Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

Κοριτσουδια μου!!! 😍😍😍😍 Καλημέρα!!!! Τι κάνετε, πως είστε;!!! Καλό σκ να έχουμε!!

Εγώ είμαι τρισευτυχισμένη!!! Η μπέμπα μας είναι το καλύτερο πλάσμα του κόσμου!!!! Τη λατρεύω την αγαπώ!!!! 😍😍😍😍

Δε θα σας γράψω ακόμα τι και πως.. δεν είναι ώρα.. θα σας τα πω όλα μια και καλή όταν με το καλό γεννησουμε!!! 

Απλά είχαμε κάποια νέα που μας είχαν αγχωσει τη περασμένη Παρασκευή και για αυτό δε σας έγραψα.. δόξα σύ όμως η μπέμπα μας για ακόμα μια φορά μας έκανε την έκπληξη χθες που την είδαμε και δεν το περίμενε κανείς!!! Οοοουυυυφφφφφ Παναγίτσα μου σ' ευχαριστώ τόσο πολύ!!!!🙏🙏🙏🙏 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Μη χάνετε τη πίστη στο ένστικτο σας και στη φύση!!! Όλα θα πάνε κατ'ευχήν για όλες μας!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

3.300 κιλακια & 79mm μηριαίο!! Όλα τέλεια!!! 39η εβδομάδα αισίως (38+2 για να ακριβολογω!)!! 😍😍😍😍

P.S. sorry για το λογύδριο κορίτσια μου, απλά είμαι τόσο χαρούμενη!!! 😅😬😍😍😍

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 21 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Μπορεί να εξασθένησε και ο οργανισμός σου μετά τον κόβιντ.... τι στο καλ΄ό! Ειδικά τώρα με τόσες βιταμίνες που παίρνουμε θα έπρεπε να μη μας πιάνει τίποτα.

Εσύ π΄ως είσαι; Πώς πας από συσπάσεις;;; Ενα 10ήμερο σας έμεινε... πώς νιώθεις;;😃

Έχω εντωμεταξύ ραντεβού στον γιατρό σήμερα και δεν ήξερα αν πρέπει να το ακυρώσω. Μου είπαν να κάνω ένα τεστ πριν πάω και αν είμαι αρνητική, να βάλω τη μάσκα μου και να πάω.

12 και σήμερα... Αλλά ποιος μετράει;!! 🤣🤣🤣 Αν σου απαντούσα χθες.. θα σου έλεγα "μη μου το θυμίζεις!!" 😅 Σήμερα όμως ανυπομονώ να τη γνωρίσουμε!!!! 😍❤️❤️❤️

Χθες να φανταστείς πήραμε τις πρώτες μας πάνες επιτέλους!! 🤣🤣🤣 Ούτε πλυντήρια δεν έχω βάλει ακόμα τα ρούχα της.. ούτε τη τσάντα μαιευτηρίου.. 😅😅 χαλαρά... Νομίζω ότι δε το έχω πιστέψει ακόμα... 🤭

Συσπάσεις έχω ναι.. κυρίως όταν είμαι όρθια ώρα με πιάνει, όπως χθες που μαγείρευα.. υπέφερα από ένα σημείο και μετά... Όταν περπατάω ή ανεβαίνω σκαλοπάτια... Ξαπλωμένη τίποτα! Και ο καρδιοτοκογραφος όλα καλά τα δείχνει..! 

Εσύ τι έκανες χθες;! Πήγες στο γιατρό εντέλει;!! Πως είναι η μπουμπού σας;!!! Ο τράχηλος;!

στις πριν 15 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

@Maya_ αντε να δούμε τι θα γινει το σκ !!!!!! 

Αχ η κορούλα μου το πήρε πολύ καλά... ! Είναι όλο αγκαλιές κ φιλιά 

Ευτυχώς είναι ήσυχη ακόμα η μικτή κ πάει καλά το πράγμα 

Μπράβο τα κοριτσάκια σου γλυκιά μου!!!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια!!!! Πάντα έτσι αγαπημένες να είναι!!! ❤️❤️❤️❤️

Εσύ πως είσαι; Πως νοιώθεις;! Έχεις βοήθεια αυτές τις μέρες;

@Θέτις Κ.μου εσύ πως είσαι;!! Σταμάτησες από τη δουλειά;!! Σε έχω χάσει εντωμεταξυ δε θυμάμαι αν μας το είπες.. έχω την αίσθηση ότι θα δουλεύεις μέχρι να γεννήσεις!!! 🤣🤣🤣 Έχει έρθει και η πεθερά σου νομίζω μας είπες..;! 

Και η @lilly1984 μας έχει καιρό να μας γράψει... Κοριτσάκι μου πως είσαι εσύ;!!! Τι κάνεις;!! 

Και η κοπέλα από τη Σουηδία δεν μας έχει ξαναγράψει... Ελπίζω να είναι καλά το κορίτσι...

@Kate1992 εσύ, τα νέα σου;! Ορίσατε ημερομηνία για τη πρόκληση;! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

12 και σήμερα... Αλλά ποιος μετράει;!! 🤣🤣🤣 Αν σου απαντούσα χθες.. θα σου έλεγα "μη μου το θυμίζεις!!" 😅 Σήμερα όμως ανυπομονώ να τη γνωρίσουμε!!!! 😍❤️❤️❤️

Χθες να φανταστείς πήραμε τις πρώτες μας πάνες επιτέλους!! 🤣🤣🤣 Ούτε πλυντήρια δεν έχω βάλει ακόμα τα ρούχα της.. ούτε τη τσάντα μαιευτηρίου.. 😅😅 χαλαρά... Νομίζω ότι δε το έχω πιστέψει ακόμα... 🤭

Συσπάσεις έχω ναι.. κυρίως όταν είμαι όρθια ώρα με πιάνει, όπως χθες που μαγείρευα.. υπέφερα από ένα σημείο και μετά... Όταν περπατάω ή ανεβαίνω σκαλοπάτια... Ξαπλωμένη τίποτα! Και ο καρδιοτοκογραφος όλα καλά τα δείχνει..! 

Εσύ τι έκανες χθες;! Πήγες στο γιατρό εντέλει;!! Πως είναι η μπουμπού σας;!!! Ο τράχηλος;!

Π΄ηγα κανονικά ναι... Όλα πολύ καλά! Ο τράχηλος κάπου στο 2,6 νομίζω είπε... αλλά δεν τον προβληματίζει πια. Μου πρότεινε βέβαια να συνεχίσω την προγεστερόνη για ένα 10ημερο ακόμα. Σήμερα είμαι 35+1 και πήγα και για το πρώτο επίσημο καρδιοτοκογράφημα στο μαιευτήριο. Όλα μια χαρά! Μου άρεσε πολύ και η εμπειρία του δωματίου με άλλες 5 εγκυούλες και να ακούς παντού καρδούλες μωρών...🥰

Πολύ σε χαίρομαι που φαίνεσαι χαρούμενη και είχατε καλά νέα!!! Μόνο τέτοια από εδώ και στο εξής!!!😍 Και φτιάξε καμιά βαλίτσα μαιευτηρίου... σαν να το άργησες κυρία μου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...