Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μου θυμισες τον πρωτο γυναικολογο που ειχα που ενω πηγαινα για αποβολη δεν μας το ειπε, μου εδινε χαπια να μην αποβαλω για να μην χασει τα λεφτα απο την επεμβαση και οτι αλλο ειχε στο μυαλο του και μας την ειπε και απο πανω οταν εμαθε οτι εκανα παιδι και γεννησα με αλλον γιατρο. Εκει να δεις πανηγυρια.. 
    • Είναι μικρό το μωράκι μωρέ ακόμα για να είναι χωρις εσένα , εάν δεν έχει και την υπομονή ο αντρας σου να μάθει το μωρό πέρασαν και μερικά χρόνια από τότε που είχατε το πρώτο σας παιδάκι μωρό 😊 θέλει χρόνο να μάθει ο ένας τον άλλον να μπει στην ρουτίνα ξανά μωρό  θα στρώσει πάντως να του λες να κάνει πράγματα γιατί κάπου θα επαναπαυτεί και θα λέει  αφού εσένα θέλει το μωρό εγώ τι να κάνω ; Οπότε να του ζητάς πράγματα να το κάνει μπάνιο εκείνος να το ταΐζει να το αλλάζει μην περιμένεις από μόνος του αν νιώθει ότι το μωρό δεν τον «θέλει» τόσο όσο εσένα θα απομακρυνθεί 
    • Έχω πάθει σοκ γιατρός να λέει κάτσε με ένα παιδάκι σου; Εξωσωματική έκανα ενώ ήθελα δεύτερο παιδί, η @Lisaki 80δανικά ωάρια και πόσες άλλες κοπέλες εδώ μέσα δώσαμε την ψυχή μας για δεύτερο παιδάκι ... Δεν επιτρέπεται να σου λένε κάτι τέτοιο... 🤬🤬 Κοπέλα μου βρες άλλο γιατρό εγώ μόνο θέλω να σου προτείνω να κλείσεις και ένα ραντεβού στο Έλενα στο τμήμα αποβολών  για να σου κάνουν εξετάσεις επίσης ο σύζυγος έχει κάνει εξετάσεις; Όχι το απλό σπερμιδιαγραμμα αλλά το εξειδικευμένο. 
    • Βρε το καημένο το σκυλάκο!!! 😂😂😂😂 Τα κάνω εικόνα ήδη τα δικά μου.. Η αλήθεια είναι πως έχουμε να ζήσουμε επικές στιγμές με όλα αυτά τα ζώα και το μωρό!! Εξαρτάται και από τη ψυχοσύνθεση και χαρακτήρα του κάθε ζώου βέβαια..! Προσδοκώ ήδη αντιδράσεις!! 😍😍😍 Προσοχή μόνο τι σκυλιά τρέχει να χαϊδεψει..! Να τα ξέρεις τα σκυλιά! Αλλιώς μη τον αφήνεις!! Στο λέω γιατί είχαμε 2 rottweiler ειδικά το ένα πολύ άγριο.. και είχε η γειτόνισσα 2 κοριτσάκια που τα άφηνε και έρχονταν χαιδευαν τα σκυλιά.. το θέμα είναι ότι τα σκυλιά προσπαθούσαν να τους αρπάξουν το χέρι και τα παιδάκια ως παιδάκια το βλεπαν ως αστείο αν θα προλάβουν να μαζέψουν τα χέρια τους!! 😥😥 😂😂😂😂 Ρε τα θηλυκά είναι πανέξυπνα!!! 😍😍😍 Έτσι παρόμοια και εμείς.. αυτη τη σακούλα του jumbo από τον ήχο τη καταλαβαίνουν!! 🤣🤣 Ευτυχώς μόνο ο ένας από τους 4 είναι καταστροφέας.. θα πιάσει ένα παιχνίδι και θα αρχίσει να μασουλαει μέχρι να το ξεσκίσει!! 😂😂 Αν και εμείς είμαστε έτσι εδώ σε μονοκατοικία με πορτακι στη σκάλα δε θέλω να τα διαχωρίσω.. με προσοχή βέβαια με το μωράκι πάντα, δε θα τα αφήνω ποτέ χωρίς εποπτεία αλλά θέλω να είναι σε επαφή.. άλλωστε έχουμε πολύ καλά σκυλάκια ξέρω ήδη ότι δε θα έκαναν ποτέ κάτι που θα πείραζε το μωρό.. πέραν τούτου βοηθάνε πολύ και στην ανάπτυξη της υγείας του μωρού βοηθώντας το να αναπτύξει αντισώματα και έρευνες δείχνουν ότι βοηθούν και στην αποφυγή ανάπτυξης άσθματος στα παιδιά! Μόνο τη θηλυκιά έχω υπό ένα φόβο όχι γιατί θα έκανε ποτέ κάτι ίσα ίσα που θα ήταν πολύ προστατευτική με το μωρό όπως είναι με την υπόλοιπη "αγέλη" του σπιτιού αλλά είναι ατσουμπαλη.. είναι γίγαντας με ψυχή κουταβιου (70-80κιλα περίπου!) που δε καταλαβαίνει το μέγεθος της..😅😅 P.S. λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια σας... Ξέρω πόσο πονάει να χάνεις μέλος της οικογένειας σου.. γιατί και τα σκυλάκια μας μέλη της οικογένειας μας είναι.. τουλάχιστον έφυγε σε βαθιά γεράματα... Ελπίζω να μη βασανίστηκε μόνο... Εμάς δυστυχώς έφυγε ξαφνικά.. έπαθε εγκεφαλικό 11,5 χρονών.. υγιέστατη κατά τα άλλα χωρίς καμία προειδοποίηση.. ένα απίστευτο πλάσμα και αναντικατάστατο.. μόνη μου παρηγοριά ότι ίσως πήγε να περιμένει για να προσέχει το μωράκι όπως της είχα ζητήσει να κάνει όσο ήμουν έγκυος... 14 μέρες μετά χάσαμε το μωράκι εκείνο.. fun fact ή κάρμα..;! Το Lunaki μας ήταν γεννηθείς 29/2/12.. το μωράκι είχε Πητ 29/2/24.. 😢😢
    • Αν έχεις κάνει τεστ ωορρηξιας και γνωρίζεις πάνω κάτω την ημερομηνία θα δείξει..αν όχι και δεν δείξει το τεστ ίσως είναι και καθυστερημένη σύλληψη..είχες όμως αν θυμάμαι αχνη γραμμή οποτε πιστεύω θα δείξει κάτι!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...