Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αααααα εγώ ανήκω σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία πάντως!!!!Αυτο το άγχος και η αγωνία δεν ηρεμούν!!! 😊
    • Εντάξει μια χαρά.. δεν πειράζει, θα είστε πανέτοιμοι για τον επόμενο μήνα.. εγώ να φανταστείς που δεν πέρασα επιτροπή έψαχνα να τα αγοράσω και γύρισα πόσα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης γιατί φυσικά ούτε για να τα αγοράσεις τα έχουν τα απλά φαρμακεία.. είχα βρει δύο κουτιά και χρειαζομουν άλλο ένα γιατί ξεκινούσα σε δύο μέρες.. αφού δεν φάγαμε και κάνα πρόστιμο γιατί τότε είχαμε την καραντίνα και εγώ γυρνούσα όλες τις περιοχές και άντε να εξηγήσεις τι ψάχνεις χαχα!!! ήταν πολύ αγχωτικό.. καλύτερα να είστε έτοιμοι και να αρχίσετε με ηρεμία.. η καλή ψυχολογία μετράει πολύ!!
    • Ευχαριστώ πολύ @Sandyb..!!! Ευτυχώς ναι! υπάρχει φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ στην πόλη όπου μένω αν και νομίζω ότι θα περιμένω λίγες μέρες μέχρι να τα παραλάβω. Απο ότι έχω ακούσει και απο άλλες κοπέλες στην περιοχή κάνουν μία εβδομάδα, έρχονται απο Αλεξαδρούπολη απο την κεντρική αποθήκη προς τα πάνω σε μας!
    • @Elli13 πραγματικά είναι τόσο στενάχωρο αυτό που σου συμβαίνει.    εμείς τώρα είμαστε απ έξω από το χορό αλλά σίγουρα η απάντηση του γιατρού δεν είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κάποιος γι αυτό κ στα μνμ των κοριτσιών διακρίνω όλες να έχουμε την ίδια σκέψη. Ότι κάτι συμβαίνει για να έχεις τόσες απώλειες. Το ότι ήρθε ένα μωρό υγιές δεν αναιρεί τις άλλες απώλειες.    Δεν ξέρω τι εξετάσεις έχετε κάνει αλλά σίγουρα θέλει πολύ ψάξιμο (και με άλλες ειδικότητες γιατρών). Θεωρώ ότι πρέπει να ξανά επισκεφτείς αιματολόγο (κάποιον άλλον μετά από συστάσεις) και να βρεις ένα γιατρό εξειδικευμένο ή με εμπειρία στο κομμάτι της απώλειας.    Θα τα έχεις σκεφτεί και εσύ αυτά φαντάζομαι! Απλά είναι κρίμα να σου συμβαίνουν όλα αυτά, τόσες απώλειες  και να μην έχει κινήσει γη και ουρανό ο γιατρός να βρείτε απαντήσεις. Κάτι ευθύνεται δεν μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός μετά από αυτά που έχεις βιώσει.    Πιστεύω το γνωρίζεις κ εσύ μέσα σου ότι θέλεις καλύτερη καθοδήγηση.    (Αν είσαι επαρχία ισως πρεπει να πας σε μεγάλη πόλη για γιατρούς)   εύχομαι από καρδιάς πιο πολύ απ’ οτιδήποτε να σου δοθούν απαντήσεις και την επόμενη φορά να μην θρηνείς άλλη μια απώλεια αλλά να κρατάς ένα γερό μωρό ξανά στην αγκαλιά σου ❤️ (ζητά συστάσεις για γιατρούς σε ομάδες πχ που αφορούν την απώλεια/τεκνοποίηση στο φβ ,με εμπειριες γυναικών. Δεν έχεις να χάσεις κάτι)  Με κάθε καλή πρόθεση! 
    • Τέλεια.. καλή αρχή κορίτσι μου.. είναι μέχρι να γίνει η αρχή στην εξωσωματική μετά όλα παίρνουν το δρόμο τους βήμα βήμα.. δεν ξέρω αν προλάβεις αυτό τον κύκλο γιατί όντως πρέπει να έχεις τα φάρμακα εγκαίρως.. έχει φαρμακείο εοππυ εκεί που μένεις? Αν έχει θα προλάβεις αλλιώς πας δυνατά για τον επόμενο μήνα, σημασία έχει που έγινε η αρχή..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...