Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου εξαρτάται από το ποτε θα γίνει η εμφύτευση. Γενικά η εμφύτευση θέλει 6-12 μέρες μετά την ωορρηξία+περίπου 2-3 μέρες για να ανέβει η χοριακη. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι μπορεί να δείξει πολύ αχνό θετικό ένα τεστ πρώιμης ανίχνευσης στις 9 μέρες μετά την ωορρηξία αλλά και στις 14. Τίποτα δεν είναι στάνταρ και γι'αυτό λένε ότι καλό είναι τα τεστ να γίνονται με καθυστέρηση ή έστω την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου. Προσωπικά το νωρίτερο που είχα θετικό τεστ (υπερβολικά αχνό, μόνο εγώ το έβλεπα) ήταν 8 μέρες μετά την ωορρηξία.
    • Γεια σας κορίτσια!!! Τέλεια νέα,άλλο ένα αφράτο μωρουλι!! Πωπω Χρύσα,υπομονή είναι πολύ δύσκολο δυστυχώς αυτό, εμένα ευτυχώς μου κράτησε λιγο,ελπίζω να μην επανέλθει!! Εγώ μπαίνω στον μήνα μου 7/1 και το απόγευμα έχω ραντεβού με τον γιατρό !
    • Είσαι φοβερή! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πάλι κοριτσάκι περιμένω! Όσο για αυτό που λες για την ποσότητα, δέχτηκα κι εγώ ανάλογη πίεση στη μεγάλη μου στο μαιευτήριο. Χαίρομαι που είχα διαβάσει και ενημερωθεί πριν γεννήσω για όλα αυτά και δεν πανικοβληθηκα. Κι όπως λες πολύ σωστά δεν είναι ότι κάνουμε κάτι το φοβερό, απλά αυτό που προστάζει η φύση! Κορίτσι μου με το καλό και πάλι! Σε ευχαριστώ  για όλη τη βοήθεια! Ειλικρινά είσαι η μόνη που σκέφτομαι για όλες αυτές τις απορίες!🩷 Και πάλι με το καλό σε όλα τα κορίτσια! Τελειομηνα, αφράτα μωρουδακια!❤️❤️❤️
    • 30/12 έχει κ η Αννίτα ραντεβού…θα αλλάξετε χρονιά έχοντας δει τα ζουζουνακια σας ❤️❤️❤️    μια χαρά τα πάτε κ εσείς ❤️❤️❤️ εύχομαι όλα να πάνε κατ’ ευχήν κ όπως τα σχεδιάζετε!    έχεις ετοιμάσει τα πράγματα; Έχεις ψωνίσει; Ή σου έχουν δώσει πράγματα για το μωράκι;   
    • 47;;; Μμμμ δν βλέπω να τα φοράτε αυτά 🤣🤣🤣  άντε με το καλό να μπείτε σε σειρά! ❤️  τώρα για τις καούρες εύχομαι  να μην σου χειροτερέψουν κι άλλο γιατί ήδη είσαι πολύ ζόρικα. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Ένα μπέργκερ λιγουρεύτηκα εδώ κ μέρες και  το παρηγγειλα σήμερα κ δν έφαγα γιατί ήξερα θα το μετανιώσω 🤣🤣🤣🤣  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...