Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πφφ.. δυστυχώς είναι ζαριά. Αυτό μας είχε πει ένας από τους διάφορους γιατρούς. Σε άλλους κάθεται σε άλλους οχι τόσο ευκολα ή έρχεται όταν πραγματικα είναι η ωρα. Να ρωτήσω, είναι απαραίτητη η λήψη του φαρμάκου αυτού; 
    • Κοπέλα μου εμένα με ενοχλούσαν έτσι και στις δύο εγκυμοσύνες με ενοχλούσε δλδ και το σουτιέν που ακουμπούσε ή το σφουγγάρι στο μπάνιο για να καταλάβεις..έχεις και καθυστέρηση;; τώρα μήπως εσύ το ζορισες όταν έβγαζες δεν ξέρω..
    • Κορίτσι μου, εγώ είμαι αρραβωνιασμένη με τον καλό μου και γενικά και οι δύο δεν είμαστε για γάμους και πανηγύρια. Ναι θα κάνουμε ένα σύμφωνο, λογικά όταν έρθει το μπεμπέ για πρακτικούς λόγους γιατί κι οι δυο νιώθουμε παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς. Τώρα τι να πω μπορεί να μου γυρίσει και αύριο να θέλω γάμο η να κάνουμε γάμοβάφτιση, δεν ξέρω αλλά για την ώρα είμαστε οκ. Θέλω να πω δεν παίζει ρόλο αν έχετε αποφασίσει ότι είστε μαζί και πορευεστε μαζί. Αν όμως εσύ θες γάμο τότε να το πεις.  Από κει και πέρα, έχει σημασία να υπάρχει αλληλουποστηριξη. Οι άντρες πολλές φορές δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν και καλώς η κακώς εμείς τα περνάμε όλα, αυτοί έχουν άγχος και ανησυχία με άλλον τρόπο. Σημασία έχει να νιώθεις ότι σε αγαπάει, σε φροντίζει, σε καταλαβαίνει. Κι ας μην αντιδράει πάντα όπως εσύ θες. Μίλα του πες πως νιώθεις, εγώ δεν τον αφήνω σε ησυχία, μιλάω πολύ λέω τις σκέψεις μου και θέλει βέβαια κι ο ίδιος να κάνουμε δουλίτσα σωστή. Αλλιώς ποιο το νόημα να κάνουμε οικογένεια.  Από τη στιγμή που το θέλετε κι οι δυο και είναι συνειδητή απόφαση, το πώς αντιδράει εκείνος απλά μπορεις να του μιλήσεις, να σου μιλήσει κι εκείνος. Μερικές φορές κι εμείς παρεξηγουμε συμπεριφορές μέσα στην ανησυχία και την επιθυμία μας για ένα μωρό.   
    • Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Θα ήθελα τα φώτα σας! Κάναμε απότομο αποθηλασμό με τη μικρή μου (13 μηνών). Θηλαζαμε μόνο πριν από κάθε ύπνο και φυσικά στις βραδινές αφυπνίσεις. Και τους κόψαμε όλους. Τις 2 - 3 πρώτες μέρες έβγαζα γάλα με το χέρι τόσο ώστε να μην πονάω. Τώρα (8 μέρες μετά) βγάζω ανά 3 μέρες και αν χρειαστεί. Το θέμα μου είναι ότι με πονάνε οι θηλές μου. Με πονάνε σε σημείο να με ενοχλεί. Είναι φυσιολογικό αυτό; Μπορεί να είναι υποψία εγκυμοσύνης; (Δεν χρησιμοποιούμε προφύλαξη αλλά δεν ολοκληρώνει ενδοσκοπικά) Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Και πάλι καλή χρονιά με υγεία!!!
    • Μιλησα με την ενδοκρινολογο μου τωρα μου ειπε ειναι μια χαρα ολες οι εξετασεις του θυροειδη κ να επαναλαβω μονο την tsh σε ενα μηνα μηπως δωσουμε μια ωθηση με ενα μικρο χαπακι αλλα δε το χρειαζομαι απαραιτητα.. Ο γυναικολογος μ ειπε μολις οτι ειναι φυσιολογικη η καθυστερηση απο το glugophase μεχρι να το συνηθισει π οργανισμος κ να περιμενω καμια βδομαδα ακομη...   μονο γερα νευρα??? Εχουμε βγει εκτος οριων!!! Υπςρχει κανεις εκει πανω να ακουει τς προσευχες μας?!!! Κ αν υπαρχει μας ξεχναει εμας? Τ καναμε κατι δλδ???!!!! Ποσες φορες να ξερες εχω πει π παει κ ο θεος κ δινει παιδια σε αυτες π τα πετανε δε τα θελουν τι να πω πια....ειμαι σε συγχηση αληθεια λεω θα μπει το 25 φωτεινα π θα παει???!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...