Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια, καλό μας μήνα!  Εγώ γύρισα από γιατρό όλα καλά με το μικράκι, 15 βδομάδες σήμερα, ρώτησα για πλακούντα οπίσθιος είναι γενικά αλλά μου είπε σαν πρώτο παιδί παίζει μέχρι τις 20 να μην το νιώσω.  Το στήθος κορίτσια σας πονάει; Εμένα αρκετά, ηρεμεί κάποια στιγμή η όχι; 
    • Καλημέρα κορίτσια, καλό μήνα!!  Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Βοηθάνε πολύ! Αλλά καθόλου δυνατή δε νιώθω... Ίσως φαίνεται εδώ με τον τρόπο που τα γράφω ή που όλες μαζί περνάμε παρόμοιες καταστάσεις και δεν νιώθω μόνη... Όσο είμαι σπίτι ή και μόνη με δύο παιδιά, ώρες ώρες δεν την παλεύω καθόλου. Η κούραση χτυπάει κόκκινο, φωνάζω και στον μεγάλο μου γιο, γενικά σκατά τα κάνω και στεναχωριέμαι ακόμα περισσότερο... Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι φάση είναι και περνάει... Με πιάνει από κάτω πολύ ότι θα μπορούσα και καλύτερα. Ή σκέψεις ότι "πώς τα κάνουν οι άλλες κι εγώ όχι" ή ότι διαβάζω τεχνικές και μόνο όταν είμαι πολύ ήρεμη καταφέρνω να τις εφαρμόσω...  Με ρωτάει ο άντρας μου πότε προτιμούσα τη ζωή μου, χωρίς παιδιά, με ένα ή με δύο; Του απαντάω με δύο, αλλά θέλω να γυρίσω στη ζωή μου χωρίς παιδιά για καμιά βδομάδα, απλά για να κοιμηθώ λίγο και να μην έχω στο νου μου 24 ώρες το 24ωρο ότι 2 παιδιά στο τέλος της ημέρας πρέπει να ζούνε 😆 ΥΓ άμα σας πούνε τίποτα ωραία tips στο σεμινάριο για να κοιμούνται σερί τα παιδιά, μη διστάσεις να τα μοιραστείς... Αλλά όχι τίποτα "κάνουμε μία ώρα χαλαρό μπανάκι, και 3 ώρες μασαζακι στο σώμα του μωρού", δεν έχω χρόνο για τέτοια 🤣
    • Εεε το κέντρο που είμαστε τώρα εμείς είναι το embryolab,και συνεργάζεται με το spermogene! Εμείς το κάναμε στην ίδια την κλινική ! Τα αποτελέσματα βγήκαν σε 6 μέρες! Και εμείς δεν πήγαμε με επιτροπή,όλα ιδιωτικά ! Δεν την είχαμε κάνει ποτέ την εξέταση αυτήν 2 χρόνια τώρα !
    • Εννοώ πως δεν ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά η 3η ουσιαστικά οπότε ήξερα πως αντιδράει το σώμα μου.
    • Μέσα Σεπτεμβρίου και επειδή είμαι τώρα σε ΚΕΚ με μικρές συμβάσεις λόγω προγραμμάτων που τρέχουν δε με παίρνει να βγω σε επαπειλούμενη. Θα χάσω αρκετά λεφτά τα οποία τα χρειαζόμαστε τώρα με τον ερχομό του 3ου...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...