Μετάβαση σε περιεχόμενο

🍒Ιούνης τρέφει κεράσια στ' αμπέλι, και τα πολυπόθητα μωράκια μας στέλλει! 🍒🧿👶🤰🏼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Mpourmpoulo αύριο θα κάνεις τεστακι;;;;;;; Αχ περιμένω με αγωνία 🙏🫶 εύχομαι να είναι θετικό και να έρθει αυτή τη φορά στην αγκαλιά σου

Κοριτσάκι μου έκανα τεστ σήμερα🫣 και βγήκε θετικο 🙏ευχηθείτε μου να πανε όλα καλά αυτή τη φορά🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏IMG_8138.thumb.jpeg.7a7d00324f4a12f4f3850d4cd9e7cf22.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσάκι μου έκανα τεστ σήμερα🫣 και βγήκε θετικο 🙏ευχηθείτε μου να πανε όλα καλά αυτή τη φορά🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏IMG_8138.thumb.jpeg.7a7d00324f4a12f4f3850d4cd9e7cf22.jpeg

Μα τι χαρά βρε κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι για σένα!!! Έλα το ουράνιο τόξο να λάμψει στον ουρανό ❤️❤️❤️❤️🌈🌈🌈🌈🌈🌈

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ωωωωω!!!!! Με το καλο!!!🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️🧿🧿🧿🧿

Ευχομαι κοριτσι μου να πανε ολα τελεια κ σε 9 μηνες να ερθει το μωρακι σας γερο στην αγκσλια σας!!!🌈🤰🙏🥰

Δημοσίευση

20240630_093853.thumb.jpg.91a9bf38469ad5ddbb9180af82185221.jpg

Κορίτσια μου, μετά απο μισή δύσκολη μέρα... έκανα το πρώτο μου μπάνιο επιτέλους!!! Το κατά ευχαριστήθηκα και χαλάρωσα πολύ! Το μόνο που συνέβη μετά ήταν που με πόνεσαν οι θηλές μου αρκετά άλλα στιγμιαία!

Υ.γ. στο βάθος βλέπετε το Σκορπιό!

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κορίτσι μουυυυ πολλά συγχαρητηριαααα!!! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιές μωράκι ❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

ΑΧ ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΟΥ!!! Τι χαρά είναι αυτή!!! Κλείνει με το πιο όμορφο μήνυμα αυτή η μέρα!!! Θα προσεύχομαι για σας κορίτσι μου!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Αχ κορίτσι μου...πόσο χαίρομαι... συγχαρητήρια εύχομαι να πάνε όλα τέλεια αύριο θα πας για χοριακη;; 🙏🏼❤️🙏🏼❤️

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Katiana1987 εφόσον εχεις μια τελεια εγκυμοσύνη θα σε ανακουφιζει πολυ η θάλασσα. Εγω π γεννησα Αυγούστο τη μεγαλη μου, η θάλασσα με ανακουφιζε απο πόνους σε μεση κ ίσχυα. Βοηθούσε παρα πολύ!

Δε έχω πολλούς πόνους να σου πω την αλήθεια, αλλά λατρεύω τη θάλασσα!!! Οπότε σίγουρα μου φτιάχνει τη διάθεση και με ηρεμεί!! Τώρα που φεύγω για Αθήνα δεν ξέρω τι θα κάνω!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Με το καλοοοο γλυκό μου κορίτσι !!! 
Έρχεται 🌈  

εύχομαι ένα όμορφο ταξίδι αυτήν την φορά 🤰 

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια 🥹🥹 Εύχομαι να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και ολα να πάνε καλά 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Θα τεελαθωωωωωωωω!!! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη !!! Ήρθε το ουράνιο τόξο σου γλυκιά μου🥳🥳🌈🌈🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Δημοσίευση

Κορίτσι μου όλα εύχομαι να πάνε καλαααα 🧿 Συγχρητηριαααα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Μα τι χαρά βρε κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι για σένα!!! Έλα το ουράνιο τόξο να λάμψει στον ουρανό ❤️❤️❤️❤️🌈🌈🌈🌈🌈🌈

στις πριν 2 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Ολα να πανε κατ ευχην!❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

Ωωωωω!!!!! Με το καλο!!!🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️🧿🧿🧿🧿

Ευχομαι κοριτσι μου να πανε ολα τελεια κ σε 9 μηνες να ερθει το μωρακι σας γερο στην αγκσλια σας!!!🌈🤰🙏🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@Mpourmpoulo  ιιιιιιι μπράβο μπράβο μπράβο!!! Ολα καλα θα πανε κορίτσακι μου!!! Το εύχομαι μεσα απο την ψυχη μου!!! 10η μερα σήμερα?

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Κορίτσι μουυυυ πολλά συγχαρητηριαααα!!! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιές μωράκι ❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

ΑΧ ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΟΥ!!! Τι χαρά είναι αυτή!!! Κλείνει με το πιο όμορφο μήνυμα αυτή η μέρα!!! Θα προσεύχομαι για σας κορίτσι μου!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Melikara86 είπε:

Αχ κορίτσι μου...πόσο χαίρομαι... συγχαρητήρια εύχομαι να πάνε όλα τέλεια αύριο θα πας για χοριακη;; 🙏🏼❤️🙏🏼❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Με το καλοοοο γλυκό μου κορίτσι !!! 
Έρχεται 🌈  

εύχομαι ένα όμορφο ταξίδι αυτήν την φορά 🤰 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Θα τεελαθωωωωωωωω!!! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη !!! Ήρθε το ουράνιο τόξο σου γλυκιά μου🥳🥳🌈🌈🙏🏻🙏🏻🙏🏻

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Eirinistz είπε:

Κορίτσι μου όλα εύχομαι να πάνε καλαααα 🧿 Συγχρητηριαααα!!!!

Σας ευχαριστωωωω όλες κοριτσια μου μέσα από την καρδιά μου❤️❤️❤️❤️ εύχομαι σε όλες μας να έρθει το θαυματακι -ια μας🙏 

σημερα είμαι 10η μέρα από την σπερματεγχυνση ! Για χοριακη σκέφτομαι να πάω την Τετάρτη ! Ελπιζω να πανε όλα καλά αυτή τη φορά🙏🌈

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Σας ευχαριστωωωω όλες κοριτσια μου μέσα από την καρδιά μου❤️❤️❤️❤️ εύχομαι σε όλες μας να έρθει το θαυματακι -ια μας🙏 

σημερα είμαι 10η μέρα από την σπερματεγχυνση ! Για χοριακη σκέφτομαι να πάω την Τετάρτη ! Ελπιζω να πανε όλα καλά αυτή τη φορά🙏🌈

Ποσο χαίρομαι κοριτσάκι μου!! Αυτό το μωράκι ήρθε για να μείνει!! Σε 9 μήνες στην αγκαλιά σου γερό και τυχερό ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια κορίτσι μου γλυκό!!!! Συγχαρητήρια ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Πολλά πολλά πολλά συγχαρητήρια!! Εύχομαι μέσα απτην καρδιά μου να πάνε όλα τέλεια!!! :)

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Πολλά πολλά πολλά συγχαρητήρια!! Εύχομαι μέσα απτην καρδιά μου να πάνε όλα τέλεια!!! :)

Δημοσίευση

@Mpourmpoulo μπράβο ρε αγάπη μου ..είναι από μόνο του θεραπευτικό για την ψυχή σου που μένεις εύκολα έγκυος ξανά μετά από σπερματεγχυση!!!!! Με το καλοοοο 🙏🥰🥰 αυτή την φορά θα μείνει αλήθεια σου λέω!!! πίστεψε το!!!έχω ένστικτο και μάλιστα έχω ένστικτο για αγοράκι 🩵🩵🫶🫶🫶

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Elk είπε:

Χαχαχα έχει πολλά πράγματα ειδικά σε αξεσουάρ αν και εμένα η δικιά μου δεν φοράει τίποτα ελπίζω τουλάχιστον η δεύτερη να τα φορέσει έχω πόσες κορδέλες στο συρτάρι αφόρετες 😂

εεε η ζεστη ζόρικη να πάρει η ευχή κάνω υπομονή..ανάβω λίγο κλιματιστικό πάμε καμία θάλασσα το απόγευμα τώρα είμαι 32 εβδ & 2.. εσυ πηγαίνεις και δουλειά ;

Ναι πάω δουλεια κανονικά, περιμένω τον Αύγουστο να πάρουμε τις αδειες μας κ μετά ενας μηνας μένει κ γεννάω…δε ξέρω αν θα πάρω άδεια ασθένειας για να κάτσω λιγες μερες παραπάνω θα δω 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
    • Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...