Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• πραγματι.. η καμπυλη πρέπει να κάνει "τριγωνο" και εντό ορίων..να ξεκινάς σε εγκυμοσύνη με 75-90 (95), αν ανεβαίνει στην μία ώρα και να πέφτει στις 2 ωρες.. αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική όπως είπες!
    • και εγώ κάπως έτσι θα κάνω στην τελική γιατί καταλαβαίνω πως είναι στον κόσμο του και δεν νιώνει ότι το σπέρμα θα πρέπει να πάει στο εργαστήριο σε καλή κατάσταση και όχι με αποχή ενός μήνα.
    • Κορίτσια μ μόλις τελείωσα από το γιατρό!!! Η νινου 2930! Στη καμπύλη ανάπτυξης ανεβαίνει ακριβώς όπως θ έπρεπε! Είναι ένα τέλειο μωρό μ είπε!!! 💗💗💗 νον στρες τέλειο , κινήσεις και καρδιά μωρού ότι πρέπει και συσπάσεις τίποτα! Την άλλη πέμπτη ξανά για νον στρες !  Μ είπε πως 38 εβδομάδων θα με δει από κάτω ! Αρα πιστεύω ανάμεσα από Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά θα με βάλει να γεννήσω! Δν μ αφήνει μέχρι 40 εβδομάδων γιατί θα βγει 4 κιλά η μπέμπα ! 
    • Είμαι από Κρήτη , Ρέθυμνο και θα κάνω αυχενική στα Χανιά  … Ναι της το έχουμε πει , δεν νομίζω να το έχει καταλάβει βεβαία ..
    • Ναι όντως φαίνεται περίεργο αυτό γτ και οι δικές μου τιμές ήταν 94,171,115 αλλά παρόλο αυτά που είπε να προσέχω τα γλυκά και τους υδρογονάνθρακες γτ είμαι στο όριο παθολογίας. Εγώ από μόνη μου επέλεξα να πάω στον ενδοκρινολόγο. Μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλά θα κόψω τα γλυκά για δύο μισή μήνες . Υπομονή!! Ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα και να τον εμπιστεύεσαι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...