Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

στις πριν 17 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κορίτσια μου καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και τα μωράκια μας αγκαλιά ♥️♥️

Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και να τις καμαρώνετε να μεγαλώνουν και να θριαμβεύουν!

Περιμένουμε καρτερικά το πρώτο μωράκι του '25, για να δούμε ποια μανούλα θα το φέρει απ' την παρέα 🤗💞

Νομίζω θα παιχτεί μεταξύ @Kiddo& @Kate1992 έτσι όπως δείχνουν τα γεγονότα 🤭🤭🙏🏻🙏🏻

στις πριν 1 ώρα, ο/η MarMar90 είπε:

Συμφων΄ωωωωωωωωω και ανυπομονώ!!!!!!!!!! 🙂🙃😀

😂😂😂

Μπαααα... Τη @Kate1992 μας προβλέπω...!! Θα δείξει!! Εμείς είπαμε να την αφήσουμε να έρθει όταν θα είναι έτοιμη... είναι και κοριτσάκι... οπότε, μέχρι να ετοιμαστεί.. θα αργήσει!! Ειδικά αν μου μοιάζει και λίγο..😅 Είμαστε πολύ κοντά πάντως... Αύριο έχουμε κανονικά Πητ!!! 😍😍😍😍 Απίστευτο μου φαίνεται!!!! ❤️❤️❤️❤️

Βρε @lilly1984 μου που είσαι και σε έχω έννοια;!! Γεννησατε;!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

😂😂😂

Μπαααα... Τη @Kate1992 μας προβλέπω...!! Θα δείξει!! Εμείς είπαμε να την αφήσουμε να έρθει όταν θα είναι έτοιμη... είναι και κοριτσάκι... οπότε, μέχρι να ετοιμαστεί.. θα αργήσει!! Ειδικά αν μου μοιάζει και λίγο..😅 Είμαστε πολύ κοντά πάντως... Αύριο έχουμε κανονικά Πητ!!! 😍😍😍😍 Απίστευτο μου φαίνεται!!!! ❤️❤️❤️❤️

Βρε @lilly1984 μου που είσαι και σε έχω έννοια;!! Γεννησατε;!!! 

Για να δούμε! Σαν το φλουρί είναι τώρα, να δούμε σε ποια θα πέσει 🤣🤣🤣🤣

Εδώ εμένα η ΠΗΤ μου είναι σε μια βδομάδα ακριβώς και μου φαίνεται ακραίο, πόσο μάλλον εσύ που είναι αύριο! 😯😯 Για να δούμε πότε θα είναι έτοιμα τα μωράκια μας 🙏🏻♥️ 

Εγώ τον μπέμπη τον νιώθω πολύ χαμηλά πλέον και έχω και ακανόνιστες συσπάσεις μες τη μέρα, ανώδυνες και κρατούν 20-30 δευτερόλεπτα το πολύ. Εν τω μεταξύ αυτές οι συσπάσεις είναι σα να σ αγκαλιάζει κάποιος σφιχτά αν πράγμα... Το αστείο είναι ότι τις περισσότερες φορές συμβαίνουν όταν το μωρό κουνιέται και ξαφνικά μένει ακίνητος ο όγκος του, σα μουσικές καρέκλες 🤣🤣🤣🤣 ο γλυκούλης μου, ελπίζω να μην υποφέρει 🥲

στις On 28/12/2024 at 5:27 ΜΜ, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Καλά πολύ φίλη μου εσύ! Κι εγώ έχω μια έξαρση ενέργειας τελευταία, φουλ nesting mode!! Σήμερα άρχισα να τακτοποιώ λίγο την αποθηκουλα μας - ο δικός μου θεωρεί ότι είμαι τρελή 🤣🤣 εγώ έχω τελειώσει όλα τα πράγματα του μωρού, μόνο να καθαρίσω κάτι παιχνίδια μου έμεινε αλλά πιστεύω δε θα χρειαστούμε άμεσα, οπότε απλά θα κάνω τα διάφορα μασητικά που μας έδωσαν. Γενικά μια τρέλα και έξαρση εργασιών!!

Εντός 10ημερου Ε;; Πωπω το επόμενο σκ θα έχουμε μωράκι μυρίζομαι 🤭🤭 καλά γενικά πολλά μαζεμένα πιστεύω θα μας έρθουν - εγώ συσπάσεις δε νιώθω να σας είμαι ειλικρινής αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι κάπου 3-6/01 θα έρθει. Δε ξέρω γιατί, μου χει κολλήσει στο μυαλό 😅

Ρε συ τι 187 κινήσεις;;; Τι της δίνεις;; Χαχαχαχα

Εσύ προσέχεις και με τη διατροφή σου, να πω ότι ήταν από τη ζάχαρη να το καταλάβω 🤣🤣🤣 μπράβο την κοριτσάρα σας, καλά κουράγια στους γονείς βέβαια 🤭🤭

Κορίτσια εν τω μεταξύ έχουν αρχίσει κι εσάς να σας ρωτάνε αν ήρθε / πότε έρχεται το μωρό; Όσοι μου έστειλαν για Χριστούγεννα ρωτησαν και κάπως αισθάνθηκα μια πίεση... Πέρα από οικογένεια και 3-4  στενούς φίλους, δεν έχω πει σε κανέναν άλλο την ακριβή ΠΗΤ, απλα είχα πει Ιανουαριο, και τώρα κάπως όλοι πέσανε μαζί και με ρωτάνε αν έχει έρθει το μωράκι ή ποτέ έρχεται 🥴 μια πρώην συνάδελφος δε που κάνουμε και παρέα εκτός δουλειάς μου είπε και το εξής ωραίο "μη με ξεχάσεις να μου πεις - μήπως να μου έδινες το κιν του άντρα σου να μου στείλει;" 🙄🙄 Εγώ είμαι σε φάση, αφήστε στην ησυχία μου, έχω αποθήκες να καθαρίσω 🤣🤣🤣

στις On 28/12/2024 at 9:03 ΜΜ, ο/η MarMar90 είπε:

@Kiddoτο τερμάτισες το μηχάνημα!!! Τι 187!!!! Αν έτρωγες και ζάχαρη δηλαδή τι θα γινόταν 😂😂😂😂

Αχ ερχεταιιιιιι…. ❤️❤️❤️❤️

@Θέτις Κ.κι εμένα το ίδιο με ρωτάνε όλοι! Κι είναι όντως αγχωτικό και πιεστικό. Ήρθαν και τα πεθερικά μου Αθήνα και θα κάτσουν μέχρι να γεννησω. 😜

Ρε κορίτσια άσχετο αλλά ήθελα να ρωτήσω… Μαγνήσιο παίρνετε ακόμα; Κι αν όχι, πότε σας το έκοψαν; Ρωτάω γενικά τον γιατρό, αλλά δε νιώθω να μου δίνει και τη δέουσα σημασία με τα φάρμακα. 

Sorry που σας απαντάω τώρα.. σιγά σιγά άρχισα να χαλαρώνω από τις δουλειές.. τελευταία πλυντήρια σήμερα και παπαλα τα του μωρού!!! ❤️❤️❤️ Έχει μείνει τώρα να ψευτοφτιαξω τη τσάντα μαιευτηρίου.. να κάνουμε μια αποπαρασιτωση/εμβολιασμό τα ζωάκια μας (αν και δεν έχει περάσει το χρονικό διάστημα που πρέπει αλλά ας είμαστε σίγουροι!) και να βγάλω τα δικαιολογητικά για τη δήλωση γέννησης.. εσύ @Θέτις Κ.μου σε τι στάδιο βρίσκεσαι με αυτά;!! Το μαξιλάρι θηλασμού δεν έχω πλύνει μόνο που το χρησιμοποιώ στην εγκυμοσύνη.. θα μπει και αυτό.. όλα τα υπόλοιπα τελείωσαν!!!! 😍😍😍

Για τις κινήσεις της μικρής.. ειλικρινά κορίτσια μου με μια σαλάτα και σπανακόρυζο πήγα..!! 🤣🤣🤣 Ούτε ζάχαρη τρώω αν και ανακάλυψα κάτι γλυκά gingerbread που ευχαριστήθηκα το προηγούμενο διάστημα αλλά από τις ταρζανιες της μας πήγε το σκ@το στη κάλτσα που σας είχα γράψει και τα έκοψα όλα μαχαίρι!!! 😅

Αχχχχχ κορίτσια μου ειλικρινά έχω βαρεθεί να με ρωτάνε αν γέννησα και αν γέννησα και πότε θα γεννήσω και μέχρι πότε μας έδωσε ο γιατρός τελική ημερομηνία και ότι παίρνει το πάσο της η μικρή και μπλα μπλα μπλα!!! Τι πίεση είναι αυτή καλέ;!!! Αφήστε το παιδάκι μου να έρθει όποτε θέλει!!! Θα σας ενημερώσω, μη σκατε!!! 🤣🤣🤣 Τεσπα, ξέρω ότι το κάνουν από ενδιαφέρον οι περισσότεροι οπότε δε παρεξηγώ..! @Θέτις Κ. μου κορυφή η συνάδελφος...!!! 😂😂 Εμάς μας πήρε τηλέφωνο ο γείτονας (!!!) γιατί είδε το αυτοκίνητο να λείπει όλη μέρα και πήρε να μάθει αν γεννησαμε!! 🤣🤣

@MarMar90 μου εγώ τα έκοψα όλα 36+3.. αλλά ήμουν με κορωνοιο τότε και τα συνεχίσαμε μια εβδομάδα παραπάνω από αυτό που είχαμε πει στην αρχή.. 35+0 ήταν να τα κόψω κανονικά.. μετά είπαμε 36+0 και εντέλει μου είπε να τα κόψω μόλις αρνητικοποιηθηκα.. τώρα συνεχίζω μόνο πολυβιταμινη/σίδηρο/ασβέστιο/Ω3 κτλ..

στις On 30/12/2024 at 11:02 ΜΜ, ο/η Kallia.Geo είπε:

@Kiddoμου πως πας ? Από συσπάσεις τι γίνεται? Βγήκε κ άλλο πώμα? 

Πως είστε κοριτσάκι μου;!! Πως είναι τα κορίτσια σου;!!

Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!! ❤️❤️❤️❤️ 

Έχει από εχθές το πρωί που νοιώθω πόνο στο ηβικό οστό και δε μπορώ να κάτσω.. μόνο στη μπάλα!! Διαφορετικά και για να σηκωθώ από το κρεβάτι, έρποντας.. 😅 επίσης από χθες δε νοιώθω τη μικρή να "χτυπιέται" όπως με έχει συνηθίσει.. τη νοιώθω βέβαια αλλά όχι όπως συνήθως..! Περιμένω απάντηση από τη μαία αν αυτό σημαίνει ότι έχει εμπεδωθεί.. ήταν ήδη πολύ χαμηλά αλλά κουνούσε το κεφάλι δεξιά αριστερά.. από εχθές τίποτα!! Και κατουριιιιεεεέμαι!!!

Επίσης είχα συσπάσεις πόνους στη κοιλιά σήμερα τα ξημερώματα μέχρι τις 4 το πρωί που μπόρεσα να κοιμηθώ.. σε ηρεμία σου λέω τώρα, ξαπλωμένη.. ενώ ως τώρα ήταν μόνο όταν ήμουν όρθια, περπατούσα ή έκανα ασκήσεις στη μπάλα.. και το πρωί σήμερα ήμουν γεμάτη υγρά και πάλι κομμάτι τραχηλικού βύσματος.. έκανα τεστ με μια ταινία που μου έχουν δώσει, αν γίνει μπλε από κίτρινο χρώμα σημαίνει ότι είναι αμνιακό υγρό αλλά ήταν αρνητικό..

Αναμένουμε!! Λογικά από μέρα σε μέρα..

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Για να δούμε! Σαν το φλουρί είναι τώρα, να δούμε σε ποια θα πέσει 🤣🤣🤣🤣

Εδώ εμένα η ΠΗΤ μου είναι σε μια βδομάδα ακριβώς και μου φαίνεται ακραίο, πόσο μάλλον εσύ που είναι αύριο! 😯😯 Για να δούμε πότε θα είναι έτοιμα τα μωράκια μας 🙏🏻♥️ 

Εγώ τον μπέμπη τον νιώθω πολύ χαμηλά πλέον και έχω και ακανόνιστες συσπάσεις μες τη μέρα, ανώδυνες και κρατούν 20-30 δευτερόλεπτα το πολύ. Εν τω μεταξύ αυτές οι συσπάσεις είναι σα να σ αγκαλιάζει κάποιος σφιχτά αν πράγμα... Το αστείο είναι ότι τις περισσότερες φορές συμβαίνουν όταν το μωρό κουνιέται και ξαφνικά μένει ακίνητος ο όγκος του, σα μουσικές καρέκλες 🤣🤣🤣🤣 ο γλυκούλης μου, ελπίζω να μην υποφέρει 🥲

Κλαίω με τις περιγραφές σου!! 😂😂

Μια χαρά είναι η αγορίνα σου εκεί μέσα!! Καλοπερναει!!!! 😍😍😍😍 Αυτό ελέγχουν άλλωστε με το nst.. αύριο έχεις ξανά ραντεβού; 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Κλαίω με τις περιγραφές σου!! 😂😂

Μια χαρά είναι η αγορίνα σου εκεί μέσα!! Καλοπερναει!!!! 😍😍😍😍 Αυτό ελέγχουν άλλωστε με το nst.. αύριο έχεις ξανά ραντεβού; 

Ναι αύριο έχω το εβδομαδιαίο ραντεβουδακι με το γιατρό, έτσι λέμε με το σύζυξ 😂 😂 

Εσένα θα σε δει αύριο ο γιατρός σου μιας κι είναι η ΠΗΤ ή σ αφήνει τώρα μέχρι να κάνει εμφάνιση; Ποια είναι η διαδικασία;

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Sorry που σας απαντάω τώρα.. σιγά σιγά άρχισα να χαλαρώνω από τις δουλειές.. τελευταία πλυντήρια σήμερα και παπαλα τα του μωρού!!! ❤️❤️❤️ Έχει μείνει τώρα να ψευτοφτιαξω τη τσάντα μαιευτηρίου.. να κάνουμε μια αποπαρασιτωση/εμβολιασμό τα ζωάκια μας (αν και δεν έχει περάσει το χρονικό διάστημα που πρέπει αλλά ας είμαστε σίγουροι!) και να βγάλω τα δικαιολογητικά για τη δήλωση γέννησης.. εσύ @Θέτις Κ.μου σε τι στάδιο βρίσκεσαι με αυτά;!! Το μαξιλάρι θηλασμού δεν έχω πλύνει μόνο που το χρησιμοποιώ στην εγκυμοσύνη.. θα μπει και αυτό.. όλα τα υπόλοιπα τελείωσαν!!!! 😍😍😍

Για τις κινήσεις της μικρής.. ειλικρινά κορίτσια μου με μια σαλάτα και σπανακόρυζο πήγα..!! 🤣🤣🤣 Ούτε ζάχαρη τρώω αν και ανακάλυψα κάτι γλυκά gingerbread που ευχαριστήθηκα το προηγούμενο διάστημα αλλά από τις ταρζανιες της μας πήγε το σκ@το στη κάλτσα που σας είχα γράψει και τα έκοψα όλα μαχαίρι!!! 😅

Αχχχχχ κορίτσια μου ειλικρινά έχω βαρεθεί να με ρωτάνε αν γέννησα και αν γέννησα και πότε θα γεννήσω και μέχρι πότε μας έδωσε ο γιατρός τελική ημερομηνία και ότι παίρνει το πάσο της η μικρή και μπλα μπλα μπλα!!! Τι πίεση είναι αυτή καλέ;!!! Αφήστε το παιδάκι μου να έρθει όποτε θέλει!!! Θα σας ενημερώσω, μη σκατε!!! 🤣🤣🤣 Τεσπα, ξέρω ότι το κάνουν από ενδιαφέρον οι περισσότεροι οπότε δε παρεξηγώ..! @Θέτις Κ. μου κορυφή η συνάδελφος...!!! 😂😂 Εμάς μας πήρε τηλέφωνο ο γείτονας (!!!) γιατί είδε το αυτοκίνητο να λείπει όλη μέρα και πήρε να μάθει αν γεννησαμε!! 🤣🤣

@MarMar90 μου εγώ τα έκοψα όλα 36+3.. αλλά ήμουν με κορωνοιο τότε και τα συνεχίσαμε μια εβδομάδα παραπάνω από αυτό που είχαμε πει στην αρχή.. 35+0 ήταν να τα κόψω κανονικά.. μετά είπαμε 36+0 και εντέλει μου είπε να τα κόψω μόλις αρνητικοποιηθηκα.. τώρα συνεχίζω μόνο πολυβιταμινη/σίδηρο/ασβέστιο/Ω3 κτλ..

Εγώ τα εχω ετοιμάσει όλα (νομίζω 😅) πλην τα τελευταία της βαλίτσας του μαιευτηρίου φυσικά, αλλά άκου τι μου συνέβη σήμερα κιόλας!! Ξύπνησα με ενέργεια που λες να βάλω πλυντήριο όλα τα ρούχα μου να τα έχω έτοιμα μιας κι αυτές τις μέρες εναλλάσσω από πυτζάμα σε κολάν μόνο ούτως ή άλλως, και μου τα σκάει το πλυντήριο!!! Ο σύζυξ προσπαθήσει από εδώ, προσπάθησε απ' εκεί τίποτα.... 😭😭😭 Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε στο διαμέρισμα μας και είναι τλχ 15 ετών οπότε μάλλον το πε το ποίημα του, αλλά δες στιγμή που βρήκε το άτιμο!!! Ευτυχώς έχουμε κυριολεκτικά από κάτω μας laundromat ως προσωρινή λύση, αλλά τι ποδαρικο μας έκανε η χρονιά 🤣🤣🤣🤣

Όσο για τους γείτονες, κι εμένα άρχισαν να Μ εκνευρίζουν, κάθε φορά που με βλέπουν, κοιτάνε την κοιλιά και το πρώτο πράγμα που λένε "ακόμα να βγει ο κύριος;; Πωπω θα ταλαιπωρηθείς καημένη μου ..." κι άλλα τέτοια 🙄🙄🙄🙄

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Ναι αύριο έχω το εβδομαδιαίο ραντεβουδακι με το γιατρό, έτσι λέμε με το σύζυξ 😂 😂 

Εσένα θα σε δει αύριο ο γιατρός σου μιας κι είναι η ΠΗΤ ή σ αφήνει τώρα μέχρι να κάνει εμφάνιση; Ποια είναι η διαδικασία;

Περιμένουμε νεότερα λοιπόν!!! 😍😍😍

Εμείς Παρασκευή nst και Δευτέρα αν δεν έχει έρθει, υπέρηχο + nst!!! Τώρα κανονικά θέλει πιο συχνά αλλά έχω κουραστεί να τρέχω κέντρο και το τρεναρω.. αν φτάσουμε 41+0 και δεν έχει έρθει το συζητάμε..! 😅

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Εγώ τα εχω ετοιμάσει όλα (νομίζω 😅) πλην τα τελευταία της βαλίτσας του μαιευτηρίου φυσικά, αλλά άκου τι μου συνέβη σήμερα κιόλας!! Ξύπνησα με ενέργεια που λες να βάλω πλυντήριο όλα τα ρούχα μου να τα έχω έτοιμα μιας κι αυτές τις μέρες εναλλάσσω από πυτζάμα σε κολάν μόνο ούτως ή άλλως, και μου τα σκάει το πλυντήριο!!! Ο σύζυξ προσπαθήσει από εδώ, προσπάθησε απ' εκεί τίποτα.... 😭😭😭 Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε στο διαμέρισμα μας και είναι τλχ 15 ετών οπότε μάλλον το πε το ποίημα του, αλλά δες στιγμή που βρήκε το άτιμο!!! Ευτυχώς έχουμε κυριολεκτικά από κάτω μας laundromat ως προσωρινή λύση, αλλά τι ποδαρικο μας έκανε η χρονιά 🤣🤣🤣🤣

Όσο για τους γείτονες, κι εμένα άρχισαν να Μ εκνευρίζουν, κάθε φορά που με βλέπουν, κοιτάνε την κοιλιά και το πρώτο πράγμα που λένε "ακόμα να βγει ο κύριος;; Πωπω θα ταλαιπωρηθείς καημένη μου ..." κι άλλα τέτοια 🙄🙄🙄🙄

Ωωω ρε φίλε...!!!! Μλκια πρωτοχρονιάτικα!!!! 😧😧 Δε λες πάλι καλά που υπάρχει και το πλυσταριό;!! Και τώρα;! Λεφτά υπάρχουν να πάρετε άλλο; Δεν αξίζει 15αιτιας να το φτιάξετε...! 

Αμάν με αυτές τις λαϊκίστικες ρυσεις..!! Μωρέ δε μας γαργαλατε λέω εγώ!!! Που έχουν και άποψη!! Να είχες ξεπεράσει και τη Πητ πάει στο λύκο!! Περίμενε να δείς τι έχουμε να ακούσουμε από όλους αυτούς τους "καλοπροαίρετους" για την ανατροφή του παιδιού... 

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Περιμένουμε νεότερα λοιπόν!!! 😍😍😍

Εμείς Παρασκευή nst και Δευτέρα αν δεν έχει έρθει, υπέρηχο + nst!!! Τώρα κανονικά θέλει πιο συχνά αλλά έχω κουραστεί να τρέχω κέντρο και το τρεναρω.. αν φτάσουμε 41+0 και δεν έχει έρθει το συζητάμε..! 😅

Μια χαρά κορίτσι μου, να πάρει το μωράκι όσο χρόνο του χρειάζεται κι είμαι σίγουρη όταν θα είναι αυτή έτοιμη αλλά και το σώμα σου, όλα θα έρθουν όπως πρέπει 🙏🏻♥️ κι εμείς έτσι, βάλαμε ένα ραντεβού 41+1 αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε και βλέπουμε πως θα κινηθούμε. Δλδ ναι μεν είπαμε πρόκληση τοκετού αλλά θα συζητήσουμε περαιτέρω τη μέθοδο και τα λοιπά αναλόγως σε τη φάση θα είμαστε.

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Ωωω ρε φίλε...!!!! Μλκια πρωτοχρονιάτικα!!!! 😧😧 Δε λες πάλι καλά που υπάρχει και το πλυσταριό;!! Και τώρα;! Λεφτά υπάρχουν να πάρετε άλλο; Δεν αξίζει 15αιτιας να το φτιάξετε...! 

Αμάν με αυτές τις λαϊκίστικες ρυσεις..!! Μωρέ δε μας γαργαλατε λέω εγώ!!! Που έχουν και άποψη!! Να είχες ξεπεράσει και τη Πητ πάει στο λύκο!! Περίμενε να δείς τι έχουμε να ακούσουμε από όλους αυτούς τους "καλοπροαίρετους" για την ανατροφή του παιδιού... 

Άσε μες τα νεύρα είμαι απ' το πρωί! Και δε πήγα τα ρούχα στο πλυσταριό απ' τα νεύρα μου χαχαχαχα αντ αυτού πήρα τον ατμοκαθαριστή κι άρχισα να ψεκάζω τα παιχνιδάκια (που είναι άχρηστα σ αυτή τη φάση 😅) και το αυγό για να φτεσκαριστει 🤣🤣🤣🤣🤣Τρελαααααα

Καλά είμαι σίγουρη ότι οι γνώμες κι οι "καλοπροαίρετες" συμβουλές θα πέσουν σύννεφο! εδώ η μαμά μου, ήδη, μονο που δεν έβαλε τα κλάματα όταν -κακώς- της είπα ότι μιλήσαμε για πρόκληση στις 41+1... Άρχισε να μου λέει για το πόσο δυσκολεύτηκε στη γέννα τη δική μου που έγινε με πρόκληση 41+5 και ότι το "σωστό είναι το μωρό να γεννηθεί πριν τις 40" κτλ...  Τλχ χαίρομαι για την απόφαση μας να μην έρθει κανένας εδώ όσο περιμένουμε ή όταν έρθει το μωρό. No stress please 😜 🖐🏻

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Πως είστε κοριτσάκι μου;!! Πως είναι τα κορίτσια σου;!!

Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!! ❤️❤️❤️❤️ 

Έχει από εχθές το πρωί που νοιώθω πόνο στο ηβικό οστό και δε μπορώ να κάτσω.. μόνο στη μπάλα!! Διαφορετικά και για να σηκωθώ από το κρεβάτι, έρποντας.. 😅 επίσης από χθες δε νοιώθω τη μικρή να "χτυπιέται" όπως με έχει συνηθίσει.. τη νοιώθω βέβαια αλλά όχι όπως συνήθως..! Περιμένω απάντηση από τη μαία αν αυτό σημαίνει ότι έχει εμπεδωθεί.. ήταν ήδη πολύ χαμηλά αλλά κουνούσε το κεφάλι δεξιά αριστερά.. από εχθές τίποτα!! Και κατουριιιιεεεέμαι!!!

Επίσης είχα συσπάσεις πόνους στη κοιλιά σήμερα τα ξημερώματα μέχρι τις 4 το πρωί που μπόρεσα να κοιμηθώ.. σε ηρεμία σου λέω τώρα, ξαπλωμένη.. ενώ ως τώρα ήταν μόνο όταν ήμουν όρθια, περπατούσα ή έκανα ασκήσεις στη μπάλα.. και το πρωί σήμερα ήμουν γεμάτη υγρά και πάλι κομμάτι τραχηλικού βύσματος.. έκανα τεστ με μια ταινία που μου έχουν δώσει, αν γίνει μπλε από κίτρινο χρώμα σημαίνει ότι είναι αμνιακό υγρό αλλά ήταν αρνητικό..

Αναμένουμε!! Λογικά από μέρα σε μέρα..

Α τι σωτήριο ακούγεται αυτό με τις ταινίες για τα αμνιακό!! Θα ρωτήσω κι εγώ αν παίζει κάτι τέτοιο εδώ 😉

Πάντως φαίνεται να είσαι κοντά κορίτσι μου, πολλά τα σημάδια, εύχομαι να πάνε όλα ομαλά κι όπως τα έχεις φανταστεί ♥️🙏🏻 

Κι εγώ πάνω-κατω στην μπάλα, κάνω και τις άλλες ασκήσεις που μου έδειξαν, βλέπω βίντεο τοκετού και με παίρνουν τα ζουμια με τα μωρά των άλλων, όλα καλά 😅😅😅 για να δούμε...

στις On 30/12/2024 at 10:35 ΠΜ, ο/η _piripiri_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε; Πώς είστε; 

Βλέπω ότι τα μωράκια σας σιγά σιγά ετοιμάζονται να έρθουν! Αναρωτιέμαι κάθε μέρα αν είχαμε κανένα ευχάριστο πριν αλλάξει ο χρόνος 😊 εμείς αυτές τις μέρες τρέχαμε με τα πεθερικά που ήρθαν για την αλλαγή του χρόνου και τον μεγάλο που είχε μερικά θεματακια... Έβγαλε κάτι τρομαχτικές κοκκινίλες στο σώμα από αλλεργία οι οποίες δε λένε να φύγουν!! 😢 Ευτυχώς δεν είναι ίωση να μην κολλήσει το μωρό...

Κατά τα άλλα, εμείς σήμερα σαραντισαμε!! Απίστευτο μου φαίνεται! Τον πήγαμε και στον παιδίατρο και από 3700γρ έφτασε τα 5400γρ και από ύψος από 51,5 εκ έφτασε τα 57,5!! Θρεφταρι, όχι αστεία!! 😆 Επίσης, έχει γίνει πολύ αγκαλιτσας και γκρινιάζει άμα τον αφήνεις πολλή ώρα κάτω. Ξαφνικά έχει γίνει κι αγκαλιτσας και ο μεγάλος! Και κάθε φορά που βλέπει να κρατάω το μωρό, ως δια μαγείας θέλει κι αυτός αγκαλιά!! 😆😆 Με κουράζει λίγο αλλά το ευχαριστιεμαι, γιατί σε μερικά χρόνια θα με έχουν χεσμενη και οι δύο και θα τις ζητιανευω 🥲😆

Κορίτσι τι ρυθμοί ανάπτυξης είν' αυτοί!! Μπράβο το παλικαρακι σου, έτσι να τον βλέπεις να μεγαλώνει και να δυναμώνει 💪🏻💙 

Κι εννοείται να ευχαριστιεσαι όλες τις ζουζουνιες και τις αγκαλίτσες όσο μπορείς! Κι εγώ έτσι σκέφτομαι, ότι κάποια στιγμή, στη εφηβεία ή και νωρίτερα, ούτε να μας βλέπουν θα θέλουν χαχαχαχα

Καλή χρονιά κορίτσια!!!! Το 2025 ήρθε να μοιράσει πολλές πολλές χαρές και γεμάτες αγκαλιές!!!! 

Αναμένουμε τα γεννητούρια ! 

Ποια κοπέλα μπαίνει Παρασκευή με πρόκληση?? Καλά δε θυμάμαι? 

Εμείς καλά είμαστε,  ήρθε η πεθερά αυτές τις ημέρες και αντί για βοήθεια έφερε τα πάνω κάτω 🤣 μόνη μου κ πάλι μόνη μου , και με 2 και με 3 ! 

Καλή χρονιά κορίτσια!! Μια τυχερή χρονιά εύχομαι σε όλες, αγκαλιά με τα θαυματακια μας! ❤️

Να τα αφήσετε κοριτισα να βγουν όποτε θέλουν και να απαντάτε στους "καλοπροαίρετους" ότι "εγώ θέλω να ταλαιπωρηθω, τι σε κοφτει εσένα;" 😆😆

@Kate1992 κάνεις εισαγωγή σήμερα, σωστά; Με το καλό κορίτσι μου!! ❤️ 

Επίσης κορίτσια μου να ρωτήσω... Πέρα από τις συσπάσεις, που προσωπικά έχω λίγες και κυρίως βράδυ... από κινητικότητα το μωρό είναι φυσιολογικό να είναι πιο ΄ήρεμο;; Τη νιώθω ανά τακτά διαστήματα ώρας να κινείται, αλλά δεν έχει καμία σχέση με πριν. Αύριο κλείνω ακριβ΄ως 37 εβδομάδες;.

@_piripiri_ πόσο δίκιο έχεις! Εγώ σήμερα, σ ένα "χρόνια πολλά, καλή χρονιά" που μου στείλανε απάντησα απότομα γιατί, ενώ μου το στείλανε 12 το βράδυ που έτυχε(!) να κοιμάμαι και δεν απάντησα, μου έστειλαν και απανωτο μνμ αν έχω γεννήσει και γι'αυτό δεν απανταω 🙄🙄🙄 αν είναι δυνατόν! Μου το έλεγαν οι φίλες μου, αλλά δε το περίμενα ότι θα υπάρχει τόση μανία ρε κορίτσια! Ούτε να γεννησουμε με την ησυχία μας δε μας αφήνουν 🤣🤣

@Kallia.Geo καμιά φορά απ' αυτές τις μικρές επισκέψεις πεθερικών/γονιών παίρνεις μια γεύση από το αν μπορείς να βασιστείς για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια/μεγαλύτερη επίσκεψη 😅 εμένα όταν ήρθε η πεθερά μου το Νοέμβριο για να μας δεί 10 μέρες, δε λέω έπλυνε και σιδερωσε όλα τα ρουχαλακια και λοιπά του μωρού όπως της ζητήσαμε, αλλά κατ αλλά δεν αναλάμβανε καμία άλλη πρωτοβουλία εκτός κι αν της ζητούσαμε, πχ. να μαγειρέψει ή να βάλει μια σκούπα οπότε χρειαζόταν. Από μένα είναι όχι 🤣🤣🤣 

Αλλά η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστεί στο μέλλον να έρθει για μεγαλύτερο διάστημα οπότε ξέρω από τώρα ότι θα πρέπει να της επικοινωνήσω τις προσδοκίες μου. Απλά όταν δεν είναι η δική σου μάνα είναι πιο άβολο σίγουρα.

@MarMar90 είναι φυσιολογικό οι κινήσεις να είναι πιο ήρεμες σ αυτή τη φάση, μην ανησυχείς!! Εφόσον έχεις 10 κινήσεις κάθε 12 ώρες ή πόσες σου έχουν πει, όλα καλά! Το μωράκι μεγαλώνει και αρχίζει να μην έχει τόσο χώρο όσο πριν οπότε δε μπορεί να τεντώνεται και να κλωτσαει όσο δυνατά όσο πριν που ήταν άπλα. Κι εμένα έτσι είναι περίπου από τις 36/37 εβδ δε θυμάμαι τώρα ακριβώς, αλλά θυμάμαι ότι κι η @Kiddoτο είχε αναφέρει. Επίσης αυτές τις μέρες τον νιώθω πολλές φορές μέσα στη μέρα ούτως ή άλλως που τις περισσότερες φορές δε κάθομαι να μετράω γιατί ξέρω ενστικτωδώς ότι είναι πάνω από 10. Μόνο την Κυριακή πχ μου έκανε μια πλάκα και δεν εμφανιζόταν ο άτιμος όλο το πρωί, ήμουν στο τσακ να πάω αλλά ξεκίνησα τις δουλειές και μόλις ξαπλαρα στον καναπέ άρχισε το ρεπερτόριο οπότε ηρέμησα 😜

@Kate1992 καλή δύναμη για σήμερα κορίτσι μου 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 περιμένουμε τα νέα σου οπότε μπορέσεις φυσικά! Με το καλό η νινου σου 💕💕💕💕💕 όλα να πάνε καλά 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

στις πριν 1 ώρα, ο/η Θέτις Κ. είπε:

@MarMar90 είναι φυσιολογικό οι κινήσεις να είναι πιο ήρεμες σ αυτή τη φάση, μην ανησυχείς!! Εφόσον έχεις 10 κινήσεις κάθε 12 ώρες ή πόσες σου έχουν πει, όλα καλά! Το μωράκι μεγαλώνει και αρχίζει να μην έχει τόσο χώρο όσο πριν οπότε δε μπορεί να τεντώνεται και να κλωτσαει όσο δυνατά όσο πριν που ήταν άπλα. Κι εμένα έτσι είναι περίπου από τις 36/37 εβδ δε θυμάμαι τώρα ακριβώς, αλλά θυμάμαι ότι κι η @Kiddoτο είχε αναφέρει. Επίσης αυτές τις μέρες τον νιώθω πολλές φορές μέσα στη μέρα ούτως ή άλλως που τις περισσότερες φορές δε κάθομαι να μετράω γιατί ξέρω ενστικτωδώς ότι είναι πάνω από 10. Μόνο την Κυριακή πχ μου έκανε μια πλάκα και δεν εμφανιζόταν ο άτιμος όλο το πρωί, ήμουν στο τσακ να πάω αλλά ξεκίνησα τις δουλειές και μόλις ξαπλαρα στον καναπέ άρχισε το ρεπερτόριο οπότε ηρέμησα 😜

Να σαι καλά για την απάντηση! Η αλήθεια είναι πως κι εγώ έφτασα στο τσακ να πάρω τον γιατρό, αλλά ευτυχ΄ως εμφανίστηκε ενεργά η νεαρά και ηρέμησα τώρα... 🥰

Χρόνια πολλά καλη και ευλογημένη χρονιά κορίτσια μου με υγεία και αγκαλιά τα μωράκια μας 🙏🙏🙏 

εγώ τελικά δν μπαίνω μ πρόκληση σήμερα! Πήγα το πρωί Μ κάνανε υπέρηχο και η μικρή έχει αλλάξω θέση κ έχει ελαφρώς εγκάρσια ! Γεγονός ότι δν έχει εμπεδωθεί και καθόλου μ είπε ο γιατρός πως αν κάνουμε πρόκληση και σπάσουν τ νερά η μικρή κατά πάσα πιθανότητα δν θ εμπεδωθει σωστά οπότε θ οδηγηθούμε σε καισαρική! Οποτε θ μπω αύριο το πρωί με καισαρική τελικά! Δν θ περιμένω μέχρι τη πητ μου γιατί πρώτον έχει ήδη κανονίσει ο σύζυγος την άδεια του και δεύτερον δύσκολα ν γυρίσει και πάλι κανονικά στη θέση της! Οπότε αύριο κορίτσια μου προς απόγευμα!!! 💗💗💗

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kate1992 είπε:

Χρόνια πολλά καλη και ευλογημένη χρονιά κορίτσια μου με υγεία και αγκαλιά τα μωράκια μας 🙏🙏🙏 

εγώ τελικά δν μπαίνω μ πρόκληση σήμερα! Πήγα το πρωί Μ κάνανε υπέρηχο και η μικρή έχει αλλάξω θέση κ έχει ελαφρώς εγκάρσια ! Γεγονός ότι δν έχει εμπεδωθεί και καθόλου μ είπε ο γιατρός πως αν κάνουμε πρόκληση και σπάσουν τ νερά η μικρή κατά πάσα πιθανότητα δν θ εμπεδωθει σωστά οπότε θ οδηγηθούμε σε καισαρική! Οποτε θ μπω αύριο το πρωί με καισαρική τελικά! Δν θ περιμένω μέχρι τη πητ μου γιατί πρώτον έχει ήδη κανονίσει ο σύζυγος την άδεια του και δεύτερον δύσκολα ν γυρίσει και πάλι κανονικά στη θέση της! Οπότε αύριο κορίτσια μου προς απόγευμα!!! 💗💗💗

Με το καλό κοριτσάκι μου! 

Από εμπειρία και μόνο, χίλιες φορές κατευθείαν καισαρική από το να ταλαιπωρηθείς με πρόκληση στη συγκεκριμένη φάση ❤

Περιμένουμε νέα σου και πατουσακια 🥰

Όσο για την πεθερά κορίτσια,  ούτε ένα κουτάλι δεν έπλυνε 🤣

Από καναπέ σε καρέκλα για φαγητό και κρεβάτι την είχα .... τελοσπαντων. Έφυγε τώρα,  να ναι καλά 🤣

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Με το καλό κοριτσάκι μου! 

Από εμπειρία και μόνο, χίλιες φορές κατευθείαν καισαρική από το να ταλαιπωρηθείς με πρόκληση στη συγκεκριμένη φάση ❤

Περιμένουμε νέα σου και πατουσακια 🥰

Ναι ε;; Έχεις εμπειρία από ανάλογη περίπτωση;; Κορίτσια όλες τις μέρες έκαψα εγκέφαλο! Το μέσα μου Ν μου λέει για καισαρική , εγώ να νιώθω τύψεις και ν λέω θ προσπαθήσω προκληση, μετά ν σκέφτομαι κ την παράταση!!! Εν τέλει έτσι όπως έγιναν τ πράγματα η μικρή μ μ δείξε το δρόμο !!! 🙏💗🧿

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Κορίτσι μου, με το καλό να βγει υγιής η μπέμπα σας! Το καλύτερο θα κάνετε και για σένα και για αυτήν!! ❤️❤️

Θα περιμένουμε νέα σας! 🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...