Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κι από μένα κορίτσια!! Πολύ χαίρομαι για τα νέα σας! Όλα φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά!! 😊

Εμείς πήγαμε στον παιδίατρο για απλό έλεγχο την προηγούμενη εβδομάδα. Τον μέτρησε 7 κιλά και 62,5 εκ. Εμβόλιο εμείς έχουμε πάλι τον άλλο μήνα. Στα πρώτα εμάς δεν έκανε κανένα σύμπτωμα ευτυχώς... Όσο για τον ύπνο, τη μία τον φτιάχνει, την άλλη τον χαλάει... Δεν κάθεται ξύπνιος καθόλου, θηλάζει και κοιμάται κατευθείαν, αλλά τη μία κάνει 6ωρα σερί την άλλη επιστρέφει στο 3ωρο σερί... 🥲

Έχει αρχίσει να κάνει φωνές και να γελάει, είναι πολύ γλυκούλης!! ❤️ Έκλεισε 3 μήνες κι έχουμε δει μεγάλη πρόοδο στην ανάπτυξη, δεν είναι πια μωρούλι 🥲

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Maya_ είπε:

Καλημέρα! Εμας είχε κάνει την ίδια μέρα 38 πυρετο και λήθαργο. Την επόμενη ήταν εντάξει οπότε πιθανώς να μην σου κάνει και τίποτα 😊😊 με τη μεγάλη σου πως παει; 

Εμείς πάμε πολύ καλύτερα. Υποψιάζομαι πως το μωράκι μου έχει κάποια αλλεργια. Έκλαιγε πάρα πολύ μέσα στη μέρα μέχρι που έκοψα το μοσχάρι και τα αυγά από τη διατροφή μου (πέρα από τα γαλακτοκομικα). Μέσα σε 2-3 μέρες είδαμε άλλο παιδί! Ηρέμησε πάρα πολύ η ψυχούλα! Μας έχει φτιάξει και πολύ τον ύπνο οπότε οι τελευταίες μέρες είναι πολύ καλύτερες! 

Καλά τα πάμε ευτυχώς! Είμαστε κ οι 3 σπίτι ακόμα.. δεν έχει πάει σχολείο κ δεν βγαίνουμε κ πολύ

Συνήθως αν έχουν θέμα με γαλακτοκομικα,  είναι κ το μοσχάρι που επηρεάζει.. αν είναι καλύτερα το μωράκι,  όλα καλά 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

Γεια σας κι από μένα κορίτσια!! Πολύ χαίρομαι για τα νέα σας! Όλα φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά!! 😊

Εμείς πήγαμε στον παιδίατρο για απλό έλεγχο την προηγούμενη εβδομάδα. Τον μέτρησε 7 κιλά και 62,5 εκ. Εμβόλιο εμείς έχουμε πάλι τον άλλο μήνα. Στα πρώτα εμάς δεν έκανε κανένα σύμπτωμα ευτυχώς... Όσο για τον ύπνο, τη μία τον φτιάχνει, την άλλη τον χαλάει... Δεν κάθεται ξύπνιος καθόλου, θηλάζει και κοιμάται κατευθείαν, αλλά τη μία κάνει 6ωρα σερί την άλλη επιστρέφει στο 3ωρο σερί... 🥲

Έχει αρχίσει να κάνει φωνές και να γελάει, είναι πολύ γλυκούλης!! ❤️ Έκλεισε 3 μήνες κι έχουμε δει μεγάλη πρόοδο στην ανάπτυξη, δεν είναι πια μωρούλι 🥲

Εμείς είμαστε 5.650κιλα και 60εκ. 🥰

Έχουμε πολύ καλό ύπνο επίσης με 7ωρα και 8ωρα σερί,  όπου θα θηλάσει κ θα ξαναπέσει για 2-3 ώρες!! Μέσα στη μέρα κοιμάται μισαωρακια , όχι παραπάνω,  εκτός κ αν τη βγάλουμε που κοιμάται στο καρότσι!! 

Σήμερα πρώτη φορά γέλασε κ έβγαλε κ φωνούλα! Τρελάθηκα εεε ... ! Φαντάζομαι εσύ που είναι ήδη 3ων τώρα!!! Τι κάνει τώρα? Επίσης του έχεις παιχνιδάκια? 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Εμείς είμαστε 5.650κιλα και 60εκ. 🥰

Έχουμε πολύ καλό ύπνο επίσης με 7ωρα και 8ωρα σερί,  όπου θα θηλάσει κ θα ξαναπέσει για 2-3 ώρες!! Μέσα στη μέρα κοιμάται μισαωρακια , όχι παραπάνω,  εκτός κ αν τη βγάλουμε που κοιμάται στο καρότσι!! 

Σήμερα πρώτη φορά γέλασε κ έβγαλε κ φωνούλα! Τρελάθηκα εεε ... ! Φαντάζομαι εσύ που είναι ήδη 3ων τώρα!!! Τι κάνει τώρα? Επίσης του έχεις παιχνιδάκια? 

Ωωωω μεγαλουτσικη κι η δικιά σας!! 🥰και κοιμάται και 8ωρο, τέλεια!! 

Εμάς ακόμα το παλεύει το σερί, αλλά κοιμάται πολλές ώρες μέσα στη μέρα, θα κάνει 2-3 2,5 ωρα και μετά κατά τις 8 θα κάνει τον μεγάλο ύπνο και θα ξυπνήσει 2 για να φάει 🥲

Οι φωνουλες είναι τέλειες ρεε! Ειδικά όταν γελάει κιόλας μαζί είναι έρωτας!! ❤️

Εμάς τώρα έχει ανακαλύψει ότι το χέρι του είναι δικό του και πιάνει κάτι μαλακά βιβλία ή κάτι κουβερτακια και τα βάζει στο στόμα του 😆 κοιτάει δεξιά αριστερά, πάνω κάτω, αυτά. Και του αρέσει η τηλεόραση!!! Άμα τύχει και την έχουμε ανοιχτή, προσπαθεί να γυρίσει το κεφάλι του σα κουκουβάγια για να δει 🤣🤣 Επίσης, ξεχωρίζεις άμα τσιριζει από χαρά ή επειδή έχει βαρεθεί μόνος του και θέλει παρέα. Ο μεγάλος όταν ακούει τις φωνές λέει "μιλάει, μαμά, μιλάει!!!" 🤣

Για την ώρα του έχουμε ένα γυμναστήριο με κάτι κυβακια μαυρόασπρα και ένα αστέρι που βγάζει νανούρισμα για να ακούει, κι ένα βιβλίο που λέγεται μπρουμυτάκι που απλώνει, και καλά κάθεται το μωρό και το κοιτάει... 

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Κοριτσια τι κανετε; πως τα πανε τα μωρακια σας; βγαίνετε καμία βολτα; 

Εμείς αύριο κλείνουμε τους 3 μήνες. Έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας αλλά γενικά έχει ηρεμήσει πολύ η μικρούλα και αρχίζουμε να ξεμυτιζουμε. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου! Πως είστε; Τα μωράκια σας;

Έχω καιρό να σας γράψω και όλο λέω να γράψω και από την άλλη λέω φάε τη γλώσσα σου και μη το πεις ούτε του παπά.. όχι τίποτα άλλο δε ξέρεις τι σε περιμένει στο επόμενο άλμα!! 😶‍🌫️🤭

Εμείς τη Δευτέρα που μας πέρασε κλείσαμε 2 μηνών και ειλικρινά ζούμε το όνειρο μετά τις πρώτες 3 εβδομάδες!! Ξεκίνησε μόνη της να κοιμάται σερί τα βράδια και να κοιμάται μόνη της στη φωλιά της!! Αν και περάσαμε ένα άγχος στις αρχές με το βάρος της που δεν έπαιρνε (και πιθανολογώ οφειλόταν στην δική μου έλλειψη διατροφής, αφού δεν έτρωγα σχεδόν καθόλου, πιθανών και στην αντιβίωση που έπαιρνα εγώ και μου έκανε διάρροιες η μικρή αλλά αυτά τα σκέφτομαι εκ των υστέρων.. να έχουμε τη παιδίατρο να μας μιλάει για νοσοκομείο, τη σύμβουλο θηλασμού για αύξηση παραγωγής, να δέχομαι πιέσεις να δώσω μπουκάλι.. πολλά!! Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Η μικρή με αποκλειστικό θηλασμό μέχρι σήμερα αλλά δυστυχώς δεν έχει εδραιωθεί ο θηλασμός ακόμα..) οπότε δυστυχώς τη ξυπναγα συνέχεια το βράδυ τη καημένη για να τρώει μέχρι 5 εβδομάδων όπου πλέον είχε γίνει Pillsbury 🥰🥰🥰 και ξανασταματησα να τη ξυπνάω.. αν την αφήσεις μπορεί να κοιμάται σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 9-10 το πρωί!! Προσωπικά το θεωρώ ακραίο να μένει τόσες ώρες νηστική οπότε ανάλογα τι ώρα θα κοιμηθεί θα κοιτάξω στο 8ωρο μαξ να τη ξυπνήσω.. το κορυφαίο είναι ότι τη ταιζεις τη βάζεις στη φωλιά και μετά από λίγο κοιμάται μόνη της!! 🤭 Βέβαια μετά το άλμα που περάσαμε τη προηγούμενη εβδομάδα, θέλει να της κρατάω το χέρι και να μένω δίπλα της.. κάνει κάτι ξαφνικά τινάγματα, ανοίγει τα μάτια με κοιτάει, γελάει και ξανακοιμαται!! Σε δευτερόλεπτα αυτό τώρα..😅 Με το τελευταίο άλμα βέβαια ξεχωρίζει πλέον και τη μέρα από τη νύχτα.. κάτι που μας έχει δυσκολέψει στους ημερήσιους υπνους μας μιας και θέλει ησυχία και σκοτάδι για να κοιμηθεί.. αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη μου κοιμάται αρκετά μέσα στη μέρα και να τη πιάνει υπερένταση αργά το απόγευμα.. θα ξεκινήσω σήμερα να τη βάζω στο δωμάτιο να κοιμάται και τη μέρα να δω πως θα πάει.. 

Κατά τα άλλα αναπτυξιακά είμαστε πολύ καλά νομίζω.. έχουν αρχίσει να μας είναι οριακά στο ύψος και τα 68αρια νούμερα πλην των h&m που είναι άνετα, δε ξέρω πόσο είναι τώρα έχει να μας δεί η παιδίατρος από 26/2 και έχουμε ραντεβού πάλι 27/3 όπου θα κάνουμε και τα πρώτα μας εμβόλια!! Τι να περιμένουμε κορίτσια μου, όσες τα έχετε κάνει;;! Από βάρος, με τη ζυγαριά της συμβούλου θηλασμού ήταν 5.170γρ στις 13/3 τελευταία φορά (-50γρ από τη ζυγαριά της παιδιάτρου η διαφορά μεταξύ των 2 ζευγαριών). Πέμπτη θα ξέρουμε σίγουρα! 

Τέλος επειδή βλέπω ότι μιλούσατε για τα ορόσημα αν και δεν τα έχω ψάξει καθόλου (δεν μπορώ να ανησυχώ και για αυτό!! Κάθε παιδί έχει τους δικούς του χρόνους..!), μου έκανε εντύπωση που αναφέρεστε ότι σας γελαγαν 2-3 μηνών και μίλαγαν 2 μηνών.. και το λέω γιατί εμάς ξεκίνησε να μας γελάει 3 εβδομάδων.. να "μιλάει" ως απάντηση όταν της μιλούσαμε, 4 εβδομάδων.. 6 εβδομάδων ξεκίνησε να πιάνει πράγματα και να τα βάζει στο στόμα.. 7 εβδομάδων τεντώνει το χέρι και μου πιάνει τη μύτη το στόμα, προσπαθεί να πιάσει το βιβλιαράκι που της έχω πάνω από τη φωλιά.. αυτή την εβδομάδα τώρα ξεκίνησε να μου κάνει βαρελάκια.. φόβος στην αλλαξιερα πάνω.. δε λέγεται!! Να σας πω ότι είμαστε πολύ κοινωνικές πάντως!! Έχουμε τα "κολληταρια" μας από τις συσκευασίες των pampers που μπορούμε να "μιλάμε" και να γελάμε ώρες ατελείωτες!! Επίσης είμαστε λίγο "ψώνια" (και με τα δίκια μας θα προσθέσω αφού είμαστε κούκλες!!🦉🦉) καθώς περνάμε επίσης ώρες μπροστά στο καθρέφτη μιλώντας και γελώντας στον εαυτό μας!! Της έχω πάνω από τη φωλιά και έναν καθρέφτη και όταν ξυπνάει κάθεται και ασχολείται εκεί μόνη της.. χαμπάρι δεν τη παίρνω ότι ξύπνησε!! 

Γενικά έχω ένα αρκετά ήσυχο και γελαστό μωράκι.. για αυτό λέω "ούτε του παπά"!! Και λίγο ντρεπόμουν κιόλας να σας πω πόσο καλά είμαστε.. μη μου γυρίσει και μπούμερανγκ στο επόμενο άλμα!! 🤭 Καθώς στο άλμα τώρα 8 εβδομάδων και μέχρι να καταλάβω ότι τη πιάνει άγχος αποχωρισμού να το πω (;) δε ξέρω.. ξενυχτησαμε 3 μέρες με μαραθώνιους θηλασμους γιατί μόλις πήγαινα να την αφήσω ήθελε πάλι στήθος.. και έλεγα να σας γράψω τότε και μετά ήρθε το άλμα και λέω κοίτα να δεις θα "γελούσαν" τώρα μαζί μας και αυτά που τους γράφω!! 🥴😅

Κατάφερα πάλι σεντόνι αλλά είχα καιρό να σας γράψω!! Εσείς πώς τα πάτε;!! Τα νέα σας!! Μου λείψατε!! 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Maya_ είπε:

Κοριτσια τι κανετε; πως τα πανε τα μωρακια σας; βγαίνετε καμία βολτα; 

Εμείς αύριο κλείνουμε τους 3 μήνες. Έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας αλλά γενικά έχει ηρεμήσει πολύ η μικρούλα και αρχίζουμε να ξεμυτιζουμε. 

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!

Βγαίνουμε εμείς γενικότερα από ημερών αν και μέχρι να οργανωθούμε θέλουμε κανά 2-3 ώρες!! Τη βγάζω βέβαια καθημερινά και στο κήπο 2-3 φορές την ημέρα τουλάχιστον.. αλλά συνεχίζει να μη της αρέσει καθόλου το φως της μέρας!! Κλείνει σφιχτά τα μάτια και ξεκινάει χτυπάει το κεφάλι μπρος πίσω και δεν αναφέρομαι σε απευθείας έκθεση στον ήλιο φυσικά... όταν δύσει όμως το φως του ήλιου, εκεί χαζεύουμε με τις ώρες τα πάντα!! Όταν τη βγάζω στο πάρκο αργά το απόγευμα δε κλείνει βλέφαρο.. "ρουφάει" και παρακολουθεί τα πάντα!!! Το λατρεύει!! 

Δημοσίευση

Αλήθεια κορίτσια μου, με τη τηλεόραση τι κάνετε; Έχετε βρει κανά κόλπο; Η μικρή μας μέχρι και το κεφάλι προς τα πάνω ανάποδα γυρνάει για να δεί όταν την έχω στο ριλαξ πλάτη με τη τηλεόραση..!! Κοντεύει να βγει το μάτι της από το κεφάλι της έτσι όπως κάνει!! Πλέον μένει κλειστή.. και με έχει φάει η μουγκαμαρα τόσες εβδομάδες..!! 

Δημοσίευση

@MarMar90 μου πως πάτε εσείς;Ήθελα να σε ρωτήσω.. τα σκυλάκια με τη μπέμπα πως τα έχουν πάει;; Τα δικά μου εδώ πλήρης αδιαφορία πάντως.. άντε ο ένας θα τρέξει όταν θα σκουξει η δικιά μου να δεί τι κάνει έτσι, άντε η άλλη θέλει να τη μυρίσει.. αλλά ως εκεί.. μάλιστα θα έλεγα ότι δεν τη "σέβονται" καθόλου ως μέλος της αγέλης εφόσον πάνε πηδάνε από πάνω της όταν την έχω στη φωλιά στο καναπέ.. την άλλη φορά έπεσε πάνω της ο ένας.. τυχερός ήταν που δε τη χτύπησε.. απλά τη τρόμαξε και άρχισε να κλαίει.. 

Παραδόξως τα γατιά έχουν δείξει εξαιρετικό χαρακτήρα.. αλλά και η μπέμπα τις προτιμάει.. υποθέτω λόγο της ενέργειας που έχουν, οι γάτες πάνε χαλαρές και ήρεμες έτσι έχει χρόνο η μπέμπα να τις χαζέψει ενώ τα σκυλιά που έχουν ενέργεια και τρέχουν χοροπηδάνε, δε προλαβαίνει να τα χαζέψει.. πάντως η μία γάτα προσπαθεί να χωθεί μέσα στη φωλιά να κουρνιάσει με τη μπέμπα και η άλλη όποτε "υποφέρει" το παιδί που προσπαθεί ζοριζεται να κάνει κακακια της και θα κλάψει έρχεται νιαουριζει έντονα και προσπαθεί να βρει τρόπο να πλησιάσει το παιδί για να τριφτει πάνω της γουργουριζοντας.. δεν θέλω ακόμα βέβαια τόσο στενή επαφή με τις γάτες οπότε δεν τις αφήνω αλλά θέλω να σου πω.. δε το περίμενα με τίποτα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Πως είστε; Τα μωράκια σας;

Έχω καιρό να σας γράψω και όλο λέω να γράψω και από την άλλη λέω φάε τη γλώσσα σου και μη το πεις ούτε του παπά.. όχι τίποτα άλλο δε ξέρεις τι σε περιμένει στο επόμενο άλμα!! 😶‍🌫️🤭

Εμείς τη Δευτέρα που μας πέρασε κλείσαμε 2 μηνών και ειλικρινά ζούμε το όνειρο μετά τις πρώτες 3 εβδομάδες!! Ξεκίνησε μόνη της να κοιμάται σερί τα βράδια και να κοιμάται μόνη της στη φωλιά της!! Αν και περάσαμε ένα άγχος στις αρχές με το βάρος της που δεν έπαιρνε (και πιθανολογώ οφειλόταν στην δική μου έλλειψη διατροφής, αφού δεν έτρωγα σχεδόν καθόλου, πιθανών και στην αντιβίωση που έπαιρνα εγώ και μου έκανε διάρροιες η μικρή αλλά αυτά τα σκέφτομαι εκ των υστέρων.. να έχουμε τη παιδίατρο να μας μιλάει για νοσοκομείο, τη σύμβουλο θηλασμού για αύξηση παραγωγής, να δέχομαι πιέσεις να δώσω μπουκάλι.. πολλά!! Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Η μικρή με αποκλειστικό θηλασμό μέχρι σήμερα αλλά δυστυχώς δεν έχει εδραιωθεί ο θηλασμός ακόμα..) οπότε δυστυχώς τη ξυπναγα συνέχεια το βράδυ τη καημένη για να τρώει μέχρι 5 εβδομάδων όπου πλέον είχε γίνει Pillsbury 🥰🥰🥰 και ξανασταματησα να τη ξυπνάω.. αν την αφήσεις μπορεί να κοιμάται σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 9-10 το πρωί!! Προσωπικά το θεωρώ ακραίο να μένει τόσες ώρες νηστική οπότε ανάλογα τι ώρα θα κοιμηθεί θα κοιτάξω στο 8ωρο μαξ να τη ξυπνήσω.. το κορυφαίο είναι ότι τη ταιζεις τη βάζεις στη φωλιά και μετά από λίγο κοιμάται μόνη της!! 🤭 Βέβαια μετά το άλμα που περάσαμε τη προηγούμενη εβδομάδα, θέλει να της κρατάω το χέρι και να μένω δίπλα της.. κάνει κάτι ξαφνικά τινάγματα, ανοίγει τα μάτια με κοιτάει, γελάει και ξανακοιμαται!! Σε δευτερόλεπτα αυτό τώρα..😅 Με το τελευταίο άλμα βέβαια ξεχωρίζει πλέον και τη μέρα από τη νύχτα.. κάτι που μας έχει δυσκολέψει στους ημερήσιους υπνους μας μιας και θέλει ησυχία και σκοτάδι για να κοιμηθεί.. αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη μου κοιμάται αρκετά μέσα στη μέρα και να τη πιάνει υπερένταση αργά το απόγευμα.. θα ξεκινήσω σήμερα να τη βάζω στο δωμάτιο να κοιμάται και τη μέρα να δω πως θα πάει.. 

Κατά τα άλλα αναπτυξιακά είμαστε πολύ καλά νομίζω.. έχουν αρχίσει να μας είναι οριακά στο ύψος και τα 68αρια νούμερα πλην των h&m που είναι άνετα, δε ξέρω πόσο είναι τώρα έχει να μας δεί η παιδίατρος από 26/2 και έχουμε ραντεβού πάλι 27/3 όπου θα κάνουμε και τα πρώτα μας εμβόλια!! Τι να περιμένουμε κορίτσια μου, όσες τα έχετε κάνει;;! Από βάρος, με τη ζυγαριά της συμβούλου θηλασμού ήταν 5.170γρ στις 13/3 τελευταία φορά (-50γρ από τη ζυγαριά της παιδιάτρου η διαφορά μεταξύ των 2 ζευγαριών). Πέμπτη θα ξέρουμε σίγουρα! 

Τέλος επειδή βλέπω ότι μιλούσατε για τα ορόσημα αν και δεν τα έχω ψάξει καθόλου (δεν μπορώ να ανησυχώ και για αυτό!! Κάθε παιδί έχει τους δικούς του χρόνους..!), μου έκανε εντύπωση που αναφέρεστε ότι σας γελαγαν 2-3 μηνών και μίλαγαν 2 μηνών.. και το λέω γιατί εμάς ξεκίνησε να μας γελάει 3 εβδομάδων.. να "μιλάει" ως απάντηση όταν της μιλούσαμε, 4 εβδομάδων.. 6 εβδομάδων ξεκίνησε να πιάνει πράγματα και να τα βάζει στο στόμα.. 7 εβδομάδων τεντώνει το χέρι και μου πιάνει τη μύτη το στόμα, προσπαθεί να πιάσει το βιβλιαράκι που της έχω πάνω από τη φωλιά.. αυτή την εβδομάδα τώρα ξεκίνησε να μου κάνει βαρελάκια.. φόβος στην αλλαξιερα πάνω.. δε λέγεται!! Να σας πω ότι είμαστε πολύ κοινωνικές πάντως!! Έχουμε τα "κολληταρια" μας από τις συσκευασίες των pampers που μπορούμε να "μιλάμε" και να γελάμε ώρες ατελείωτες!! Επίσης είμαστε λίγο "ψώνια" (και με τα δίκια μας θα προσθέσω αφού είμαστε κούκλες!!🦉🦉) καθώς περνάμε επίσης ώρες μπροστά στο καθρέφτη μιλώντας και γελώντας στον εαυτό μας!! Της έχω πάνω από τη φωλιά και έναν καθρέφτη και όταν ξυπνάει κάθεται και ασχολείται εκεί μόνη της.. χαμπάρι δεν τη παίρνω ότι ξύπνησε!! 

Γενικά έχω ένα αρκετά ήσυχο και γελαστό μωράκι.. για αυτό λέω "ούτε του παπά"!! Και λίγο ντρεπόμουν κιόλας να σας πω πόσο καλά είμαστε.. μη μου γυρίσει και μπούμερανγκ στο επόμενο άλμα!! 🤭 Καθώς στο άλμα τώρα 8 εβδομάδων και μέχρι να καταλάβω ότι τη πιάνει άγχος αποχωρισμού να το πω (;) δε ξέρω.. ξενυχτησαμε 3 μέρες με μαραθώνιους θηλασμους γιατί μόλις πήγαινα να την αφήσω ήθελε πάλι στήθος.. και έλεγα να σας γράψω τότε και μετά ήρθε το άλμα και λέω κοίτα να δεις θα "γελούσαν" τώρα μαζί μας και αυτά που τους γράφω!! 🥴😅

Κατάφερα πάλι σεντόνι αλλά είχα καιρό να σας γράψω!! Εσείς πώς τα πάτε;!! Τα νέα σας!! Μου λείψατε!! 🤗

Ουαου καλε εσείς είστε σούπερ!!! Μπράβο ρε κορίτσια τι καλά που τα περνάτε! Έχεις σίγουρα εύκολο μωρό 

Εγώ στην εβδομάδα σας νομίζω ήμουν ένα ερείπιο 😂😂

Πάντως ναι ούτε του παπά. Κι εμείς είπαμε με τον άντρα μου να μην το λέμε όταν κοιμάται καλά και πόσες ώρες 😂😂 μόλις αρχίσαμε να λέμε μας φάγανε 

Με τα εμβόλια εμείς ζοριστηκαμε τις δύο φορές που έκανε. Την πρώτη πυρετο και την δεύτερη τσιριζε όλη μέρα και είχε αδιαθεσία. Και με τα αλματα το ίδιο, ξυπνάει τη νύχτα και δεν αφήνει το βυζι με τίποτα. Ευτυχώς δεν κρατάει πολύ όμως

Με την τηλεόραση δεν βρίσκουμε λύση, απλά την βάζω να κοιτάει σε άλλη κατεύθυνση 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Maya_ είπε:

Ουαου καλε εσείς είστε σούπερ!!! Μπράβο ρε κορίτσια τι καλά που τα περνάτε! Έχεις σίγουρα εύκολο μωρό 

Εγώ στην εβδομάδα σας νομίζω ήμουν ένα ερείπιο 😂😂

Πάντως ναι ούτε του παπά. Κι εμείς είπαμε με τον άντρα μου να μην το λέμε όταν κοιμάται καλά και πόσες ώρες 😂😂 μόλις αρχίσαμε να λέμε μας φάγανε 

Με τα εμβόλια εμείς ζοριστηκαμε τις δύο φορές που έκανε. Την πρώτη πυρετο και την δεύτερη τσιριζε όλη μέρα και είχε αδιαθεσία. Και με τα αλματα το ίδιο, ξυπνάει τη νύχτα και δεν αφήνει το βυζι με τίποτα. Ευτυχώς δεν κρατάει πολύ όμως

Με την τηλεόραση δεν βρίσκουμε λύση, απλά την βάζω να κοιτάει σε άλλη κατεύθυνση 

Τι κακό είναι αυτό με τη τηλεόραση ρε φίλε!! 🤣🤣 Και άντε να την έχεις κάπου να κάθεται πλάτη.. όταν την έχεις αγκαλιά που όλο και κάπως θα γυρίσεις, εκεί αυτή θα γυρίσει το κεφάλι να δεί!!

Ωω έχετε κάνει κιόλας 2 εμβόλια!! Ωχ ωχ τι μας περιμένει!!! Για το πυρετό σας είπε τι να κάνετε; Χρειάζεται να κάνουμε κάτι ή απλά υποχωρεί από μόνο του; 

Όχι δε μπορώ να πω έχουμε πολύ καλοβολο μωράκι φτου φτου φτου μη το ματιασω!!🫣😶‍🌫️ Και έγινε σε μια νύχτα ξαφνικά.. και έμεινα εγώ να ξαγρυπναω μόνη μου για μέρες μέχρι να ξαναμπώ σε ανθρώπινους ρυθμούς να μπορώ να κοιμάμαι το βράδυ.. 🤭

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Τι κακό είναι αυτό με τη τηλεόραση ρε φίλε!! 🤣🤣 Και άντε να την έχεις κάπου να κάθεται πλάτη.. όταν την έχεις αγκαλιά που όλο και κάπως θα γυρίσεις, εκεί αυτή θα γυρίσει το κεφάλι να δεί!!

Ωω έχετε κάνει κιόλας 2 εμβόλια!! Ωχ ωχ τι μας περιμένει!!! Για το πυρετό σας είπε τι να κάνετε; Χρειάζεται να κάνουμε κάτι ή απλά υποχωρεί από μόνο του; 

Όχι δε μπορώ να πω έχουμε πολύ καλοβολο μωράκι φτου φτου φτου μη το ματιασω!!🫣😶‍🌫️ Και έγινε σε μια νύχτα ξαφνικά.. και έμεινα εγώ να ξαγρυπναω μόνη μου για μέρες μέχρι να ξαναμπώ σε ανθρώπινους ρυθμούς να μπορώ να κοιμάμαι το βράδυ.. 🤭

Το πρώτο ήταν τριπλό κιολας! 😁 για τον πυρετό μας είπε αν πάει από 38 και πάνω ντεπον. Τα μισά κιλά σε ml. Δηλαδή για 5 κιλά μωρό 2.5ml. 

Δεν ήταν κάτι φοβερό, απλά ήταν λήθαργικο το μωράκι.

Με τον ύπνο κι εγώ όσο και να κοιμηθεί κάθε 2-3 ώρες ξυπνάω σίγουρα. Χώρια ότι κάνει και θορύβους στον ύπνο της και με ξυπνάει 😂

Δημοσίευση

Γεια σας κι από μας κορίτσια!! 

Ήθελα κι εγώ να σας γράψω από προχθές που γίναμε 4 μηνών και κάναμε το πρώτο μας ταξίδι στην Θεσσαλονίκη! Με το αεροπλάνο κορίτσια όλα καλά, το είχα ένα άγχος, αλλά τον θήλασα και δεν έβγαλε ήχο σε όλη τη διαδρομή! 😁

Εμείς έχουμε παιδίατρο την 26/3, οπότε θα κάνει το επόμενο εμβόλιο και θα τον μετρήσει να μάθουμε το ύψος! Αν κι εμείς είμαστε στα 68αρια με το ζόρι... @Kiddo η δικιά σας μας τρώει λάχανο απ ότι φαίνεται 😆 στο ίδιο μέγεθος πρέπει να είναι κι ας είναι 2 μήνες μικρότερη 😆

Κορίτσια, χαίρομαι πολύ που ακούω ότι τα μωρά σας κοιμούνται... Εμάς είχε ξεκινήσει κι έκανε κάτι 6ωρα αλλά τα έκοψε 🥲 κοιμάται τώρα με το ζόρι ένα 3ωρο αλλά ακόμα θα με ξυπνήσει 3-4 φορές τη νύχτα! 

@Kiddoμια χαρά μεγαλώνει καλέ η κοριτσάρα σας! Αφού τα κάνει όλα αυτά, ακόμα και νωρίτερα, είναι μια χαρά! Εγώ για το γέλιο έλεγα το συνειδητό, αυτό που του χαμογελάς και σου γελάει πίσω ή όταν τον γαργαλας και παίζεις μαζί του, όχι αυτό που ξαφνικά στο άκυρο γελάει, αυτό το έκανε κι εμάς απ' την αρχή... Το συνειδητό έκανε κι εσας τόσο νωρίς;;; 😮 Εμάς γεννήθηκε 2 βδομάδες νωρίτερα, είναι κι αγοράκι που λένε ότι τα κάνουν κάπως αργότερα, οπότε μην συγκρίνεις πχ με το δικό μου κι "αγχώνεσαι" που τα κάνει πιο γρήγορα η δικιά σου 😆... Κάθε μωρό κατακτάει τα οροσιμα του όποτε είναι έτοιμο, κι η δικιά σου είναι αρκετά έτοιμη για όλα! Καλή δύναμη εύχομαι 😆

Για τα εμβόλια, εμάς το μωρό δεν έκανε καθόλου πυρετό. Κι ο μεγάλος μια φορά μόνο είχε κάνει πυρετό σε κάποιο απ'ολα (τραγική μάνα δεν θυμάμαι καν σε ποιο 😆) αλλά δεν είχε κάνει ποτέ πάνω από 38, οπότε δεν δώσαμε ποτέ τίποτα. Η οδηγία είναι αυτή που σου είπε κι η @Maya_πάντως!! 

Κι εμάς ρε κορίτσια, σαν το κοριτσάκι απ τον εξορκιστή γυρνάει το κεφάλι του για να δει τηλεόραση... Αφήστε... Κι εμείς τον κοιμιζουμε και τον βάζουμε στο δωμάτιο μπας και δούμε καμιά σειρά μέχρι να μας πάρει ο ύπνος (πάρτυ ανιμαλς 😆)

Εμείς με το τελευταίο άλμα, τώρα πριν μια εβδομάδα, που πέρασε ζοριστηκαμε... Μας τα πρηξε με την γκρίνια το βράδυ, βεντουζωμενο στο βυζί και στην αγκαλιά γενικότερα, αλλά ευτυχώς 3 μέρες κράτησε όλο κι όλο. Με το που άρχισε να κάνει τούμπες και να γυρνάει ανάποδα, σταμάτησε κι ηρεμησαμε... Μόνο να ξανά κοιμηθει κορίτσια, γιατί επέστρεψε στις αρχικές ρυθμίσεις νεογέννητου που ξυπνάει ανά 2ωρο 🥲🥲

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...