Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

Χρόνια πολλά και καλά κορίτσια μου, πάντα με υγεία, γεμάτα αγάπη και ευτυχία!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Να χαίρεστε τα θαυματακια σας όσα κορίτσια τα κρατάτε ήδη και με το καλό και οι υπόλοιπες να τα κρατήσουμε υγιέστατα στην αγκαλιά μας!! 😍😍😍😍😍

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 11 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

Χρόνια πολλά και καλά κορίτσια μου, πάντα με υγεία, γεμάτα αγάπη και ευτυχία!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Να χαίρεστε τα θαυματακια σας όσα κορίτσια τα κρατάτε ήδη και με το καλό και οι υπόλοιπες να τα κρατήσουμε υγιέστατα στην αγκαλιά μας!! 😍😍😍😍😍

Π΄ως είσαι;; Έτοιμη η μπουμπού;;;

Καλησπέρα κορίτσια μου  

Εύχομαι να περάσετε όμορφα τα Χριστούγεννα και προσεχώς αναμένουμε όσες μείναμε τα πρωτοχρονιάτικα μωράκια 💕💕💕

@Maya_μου να σας ζήσει η μπεμπουλα σας, στην ώρα της η κυρία, σωστή Αιγόκερως 🤭🤭 φαντάζομαι θα έχετε λιώσει με το χριστουγεννιάτικο μπεμπακι 🎄🎁😍 πως είσαι; Θα χετε πάρει εξιτήριο μέχρι τώρα σίγουρα Ε;

@Kiddo μου εσένα περιμένουμε τώρα, έτσι χαλαρή και με αυτοπεποίθηση όπως είσαι, έτσι να παραμένεις ♥️♥️ το χεις!!

Εγώ κορίτσια μου χάθηκα αυτές τις μέρες γιατί είχα εδώ την κολλητουλα μου με τη βαπτιστηρα μου κι ήθελα έτσι να απολαύσω κάθε στιγμή! Η γλυκούλα μου είναι μόλις 2 αλλά τραγουδούσε σε εναλλαγή όλα τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια για το μπέμπη χαχαχα βέβαια έβαλε το χεράκι της στην κοιλιά και της έδωσε μια κλωτσιτσα ο μικρός και φοβήθηκε η καημένη, δε ξανά επιχείρησε να βάλει χέρακι 😂😂

Χθες είχαμε και το εβδομαδιαίο ραντεβού μας!

Που λέτε τις τελευταίες μέρες είχα 2 φορές διαρροές, όχι απ' αυτές που σας έλεγα της ακράτειας 😅😅 και σκέφτηκα μήπως είναι αμνιακό υγρό μιας και οι μαίες μου είχαν επισημάνει ότι τα νερά μπορεί να σπάσουν και σε δόσεις. Εδώ μάλιστα μας είπαν ότι το αμνιακό υγρό ίσως έχει μυρωδιά σπέρματος ή χλωρίνης 🤣🤣🤣🤣 μη με ρωτήσετε πως προκύπτει αυτό, αλλά εμένα τέλος πάντων σίγουρα δε μου μύριζαν για ούρα και κάπως θορυβήθηκα μήπως και επειδή συνοδεύονταν κι από Braxton hicks. Εν τέλη εχθές ο γιατρός μου πήρε δείγμα κολπικά κι επιβεβαίωσε ότι είναι απλά κολπικά υγρά, οπότε δεν! Δεν έκανε καμία άλλη ενέργεια μόνο δείγμα, πράγμα που το εκτίμησα πάρα πολύ γιατί φαίνεται να μείνει πιστός στο πλάνο μας και δε προσπαθεί να "προκαλέσει" τίποτα. (Θυμάστε ότι έχω trust issues έτσι;;; 🤣🤣)

Κατά τ αλλά στον καρδιοτογραφο είχα 1-2 συσπασουλες αλλά ακανόνιστες. Ο μικρός έδωσε ρεσιτάλ όπως και την προηγούμενη φορά. Κάναμε και υπέρηχο, είναι κάπου στα 3326γρ και έχει μπει για τα καλά το κεφαλάκι στη λεκάνη μου! Μάλιστα έχει γυρίσει και με την ιδανική, κατά τα λεγόμενα του γιατρού, θέση με το πρόσωπο να αντικρίζει την πλάτη μου. Όλα καλά, επόμενο τσεκ 2/01, κλασσικα την Πέμπτη 🙏🏻

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου  

Εύχομαι να περάσετε όμορφα τα Χριστούγεννα και προσεχώς αναμένουμε όσες μείναμε τα πρωτοχρονιάτικα μωράκια 💕💕💕

@Maya_μου να σας ζήσει η μπεμπουλα σας, στην ώρα της η κυρία, σωστή Αιγόκερως 🤭🤭 φαντάζομαι θα έχετε λιώσει με το χριστουγεννιάτικο μπεμπακι 🎄🎁😍 πως είσαι; Θα χετε πάρει εξιτήριο μέχρι τώρα σίγουρα Ε;

@Kiddo μου εσένα περιμένουμε τώρα, έτσι χαλαρή και με αυτοπεποίθηση όπως είσαι, έτσι να παραμένεις ♥️♥️ το χεις!!

Εγώ κορίτσια μου χάθηκα αυτές τις μέρες γιατί είχα εδώ την κολλητουλα μου με τη βαπτιστηρα μου κι ήθελα έτσι να απολαύσω κάθε στιγμή! Η γλυκούλα μου είναι μόλις 2 αλλά τραγουδούσε σε εναλλαγή όλα τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια για το μπέμπη χαχαχα βέβαια έβαλε το χεράκι της στην κοιλιά και της έδωσε μια κλωτσιτσα ο μικρός και φοβήθηκε η καημένη, δε ξανά επιχείρησε να βάλει χέρακι 😂😂

Που λέτε τις τελευταίες μέρες είχα 2 φορές διαρροές, όχι απ' αυτές που σας έλεγα της ακράτειας 😅😅 και σκέφτηκα μήπως είναι αμνιακό υγρό μιας και οι μαίες μου είχαν επισημάνει ότι τα νερά μπορεί να σπάσουν και σε δόσεις. Εδώ μάλιστα μας είπαν ότι το αμνιακό υγρό ίσως έχει μυρωδιά σπέρματος ή χλωρίνης 🤣🤣🤣🤣 μη με ρωτήσετε πως προκύπτει αυτό, αλλά εμένα τέλος πάντων σίγουρα δε μου μύριζαν για ούρα και κάπως θορυβήθηκα μήπως και επειδή συνοδεύονταν κι από Braxton hicks. Εν τέλη εχθές ο γιατρός μου πήρε δείγμα κολπικά κι επιβεβαίωσε ότι είναι απλά κολπικά υγρά, οπότε δεν! Δεν έκανε καμία άλλη ενέργεια μόνο δείγμα, πράγμα που το εκτίμησα πάρα πολύ γιατί φαίνεται να μείνει πιστός στο πλάνο μας και δε προσπαθεί να "προκαλέσει" τίποτα. (Θυμάστε ότι έχω trust issues έτσι;;; 🤣🤣)

Κατά τ αλλά στον καρδιοτογραφο είχα 1-2 συσπασουλες αλλά ακανόνιστες. Ο μικρός έδωσε ρεσιτάλ όπως και την προηγούμενη φορά. Κάναμε και υπέρηχο, είναι κάπου στα 3326γρ και έχει μπει για τα καλά το κεφαλάκι στη λεκάνη μου! Μάλιστα έχει γυρίσει και με την ιδανική, κατά τα λεγόμενα του γιατρού, θέση με το πρόσωπο να αντικρίζει την πλάτη μου. Όλα καλά, επόμενο τσεκ 2/01, κλασσικα την Πέμπτη 🙏🏻

Και το σκεφτόμουν ότι ΄έχεις μέρες να μας γράψεις, αλλά μετά θυμήθηκα ότι έχετε επισκέψεις.... Χαίρομαι που περάσατε ωραία!!! 😍

Μπράβο στον γιατρό σου!!! Μεγάλη υπόθεση που συνεχίζει και κερδίζει την εμπιστοσύνη σου φορά την φορά... Για τον μπέμπη δεν το συζητώ! Μια χαρά το βάρος του!!! Αντε, αντε, έρχεται..... Από τις διαρροές που λες, τις δεύτερες, έχω κι εγώ. Είναι φυσιολογικό από ότι φαίνεται!

Σήμερα έχουμε εμείς ραντεβού με τον γιατρό κι αύριο το καρδιοτοκογράφημα...🙂

στις πριν 7 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Και το σκεφτόμουν ότι ΄έχεις μέρες να μας γράψεις, αλλά μετά θυμήθηκα ότι έχετε επισκέψεις.... Χαίρομαι που περάσατε ωραία!!! 😍

Μπράβο στον γιατρό σου!!! Μεγάλη υπόθεση που συνεχίζει και κερδίζει την εμπιστοσύνη σου φορά την φορά... Για τον μπέμπη δεν το συζητώ! Μια χαρά το βάρος του!!! Αντε, αντε, έρχεται..... Από τις διαρροές που λες, τις δεύτερες, έχω κι εγώ. Είναι φυσιολογικό από ότι φαίνεται!

Σήμερα έχουμε εμείς ραντεβού με τον γιατρό κι αύριο το καρδιοτοκογράφημα...🙂

Ναι βλέπω κι εγώ ότι έχουν αυξηθεί πολύ τα υγρά και μοιάζουν σαν αυτά της ωορρηξίας - κάτι μαγειρεύεται 🤭🤭

Με το καλό το ραντεβού σας κορίτσι μου, να μας γράψεις τα νέα σας ♥️♥️

στις On 27/12/2024 at 10:17 ΠΜ, ο/η MarMar90 είπε:

Π΄ως είσαι;; Έτοιμη η μπουμπού;;;

Όλα καλά όλα ανθηρά!! Ανυπομονώ!! Ακόμα φτιάχνω τα πραγματακια της.. χαλαρά ..😅 

κοντευουμε πιστεύω..!! 

Ευχαριστώ για τη σκέψη κοριτσάκι μου!! ❤️❤️❤️❤️

Πες μας τα νέα σου από το γιατρό!!! 😍😍😍

στις πριν 22 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου  

Αχ τι γλυκά που είναι τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία!!! 😍😍😍😍😍 Να τη χαίρεστε!!! ❤️❤️❤️

Τι ευχάριστα κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍😍😍 Μπράβο το αγοράκι σας!!!! ❤️❤️❤️❤️ Άντε με το καλό και το δεύτερο αγόρι της παρέας μας!!! Πολύ χαίρομαι και για το γιατρό σας! Φαίνεται πολύ σωστός ως τώρα! Μπράβο του!! Τελική ευθεία κορίτσια μου!!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Ανυπομονώ!!!!! 😍😍😍😍

Αχχ το έπαθα τη Πέμπτη!!! 🤣🤣🤣 Έκανα πολλές δουλίτσες με τα του μωρού και είχα έντονες συσπάσεις.. ξαφνικά νοιωθω κάτι εσωτερικά του μηρού να τρέχει μέχρι το γόνατο.. λέω , σπάσαν τα νερά!! Πάω στο μπάνιο και εντέλει είχε φύγει ένα μεγάλο μέρος τραχηλικού βύσματος σομον απόχρωσης αυτή τη φορά.. είχε γεμίσει εσώρουχο και έτρεχε στο πόδι μου!!! Sorry για τη περιγραφή κορίτσια μου!! Το έδειξα στη μαία και πιστεύει εντός 10ημερου θα έχουμε γεννήσει!! Αλλά το σοκ μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήταν τα νερά!!! 🤣🤣

Πήγαμε χθες και για nst.. κάνω συσπάσεις αλλά το μηχάνημα δε μπόρεσε να υπολογίσει πόσες.. και αυτό γιατί η μικρή μας έκανε 187 κινήσεις σε 20'!!!! 🤣🤣🤣 Ακόμα και το μηχάνημα δε μπόρεσε να ξεχωρίσει τι είναι σύσπαση και τι η μικρή μας ταρζανιτσα!!! 😂😂 Η μαία έλεγε ότι δεν το έχει ξανασυναντήσει και καλή μας δύναμη, θα γίνει θηρίο!! 😍😅😅

Έχουμε και υπέρηχο μετά.. πιθανολογω τελευταίος...;!; 🤷 Θα δείξει!!! 

Έχουμε και τη @lilly1984 μας που είμαστε μαζί!!! Που είσαι εσύ κοριτσάκι μου;!! Γεννησες;!!! 

@Kate1992 εσύ;!! 

@Maya_ υποθέτω γυρίσατε σπίτι σας;!! Πως είναι η νέα σας ζωή;!! ❤️❤️❤️ Έχετε βρει ρυθμούς;!! Πως είναι η μικρούλα σας;!!!

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Όλα καλά όλα ανθηρά!! Ανυπομονώ!! Ακόμα φτιάχνω τα πραγματακια της.. χαλαρά ..😅 

κοντευουμε πιστεύω..!! 

Ευχαριστώ για τη σκέψη κοριτσάκι μου!! ❤️❤️❤️❤️

Πες μας τα νέα σου από το γιατρό!!! 😍😍😍

Αχ τι γλυκά που είναι τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία!!! 😍😍😍😍😍 Να τη χαίρεστε!!! ❤️❤️❤️

Τι ευχάριστα κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍😍😍 Μπράβο το αγοράκι σας!!!! ❤️❤️❤️❤️ Άντε με το καλό και το δεύτερο αγόρι της παρέας μας!!! Πολύ χαίρομαι και για το γιατρό σας! Φαίνεται πολύ σωστός ως τώρα! Μπράβο του!! Τελική ευθεία κορίτσια μου!!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Ανυπομονώ!!!!! 😍😍😍😍

Αχχ το έπαθα τη Πέμπτη!!! 🤣🤣🤣 Έκανα πολλές δουλίτσες με τα του μωρού και είχα έντονες συσπάσεις.. ξαφνικά νοιωθω κάτι εσωτερικά του μηρού να τρέχει μέχρι το γόνατο.. λέω , σπάσαν τα νερά!! Πάω στο μπάνιο και εντέλει είχε φύγει ένα μεγάλο μέρος τραχηλικού βύσματος σομον απόχρωσης αυτή τη φορά.. είχε γεμίσει εσώρουχο και έτρεχε στο πόδι μου!!! Sorry για τη περιγραφή κορίτσια μου!! Το έδειξα στη μαία και πιστεύει εντός 10ημερου θα έχουμε γεννήσει!! Αλλά το σοκ μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήταν τα νερά!!! 🤣🤣

Πήγαμε χθες και για nst.. κάνω συσπάσεις αλλά το μηχάνημα δε μπόρεσε να υπολογίσει πόσες.. και αυτό γιατί η μικρή μας έκανε 187 κινήσεις σε 20'!!!! 🤣🤣🤣 Ακόμα και το μηχάνημα δε μπόρεσε να ξεχωρίσει τι είναι σύσπαση και τι η μικρή μας ταρζανιτσα!!! 😂😂 Η μαία έλεγε ότι δεν το έχει ξανασυναντήσει και καλή μας δύναμη, θα γίνει θηρίο!! 😍😅😅

Έχουμε και υπέρηχο μετά.. πιθανολογω τελευταίος...;!; 🤷 Θα δείξει!!! 

Έχουμε και τη @lilly1984 μας που είμαστε μαζί!!! Που είσαι εσύ κοριτσάκι μου;!! Γεννησες;!!! 

@Kate1992 εσύ;!! 

@Maya_ υποθέτω γυρίσατε σπίτι σας;!! Πως είναι η νέα σας ζωή;!! ❤️❤️❤️ Έχετε βρει ρυθμούς;!! Πως είναι η μικρούλα σας;!!!

Καλά πολύ φίλη μου εσύ! Κι εγώ έχω μια έξαρση ενέργειας τελευταία, φουλ nesting mode!! Σήμερα άρχισα να τακτοποιώ λίγο την αποθηκουλα μας - ο δικός μου θεωρεί ότι είμαι τρελή 🤣🤣 εγώ έχω τελειώσει όλα τα πράγματα του μωρού, μόνο να καθαρίσω κάτι παιχνίδια μου έμεινε αλλά πιστεύω δε θα χρειαστούμε άμεσα, οπότε απλά θα κάνω τα διάφορα μασητικά που μας έδωσαν. Γενικά μια τρέλα και έξαρση εργασιών!!

Εντός 10ημερου Ε;; Πωπω το επόμενο σκ θα έχουμε μωράκι μυρίζομαι 🤭🤭 καλά γενικά πολλά μαζεμένα πιστεύω θα μας έρθουν - εγώ συσπάσεις δε νιώθω να σας είμαι ειλικρινής αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι κάπου 3-6/01 θα έρθει. Δε ξέρω γιατί, μου χει κολλήσει στο μυαλό 😅

Ρε συ τι 187 κινήσεις;;; Τι της δίνεις;; Χαχαχαχα

Εσύ προσέχεις και με τη διατροφή σου, να πω ότι ήταν από τη ζάχαρη να το καταλάβω 🤣🤣🤣 μπράβο την κοριτσάρα σας, καλά κουράγια στους γονείς βέβαια 🤭🤭

Κορίτσια εν τω μεταξύ έχουν αρχίσει κι εσάς να σας ρωτάνε αν ήρθε / πότε έρχεται το μωρό; Όσοι μου έστειλαν για Χριστούγεννα ρωτησαν και κάπως αισθάνθηκα μια πίεση... Πέρα από οικογένεια και 3-4  στενούς φίλους, δεν έχω πει σε κανέναν άλλο την ακριβή ΠΗΤ, απλα είχα πει Ιανουαριο, και τώρα κάπως όλοι πέσανε μαζί και με ρωτάνε αν έχει έρθει το μωράκι ή ποτέ έρχεται 🥴 μια πρώην συνάδελφος δε που κάνουμε και παρέα εκτός δουλειάς μου είπε και το εξής ωραίο "μη με ξεχάσεις να μου πεις - μήπως να μου έδινες το κιν του άντρα σου να μου στείλει;" 🙄🙄 Εγώ είμαι σε φάση, αφήστε στην ησυχία μου, έχω αποθήκες να καθαρίσω 🤣🤣🤣

στις πριν 2 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

@MarMar90 πώς πήγε το ραντεβού κορίτσι μου;; Περιμένουμε νεακια 💕

Θα το χαρακτήριζα ξεπέτα το χθεσινό ραντεβού… Ούτε βάρος μέτρησε, ούτε φωτό μας έβγαλε… τίποτα 😝 Είπε μόνο ότι προχωράμε μια χαρά! 
Σήμερα το πρωί πήγα και για το καρδιοτοκογραφημα. Ούτε μια σύσπαση δεν έκανα και γενικά η μπουμπου δεν είχε και πολλή όρεξη να κουνηθεί… Έκανε επαρκείς κινήσεις, αλλά χαλαααραααα… 

Το καλό είναι ότι είχα χρόνο να μιλήσω με τη μαία μου και μου έλυσε αρκετές απορίες ως προς τον τοκετό και κάποια διαδικαστικά! Μου είπε ότι ο γιατρός δε θέλει κλύσμα και μόνο αν πάω προγραμματισμένα με πρόκληση ή αν έχω πολύ χρονο σπιτι μπορώ αν το θέλω εγώ να βάλω ένα υπόθετο γλυκερίνης. 

@Kiddoτο τερμάτισες το μηχάνημα!!! Τι 187!!!! Αν έτρωγες και ζάχαρη δηλαδή τι θα γινόταν 😂😂😂😂

Αχ ερχεταιιιιιι…. ❤️❤️❤️❤️

@Θέτις Κ.κι εμένα το ίδιο με ρωτάνε όλοι! Κι είναι όντως αγχωτικό και πιεστικό. Ήρθαν και τα πεθερικά μου Αθήνα και θα κάτσουν μέχρι να γεννησω. 😜

Ρε κορίτσια άσχετο αλλά ήθελα να ρωτήσω… Μαγνήσιο παίρνετε ακόμα; Κι αν όχι, πότε σας το έκοψαν; Ρωτάω γενικά τον γιατρό, αλλά δε νιώθω να μου δίνει και τη δέουσα σημασία με τα φάρμακα. 

@MarMar90 κοίτα από δω και πέρα ξεπετες θα ναι τα ραντεβού πιστεύω! 😂 Έτσι ήταν κι εμάς πριν το τελευταίο που και μεγαλύτερο καρδιοτοκογραφημα κάναμε, και υπέρηχο βάλαμε με τις φωτό μας και έλεγχο για τα υγρά για να απορρίψουμε ότι είναι αμνιακό και τα όλα του 😅

Εφόσον όλα βαίνουν ομαλά μη σε ανησυχεί τίποτα κορίτσι, καλύτερα έτσι ήρεμα ☺️ 

Τώρα για τα πεθερικά δε ξέρω πως αισθάνεσαι γενικά, καλώς τα δέχτηκες να πω εγώ και εύχομαι να είναι ψύχραιμοι και να βοηθήσουν πάρα κάτι άλλο 🙏🏻

Εμείς δεν αφήσαμε κανέναν να έρθει γιατί ούτως ή άλλως ο σύζυξ δικαιούται 37 μέρες άδεια πατρότητας εδώ, οπότε πιστεύω ότι 2 ενήλικες αρκούν κι επιπλέον, από προσωπική επιλογή κι οι δυο μας, θέλουμε να είμαστε μόνοι μας για να συνειδητοποιήσουμε και να προσαρμοστούμε στη νέα συνθήκη στην οικογένεια μας.

Για τα φάρμακα που ρωτάς εγώ πλέον μόνο την πολυβιταμίνη+σίδηρο παίρνω. Την ασπιρίνη τύπου σαλοσπιρ μου την έκοψε στις 36εβδ και το μαγνήσιο στις 37.

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

@MarMar90 κοίτα από δω και πέρα ξεπετες θα ναι τα ραντεβού πιστεύω! 😂 Έτσι ήταν κι εμάς πριν το τελευταίο που και μεγαλύτερο καρδιοτοκογραφημα κάναμε, και υπέρηχο βάλαμε με τις φωτό μας και έλεγχο για τα υγρά για να απορρίψουμε ότι είναι αμνιακό και τα όλα του 😅

Εφόσον όλα βαίνουν ομαλά μη σε ανησυχεί τίποτα κορίτσι, καλύτερα έτσι ήρεμα ☺️ 

Τώρα για τα πεθερικά δε ξέρω πως αισθάνεσαι γενικά, καλώς τα δέχτηκες να πω εγώ και εύχομαι να είναι ψύχραιμοι και να βοηθήσουν πάρα κάτι άλλο 🙏🏻

Εμείς δεν αφήσαμε κανέναν να έρθει γιατί ούτως ή άλλως ο σύζυξ δικαιούται 37 μέρες άδεια πατρότητας εδώ, οπότε πιστεύω ότι 2 ενήλικες αρκούν κι επιπλέον, από προσωπική επιλογή κι οι δυο μας, θέλουμε να είμαστε μόνοι μας για να συνειδητοποιήσουμε και να προσαρμοστούμε στη νέα συνθήκη στην οικογένεια μας.

Για τα φάρμακα που ρωτάς εγώ πλέον μόνο την πολυβιταμίνη+σίδηρο παίρνω. Την ασπιρίνη τύπου σαλοσπιρ μου την έκοψε στις 36εβδ και το μαγνήσιο στις 37.

Η αλήθεια είναι πως είναι μεγάλοι σε ηλικία... οπότε δεν μπορούν να βοηθήσουν και πολ΄υ! Απλά χαίρονται που θα έρθει και άλλο εγγόνι! Για βοήθεια περιμένω τη μαμά μου στις 15 του Γενάρη, γιατί εμένα ο άντρας μου πέρα από τις μέρες του μαιευτηρίου δε νομίζω να πάρει αλλη άδεια. Ούτε αυτή που δικαιούται από τον νόμο δηλαδή. Μια χαρά θα τα πάτε οι δυο σας!!!! Τη καλύτερη δουλειά θα κάνετε!!!

Θα τον ρωτήσω ξανά την Παρασκευ΄η που θα πάω για τα φάρμακα... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...