Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μην αγχώνεσαι καλέ όλα καλά θα είναι!! Μπορείς να πίνεις ντεκαφεϊνέ. Εγώ κάθε μέρα το πρωί πίνω είτε ελληνικό, είτε γαλλικό, πιο σπάνια καπουτσίνο, μετά το απόγευμα συνήθως κακάο με νερό γιατί το κακάο έχει πολύ καλές ιδιότητες και οφέλη. Αλλά χωρίς καφέ (ένα φλυτζάνι τη μέρα εννοείται όχι παραπάνω!) δε μπορώ κάνω και δουλειά γραφείου μου είναι απαραίτητο για την απόδοση μου αλλιώς δε τη παλεύω!! 😆
    • Α λες? Δεν το είχα σκεφτεί. Βασικά το είχα σκεφτεί αλλά επειδή στην μεγάλη μου όποτε άλλαζα της θηλες τις πρώτες μέρες μου έκανε ρουκέτες ώσπου να τις συνηθίσει είχα πει σε αυτήν δεν θα τις αλλάξω από νωρίς. Αλλά ίσως έχεις δίκιο κ φταίει αυτό. Γιατί εμένα ακόμα 120 πίνει κ σε τίποτα τσακίρ κέφια, αντε να φτάσει 140🤣🤣 Θα δοκιμάσω να τις αλλάξω αν κ θα το κάνω με τρομο🤣🤣
    • Κοιτα ναι μεν ξεκίνησες 65 αλλά μπορεί να είσαι πολύ πιο ψηλή από εμένα. Εγώ είμαι μόλις 1.61 😌😌😌😌 Είμαι λιποβαρής αλλά όπως είπα εξαρτάται κ από το ιστορικό κ από το σωματότυπο κτλ.    αν ξέρεις κ εσύ ότι το έχεις «παρακάνει» οκ καταλαβαίνω τι εννοείς.  Είμαι σίγουρη ότι ξέρεις αν κάνεις υπερβολές πολλές ή όχι ❤️   η πολλή ζάχαρη δημιουργεί κ υπερένταση στο μωράκι άρα σίγουρα ένα μέτρο πρέπει να υπάρχει 😊    Κορίτσια δεν ξέρω αν έχετε κολλήσει με κάποιο φαγητό αλλά σε κάθε εγκυμοσύνη εγώ τρώω κόλλημα με κάτι. Στην πρώτη ήθελα συνέχεια πουρέ με ψάρι, στην δεύτερη κέικ (μαρμπρε) κ τώρα στην τρίτη φουλ 🥦 μπροκολο. Μιλάμε κάθε μέρα θέλω αλλά προσπαθώ να τρώω μέρα παρά μέρα γιατι είχα κολικούς εντέρου κ δν βοηθάει πολύ σ αυτό 🥹🤭 είναι αυτό που λέμε κόλλημα κυριολεκτικά 🤣🤣🤣🤣 
    • Τα ίδια!!! Σε νιώθω πάρα πολύ! Παθαίνω καούρα απλά επειδή ξαπλώνω... Είτε έχω φάει, είτε όχι, είτε έχω πιεί νερό, είτε έχω άδειο στομάχι... Με ζοριζει πολύ κι εμένα... Μέχρι να με πάρει ο ύπνος έχω αλλάξει 15 στάσεις κι έχω βάλει 736292 μαξιλάρια μπας και δεν νιώθω τον λαιμό μου να παίρνει φωτιά 🔥  Ναι πονάω κι εγώ. Και σαν πόνους περιόδου και η λεκάνη μου πολύ.  Άσε άσε, πρέπει κι εγώ είμαι στην άρνηση 😆 Πιο πολύ θέλω να έρθει η μάνα μου εδώ για να είμαι σίγουρη ότι θα είναι κάποιος με τον μικρό. Γιατί αλλιώς θα με παρατήσει ο άντρας μου στο μαιευτήριο και θα φύγει. 😱 Συν όλα τα άλλα τα "όσο περισσότερο μείνει στην κοιλιά, τόσο το καλύτερο", ειδικά τώρα που αυτό το μωρό έχει νορμάλ βάρος, και δεν ήταν σαν τον πρώτο που μου τον βγάζανε 4 κιλά στην 37η εβδομάδα 🥲 Ο πρώτος γεννήθηκε 39κ1, αλλά θα με έβαζε έτσι κι αλλιώς με πρόκληση 39κ4 η γιατρός επειδή τον υπολόγιζε 4,5 κιλά. Κι όλα αυτά επειδή είχε μεγάλη κοιλίτσα. 3700 γεννήθηκε ο καημένος... Για αυτό τώρα πιστεύω ότι η μεγάλη κοιλιά που μου βγάζει στον δεύτερο και οι μετρήσεις του βάρους του θα είναι πιο χαμηλές 😕
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...