαχαχΤώρα έχω αρχίσει και μεταξύ αστείου και σοβαρού το συζητάω χαχα μακάρι να έρθει αν είναι τυχερό μας..Τόνια λέω να περιμένουμε και την Ρένα να κάνουμε όλες μαζί το τρίτο χαχα α Όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου να είσαι χαρούμενη και αισιόδοξη!!!😍
    • Κορίτσια που έχετε κάνει απόξεση, πόσες μέρες είχατε αίμα και πονάκια;  Την εκανα τη Δευτέρα και σήμερα Κυριακή έχω ακόμα αίμα και ενοχλήσεις. Ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι φυσιολογικό αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις εμπειρίες σας. 
    • Το 33 το λες για να μας πεις οτι εισαι μεγαλη ας πουμε;; χαχα καλε εχεις χρονο να κανεις κι αλλο παιδακι τι αγχωνεσαι; εφοσον νιωθεις ετσι μπορεις να απολαυσεις κι αλλο χρονο με το μικρακι σου και σε λιγο καιρο να βαλετε μπροστα για δευτερο. Ετσι κι αλλιως θεωρω οτι και 2 3 χρονια διαφορα ειναι μια χαρα δεν ειναι να πεις οτι θα εχουν 5 και 6 χρονια διαφορα να ειναι σε διαφορετικες φασεις η ζωη τους. Απο την αλλη προσωπικα αν ημουν βεβαιη οτι θελω κι αλλο παιδι αυτο που θα εκανα θα ηταν να εχω ελευθερες επαφες χαλαρα χωρις ας το πουμε προγραμμα χωρις ντε και καλα να υπολογιζω γονιμες  πχ και θα ελεγα οτι αν ερθει τωρα με το καλο να ερθει αλλιως σε λιγο καιρο προσπαθω πιο εντατικα..βεβαια οπως λες ειναι πολυ προσωπικο θεμα οποτε εσεις ξερετε καλυτερα! 
    • Καλημέρα! Πήγα την περασμένη εβδομάδα στο ενδοκρινολογικό και είναι πραγματικά εξαιρετικοί όλοι. Εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Επίσης αυτό που λες απορούσαν γιατί η ιδιώτης δεν μου είχε γράψει εξετάσεις τέτοιες. Εγώ είχα περίεργη καμπύλη και έκανα μετρήσεις, κάποιες από τις οποίες δεν ήταν καθόλου καλές. Η ιδιώτης ήθελε να ξεκινήσω ινσουλίνη, ο γυναικολόγος μου διαφωνούσε και μου πρότεινε να πάω και στο Έλενα. Εκεί μου τα εξήγησαν όλα πολύ καλά και μου είπαν ότι οι υψηλες τιμές που είχα οφειλονταν στο ότι η διατροφή που μου είχε δώσει ήταν εντελώς στερητική κι ο οργανισμός για να ανταπεξέλθει ανέβαζε το σάκχαρο. Δυστυχώς οι απλοί ενδοκρινολόγοι δεν λαμβάνουν υπόψη ότι είμαστε έγκυες!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...