Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

στις Just now, ο/η Maya_ είπε:

Μου ειχε διάφορα όπως και σε εσένα. 

Ανάμεσα τους είχα και μια που λεγόταν: 

"Καλλιέργεια εξιδρωμάτων (Αερόβια)" και είχε γράψει σαν σχόλιο "κολπική για β αιμολυτικό στρεπτόκοκκο ομάδας Β"

Το καλυτερο ειναι να ρωτησεις, θεωρω πως στο εγραψαν και εσενα 

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκι μου!!! 

Όχι δε γράφει κάτι τέτοιο... Θα το ρωτήσω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκι μου!!! 

Όχι δε γράφει κάτι τέτοιο... Θα το ρωτήσω..

Τίποτα ρε κορίτσι!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Αερόβια αναερόβια.. αυτά.. μου είπε η μαία να ζητήσω έξτρα για μύκητες, τριχομονάδες, αιμοφολο, neither, GBS.. δεν έχω ιδέα τι είναι όλα αυτά!! Αλλά για στρεπτόκοκκο δε μου είπαν τίποτα.. μήπως είναι κάτι από όλα αυτά; 

Σε εσένα τι έγραψε στη καλλιέργεια;

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Maya_ είπε:

Μου ειχε διάφορα όπως και σε εσένα. 

Ανάμεσα τους είχα και μια που λεγόταν: 

"Καλλιέργεια εξιδρωμάτων (Αερόβια)" και είχε γράψει σαν σχόλιο "κολπική για β αιμολυτικό στρεπτόκοκκο ομάδας Β"

Το καλυτερο ειναι να ρωτησεις, θεωρω πως στο εγραψαν και εσενα 

Καλημέρα κορίτσια!!

Χμμμ κι εμένα ήταν για αεροβια κι αναερόβια εξιδρωματα και μικροσκοπική εξέταση εκκρίματος για γονόκοκκο, για σπειροχαίτη, για μαλακό έλκος, για Nicolas Favre, για τριχομονάδες, για μύκητες, για χλωρίδες, για ελαστικές ίνες, κρυστάλλου Curghaman, ηωσινόφιλα, για άγκιστρα εχινόκοκκου, για Hansen, για Koch κατά παραγγελία, όπου όλο αυτό το μακρυναρι, στην εξέταση πάνω έλεγε "αποτέλεσμα για μύκητες".

Ούτε εμένα είχε για στρεπτόκοκκο απ' ότι βλέπω... Αλλά θυμάμαι μια φίλη να μου λέει ότι της είχαν βρει στρεπτόκοκκο στην καλλιέργεια και γι'αυτό είχε πάει με καισαρική. Οπότε ίσως κάποιοι την γράφουν την εξέταση... Μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου να δεις τι θα σου πει

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

Ευχαριστούμε!!! ❤️❤️❤️ Από τη μια μου είχε βγάλει τη ψυχή μέχρι να το πιάσω αυτό το γατί, με είχε ξεσκίσει.. και από την άλλη ήρθε και μεταμορφώθηκε σε απίστευτα τρυφερό πλάσμα..! Και για αδεσποτακι τα πήγε εξαιρετικά με τα σκυλιά από την αρχή..! Για αυτό και τη κρατήσαμε..

Να ξέρεις το δικό σας δεντράκι είναι το αγαπημένο μου!! 😅😅 Το έδειξα και στον άντρα μου και το έκανα ήδη παραγγελία!! 🤣🤣🤣 Βαριέμαι το στόλισμα/ξεστολισμα ρε φίλε..😳 ή και τα άλλα τα έτοιμα δεντράκια με ίνες φωτισμού.. φοβερά!! 🤣🤣

Ναι οι μαίες μου είναι πολύ καλές! Καμία σχέση με τα διαδικτυακά μαθήματα ή και με τα μαθήματα στη Φαιναρέτη.. Τα μόνα λεφτά που δε μετανιώνω και αξίζουν μέχρι το τελευταίο cent! Δε ξέρω αν θυμάσαι που τα λέγαμε και πόσο χεσμεσμενη ήμουν με το τοκετό.. ε πλέον έχω τέτοια αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ηρεμία που δε θα το πίστευα αν μου το έλεγες μερικούς μήνες πριν.. και έχω τη @Xrisa95 να ευχαριστήσω για αυτό με όλες τις πολύτιμες πληροφορίες που έδινε στα μωράκια Φεβρουαρίου ώστε να ψαχτω περαιτέρω..

Ο Χριστός και Απόστολος!!! Παναγίτσα μου σόκ!! Βρε το παιδάκι..🤣🤣🤣 θεουλης!!! 🤣🤣🤣🤣 

Δεν έχω και reactions.. έκλαψα!! 😂😂

Δεν έχω αντιδράσεις άλλες! 😆😆

Γέλασα πάρα πολύ που μια φωτογραφία ήταν ικανή για να σε πείσει για το δέντρο μας 🤣🤣

Ο θεουλης τα ξαναβρήκε τα φωτάκια εκεί που (μάλλον δεν) τα έκρυψα, και τα έβαλε μόνος του στην πρίζα κι άρχισε να φωνάζει "μαμά μαμά! Σταφύλι!!" 🤣🤣 Δεν ξέρω τι όραμα έχει δει με αυτά τα φωτάκια! Πρέπει να τα χωσω τώρα στο πατάρι μάλλον, να τα βγάλω όταν θα γίνει τίποτα 20 χρονών... 🤣🤣 Κάθε μέρα ζούμε μεγάλες στιγμές με αυτόν... 

Απαπαπαπα!!!! 

Καταρχήν τι σεξιστική εξίσωση;!!! Γιατί καλέ τα κορίτσια -13;!!!! Άντρας την έβγαλε σίγουρα!! 🤣🤣🤣🤣 

Κατά δεύτερον... Δε με συμφέρει καθόλου!!! 🤣🤣🤣🤣

Τέλος σύμφωνα με την εξίσωση θα έπρεπε να είμαι τουλάχιστον 1,68!!!! Που είναι οι υπόλοιποι 6 πόντοι μου;;;;;; Μου λέτε;;;;!!! Τους χρειάζομαι!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣

Εγώ καταρρίπτω!!!! 🤣🤣🤣🤣

Εμένα πάλι καθόλου!!! 🤣🤣🤣

1,62 με τα χέρια ανάταση, μετρημένη στα νιάτα μου... Δε ξαναμετριεμαι τώρα... Μετά από την αποχώρηση του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!! 🤣🤣🤣🤣

Ναι ρε χάλια... 😆😆 Εγώ, σύμφωνα με την εξίσωση, 161 θα έπρεπε να είχα βγει, ευτυχώς που από κάπου έκλεψα άλλους 4 πόντους για να βρίσκομαι έστω στον μέσο όρο 😆😆

στις πριν 7 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Γέλασα πάρα πολύ που μια φωτογραφία ήταν ικανή για να σε πείσει για το δέντρο μας 🤣🤣

Ο θεουλης τα ξαναβρήκε τα φωτάκια εκεί που (μάλλον δεν) τα έκρυψα, και τα έβαλε μόνος του στην πρίζα κι άρχισε να φωνάζει "μαμά μαμά! Σταφύλι!!" 🤣🤣 Δεν ξέρω τι όραμα έχει δει με αυτά τα φωτάκια! Πρέπει να τα χωσω τώρα στο πατάρι μάλλον, να τα βγάλω όταν θα γίνει τίποτα 20 χρονών... 🤣🤣 Κάθε μέρα ζούμε μεγάλες στιγμές με αυτόν... 

Καλέ τι μαφία είναι ο "μεγάλος" σου... δεν υπάρχει 😂😂

Το νινάκι τι κάνει;;; Πώς πάει;;;

στις πριν 1 ώρα, ο/η _piripiri_ είπε:

Δαγκωτο όμως!!!!! 😍😍😍😍😍 Είναι το τέλειο δέντρο για μια εργαζόμενη μητέρα + νοικοκυρά!! Ούτε στόλισε ξεστολισε ούτε σκούπισε καθάρισε χρυσόσκονες και μλκιουλες που πέφτουν κάτω ούτε τίποτα!!! 🤣🤣🤣

Είναι απίστευτος ο μεγάλος σου ρε φίλε!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣 Θύμισε μου.. καρκινακι ε;! 🤣🤣🤣🤣 Μπράβο βρε παιδιά... Πάντα όμορφες και χαρούμενες οικογενειακές στιγμές να έχετε στο σπιτικό σας!!! ❤️❤️❤️ Ελπίζω με λιγότερα "εγκεφαλικά επεισόδια" βέβαια όσο μεγαλώνουν.. 😂😂😂😂

Ναι ρε χάλια... 😆😆 Εγώ, σύμφωνα με την εξίσωση, 161 θα έπρεπε να είχα βγει, ευτυχώς που από κάπου έκλεψα άλλους 4 πόντους για να βρίσκομαι έστω στον μέσο όρο 😆😆

Τυχερή!!! 😂😂😂😂

Δεν έχω ακόμα reactions ρε γαμωτο..!! Σ' ευχαριστώ και για την καλλιέργεια.. ναι θα το ρωτήσω!! Ψάχνοντας και εγώ διάβασα ότι αν έχεις δε μπορείς να κάνεις φτ.. απλά επιφυλάσσομαι μήπως είναι κάποιο από αυτά που μου είπε η μαία να ζητήσω έξτρα αλλά από τις κωδικες ονομασίες τους δεν το καταλαβαίνω.. ο γιατρός σίγουρα μόνο αερόβια αναερόβια μου έβαλε.. τίποτα άλλο δε μου είπε!! Ευτυχώς που έχω και εσάς εδώ!! ❤️❤️❤️

Κορίτσια μου όμορφα διαβάζω τα νέα σας αλλά φυσικά δν σας προλαβαίνω για να απαντήσω στη καθεμία ξεχωριστά!!! Να μαι κ εγώ λοιπόν!!!! 
Αύριο 36 εβδομάδων και έχω το πρώτο μου non stress και υπέρηχο!!! 
Εγώ να σας πω πως υποφέρω και πάλι από ναυτίες τα απογεύματα!!! Είμαι στο Τσακ για να ξεκινήσω και πάλι αυτό το μαγικό το χάπι το Nuperal αλλά όλο το τρενάρω!!! Σε άλλα νέα τη Νίνου τη νιώθω στο στομάχι ψηλά , μου σκάει κάτι κλωτσιδια απίστευτα ! Κάνει την παρουσία της αισθητή!!! Επίσης έχω τρίψεις τεσσερις  μέρες που ταλαιπωρούμαι από αιμορροΐδες 😭😭 όπως καταλαβαίνετε μια ταλαίπωρα ή όλη κατάσταση!!! 

Ευτυχώς τα του σπιτιού και τα πράγματα της νινους έχουν γίνει όλα!!! Μόνο βαλίτσες μένει ν κάνω!!! Γενικά νιώθω πολύ καταβεβλημένη!!! Θέλω ν κοιμάμαι όλη μερα!!! Τα βράδυ πλέον δυσκολεύομαι ν κοιμηθώ!!! 

αυτά τα νέα μου!!! Θα σας πω περισσότερα αύριο που έχω και γιατρό!!! 
σας φιλώ!!!! 😘😘😘

α! Και μιας και ανεβάσατε φωτο με γιορτινό κλίμα να σας ανεβάσω κ γω μια!!!!  Τον ντυσαμε ταρανδο τον Casper μας 😂❤️🤭🥹

IMG_4104.jpeg

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Kate1992 είπε:

Κορίτσια μου όμορφα διαβάζω τα νέα σας αλλά φυσικά δν σας προλαβαίνω για να απαντήσω στη καθεμία ξεχωριστά!!! Να μαι κ εγώ λοιπόν!!!! 
Εγώ να σας πω πως υποφέρω και πάλι από ναυτίες τα απογεύματα!!! Είμαι στο Τσακ για να ξεκινήσω και πάλι αυτό το μαγικό το χάπι το Nuperal αλλά όλο το τρενάρω!!! Σε άλλα νέα τη Νίνου τη νιώθω στο στομάχι ψηλά , μου σκάει κάτι κλωτσιδια απίστευτα ! Κάνει την παρουσία της αισθητή!!! Επίσης έχω τρίψεις τεσσερις  μέρες που ταλαιπωρούμαι από αιμορροΐδες 😭😭 όπως καταλαβαίνετε μια ταλαίπωρα ή όλη κατάσταση!!! 

Ευτυχώς τα του σπιτιού και τα πράγματα της νινους έχουν γίνει όλα!!! Μόνο βαλίτσες μένει ν κάνω!!! Γενικά νιώθω πολύ καταβεβλημένη!!! Θέλω ν κοιμάμαι όλη μερα!!! Τα βράδυ πλέον δυσκολεύομαι ν κοιμηθώ!!! 

σας φιλώ!!!! 😘😘😘

α! Και μιας και ανεβάσατε φωτο με γιορτινό κλίμα να σας ανεβάσω κ γω μια!!!!  Τον ντυσαμε ταρανδο τον Casper μας 😂❤️🤭🥹

IMG_4104.jpeg

Καλησπέρα καλή μου!

Αυτό με τις ναυτιες που επέστρεψαν το έχω κι εγώ και μοιάζει σαν σκληρό αστείο 😂

Και οι αιμορροΐδες επίσης

Τέλειος ο Casper, ελπίζω να σου κάνει emotional support ♥️ 

Περιμένουμε νέα σου κι αυριο 😊

Επίσης ρε κορίτσια έχει καμία πόνο στον καρπό; μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικό αλλά μου φαίνεται πολύ κουλό 

Και κάθε μερα είναι και χειρότερα 

Δαγκωτο όμως!!!!! 😍😍😍😍😍 Είναι το τέλειο δέντρο για μια εργαζόμενη μητέρα + νοικοκυρά!! Ούτε στόλισε ξεστολισε ούτε σκούπισε καθάρισε χρυσόσκονες και μλκιουλες που πέφτουν κάτω ούτε τίποτα!!! 🤣🤣🤣

Είναι απίστευτος ο μεγάλος σου ρε φίλε!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣 Θύμισε μου.. καρκινακι ε;! 🤣🤣🤣🤣 Μπράβο βρε παιδιά... Πάντα όμορφες και χαρούμενες οικογενειακές στιγμές να έχετε στο σπιτικό σας!!! ❤️❤️❤️ Ελπίζω με λιγότερα "εγκεφαλικά επεισόδια" βέβαια όσο μεγαλώνουν.. 😂😂😂😂

Αχ, εσύ με είχες ξαναρωτήσει για το ζώδιο; Κάποια κοπέλα με ρώτησε και δεν είχα απαντήσει... Όχι είναι Λέων, αλλά έχει ωροσκόπο Καρκίνο (δεν έχουμε γλιτώσει απ' την γκρινιτσα 😆). 

Όσο για τα εγκεφαλικά, απ' το στόμα σου και στου θεού το αυτί, γιατί μόνο στα θεία έχουμε εναποθέσει πλέον τις ελπίδες μας ότι θα ηρεμήσει 😆

στις πριν 2 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Καλέ τι μαφία είναι ο "μεγάλος" σου... δεν υπάρχει 😂😂

Το νινάκι τι κάνει;;; Πώς πάει;;;

Αχ, το νινακι είναι ήσυχο και φαγανο! Απλώς τώρα τον έχει πιάσει ένα ζόρι με το γάλα και σα να κάνει παλινδρόμηση ή έχει κολικούς και ζοριζεται ρε γμτ 😞

Έχουμε παιδίατρο σε 15 μέρες, να δούμε τι θα μας πει...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Maya_ είπε:

Επίσης ρε κορίτσια έχει καμία πόνο στον καρπό; μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικό αλλά μου φαίνεται πολύ κουλό 

Ναι είναι φυσιολογικό!! Λέγεται το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα!! Είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται!! Δεν το έχουν όλες.. έχω φίλη που υπέφερε από αυτό.. περίπου μετά τη γέννα περνάει.. άλλες μέσα στο μήνα που γέννησαν άλλες στο δίμηνο.. αλλά περνάει μετά τη γέννα!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kate1992 είπε:

σας φιλώ!!!! 😘😘😘

IMG_4104.jpeg

Αχ, τι γλυκιά φωτογραφία! Πόσο τρυφερός ο σκυλακος σου ❤️❤️ περιμένει κι αυτός την άφιξη της νινους Ε; 🥰🥰

Έλα βρε κορίτσι μου, έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ με το στομάχι σου... Υπομονή, τι να πω... Ένας μήνας έμεινε!! ❤️❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Maya_ είπε:

Με πρόλαβε η @Kiddo! Όντως το έχω διαβάσει κι εγώ ότι είναι σύμπτωμα κι ας μην το είχα... Ελπίζω όταν γεννήσεις να φύγει!!! 

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Ναι είναι φυσιολογικό!! Λέγεται το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα!! Είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται!! Δεν το έχουν όλες.. έχω φίλη που υπέφερε από αυτό.. περίπου μετά τη γέννα περνάει.. άλλες μέσα στο μήνα που γέννησαν άλλες στο δίμηνο.. αλλά περνάει μετά τη γέννα!

στις πριν 41 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Με πρόλαβε η @Kiddo! Όντως το έχω διαβάσει κι εγώ ότι είναι σύμπτωμα κι ας μην το είχα... Ελπίζω όταν γεννήσεις να φύγει!!! 

Ευχαρισρω κοριτσια!

Ναι ναι αυτό είπε και ο γιατρός οπότε κάνω υπομονή.

Απλά μου φάνηκε πολύ περίεργο ότι ποναει το χέρι μου ενώ πχ καούρες εν τέλει δεν έπαθα

Κάθε σώμα τελικά είναι διαφορετικό 

Αχ, εσύ με είχες ξαναρωτήσει για το ζώδιο; Κάποια κοπέλα με ρώτησε και δεν είχα απαντήσει... Όχι είναι Λέων, αλλά έχει ωροσκόπο Καρκίνο (δεν έχουμε γλιτώσει απ' την γκρινιτσα 😆). 

Όσο για τα εγκεφαλικά, απ' το στόμα σου και στου θεού το αυτί, γιατί μόνο στα θεία έχουμε εναποθέσει πλέον τις ελπίδες μας ότι θα ηρεμήσει 😆

Η @Kallia.Geo νομίζω.. 😅 το ότι κάνει τις χαζομαρουλες του,  το καταλαβαίνει και γελάει κιόλας που σας βλέπει να τρελαίνεστε, είναι το κορυφαίο!! 🤣🤣🤣 Ε θα ηρεμήσει κάποια στιγμή.. αγοράκι βέβαια.. παραμένουν παιδιά μια ζωή.. αλλά θέλω να πιστεύω ότι δε θα βάζει τα φωτάκια στο στόμα μέχρι τα 20!! 🤣🤣🤣

Αχ, το νινακι είναι ήσυχο και φαγανο! Απλώς τώρα τον έχει πιάσει ένα ζόρι με το γάλα και σα να κάνει παλινδρόμηση ή έχει κολικούς και ζοριζεται ρε γμτ 😞

Έχουμε παιδίατρο σε 15 μέρες, να δούμε τι θα μας πει...

Δε τη παίρνεις ένα τηλέφωνο..; 15 μέρες είναι αρκετές για να περιμένεις.. μήπως είναι κάτι στη διατροφή σου που τον πειράζει..; Πόσο ημερών είναι τώρα; Κολικούς νομίζω είναι νωρίς ακόμα μωρέ. δε ξέρω..!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

σας φιλώ!!!! 😘😘😘

IMG_4104.jpeg

Τι ωραία φωτό!!! 😍😍😍😍 Καλές γιορτές κοριτσάκι μου!!! Με υγιές μωράκι στην αγκαλιά σας!!! ❤️❤️❤️

Εσύ μπορεί να έπαθες υπερεμεση κύησης για να σου κρατάει ακόμα και τώρα... Λίγο ακόμα υπομονή κοριτσάκι μου.. σα χθες μου φαίνεται που λέγαμε να βγει το α τρίμηνο για να ηρεμήσεις και τώρα φτάνουμε στο τέλος!! Λίγο ακόμα υπομονή..! 

Αναμένουμε νέα σου λοιπόν!!! 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

@Θέτις Κ. μου, που είσαι εσύ;!! Τι ώρα θα πάς στο γιατρό;! Αναμένουμε!!! 

Χαχαχα όλα τα βλέπω, απλά σκεφτόμουν να σας απαντήσω συνολικά και μετά το γιατρό 😅

Σε ένα δυωρακι θα πάω 🙏🏻 τελικά κοίταξα λίγο στο ίντερνετ τη διαφορά μεταξύ ctg και nst, και όπως φαίνεται, είναι η ίδια διαδικασία, απλά το ctg (cardiotocograph/καρδιοτοκογραφος) αναφέρεται στο μηχάνημα καθαυτό, ενώ το nst (non-stress test) στον τύπο της εξέτασης. 

Συμπέρασμα: στην Ελλάδα απ' ότι καταλαβαίνω απ' τα λεγόμενα σας χρησιμοποιούν τον όρο nst για να αναφερθούν σ αυτή την εξέταση, ενώ εδώ για κάποιο λόγο στο ίδιο το μηχάνημα. Τζάμπα μας μπέρδεψαν 😅

Επίσης, για την άλλη απορία μας σχετικά με τον στρεπτόκοκκο, εδώ συγκεκριμένα, αλλά και μπακαλιστικα, το αποκαλούν "τεστ της μπατονετας" που ουσιαστικά σου παίρνουν δείγμα κι απ' τον κόλπο αλλά κι απ' τον πρωκτό για να εξετάσουν εάν υπάρχει το βακτήριο του στρεπτόκοκκου - εδώ πάντως δεν αποκλείουν το φ.τ. εάν βγει η έγκυος θετική, αλλά δίνουν αντιβίωση για να είναι οκ μέχρι να γεννήσει. Αν βέβαια ο τοκετός προέλθει του χρονικού διαστήματος που χρειάζεται για να πιάσει η αντιβίωση, τότε και μόνο αποκλείουν τον φ.τ. και η κ.τ. είναι μονόδρομος.

Τώρα για αλλά βακτήρια που αναφέρετε, εμένα δε μου έχουν γράψει, μόνο αυτό, εκτός κι αν εξετάζουν τα δείγματα και για άλλα απλά δεν αναγράφονται στην περιγραφή της συνταγής 🤷🏻‍♂️

Κορίτσια μου μόλις βγήκα απ' το γιατρό! Όλα καλά, έκανα το πρώτο καρδιοτοκογραφημα, ρίξαμε πολύ γέλιο με το σύζυξ! 

Δεν ήξερα ότι έπρεπε να φάω κάτι γλυκό για να πάρει μπρος ο μικρός, οπότε μου φέρανε τη σοκολατιτσα μου γιατί ενώ κινούταν, ήταν πολύ chill και τον θέλαμε πιο σε εγρήγορση. Ε που λέτε μετά, λίγο η σοκολάτα, λίγο οι ζώνες που σου βάζουν, ο μικρός άρχισε να δίνει πόνο κι εγώ δε προλάβαινα να πατάω του κουμπι! Και μου λέει o σύζυγος είσαι σαν τον Χεκτορ Σαλαμάνκα (αν έχετε δει Breaking Bad!) και ρίξαμε το γέλιο της αρκούδας 🤣🤣🤣🤣 

Παει κι αυτό, από βδομάδα τώρα!

Με τον γιατρό όλα καλά, για μαγνήσιο μου είπε μέχρι και την 37η μπορώ και ασπιρίνη μέχρι μεθαύριο, μετά στοπ. Κατ αλλα περπάτημα, σκάλες, κτλ, ήπια πράγματα, δε φανηκε να επιμένει και πολύ. Γενικά πολύ chill vibes, αφού στο τέλος κάναμε και πλάκες για το που θα μας βρει η γέννα μεταξύ εορτών ή των γενεθλίων μου 😅 μου είπε ότι αν δεν έρθει μέχρι τις 40εβδ μπορούμε να κανονίσουμε πρόκληση 14/01 στα γενέθλιά μου για να με πειράξει 😅 

Αυτά από εμάς ♥️

στις πριν 12 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κορίτσια μου μόλις βγήκα απ' το γιατρό! Όλα καλά, έκανα το πρώτο καρδιοτοκογραφημα, ρίξαμε πολύ γέλιο με το σύζυξ! 

Δεν ήξερα ότι έπρεπε να φάω κάτι γλυκό για να πάρει μπρος ο μικρός, οπότε μου φέρανε τη σοκολατιτσα μου γιατί ενώ κινούταν, ήταν πολύ chill και τον θέλαμε πιο σε εγρήγορση. Ε που λέτε μετά, λίγο η σοκολάτα, λίγο οι ζώνες που σου βάζουν, ο μικρός άρχισε να δίνει πόνο κι εγώ δε προλάβαινα να πατάω του κουμπι! Και μου λέει o σύζυγος είσαι σαν τον Χεκτορ Σαλαμάνκα (αν έχετε δει Breaking Bad!) και ρίξαμε το γέλιο της αρκούδας 🤣🤣🤣🤣 

Με τον γιατρό όλα καλά, για μαγνήσιο μου είπε μέχρι και την 37η μπορώ και ασπιρίνη μέχρι μεθαύριο, μετά στοπ. Κατ αλλα περπάτημα, σκάλες, κτλ, ήπια πράγματα, δε φανηκε να επιμένει και πολύ. Γενικά πολύ chill vibes, αφού στο τέλος κάναμε και πλάκες για το που θα μας βρει η γέννα μεταξύ εορτών ή των γενεθλίων μου 😅 μου είπε ότι αν δεν έρθει μέχρι τις 40εβδ μπορούμε να κανονίσουμε πρόκληση 14/01 στα γενέθλιά μου για να με πειράξει 😅 

Αυτά από εμάς ♥️

Καλημέρα!!

Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!! Τέλεια τα νέα σας!!! ❤️❤️❤️ Και ωραία η σχέση με το γιατρό σας!! Σου έκανε και υπέρηχο μήπως να μετρήσετε το μωράκι;!! 

Τυχερή εντωμεταξυ που είναι ήσυχο.. φτου φτου το παιδί να συνεχίσει έτσι όταν γεννηθεί!! Η δικιά μου δε χρειάζεται γλυκό για να χτυπιέται.. 😂

Επόμενη Τετάρτη τώρα πάλι; Πότε σου είπε;

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Καλημέρα!!

Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!! Τέλεια τα νέα σας!!! ❤️❤️❤️ Και ωραία η σχέση με το γιατρό σας!! Σου έκανε και υπέρηχο μήπως να μετρήσετε το μωράκι;!! 

Τυχερή εντωμεταξυ που είναι ήσυχο.. φτου φτου το παιδί να συνεχίσει έτσι όταν γεννηθεί!! Η δικιά μου δε χρειάζεται γλυκό για να χτυπιέται.. 😂

Επόμενη Τετάρτη τώρα πάλι; Πότε σου είπε;

Καλημέρα κορίτσι μου! Όχι, υπέρηχο δεν θα κάνουμε, αυτός που έχει στο γραφείο του νοσοκομείου δεν είναι τόσο λεπτομερείς για να δείχνει μετρήσεις σε τόσο μεγάλο έμβρυο κτλ. Μόνο στην αρχή της εγκυμοσύνης είχε νόημα και αργότερα όταν θέλαμε απλά να δούμε το μωράκι πως πάει ♥️ 

Τώρα αν χρειαστεί ξανά, λογικά θα μας παραπέμψει σε κάποιον/α εμβρυομητρικό εντός του νοσοκομείου που χειρίζεται τους πιο "καλούς" υπερήχους. Σε διπλανά γραφεία είναι ούτως ή άλλως. 

Ο μπέμπης πάντα ήταν ήρεμος γενικά, όπως σας είχα πει και παλιότερα, το μοτίβο του είναι συνήθως 3-4 μέρες φουλ ενέργεια και κινητικότητα και μετά μ έχει στο κλασ**ο 🤣🤣 από τότε που ξεκίνησα να τον νιώθω δεν άλλαξε αυτό, μόνο του ότι πλέον τον νιώθω κάθε μέρα, απλά εκείνες οι "ήσυχες" μέρες των πρότερων εβδομάδων έχουν αντικατασταθεί από πιο "απαλές" κινήσεις. Ελπίζω να είναι έτσι χαλαρό τυπακι και στη ζωή εκτός κοιλιάς 😜🙏🏻

Τώρα κάθε Πέμπτη από δω και πέρα - αυτή τη βδομάδα πήγαμε Τετάρτη γιατί χρειάστηκε να προγραμματίσει μια πρόκληση για σήμερα ο γιατρός και μας το άλλαξε για χθες. 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Αυτά από εμάς ♥️

Τέλεια νέα!!! Μπράβο μπράβο... Σου είπε και για συσπάσεις;; Είχες κατα την εξέταση;;;

Μακάρι ο αγόραρος σσυ να είναι έτσι ωραίος κουλ τύπος και μετά!!! Έκλαψα με τον χέκτορ σαλαμάνκα 😂

Μπήκες κι εσύ τελική ευθεία!!! Ααααχ με το καλό!!!❣️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...