Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Συγχαρητήρια κοπέλα μουυυυυ!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι 🥰
    • Έλα ρε κορίτσι!!!!!! Μπράβο!!!!! Τι ωραία χοριακη είναι αυτη!!!!! Συγχαρητήρια με το καλό να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!!Λες να είναι δίδυμα;;; Δύο δεν βάλατε;
    • Τις έφαγε; Του άρεσαν;;;  Εγώ ακόμα δεν τις έχω δώσει ολόκληρες, τις έχω κάνει φακοκεφτεδες και της άρεσαν κιόλας.  Εχει αρχίσει τώρα 2-3 μέρες και σκαρφαλώνει🤣 κάποιες φορές από ανάσκελα σηκώνεται στον πωπο της και σήμερα σύρθηκε κιόλας ευθεία…..🥹🥹 εκεί που τόσο καιρό έκανε γύρω γύρω από τον εαυτό της σήμερα σύρθηκε προς τα μπροστά.. προσπαθεί να μπουσουλήσει, σηκώνει λίγο τον πωπο της βάζει γόνατα, ελάχιστα σηκώνεται και πέφτει το γλυκάκι μου… τώρα φέρνει μπροστά το ένα της ποδαράκι βάζει δύναμη χέρια πόδια και κάνει μπροστά 🥹🥹 εσείς πως πάτε;
    • Εμένα δεν έχει κιρσοκήλη το κοίταξε είναι κ μικρός 33. Κ άψογο όπως είπα σπερμοδιαγραμμα. Μόνο υψηλό κατακερματισμο...δεν ξέρω αν πέσει ποτέ μπορεί εφόσον δεν έχει κιρσοκήλη με βιταμινες να διορθωθεί...ναι το ξέρω...κ πάντα τα κακά να πηγαίνουν εκεί ρε γαμωτο.... δεν ξέρω θα δειξει..
    • Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ!!! Ξέρω ότι είναι δύσκολο κ το έχεις ξαναπεράσει 😢 Το θετικό είναι ότι μένεις έγκυος αλλά σίγουρα κάτι φταίει. Κ επειδή αναφέρεις για υψηλό κατακερματισμό στον σύντροφο σου, θα σου πω την δικιά μας εμπειρία. Ο σύζυγος είχε μέτριο κατακερματισμό κ βρέθηκε κιρσοκήλη, έκανε επέμβαση κ πλέον είναι άψογος ο κατακερματισμός, με βιταμίνες δεν είχε βελτιωθεί πριν την εγχείριση. Ο ουρολόγος μας είχε πει ότι μπορεί να μείνεις έγκυος αλλά αν είναι το "προβληματικό" σπερματοζωάριο τότε δεν προχωράει (κ ίσως έφταιγε αυτό για την πρ΄ώτη παλίνδρομη μας, λέω ίσως γτ κ εγώ έχω θέματα). Για μένα πριν προσπαθήσετε ξανά εστιάστε εκεί να διορθωθεί γτ είναι κρίμα να το περνάς αυτό κάθε φορά. Βεβαία είναι κ ο παράγοντας τύχη, αν αντέχεις το αφήνεις στην τύχη, εφόσον από την πλευρά σου είναι όλα καλά!! Γτ στο θέμα εγκυμοσύνης κ όλα καλά να είναι η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο 😊 Εύχομαι με το καλό ο γάμος κ μακάρι την επόμενη φορά να έρθει το σποράκι κ να μείνει 🥰🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...