Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ πολύ @Sandyb..!!! Ευτυχώς ναι! υπάρχει φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ στην πόλη όπου μένω αν και νομίζω ότι θα περιμένω λίγες μέρες μέχρι να τα παραλάβω. Απο ότι έχω ακούσει και απο άλλες κοπέλες στην περιοχή κάνουν μία εβδομάδα, έρχονται απο Αλεξαδρούπολη απο την κεντρική αποθήκη προς τα πάνω σε μας!
    • @Elli13 πραγματικά είναι τόσο στενάχωρο αυτό που σου συμβαίνει.    εμείς τώρα είμαστε απ έξω από το χορό αλλά σίγουρα η απάντηση του γιατρού δεν είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κάποιος γι αυτό κ στα μνμ των κοριτσιών διακρίνω όλες να έχουμε την ίδια σκέψη. Ότι κάτι συμβαίνει για να έχεις τόσες απώλειες. Το ότι ήρθε ένα μωρό υγιές δεν αναιρεί τις άλλες απώλειες.    Δεν ξέρω τι εξετάσεις έχετε κάνει αλλά σίγουρα θέλει πολύ ψάξιμο (και με άλλες ειδικότητες γιατρών). Θεωρώ ότι πρέπει να ξανά επισκεφτείς αιματολόγο (κάποιον άλλον μετά από συστάσεις) και να βρεις ένα γιατρό εξειδικευμένο ή με εμπειρία στο κομμάτι της απώλειας.    Θα τα έχεις σκεφτεί και εσύ αυτά φαντάζομαι! Απλά είναι κρίμα να σου συμβαίνουν όλα αυτά, τόσες απώλειες  και να μην έχει κινήσει γη και ουρανό ο γιατρός να βρείτε απαντήσεις. Κάτι ευθύνεται δεν μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός μετά από αυτά που έχεις βιώσει.    Πιστεύω το γνωρίζεις κ εσύ μέσα σου ότι θέλεις καλύτερη καθοδήγηση.    (Αν είσαι επαρχία ισως πρεπει να πας σε μεγάλη πόλη για γιατρούς)   εύχομαι από καρδιάς πιο πολύ απ’ οτιδήποτε να σου δοθούν απαντήσεις και την επόμενη φορά να μην θρηνείς άλλη μια απώλεια αλλά να κρατάς ένα γερό μωρό ξανά στην αγκαλιά σου ❤️ (ζητά συστάσεις για γιατρούς σε ομάδες πχ που αφορούν την απώλεια/τεκνοποίηση στο φβ ,με εμπειριες γυναικών. Δεν έχεις να χάσεις κάτι)  Με κάθε καλή πρόθεση! 
    • Τέλεια.. καλή αρχή κορίτσι μου.. είναι μέχρι να γίνει η αρχή στην εξωσωματική μετά όλα παίρνουν το δρόμο τους βήμα βήμα.. δεν ξέρω αν προλάβεις αυτό τον κύκλο γιατί όντως πρέπει να έχεις τα φάρμακα εγκαίρως.. έχει φαρμακείο εοππυ εκεί που μένεις? Αν έχει θα προλάβεις αλλιώς πας δυνατά για τον επόμενο μήνα, σημασία έχει που έγινε η αρχή..
    • Κορίτσια καλημέρα! Έχω καιρό να μπώ και γενικά να επικοινωνίσω μαζί σας!  Το ελευταίο διάστημα περιμένωντας την απόφαση της επιτροπής ήθελα λίγο να αποστασιοποιηθώ απο τα πάντα οπότε και δεν έμπαινα στα διάφορα σαιτ, ούτε κι εδώ. Εχθές όμως έμαθα την απόφαση της επιτροπής και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας! Εκριθήκαμε!!!!! Για δύο προσπάθειες σε διάστημα ενός έτους και μου είπανε πως ασχέτως αποτελέσματος απο τη στιγμή που θα πάω σε ιδιωτικό δικαιούμαι απο τον ΕΟΠΠΥ και επιστροφή κάποιων χρημάτων. Καλά αυτό είναι το λιγότερο που με απασχολεί, εγώ θέλω να έχω αποτέλεσμα. Σήμερα περιμένω την courier να με ειδοποιήσει να πάω να πάρω το φάκελο και να στείλω την απόφαση στο γιατρό για να μου γράψει τα φάρμακα! Δεν το πιστεύω ότι τελικά έχει ανοίξει ο δρόμος προς την εξωσωματική και σιγά σιγά έρχονται όλα, εκεί που ήμουν στο πουθενά. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν προβάλω να ξεκινήσω τη διέγερση αυτό το μήνα γιατί περιμένω περίοδο 2-3 Νοεμβρίου (νομίζω δεν θα προλάβω να έχω τα φάρμακα στα χέρια μου μέχρι τότε) και είμαι απο προχθές και λίγο γριπωμένη οπότε δεν ξέρω αν επειρεάζει την όλη διαδικασία. Διαφορετικά φορτσάρουμε για Δεκέμβριο που είναι και ο αγαπημένος μου μήνας γιατί βγάζει τα Παρθενάκια..!!!   @Elli13 λυπάμαι πολύ κορίτσι μου!  
    • Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο! Έτσι θα κάνω και για το Baby shower το βλέπω στην πορεία! Σε ευχαριστώωω πολύ 💗 Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις και να το ευχαριστηθείς αφού δεν έκανες κάτι σε αυτή σου την εγκυμοσύνη!! Σε άλλα νέα σήμερα έχουμε ραντεβού με τον γιατρό. Αυτό το πράγμα που κάθε φορά που έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο, το προηγούμενο βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ το έχει και άλλη? Ή μόνο εγώ είμαι η τρελή??😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...