Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερα κοριτσια καλη βδομαδα και καλο μηνα σε ολες!!!Πως ειστε; @katiu_131τελεια νεα🥰ευχομαι καλα αποτελεσματα κ στις υπολοιπες εξετασεις!!! Εγω αργα το απογευμα εχω υπερηχο εχει να με δει 2μιση βδομαδες κ το αγχος ειναι μεγαλο!!
    • Καλησπέρα! Η αυχενική διαφάνεια βγήκε πάρα πολύ καλή, τα ψυχάκια μου τρώνε το φαγητάκι τους και έχουν μεγαλώσει, ακουσαμε καρδούλες, τα είδαμε να "κολυμπάνε" στον μαγικό τους κόσμο που ζουν και υπάρχουν ❤️ είναι απίστευτο το συναίσθημα. Μετά την αυχενική πήγα για εξετάσεις αίματος και τα αποτελέσματα θα βγουν σε καμια εβδομάδα, οπότε υπομονή για να πάρουμε την πλήρη απάντηση για την ά επιπέδου. Αλλά να σας πω οτι επειδή ο υπέρηχος ήταν εξαιρετικός, έχω πολύ θετικές σκέψεις για το τι θα ακολουθήσει. Στο τέλος του μήνα θα κάνω και ΝΙΡΤ και θα ηρεμίσουμε ακόμα περισσότερο. Μου έφυγε ένα βάρος σήμερα... 
    • Ωχ κι εσείς δύσκολα... 😢 Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και σε σας!! Είναι άλμα ή δόντια άραγε; Είστε καθόλου καλύτερα τώρα; 
    • Αχ, μπράβο!! Απόλαυσε αυτές τις στιγμές χαλαρότητας!! ☺️  Ο δικός μου άντρας στο δικό του πλανήτη... Ή που θα τρέχει πρώτος να αλλάξει το μωρό κτλ ή που δε θα νιώθει καθόλου την κατάσταση... Κάθε φορά που με παίρνει ο ύπνος με το μωρό στο κρεβάτι μας και ξεκινάει και κουνιέται λίγο το μωρό για να βολευτει, αμέσως σηκώνεται, λέει "α δεν μπορώ να κοιμηθώ, με κουναει το μωρό" και φεύγει! Κύριος! Μονίμως σκέφτομαι να πάρω τα κλειδιά, να φύγω από το σπίτι, να κοιμηθώ στο αμάξι, να δω τι θα κάνει!! 😆 Σε πατάτα, καρότο, κολοκύθι δεν βγάζουν συνήθως. Κι εμάς για αυτό το λόγο ο παιδίατρος μάς τα έκανε εισαγωγή και τα 3 μαζί. ΑΝ εμφανιζόταν τίποτα, τότε θα το ξανά συζητούσαμε... Αλλά πιο σίγουρο να τα κάνεις εισαγωγή ένα ένα ανά μέρα, όπως περίπου είναι στο πρόγραμμα της Καλλιας, γιατί πριν μερικές μέρες άκουσα μωρό να έχει αλλεργία σε πατάτα. Ο παιδίατρος του βέβαια είπε ότι μπορούν οι γονείς να ξαναδοκιμάσουν να την δώσουν αφού περάσει ένα διάστημα, ώστε να δουν αν είναι μόνιμο. 
    • Για παραλαβη ή αποστολή με δικό σας μεσον η τιμή διαμορφώνεται στα 45€
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...