Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

Καλησπέρα! 

Συγγνώμη που εξαφανίστηκα αλλά είχαν πολύ τρέξιμο αυτές οι μέρες με δουλειά, ψώνια για τη μπέμπα κτλ 😅

Δεν έχω προλάβει να κάνω catch up με τα νέα σας, θα μπορέσω πιστεύω όμως στο σκ! Ελπίζω να είστε όλες καλά μαζί με τα μωράκια σας! ❤️

Εμείς όλα καλά, κάναμε το doppler 23/10 (31+3) και μια χαρά τη βρήκε, μικρούλα μεν αλλά στα φυσιολογικά δε. Την έβγαλε 1.609gr το οποίο έπεφτε στην 24η εκατοστιαία θέση, μου είπαν όμως πως με το σωματότυπο μου είναι καλό να είναι λίγο πιο μικρό το μωρό. Εξάλλου ούτε εγώ ούτε ο συντροφός είμαστε τίποτα ντερέκια 😂

Τώρα έχω ραντεβού με το γιατρό μου την τετάρτη οπότε ελπίζω να τα βρει κι εκείνος όλα καλά! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 22 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

χαχαχαχα... Στον ξάδελφο έχεις μείνει; εδ΄ω έχουμε τεφτ΄ερι και για τους περαστικούς 😂😂😂

Τι να σου πάντως... όπως μου λένε και οι φίλοι μου εγώ είμαι ντεμέκ σκορπιός... πολύ λαπάς σαν χαρακτ΄ήρας. Κι ο άντρας μου, που κι αυτός σκορπιός, πολύ ήπια πράγματα.

Έπεσες στην περίπτωση μάλλον...

ΥΓ: Κι αυτό με το σεξ... ΜΥΘΟΣ😅 χαχαχα

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!

Έκλαψα χθες και δε πρόλαβα και να σου απαντήσω!! 🤣🤣🤣🤣🤣 Θεουλα!! 🤣🤣🤣🤣

Μύθος ε;! Κρίμα... να το βγάλω και από την to do λίστα μου τότε..!! 😝🤣🤣🤣

Περιπτωσαρα όμως!! Και ο Τσακ Νόρις σηκώνει τα χέρια ψηλά!! 🤣🤣🤣

στις πριν 21 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

Περιμένουν στις σκιές και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία να επιτεθούν!! 😶🌫️😶🌫️😆😆 Χμμμμ... Το βλέπω το παιδί μου αν είναι σκορπινακι να κρέμεται από το λαιμό μου σαν πιθηκι! Ενώ ο τοξοτινος θα ανοίγει την πόρτα και θα φεύγει για να εξερευνήσει τον κόσμο, κοινώς θα με έχει χεσμενη😆 (μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου για τα ζώδια 😆) δεν ξέρω τι προτιμώ τελικά!! Θα περιμένω να με εκπλήξει για το τι θα αποφασίσει να βγει 😆

Πάντως, σα να εχεις βρεθεί στο δρόμο κάποιου πολύ χαριτωμένου ανθρώπου, όχι αστεία 😆😆

Κορίτσια, έχω πεθάνει με τις περιγραφές 🤣🤣🤣🤣🤣 μου έχετε φτιάξει τη μέρα!! Έχω κάνει καινούριο στομάχι από το γέλιο!! 😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kinder έκπληξη it is λοιπόν!! 🤣🤣🤣🤣 

Σε καλό δρόμο είσαι με τα ζώδια πάντως!! Το έχεις!! 😂😂

Υγεία να έχει το παιδάκι πάνω από όλα και ας βγει όποτε θέλει..!! Και όλα τα παιδάκια του κόσμου βασικά.. υγεία πάνω απ'όλα!! Τίποτα άλλο...! ❤️❤️❤️ Ειδικά τα ζώδια είναι για να γελάσουμε.. αλλά αν πάει να μου τη "σκάσει" η δικιά μου πριν τις 20/11 θα της ράψω την έξοδο!!! 😝🤣🤣🤣

στις πριν 19 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Ελα ρε... δεν ξέρω πώς ονομάζεται αυτό... το μόνο που ξέρω είναι ότι ανατρίχιασα. Θα σας το προσέχει εκεί πάνω να είστε σίγουροι.. ❤️ Τι έχετε περάσει κι εσείς Παναγίτσα μου!

Πάντως κι εγώ μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά. Θέλω να έχουν επαφές και εννοείται πως πιστευουμε κι εμείς οτι βοηθάνε πάρα πολύ στην υγιή ανάπτυξη ενός παιδιού. Αυτό που προσπαθ΄ησα να πω είναι ότι θέλω να γίνει ομαλά η επαφή τους και να μην τρομάξει το μωρό. Το άλλο μας σκυλάκι είναι μικρό, κούταβος ακόμα κατ'εμέ (1,5 χρονών) και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί του στις μέχρι τώρα επαφές του με τα παιδιά. Με το που ακούσει κλάμα ή τσιρίδα πάει και χοροπηδάει πάνω τους και τα γαβγίζει/ γριλίζει. Είναι μπαγλαμάς και τραμπούκος, ενώ πραγματικά είναι ο πιο αγαπησιάρης σκύλος που είχα ποτέ. Για αυτό θέλει προσοχή απο εμάς στην αρχή... για να είναι όλα τέλεια! 😊

Οκ τώρα κατάλαβα.. Ναι μωρέ.. κουτάβι είναι ακόμα! Εννοείτε θέλει προσοχή.. δε ξέρεις πως θα αντιδράσει το καθένα.. αν και καλό είναι τον μικρό μέχρι να έρθει το μωρό να τον φέρετε όσο πιο συχνά γίνεται σε επαφή με παιδάκια να συνηθίζει.. και επίσης βοηθά πολύ να βάζετε ήχους κλαματος νεογέννητου και γενικά ήχους μωρών από YouTube πχ και οπουδήποτε αλλού για να συνηθίζει στον ήχο!! 

στις πριν 21 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

Α, μιλάμε για επαγγελματικά πράγματα, προσεγμένα, υπογεγραμμένα, έτοιμα για να κανεις μήνυση άμα χρειαστεί! Εγώ νόμιζα ότι το πλάνο είναι απλά να συζητήσεις με το γιατρό σου για το τι θα ήθελες να γίνει... Οι μαίες δεν μας είχαν πει τέτοια στα μαθήματα, ή εγώ δεν το είχα καταλάβει... 

Ναι ναι!! Επαγγελματικά πράγματα!! Όχι αστεία!! 😂😂 Μας έχουν ενημερώσει για το κάθε τι και ποια είναι τα δικαιώματα μας κτλ κτλ.. Δεν ξέρω σου λέω αν έχει να κάνει με το ότι είναι κέντρο με ανεξάρτητες μαίες.. πάντως τις έχω αγαπήσει! Κάθε τι που λέμε εστιάζει στο mammy empowerment ουσιαστικά.. σίγουρα μου έχουν δώσει άλλον αέρα και αυτοπεποίθηση ακόμα και για το φυσικό τοκετό χωρίς επισκληριδιο που λέγαμε και φοβόμουν.. η εμπειρία δε ξέρω πως θα είναι... Αλλά τουλάχιστον δε φοβάμαι πλέον! 

στις πριν 18 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

@Kiddoεσύ που κάνεις σεμινάρια? 

Εγώ κορίτσια αποφάσισα να πάρω μαία δικιά μου κ για το νοσοκομείο και μου κάνει κ μαθήματα... 

Όσο για τα ζωάκια,  εμείς δεν έχουμε,  αλλά τα αγαπάμε πολύυυυ ! Ο σύζυγος δεν θέλει σπίτι κ εγώ έχω μάθει με σκύλο από παιδί και ως φοιτήτρια με τον γατούλη μου !!! 

Επίσης,  εγώ είμαι τοξοτινα και εύχομαι κ η κορούλα η δεύτερη ✌️

Καλημέρα! 

Εμείς καταλήξαμε σε ένα κέντρο με ανεξάρτητες μαίες που ήταν ότι πιο κοντά σε εμάς τουλάχιστον.. είμαι τρομερά ευχαριστημένη! Δεν είναι σεμινάρια ακριβώς.. έχει διάφορες δραστηριότητες για εγκύους (πχ prenatal/postnatal γιόγκα, ψυχόδραμα, συναντήσεις μαμάδων, Hypnoberthing, μασάζ για μωράκια/ για εγκύους κτλ.. έχουν μέχρι και καρδιοτοκογραφο!!) αλλά για οικονομικούς κυρίως λόγους επιλέξαμε μόνο τα μαθήματα τοκετού/θηλασμού/ύπνου/ασφαλείας του μωρού κτλ, προετοιμασία γονεϊκότητας το λέει και πηγαίνουμε μαζί με τον άντρα μου όπου δείχνουν και σε αυτόν πως μπορεί να βοηθήσει και να συμμετέχει πριν και μετά το τοκετό με το μωρό κτλ.. το μόνο σεμινάριο από αυτά που κάνουν και έχω δηλώσει συμμετοχή να πάμε είναι των πρώτων βοηθειών σε βρέφη και παιδιά με πιστοποίηση παρακαλώ! Καρπα σε παιδιά δηλαδή κτλ.. περιμένω πότε θα γίνει μόνο.. οι συγκεκριμένες μαίες αναλαμβάνουν από τοκετό στο σπίτι μέχρι φυσικά υποστήριξη στο μαιευτήριο αλλά και μετά με το θηλασμό.. είναι πιστοποιημένες σύμβουλοι θηλασμού και το κυριότερο, ανεξάρτητες! Δηλαδή δεν συμμερίζονται τα όποια συμφέροντα των γιατρών αλλά θα στηρίξουν τη μαμά σε όποια της επιθυμία! Εννοείτε ότι θα τις έχω δίπλα μου στο τοκετό! Τα μοναδικά χρήματα που ξέρω σίγουρα ότι αξίζει να δώσω για το τοκετό έως τώρα..! 

Είχε ανεβάσει η @Xrisa95 κάποια στιγμή ένα link στην ομάδα Φεβρουαρίου και βρήκα το κέντρο μέσα από εκεί..δε ξέρω αν σε ενδιαφέρει να ψάξω μήπως το βρω πάλι.. με τέτοια κέντρα ανά περιοχή.. αν σε ενδιαφέρει για υπόλοιπο ανατολικής Αττικής σου προτείνω ανεπιφύλακτα το κέντρο που πάω..! 

Ααα! Δε θα τα πήγαινα καλά με τον άντρα μου αν δεν ήθελε ζωάκια..!! 😂😂 Όχι ευτυχώς παρόλο που γκρινιάζει ώρες ώρες γιατί έχουν μαζευτεί πολλά και με τη δουλειά είναι πολύ κουρασμένος, θα με βοηθήσει και σε φιλοξενιες αδέσποτων με καθάρισμα/τάισμα κτλ και θα μου φέρει ότι χτυπημένο άρρωστο κτλ βρεί να το βοηθήσουμε.. και φυσικά δε θα υπήρχαμε χωρίς τα ζωάκια μας..! 

Αγαπάμε τοξότες!! 😍😍😍 Τοξότη κόρη και γιό Ιχθύ θα ήθελα ιδανικά!! 😍😍😂😂😂😂

στις πριν 18 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Εύχομαι κ τώρα να είναι κάπως έτσι με το βάρος του! 

Επιτρέπεται ρε κορίτσια αυτό με το 🤚 για να δούμε διαστολή?? 

Και οι μαίες που πηγαίνω με το χέρι ελέγχουν τη διαστολή.. καλώς ή κακώς όλοι με το χέρι θα στην ελέγχουν.. δε το ελέγχουν με υπέρηχο.. 😥

στις πριν 20 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

@KiddoΣχετικά με τα μαθήματα που λέγαμε πριν κι εγ΄ω δε νιώθω καλά που δεν έχω κάνει, αλλά πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να πάω λόγω περιοχής. Μόνο ένα κέντρο είχα βρει στα βόρεια προάστια, που κι εκεί με την κίνηση που έχει θέλω 1 με 1,5 ώρα να φτάσω στις ώρες αιχμής που τα βάζουν.. Άσε που κι ο άντρας μου γυρίζει αργά απο τη δουλειά κι εγ΄ω πια προσπαθώ να οδηγώ μόνο κοντινές αποστάσεις..

Με έχει πιάσει από τώρα άγχος για το τι θα κάνω όταν θα πρέπει να πηγαίνω πιο συχνά στον γιατρο στον 9ο... για ταξί με κόβω και κλαίει η τσε΄πη από τωρα 🙄

Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό με τις αποστάσεις.. και εγώ αποφεύγω να "ταξιδεύω" κέντρο Αθήνας τώρα σε αυτή τη κατάσταση μόνη μου.. εμάς τα μαθήματα είναι το απόγευμα 6-8 κανονικά αλλά ποτέ δε τελειώνουμε 8.. δε ξέρω αν σε εξηπηρετει η ανατολική Αττική.. Παρέχουν δυνατότητα και ηλεκτρονικής παρακολούθησης αν και προσωπικά προτιμώ δια ζώσης.. αν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω πμ.. αλλά κάτσε αν είναι να βρω και αυτό το link που είχε ανεβάσει η @Xrisa95 που έγραψα και στην @Kallia.Geo ποίο πάνω μήπως βρεις και κάτι άλλο πιο κοντά σου εφόσον σε ενδιαφέρει φυσικά..

στις πριν 2 ώρες, ο/η Maya_ είπε:

Καλησπέρα! 

Συγγνώμη που εξαφανίστηκα αλλά είχαν πολύ τρέξιμο αυτές οι μέρες με δουλειά, ψώνια για τη μπέμπα κτλ 😅

Δεν έχω προλάβει να κάνω catch up με τα νέα σας, θα μπορέσω πιστεύω όμως στο σκ! Ελπίζω να είστε όλες καλά μαζί με τα μωράκια σας! ❤️

Εμείς όλα καλά, κάναμε το doppler 23/10 (31+3) και μια χαρά τη βρήκε, μικρούλα μεν αλλά στα φυσιολογικά δε. Την έβγαλε 1.609gr το οποίο έπεφτε στην 24η εκατοστιαία θέση, μου είπαν όμως πως με το σωματότυπο μου είναι καλό να είναι λίγο πιο μικρό το μωρό. Εξάλλου ούτε εγώ ούτε ο συντροφός είμαστε τίποτα ντερέκια 😂

Τώρα έχω ραντεβού με το γιατρό μου την τετάρτη οπότε ελπίζω να τα βρει κι εκείνος όλα καλά! 

Καλησπερα!! Σε χάσαμε κοριτσάκι μου!! 

Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!! Μπράβο η μπουμπου σας!!! 😍😍😍😍 Με το καλό!!! ❤️❤️❤️❤️

Γράψε μας τα νέα σου και από το γιατρό!! 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Ναι ναι!! Επαγγελματικά πράγματα!! Όχι αστεία!! 😂😂 Μας έχουν ενημερώσει για το κάθε τι και ποια είναι τα δικαιώματα μας κτλ κτλ.. Δεν ξέρω σου λέω αν έχει να κάνει με το ότι είναι κέντρο με ανεξάρτητες μαίες.. πάντως τις έχω αγαπήσει! Κάθε τι που λέμε εστιάζει στο mammy empowerment ουσιαστικά.. σίγουρα μου έχουν δώσει άλλον αέρα και αυτοπεποίθηση ακόμα και για το φυσικό τοκετό χωρίς επισκληριδιο που λέγαμε και φοβόμουν.. η εμπειρία δε ξέρω πως θα είναι... Αλλά τουλάχιστον δε φοβάμαι πλέον! 

Καλημέρα! 

Εμείς καταλήξαμε σε ένα κέντρο με ανεξάρτητες μαίες που ήταν ότι πιο κοντά σε εμάς τουλάχιστον.. είμαι τρομερά ευχαριστημένη! Δεν είναι σεμινάρια ακριβώς.. έχει διάφορες δραστηριότητες για εγκύους (πχ prenatal/postnatal γιόγκα, ψυχόδραμα, συναντήσεις μαμάδων, Hypnoberthing, μασάζ για μωράκια/ για εγκύους κτλ.. έχουν μέχρι και καρδιοτοκογραφο!!) αλλά για οικονομικούς κυρίως λόγους επιλέξαμε μόνο τα μαθήματα τοκετού/θηλασμού/ύπνου/ασφαλείας του μωρού κτλ, προετοιμασία γονεϊκότητας το λέει και πηγαίνουμε μαζί με τον άντρα μου όπου δείχνουν και σε αυτόν πως μπορεί να βοηθήσει και να συμμετέχει πριν και μετά το τοκετό με το μωρό κτλ.. το μόνο σεμινάριο από αυτά που κάνουν και έχω δηλώσει συμμετοχή να πάμε είναι των πρώτων βοηθειών σε βρέφη και παιδιά με πιστοποίηση παρακαλώ! Καρπα σε παιδιά δηλαδή κτλ.. περιμένω πότε θα γίνει μόνο.. οι συγκεκριμένες μαίες αναλαμβάνουν από τοκετό στο σπίτι μέχρι φυσικά υποστήριξη στο μαιευτήριο αλλά και μετά με το θηλασμό.. είναι πιστοποιημένες σύμβουλοι θηλασμού και το κυριότερο, ανεξάρτητες! Δηλαδή δεν συμμερίζονται τα όποια συμφέροντα των γιατρών αλλά θα στηρίξουν τη μαμά σε όποια της επιθυμία! Εννοείτε ότι θα τις έχω δίπλα μου στο τοκετό! Τα μοναδικά χρήματα που ξέρω σίγουρα ότι αξίζει να δώσω για το τοκετό έως τώρα..! 

Είχε ανεβάσει η @Xrisa95 κάποια στιγμή ένα link στην ομάδα Φεβρουαρίου και βρήκα το κέντρο μέσα από εκεί..δε ξέρω αν σε ενδιαφέρει να ψάξω μήπως το βρω πάλι.. με τέτοια κέντρα ανά περιοχή.. αν σε ενδιαφέρει για υπόλοιπο ανατολικής Αττικής σου προτείνω ανεπιφύλακτα το κέντρο που πάω..! 

Ααα! Δε θα τα πήγαινα καλά με τον άντρα μου αν δεν ήθελε ζωάκια..!! 😂😂 Όχι ευτυχώς παρόλο που γκρινιάζει ώρες ώρες γιατί έχουν μαζευτεί πολλά και με τη δουλειά είναι πολύ κουρασμένος, θα με βοηθήσει και σε φιλοξενιες αδέσποτων με καθάρισμα/τάισμα κτλ και θα μου φέρει ότι χτυπημένο άρρωστο κτλ βρεί να το βοηθήσουμε.. και φυσικά δε θα υπήρχαμε χωρίς τα ζωάκια μας..! 

Αγαπάμε τοξότες!! 😍😍😍 Τοξότη κόρη και γιό Ιχθύ θα ήθελα ιδανικά!! 😍😍😂😂😂😂

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό με τις αποστάσεις.. και εγώ αποφεύγω να "ταξιδεύω" κέντρο Αθήνας τώρα σε αυτή τη κατάσταση μόνη μου.. εμάς τα μαθήματα είναι το απόγευμα 6-8 κανονικά αλλά ποτέ δε τελειώνουμε 8.. δε ξέρω αν σε εξηπηρετει η ανατολική Αττική.. Παρέχουν δυνατότητα και ηλεκτρονικής παρακολούθησης αν και προσωπικά προτιμώ δια ζώσης.. αν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω πμ.. αλλά κάτσε αν είναι να βρω και αυτό το link που είχε ανεβάσει η @Xrisa95 που έγραψα και στην @Kallia.Geo ποίο πάνω μήπως βρεις και κάτι άλλο πιο κοντά σου εφόσον σε ενδιαφέρει φυσικά..

@Kallia.Geo & @MarMar90 μου.. αυτό έλεγα:

https://vresmaia.gr/

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...