-
Απαντήσεις
-
Από Sia A · Δημοσίευση
Καλημέρα Σοφία μου!!! Καλύτερα πήγαινε στο γιατρό να σε ξαναδεί για να ηρεμήσεις. Ξέρω τώρα έχεις τρελαθεί από όλο αυτό αλλά να σκέφτεσαι ότι μέσα στη βδομάδα σε είδε κ δεν είδε κάτι περίεργο. Μπορεί απλά να έχεις περίεργη ωορρηξία αυτό το μηνά 😉 Παίζει ρόλο κ το άγχος, στρες οπότε βαθιές ανάσες κ περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό!!! -
Από nikiev98 · Δημοσίευση
Αααα για πες ... και εγώ βρήκα κάτι από μία κοπέλα foititriamaieutikis το έχει στο ίνσταγκραμ δεν ξέρω αν λέμε την ίδια -
Από nikiev98 · Δημοσίευση
Τέλεια!!! Μεγαλώνει και εσένα η μπεμπούλα σου 😍!! Ύστερα από έρευνα κατέληξα ότι θα το κάνω και εγώ και ο σύζυγος για να είμαστε σίγουροι!!! Και εγώ αυτό είδα ότι είναι πάρα πολύ επικίνδυνος για τα βρέφη οπότε θα το κάνω! -
Από _piripiri_ · Δημοσίευση
Ναι ρε συ! Τεράστιος μου φαίνεται! Όταν τον έπαιρνα αγκαλιά πριν γεννήσω, έλεγα "σιγά 13 κιλακια είναι, σιγά το βάρος, δε θα πάθω τίποτα". 😆 Μετα που συνήθισα με το μωρό, ο μεγάλος μού φαίνεται πλέον τεράστιος και πιο στιβαρός... Τα χεράκια και τα ποδαράκια του που τα έβλεπα κι έλεγα "αχ μωρέ, ακόμα μικρούλικα ειναι" τώρα μου φαίνονται πολύ μεγάλα 🥲 Εμένα ακόμα και το μωρό μεγάλωσε! Έχει κάνει κεφάλα με μαγουλάρες και κάποια φορμακια του είναι ήδη στενά!! 🥲 Και μετά σκέφτομαι πόσο μικρά ήταν, πόσο μεγαλώνουν χωρίς να το πάρω χαμπάρι (ενώ εγώ μένω στην ίδια ηλικία 😆) και πότε θα γίνει έφηβος και δε θα θέλει να είναι καθόλου μαζί μου 🥲🥲 -
Από Diwni · Δημοσίευση
@Σοφία21 να πας κορίτσι μου εφόσον έχεις αιμα. Να πας να σε δει να ξέρεις τι γίνεται. 10 λεπτά υπόθεση είναι ας σε βάλει ενα ραντεβού.
-
-
Νέες συζητήσεις