Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ είμαι στο Fivi του Διαβαλκανικού με τον Παππά! Προς το παρόν δεν έχω κάποιο θέμα μαζί τους. Παίζει να σε πετύχω σε κανά διάδρομο;; 🤔😉
    • Κορίτσι μου μην το βάλεις κάτω. Ποτέ.  Κλαψε, ξέσπασε και ξεκίνα από την αρχή όταν θα είσαι έτοιμη. Θα έρθει σίγουρα το θαυματακι και θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Είμαι και εγώ εδώ για σένα. Το έχω περάσει και εγώ. Όπως και μια φίλη μου. Σταμάτησε η καρδιά να χτυπάει στις 11 εβδομάδες. Καθάρισε και μετά από ένα τρίμηνο με τετράμηνο έμεινε ξανά και έχει το μωράκι της αγκαλιά τώρα. Όλα θα γίνουν είμαι σίγουρη και θα είναι σύντομα. Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά❣️
    • Καλημέρα! Ναι έτσι είναι αλλά ας περάσει τώρα αυτό κ μετά ας ελπίσω να μην ξανασυμβεί. Τι να πω κ εγώ, δεν ξέρω. Ξεκινήσαμε ήδη αντιβίωση κ λογικά σήμερα θα βγει κ η καλλιέργεια να δούμε τι θα δείχνει κ εκεί.  Τώρα κοιμάται ακόμα κ ελπίζω σήμερα να έχουμε κάποια ελάχιστη έστω βελτίωση. Είναι τόσο στεναχωρο να βλέπεις ένα τόσο δα μικρό μωράκι να υποφερει😪 Εσείς πώς τα πάτε κορίτσια? Είναι καλά τα μωρουλινια?
    • Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; Εγώ να πω την αλήθεια δεν είχα δώσει καθόλου από αυτά ούτε εμπορίου ούτε φτιαχτό αλλα δεν μου τα είχε πει και η παιδίατρος να σου πω την αλήθεια ακολουθούσα το πρόγραμμα που μη είχε βγαλει με τις τροφές αλλά γενικά οι παιδίατροι στο θέμα τροφές προτείνουν διαφορετικά πράγματα 10 γιατρούς να ρωτήσεις 10 διαφορετικά πράγματα θα σου πουν 😂 
    • Ωχ περαστικά να είναι.. είναι ζόρικη η ουρολοίμωξη γενικά μετά υπάρχει μια ευαισθησία αλλά σίγουρα η αντιβίωση θα βοηθήσει η ουρολοίμωξη κανεί υψηλό πυρετό πάντως μάλλον αυτό θα είναι γιατί είπες δεν έχει κάτι άλλο απο συμπτώματα αλλος άρρωστος στο σπίτι δεν είναι οποτε κάτι τέτοιο θα είναι περιμένεις να βγει και καλλιέργεια;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...