Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιε ζεστέ🌞, Ιούλιε καλοκαιρινέ🐬 μαζί με τα μπανάκια 🏊‍♀️ φέρε και μπόλικα μωράκια👶👶🙏

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

χαχαχ ειμαι δουλειά και μετά θα βγω καπάκι βολτιτσα..αν βρω κανενα φαρμακείο στο δρόμο μπορεί να πάρω! Σήμερα ειμαι οφ..νυσταζω πολυ..έχω ταχυπαλμία 3 μέρες τώρα και με πονάει και το στήθος κυριως στο πλαι..για να δουμε!

Με αυτά τα συμπτώματα δεν χωράει αμφισβήτηση!! Ταχυπαλμία ήταν το νούμερο ένα σύμπτωμα μου, μαζί με το λαχάνιασμα! Και η υπνηλία! 👌🏼🥰

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Eirinistz είπε:

Κοίταξε , εγω έπαιρνα ciproxin και μου είχαν πει ότι παρά πολύ νωρίς στην εγκυμοσύνη δεν υπάρχει πρόβλημα.Εσυ απ ότι διάβασα παίρνεις Norocin που είναι στην ίδια κατηγορία, είναι κυνολονες. Αφού τελειωνει σήμερα η αγωγή θα σου έλεγα απλά να τσεκάρεις για πιθανή εγκυμοσύνη και να ενημερώσεις ουρολόγο και γυναικολόγο 🙏🏻 που εύχομαι να μην είναι πιθανή αλλά να εισαιιιιιιιιι🥳

ναι είναι παρόμοια φάρμακα..έχω διαβάσει κάθε αρθρο που υπάρχει και για τοσο νωρίς λενε ότι δεν επηρεάζει κάπου..όπως και να χει θα ενημερώσω άμεσα την γιατρό μου αν επιβεβαιώσω την εγκυμοσύνη..❤️🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Με αυτά τα συμπτώματα δεν χωράει αμφισβήτηση!! Ταχυπαλμία ήταν το νούμερο ένα σύμπτωμα μου, μαζί με το λαχάνιασμα! Και η υπνηλία! 👌🏼🥰

μακάρι κοπέλα μουυυυυ🙏 σήμερα αύριο θα ξέρωωω

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

ναι είναι παρόμοια φάρμακα..έχω διαβάσει κάθε αρθρο που υπάρχει και για τοσο νωρίς λενε ότι δεν επηρεάζει κάπου..όπως και να χει θα ενημερώσω άμεσα την γιατρό μου αν επιβεβαιώσω την εγκυμοσύνη..❤️🙏

Να κανείς κι άλλο τεστακι γιατί σκάμε και εμείς μαζί σου 😂

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Eirinistz είπε:

Να κανείς κι άλλο τεστακι γιατί σκάμε και εμείς μαζί σου 😂

Επεξεργάστηκα μια φωτό που εβγαλα με το χθεσινό τεστ γιατί λέω δεν γίνεται να το βλέπω μόνο εγώ καθαρά 😂 φαντάζομαι σήμερα θα έχει σκουρυνει κι άλλο 🤞🧿IMG_9021.thumb.jpeg.9e1a8a9da4fc2673c3ab84e1216362fb.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ κορίτσια οικονομησα κολπιτιδα ...γαμωτο !!! Ή από την θάλασσα ή από την πισίνα το έπαθα..... Θα βάλω κολπικό υπόθετο το βράδυ....και είμαι και αμέσως μετά την ωορρηξία....

περαστικά κορίτσι μου! πόσες μερες σου είπε το υπόθετο;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ κορίτσια οικονομησα κολπιτιδα ...γαμωτο !!! Ή από την θάλασσα ή από την πισίνα το έπαθα..... Θα βάλω κολπικό υπόθετο το βράδυ....και είμαι και αμέσως μετά την ωορρηξία....

αχ αυτές οι κολπίτιδες που μας ταλαιπωρούν το καλοκαίρι... και εγώ τον προηγούμενο κύκλο στην ωορρηξία είχα και δεν μπόρεσα να έχω τις επαφές που θέλω

Δημοσίευση

κορίτσια τελείωσε η περίοδος το Σ΄αββατο και είπα να ξεκινήσω σιγά σιγά τα τεστάκια ωορρηξίας να δω και πως λειτουργούν... είμαι στην 8η μέρα του κύκλου και όπως είναι φυσικό ήταν αρνητικό.. θα κάνω ξανά την Τετάρτη που θα είμα 10η μέρα του κύκλου

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια τελείωσε η περίοδος το Σ΄αββατο και είπα να ξεκινήσω σιγά σιγά τα τεστάκια ωορρηξίας να δω και πως λειτουργούν... είμαι στην 8η μέρα του κύκλου και όπως είναι φυσικό ήταν αρνητικό.. θα κάνω ξανά την Τετάρτη που θα είμα 10η μέρα του κύκλου

Κορίτσι μου είμαστε μαζί, Σάββατο πρωι μου τελείωσε και εμένα. Εγω τα τεστ θα τα ξεκινήσω 13η μέρα γιατί έχω μεγάλο κύκλο

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eirinistz είπε:

Κορίτσι μου είμαστε μαζί, Σάββατο πρωι μου τελείωσε και εμένα. Εγω τα τεστ θα τα ξεκινήσω 13η μέρα γιατί έχω μεγάλο κύκλο

επειδή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ είπα να τα ξεκινήσω νωρίς για να δω τι γίνεται..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

επειδή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ είπα να τα ξεκινήσω νωρίς για να δω τι γίνεται..

Εμένα είναι ο δεύτερος μήνας προσπαθειών ! Εύχομαι καλά αποτελέσματα και γρήγορα ένα θετικό τεστ 🙏🏻

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

αχ αυτές οι κολπίτιδες που μας ταλαιπωρούν το καλοκαίρι... και εγώ τον προηγούμενο κύκλο στην ωορρηξία είχα και δεν μπόρεσα να έχω τις επαφές που θέλω

ευτυχώς πρόλαβα να κάνω τις επαφές μου.....σήμερα με έπιασε έντονη φαγούρα....

Και εσύ κόλλησες Ε;;; Μάλλον από την πισίνα το έπαθα...καλά κάνω και δεν πάω καθόλου πισίνα..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Επεξεργάστηκα μια φωτό που εβγαλα με το χθεσινό τεστ γιατί λέω δεν γίνεται να το βλέπω μόνο εγώ καθαρά 😂 φαντάζομαι σήμερα θα έχει σκουρυνει κι άλλο 🤞🧿IMG_9021.thumb.jpeg.9e1a8a9da4fc2673c3ab84e1216362fb.jpeg

Κορίτσι μου Φαίνεται γραμμή εδώ θα περιμένω και το σημερινό σου 🤞🥰

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

1 κολπικό υπόθετο είναι των 500mg...είναι θεραπεία μιας ημέρας.... 

ωχ περαστικα να είναι αυτά είναι ότι χειρότερο κολπίτιδα και ουρολοίμωξη δεν υποφέρονται 

ειχα χρόνια τέτοια θεματα

ευτυχως τα τελευταία 4 χρόνια είμαι καθαρη 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

έχω αγχωθεί και με αυτό..σήμερα την τελειώνω..επηρεάζει τοσο νωρίς σε κάτι; αν υποθέσουμε οτι υπάρχει εγκυμοσύνη σήμερα είμαι 3+2

3+2;;; Πότε περιμένεις κανονικά κορίτσι μου;

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Την Πέμπτη! Έχω 26αρη κύκλο..

Σε αυτό το τεστ βλέπω κ εγώ μια γραμμουλα νομίζω άντε μακάρι να είναι θετικό!!! Στον γιο μου είχα κ εγώ 25αρη ή 26αρη κύκλο…βέβαια δεν είχα καθόλου συμπτώματα έκανα αυτό το τεστ της hometest στην καθυστέρηση κ ήταν πολύ έντονο θυμάμαι…θα περιμένουμε με αγωνία!! Ομως μη το καθυστερήσεις γιατί πήρες κ αντιβίωση…αν κ γενικά λένε η αντιβίωση στις αρχές τις εγκυμοσύνης δεν είναι  πρόβλημα , σε προχωρημένη κύηση ομως υπάρχουν συγκεκριμένες συμβατές 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Eirinistz είπε:

Εμένα είναι ο δεύτερος μήνας προσπαθειών ! Εύχομαι καλά αποτελέσματα και γρήγορα ένα θετικό τεστ 🙏🏻

επίσης κοπέλα μου!! να έρθουν γρήγορα τα ευχάριστα σε όλες μας!! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

ευτυχώς πρόλαβα να κάνω τις επαφές μου.....σήμερα με έπιασε έντονη φαγούρα....

Και εσύ κόλλησες Ε;;; Μάλλον από την πισίνα το έπαθα...καλά κάνω και δεν πάω καθόλου πισίνα..

ναι αλλά εγώ την έπαθα μάλλον απο την θάλασσα και την άμμο 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ❤️❤️ θέλω να ουρλιαξωωωωωω! 4 μήνες μετά την βιοχημική 🤞🤞 αχ ας πάνε όλα καλά τώρα 🧿🌈❤️

IMG_9058.thumb.jpeg.023db56561e6d3cb227f7abe60854647.jpeg

Συγχαρητήριααααααααα🌸🌈 όλα καλά εύχομαι να πάνε κορίτσι μουυυυυυ🩷

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ❤️❤️ θέλω να ουρλιαξωωωωωω! 4 μήνες μετά την βιοχημική 🤞🤞 αχ ας πάνε όλα καλά τώρα 🧿🌈❤️

Ε-ε-ερχεταιιιιιιιιιι 😍😍😍😍

Δε σου το πα εγώ ότι θα σε δούμε σύντομα στα μωράκια του '25 κορίτσι μου;;; Όλα καλά να πάνε αγάπη μου 🙏🙏🙏🌈🌈🌈🤗🤗🤗

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Eirinistz είπε:

Συγχαρητήριααααααααα🌸🌈 όλα καλά εύχομαι να πάνε κορίτσι μουυυυυυ🩷

στις πριν 26 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Συγχαρητήριαααα με το καλοοο🌈🌈🌈🌈☺️☺️☺️🩷🩷🩷

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
    • Εγώ έχω κάνει εισαγωγή μήλο, αχλαδι, μπανάνα, πορτοκαλί μανταρίνι μανγκο δαμάσκηνο, ακτινιδιο ,Αβοκάντο, βρωμη, Σιμιγδάλι, πατατα, καροτο, γλυκοπατατα, μπροκολο, κουνουπιδι, Μακαρόνια, ρυζι, Κοτοπουλο αρνι. Αλεσμένα ναι απο τον 8ο ξεκίνησα να πατάω με το πιρούνι τα μισά και τα άλλα στο μπλέντερ να κάνω τη μετάβαση άλλα δε βλέπω να ενθουσιαζεται  με τα κομμάτια πολύ, το προτιμάει αλοιφή οποτε εμεινα στο μισα μισα.  Ενώ της δίνω στα χέρια καροτακια μπανάνα κτλ ποτέ δε τα βάζει στο στόμα τα θέλει μόνο για να τα επεξεργαζεται.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...