Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

στις Just now, ο/η MarMar90 είπε:

Κορίτσια μου, πετάμε στα σύννεφα!!!

Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗

Όχι απλά δεν αυξήθηκε... μειώθηκε κιόλας. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε μαγνητικ΄΄η. Η μπουμπού ανατομικά και αναπτυξιακά είναι φυσιολογικότατη κι υγιέστατη!

Την έβγαλε 1700 γρ (31 + 1 σήμερα) και 43η εκατοστιαία θέση. Έπεσε δηλαδή σε σχέση με 3 εβδομάδες πριν, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι με τις θέσεις γιατί αυτά από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν. 

Μας έσκασε πάντως μέχρι να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Την μέτραγε...την ξαναμέτραγε... με γύριζε από τη μια, από την άλλη,... την Κομανέτσι έκανα πάνω στο κρεβάτι... αλλά στο τέλος έσκασε χαμόγελο κι επιτέλους ανασάναμε! 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θετικ΄ή σας ενέργεια! Ήσασταν πραγματικό στήριγμα... να λέμε δυο κουβέντες και να ξεχνιέμαι όλη την εβδομάδα!

Πωπω βρε κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους!!! Όλα καλά!!!!! Μπράβο το μωράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αχχχχχ να ξέρεις πόσο χάρηκα!!! 😍😍😍😍 Φτου φτου φτου το παιδί!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό Παναγίτσα μου να τη κρατήσετε αγκαλιά σας τελειόμηνη και υγιέστατη πάνω από όλα!!

Άργησες εντωμεταξυ να μας γράψεις και μου πήγε το σκ@@ στη κάλτσα... 🙄 Κάθε τρείς και λίγο έμπαινα να δω νέα σου.. ήθελα να σου γράψω αλλά λέω όταν είναι έτοιμη θα μας γράψει.. 

Πολύ χάρηκα αλήθεια!! Μπράβο και πάλι βρε κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Πωπω βρε κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους!!! Όλα καλά!!!!! Μπράβο το μωράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αχχχχχ να ξέρεις πόσο χάρηκα!!! 😍😍😍😍 Φτου φτου φτου το παιδί!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό Παναγίτσα μου να τη κρατήσετε αγκαλιά σας τελειόμηνη και υγιέστατη πάνω από όλα!!

Άργησες εντωμεταξυ να μας γράψεις και μου πήγε το σκ@@ στη κάλτσα... 🙄 Κάθε τρείς και λίγο έμπαινα να δω νέα σου.. ήθελα να σου γράψω αλλά λέω όταν είναι έτοιμη θα μας γράψει.. 

Πολύ χάρηκα αλήθεια!! Μπράβο και πάλι βρε κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍

Πω ρε συ κι εγώ το ίδιο! Όλο το απόγευμα έμπαινα να δω και σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγε καλά.

@MarMar90 πολλά πολλά συγχαρητήρια και με το καλό να την κρατήσετε στην αγκαλιά σας!! :) Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα αλήθεια!

στις πριν 2 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗

Όχι απλά δεν αυξήθηκε... μειώθηκε κιόλας. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε μαγνητικ΄΄η. Η μπουμπού ανατομικά και αναπτυξιακά είναι φυσιολογικότατη κι υγιέστατη!

Την έβγαλε 1700 γρ (31 + 1 σήμερα) και 43η εκατοστιαία θέση. Έπεσε δηλαδή σε σχέση με 3 εβδομάδες πριν, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι με τις θέσεις γιατί αυτά από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν. 

Μας έσκασε πάντως μέχρι να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Την μέτραγε...την ξαναμέτραγε... με γύριζε από τη μια, από την άλλη,... την Κομανέτσι έκανα πάνω στο κρεβάτι... αλλά στο τέλος έσκασε χαμόγελο κι επιτέλους ανασάναμε! 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θετικ΄ή σας ενέργεια! Ήσασταν πραγματικό στήριγμα... να λέμε δυο κουβέντες και να ξεχνιέμαι όλη την εβδομάδα!

Αχ κορίτσι μου πολύ χαίρομαι!!! 🩷🩷🩷

Ένιωσα τόση ανακούφιση για σένα!! Μακάρι να πάνε έτσι καλά όλα μέχρι το τέλος και να ήταν μόνο αυτή η δύσκολη στιγμή σας!!! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗

Έλα βρε κορίτσι μου και μας πήγε η ψυχή στην Κουλούρη!! 😍😍😍😍😍

Τι υπέροχα νέα, έτσι να κλείσει όμορφα κι αισιοδοξα η εβδομάδα μας ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Πολύ χαίρομαι για σας, φαντάζομαι την ανακούφιση που νιώσατε! Άντε τώρα να δούμε πως θα τα μαζέψει ο γιατρός σου, τζάμπα σας αγχωσε και σας μαύρισε τόσες μέρες 😡😡😡

Τέλος καλό, όλα καλά, αυτό έχει σημασία! Η κορούλα σας είναι μια χαρά και σε 2 μόλις μήνες θα ναι ακόμα καλύτερα στην αγκαλιά σου 💕💕💕

στις πριν 13 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

Α! Δεν το είχα καταλάβει.. είναι η μαία του γιατρού ή είναι εξωτερική μαία που συνεργάζεται με το γιατρό σου και θα είναι μαζί σου στο τοκετό αποκλειστικά; Γιατί οι μαίες των γιατρών συνήθως δεν ασχολούνται κάν..

Πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι και ο γιατρός θα σε στηρίξει.. περιμένουμε το πλάνο τοκετού!! 

Για δες μήπως έχει φερμουάρ τίποτα γύρω γύρω και βγαίνει.. δεν το έχουν όλα δυστυχώς.. αλλιώς δώστο για βιολογικό καθαρισμό! 

Ακριβώς αυτό.. ! Είναι η μαία του γιατρού,  αλλά εμείς την "κλεισαμε" επιπλέον και ως ανεξάρτητη μαία. Για αυτό κ μας κάνει μαθήματα,  θα έρθει σπίτι οπότε χρειαστεί κ πριν τον ενεργό τοκετό και θα την έχω συνέχεια μαζί. 

στις πριν 8 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗

Μπράβο κοπέλα μου !!!! Είμαι πολύ χαρούμενη για εσάς και τη μπέμπα σας 🥰🥰🥰🥰 οοοοολα πήγαν τέλεια!!!!!

Καλημέεερα!!!!😍

Ειλικρινά συγγνώμη αν σας άγχωσα... Ήθελα κι εγώ να μπω να σας γράψω όσο ήμασταν έξω, αλλά δεν τα κατάφερα να βρω πώς συνδέεσαι από το κινητό. Με άφηνε μόνο ως νέο/δοκιμαστικό μέλος και δε θα είχε νόημα μέχρι να μου εγκρίνουν το μήνυμα.

Έφυγε τέτοιο βάρος που κοιμηθήκαμε 9ωρο σερί... 😊

Κι εγώ θέλω πολύ να δω τι θα πει τώρα ο γυναικολόγος μας... Συνήθως με το που του στέλνουν τα αποτελέσματα με παίρνει τηλέφωνο. Χθες δεν εμφανίστηκε, αλλά πείτε ήταν και Σάββατο. Έχουμε ραντεβού την Παρασκευή. Για να δούμε...

στις πριν 19 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

😅😅

Υπάρχει ήδη σχετικό επάγγελμα και είναι οι μαίες!! Ότι έμαθα είναι από τα μαθήματα!! Ναι και εμένα μου έκαναν εντύπωση για αυτό και μου έμειναν..😂

Οι σπουδές δηλαδή που έλεγες οτι θες να συνεχίσεις είναι μαιευτικης;;; Κατάλαβα καλά;;;

Τι ωραία! Πραγματικά σου ταιριάζει πολύ και είμαι σίγουρη πως θα διαπρέψεις!! 👌

στις πριν 1 ώρα, ο/η MarMar90 είπε:

@_piripiri_Πώς ήταν το πρώτο βράδυ και γενικότερα η επιστροφή στο σπίτι;; Τι έκανε ο "μεγάλος";;;

Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆

Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️

στις πριν 3 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Οι σπουδές δηλαδή που έλεγες οτι θες να συνεχίσεις είναι μαιευτικης;;; Κατάλαβα καλά;;;

Τι ωραία! Πραγματικά σου ταιριάζει πολύ και είμαι σίγουρη πως θα διαπρέψεις!! 👌

Όχι όχι καμία σχέση!! Τα μαθήματα αυτά είναι στο πλαίσιο προετοιμασία της γονεϊκότητας που σου έλεγα να έκανες και εσύ..!

Εγώ είμαι στο κλάδο της πληροφορικής.. ηλεκτρονική ασφάλεια (red hat cyber security για όποιον γνωρίζει..🙄), δυστυχώς δεν έχω την υπομονή που απαιτείται για να ασχολούμαι με ανθρώπους..😅

στις πριν 1 ώρα, ο/η _piripiri_ είπε:

Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆

Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️

Μην ανησυχείς κοριτσάκι μου!! Βρείτε τα πατήματα σας τώρα με το νεογέννητο και εδώ είμαστε εμείς!! ❤️❤️❤️

Ανυπομονώ βέβαια να ακούσω epic moments!! 😍😍😍😍

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Όχι όχι καμία σχέση!! Τα μαθήματα αυτά είναι στο πλαίσιο προετοιμασία της γονεϊκότητας που σου έλεγα να έκανες και εσύ..!

Εγώ είμαι στο κλάδο της πληροφορικής.. ηλεκτρονική ασφάλεια (red hat cyber security για όποιον γνωρίζει..🙄), δυστυχώς δεν έχω την υπομονή που απαιτείται για να ασχολούμαι με ανθρώπους..😅

Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲

Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆

3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά! 

Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού... 

Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅

στις πριν 55 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆

3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά! 

Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού... 

Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 🤣🤣🤣🤣🤣

Αχχ οι κοιλιακοί που δεν έχω πόνεσαν από τα γέλια!!! Χαχαχαχαχα!!! 🤣🤣🤣🤣 Το διάβασα και στον άντρα μου!!! 🤣🤣🤣🤣 Εντάξει έκλαψα!!! Θεουλης ο μεγάλος σου!!! 😂😂😍😍😍

Υγεία να έχουν τα αγόρια σου κοριτσάκι μου!! ❤️❤️❤️ Να τα απολαμβάνετε μια ολόκληρη ζωή με όμορφες, γλυκές και αστείες στιγμές!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η _piripiri_ είπε:

Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲

Καλώς τη μου!! ❤️❤️ Χαχαχαχαχα!!

Καλά μη νομίζεις.. και εγώ βοηθός λογιστή έχω καταλήξει τώρα (εντελώς άσχετο!!).. αλλά δουλειά να υπάρχει!! Ως side hustle κάνω bag bounty hunting για κάτι έξτρα και για να μη χάσω εντελώς επαφή... 

στις πριν 3 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂

Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;; 
Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂

Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Ως side hustle κάνω bag bounty hunting για κάτι έξτρα και για να μη χάσω εντελώς επαφή... 

στις πριν 3 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

IMG_1863.gif.80955e857a1a979956990080f2047297.gif

Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...