Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ αυτό το συναίσθημα @Diwni ότι ακόμα να πιστέψεις για το μωρό, πόσο το καταλαβαίνω! Ώρες ώρες νιώθω ότι γέννησα χθες το βράδυ. Τον κοιτάω και λέω . Οικογένεια μας είναι αυτός ο κύριος;; Δεν ξέρω αν ξεκίνησαν οι κολπικοί πάντως χθες ήταν δύσκολα. 10-5 το πρωί κλάμα. Ήθελε μονίμως αγκαλιά και αν τον ακουμπούσες κάπου σπάραζε. Φαινόταν να σηκώνει τα ποδαράκια. Του έκανα λίγο μασάζ. Δύσκολη νύχτα κορίτσια. Σήμερα το πρωί πιο ήρεμα ευτυχώς.
    • σε καταλαβαίνω απόλυτα! έχω ξυπνήσει απο αυτό που κάποτε θύμιζε ύπνο, γιατί πλέον έχω δύσκολες νύχτες, όλο ξυπνάω, απο τις 4.45 σήμερα το πρωί. Μέχρι να έρθει η ώρα της εξέτασης μου φάνηκε βουνό! Σου εύχομαι να δεις έναν υπέροχο υπέρηχο, και να απολαύσεις τις βουτιές στον σάκο του μπεμπέ σου ❤️ 
    • Καλημερα κοριτσια καλη βδομαδα και καλο μηνα σε ολες!!!Πως ειστε; @katiu_131τελεια νεα🥰ευχομαι καλα αποτελεσματα κ στις υπολοιπες εξετασεις!!! Εγω αργα το απογευμα εχω υπερηχο εχει να με δει 2μιση βδομαδες κ το αγχος ειναι μεγαλο!!
    • Καλησπέρα! Η αυχενική διαφάνεια βγήκε πάρα πολύ καλή, τα ψυχάκια μου τρώνε το φαγητάκι τους και έχουν μεγαλώσει, ακουσαμε καρδούλες, τα είδαμε να "κολυμπάνε" στον μαγικό τους κόσμο που ζουν και υπάρχουν ❤️ είναι απίστευτο το συναίσθημα. Μετά την αυχενική πήγα για εξετάσεις αίματος και τα αποτελέσματα θα βγουν σε καμια εβδομάδα, οπότε υπομονή για να πάρουμε την πλήρη απάντηση για την ά επιπέδου. Αλλά να σας πω οτι επειδή ο υπέρηχος ήταν εξαιρετικός, έχω πολύ θετικές σκέψεις για το τι θα ακολουθήσει. Στο τέλος του μήνα θα κάνω και ΝΙΡΤ και θα ηρεμίσουμε ακόμα περισσότερο. Μου έφυγε ένα βάρος σήμερα... 
    • Ωχ κι εσείς δύσκολα... 😢 Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και σε σας!! Είναι άλμα ή δόντια άραγε; Είστε καθόλου καλύτερα τώρα; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...