Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 16/1/2025 at 9:45 ΜΜ, ο/η ditaki είπε:

Δεν ισχύει αυτό με το αργά. Θα το δεις και μεγαλώνοντας. Εγω βέβαια θέλω να την βάζω νωρίς για ύπνο γιατί πάνε και τα μεγάλα στις 9 για ύπνο και μετά έχω ένα 3ωρο ηρεμίας και χαλάρωσης, ένα τρίωρο μόνο για μένα!!!!!!!! Επίσης καλό είναι να ξυπνάει μέχρι τις 9 το πρωί για να μπορέσεις μετά να ρυθμίσεις και τα γεύματα του φαγητού. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!! Δε ξερεις τι χαλάρωση νιώθω όταν πια κοιμούνται κ τα δυο το βράδυ!! Τότε απολαμβάνω τον καφέ μου κ μετά πάω κ εγώ για ύπνο 😅

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!! Δε ξερεις τι χαλάρωση νιώθω όταν πια κοιμούνται κ τα δυο το βράδυ!! Τότε απολαμβάνω τον καφέ μου κ μετά πάω κ εγώ για ύπνο 😅

Να σε καλά! Με έκανες και γέλασα…

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε; Πώς πάτε με τα μωράκια σας? 

Μα το μωράκι τα πάω υπέροχα…τα μεγάλα μου βγάζουν την ψυχή για να διαβάσουν. 
Εν το μεταξύ μετά την αποβολή η ψυχολογία και τα νεύρα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση!!!!

Σε άλλα νέα βάλαμε την κούνια στο δωμάτιο των κοριτσιών και από αύριο θα κάνει τους ημερήσιους ύπνους της εκεί και σε κάνα μήνα θα την βάλω και βράδυ αν και ακόμα δεν νοιωθω ετοιμη, μου αρέσει που την έχω δίπλα μου! 
Εσυ πως τα πας;;;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Ειχα πολυ καιρο να μπω στο φόρουμ γιατι ειναι πολύ ζόρικη η Μπέμπα. Να σας θυμίσω γέννησα 9/10. Την Τετάρτη ηρθε ο γιατρός μας μας ζύγισε 6060 με αποκλειστικό θηλασμό κ 61 ποντουσ. Ολη την ημέρα θελει χερια. Κοιμάται με πολυ δυσκολία κ παντα  στα χερια. Δεν εχει παρει κ πιπίλα κ δυσκολεύεται. Πολλες φορες κανει το στηθοσ μ πιπίλα για να κοιμηθει. Εχει περιπου 2-3 εβδ π μολις παω να την αφησω κατω ξυπναει( την ημέρα, το βραδυ δεν εχουμε θεμα) . Την ημέρα με ζορίζει παρα πολυ. Το βραδυ ειναι καλύτερη. Επισης δεν εχω καταφέρει να την βαζω νωρις για υπνο. Κ Οχι την ιδια ωρα. Αλλες φορες μπορει να κοιμηθεί 10 αλλες 11.  Ψυχοκινητικά ειναι σαν τα δικα σας μωράκια. Εμενα κανει κ το αλλο. Οταν την εχω κατω βάζει δυναμη στους αγκώνες κ προσπαθει να σηκωθεί, το κανει συνεχεια κορίτσια. Επίσης αν της δωσεις τα χερια σ πιάνεται για να σηκωθεί. Την σηκώνουμε κ στυλώνει ταν ποδια της κ μένει όρθια. Εχει πολυ δυναμη στα ποδια της. 

Δημοσίευση

@ditaki υπομονή με τα μεγάλα! Εγώ μόνο με αυτον κ μετράω τις μέρες, ποτε θα πάει βρεφικό, σαν τους φυλακισμένους!  Καλά αποτελέσματα με την κούνια!!  Εμένα ρε γαμωτο τα δωμάτια είναι σε άλλον όροφο οπότε για τους ημερήσιους ακόμα κοιμάται μέσα στο γυμναστήριο του, πάνω στον καναπέ. Άλλες φορές τον παίρνει ο ύπνος στο ριλαξ. Σκέφτομαι μόλις γίνει 4ων μηνών, για το βράδινο,  να τον πάω στο δωμάτιο του με το λίκνο που το ξέρει κ το έχει συνηθίσει και μόλις μάθει και το δωμάτιο να τον βάλω στην κούνια. 

@Nicol🦩 γιατί έτσι το κορίτσι αυτό; Φαντάζομαι θα σε έχει γονατίσει. Έχεις δοκιμάσει τίποτα άλλο μπας κ γίνουν καλύτερα τα πράγματα; Τουλάχιστον σου κοιμάται το βράδυ? 

@Apostolia88 εσείς τι κάνετε? Πώς τα πάτε? 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

@ditaki υπομονή με τα μεγάλα! Εγώ μόνο με αυτον κ μετράω τις μέρες, ποτε θα πάει βρεφικό, σαν τους φυλακισμένους!  Καλά αποτελέσματα με την κούνια!!  Εμένα ρε γαμωτο τα δωμάτια είναι σε άλλον όροφο οπότε για τους ημερήσιους ακόμα κοιμάται μέσα στο γυμναστήριο του, πάνω στον καναπέ. Άλλες φορές τον παίρνει ο ύπνος στο ριλαξ. Σκέφτομαι μόλις γίνει 4ων μηνών, για το βράδινο,  να τον πάω στο δωμάτιο του με το λίκνο που το ξέρει κ το έχει συνηθίσει και μόλις μάθει και το δωμάτιο να τον βάλω στην κούνια. 

@Nicol🦩 γιατί έτσι το κορίτσι αυτό; Φαντάζομαι θα σε έχει γονατίσει. Έχεις δοκιμάσει τίποτα άλλο μπας κ γίνουν καλύτερα τα πράγματα; Τουλάχιστον σου κοιμάται το βράδυ? 

@Apostolia88 εσείς τι κάνετε? Πώς τα πάτε? 

@Pinacolada μου την ημέρα ζορίζομαι γιατι θελει ολο  χέρια. Δεν μπορω μα κανω πολλα πραγματα. Την κοιμίζω στα χερια κ μολις παω να την αφησω ξυπνάει. Σημερα προσπάθησα να την κοιμηθω στο καρότσι. Κοιμήθηκε με πολυ δυσκολία. Μολις σταμάτησα ν κουνάω ξύπνησε. Το βραδυ εχω 2-3 μερες που προσπαθώ να την βαλω νωρις για υπνο. Ναι το βραδυ καλυτερα

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Nicol🦩 είπε:

@Pinacolada μου την ημέρα ζορίζομαι γιατι θελει ολο  χέρια. Δεν μπορω μα κανω πολλα πραγματα. Την κοιμίζω στα χερια κ μολις παω να την αφησω ξυπνάει. Σημερα προσπάθησα να την κοιμηθω στο καρότσι. Κοιμήθηκε με πολυ δυσκολία. Μολις σταμάτησα ν κουνάω ξύπνησε. Το βραδυ εχω 2-3 μερες που προσπαθώ να την βαλω νωρις για υπνο. Ναι το βραδυ καλυτερα

Έχεις ριλαξ που κουνιέται μόνο του; εχεις δοκιμάσει εκεί;

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Έχεις ριλαξ που κουνιέται μόνο του; εχεις δοκιμάσει εκεί;

Ναι εχω κ εκει κοιμάται 10- 15 λεπτα κ μετα ξυπνάει. Σημερ απο τις 12 μεχρι τις 5 κοιμοταν στα χερια μ. Μολις την άφηνα μετα απο 5 λεπτα ξυπνούσε κ έκλεγε. Την έπερνα χερια σταματούσε κ συνέχιζε τον υπνο της η κυρία 

Δημοσίευση

@Nicol🦩 Δοκίμασε να έχεις αγκαλιά ένα  μαξιλάρι (τύπου ύπνου όχι πολύ χοντρό να μπορεί να φωλιάζει) και να την βάζεις πάνω στο μαξιλάρι ώστε να μην αισθάνεται τα χέρια σου. Κράτα το έτσι κάνα 2-3 μέρες χωρίς να την αφήνεις. Αφού το συνηθίσει δοκίμασε να την αφήνεις μετά μαζί με το μαξιλάρι. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

@Nicol🦩 Δοκίμασε να έχεις αγκαλιά ένα  μαξιλάρι (τύπου ύπνου όχι πολύ χοντρό να μπορεί να φωλιάζει) και να την βάζεις πάνω στο μαξιλάρι ώστε να μην αισθάνεται τα χέρια σου. Κράτα το έτσι κάνα 2-3 μέρες χωρίς να την αφήνεις. Αφού το συνηθίσει δοκίμασε να την αφήνεις μετά μαζί με το μαξιλάρι. 

Θα το δοκιμασω κ αυτο… σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μ. Κ μετα σκεφτομαι να κανω ενα σεμινάριο υπνου μπας κ καταφέρω τπτ

Δημοσίευση
στις On 28/1/2025 at 9:45 ΜΜ, ο/η Nicol🦩 είπε:

Κορίτσι μου να την κοιμίζεις με μια κουβερτούλα στο χέρι κ να την αφήνεις με αυτό μέσα στο καρότσι λικνο κτλ είχα το ίδιο θέμα με τον γιο μου. Η του άφηνα μια μπλούζα μου να με μυρίζει 

Δημοσίευση

Εμένα κορίτσια θα πάει βρεφικό 10/3 τώρα έχουμε ένα ταξίδι κ όταν έρθουμε θα αλλάξουμε κρεβάτι του μεγάλου για να φτιάξουμε ξανά την κούνια για την μικρό στο δωμάτιο της. Λεω μετά το σχολείο να την βάλω στο δωμάτιο της οπως έκανα με τον γιο μου. 

βέβαια ο γιος μου κοιμόταν σερί από 3 μηνών αυτή ακόμη ξυπνάει κάποια βραδια. Της δινω πιπιλα κ ξανά ξυπνάει σε κανένα 2 ώρο πάλι. 

Έχουμε κόψει ήδη 2 θηλασμούς κ πάμε για τον τρίτο. Αλλά πιστεύω ότι τώρα π θα πάμε ταξίδι κ θα το βγάζω το γάλα μόνο όταν το νιώθω βαρύ θα μειωθεί πολύ κ θα με διευκολύνει κι άλλο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ααα σχεδόν μαζί είμαστε....κοίτα να σου πω έχω κάποια θετικά σημάδια...ας πούμε Δευτέρα και Τρίτη είχα έντονα τσιμπήματα στη μήτρα και αυτό το είχα σαν πόνο εμφύτευσης στην τελευταία μου κύηση!!!εύχομαι να είναι σημάδι όντως 🙏🙏🙏 εσύ;;;;;
    • Στο είπα εγώ συνονόματη;;;; Στο είπα;;;;ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις;και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις;;;; Θυμάσαι αυτό το όμορφο τραγούδι του Τερζή??🩷🩷🩷 Στο αφιερώνω!!!βάλτο να το ακούσεις τέρμα και σε λίγο καιρό έρχεται το δικό σου θαύμα 🥰🥰🥰🥰 με το καλοοοο
    • Κορίτσια μου πως είστε;!! Τα νέα σας;!!! Τα μπεμπακια σας;!! Πως περνάνε οι μέρες; Εμείς πολύ ξενύχτι... Κόψαμε το θηλασμό από το Σάββατο μέχρι τη Τρίτη καθώς μου έκοψε κομμάτι από τη ρογα.. έκανα αντλήσεις και της έδινα μητρικό με ποτηράκι.. ωωωρε γκρίνια και αέρια όσο την είχαμε με ποτηράκι...!! Εντωμεταξυ από τη πολύ παραγωγή είχα αναπτύξει και μύκητες που δεν είχα πάρει χαμπάρι καθώς ήταν μόνιμα στο στήθος οπότε μόλις σταματήσαμε φάνηκαν.. υποχώρησαν με κρέμα κατάλληλη και για θηλασμό και βάλαμε ψευδοθηλες μέχρι να βρούμε λύση για τα δαγκώματα της.. πήγαμε χθες κάναμε κρανιοιερη θεραπεία (έτσι λεγόταν η θεραπεία που μας είχαν προτείνει.) για να "λυθεί" η κάτω γνάθος της μήπως βελτιωθεί ο θηλασμός.. αν δεν δούμε βελτίωση σε λίγες μέρες, έχω μιλήσει με παιδοχειρουργο να έρθει σπίτι για να της αφαιρέσουμε το χαλινο με λέιζερ..  Ερώτηση.. πότε προλαβαίνετε να φάτε;;; 🤣🤣 Εντωμεταξυ τι δίψα είναι αυτή ρε κορίτσια;; Και τι πείνα;!!! Και πείνα για junk & γλυκό έτσι;!! Βασικά έτοιμο να είναι και ας είναι ότι θέλει!! 😅
    • Καλησπέρα κορίτσια μου, πως τα πατε;  Θα ήθελα να ρωτήσω όσες έχετε μωράκι γύρω στο μήνα και μετα που έχουν αρχίσει να ξυπνάνε λίγο, πως τα απασχολείτε μέσα στη μερα;  Παίζετε καθόλου; κι αν ναι πόση ωρα;  Εμείς έχουμε αυτή τη στοιχειώδη ρουτίνα (ανάθεμα κι αν τηρείται ποτέ βέβαια): Ξυπνάει, της κάνω ποδαράκια για τα αερια, αλλάζουμε πανα, τρώει, ρευεται, μετά λίγο παιχνίδι και μετά προσπαθώ να την κοιμισω. Προφανώς αυτό δεν συμβαίνει πάντα, ανάλογα τα κέφια της μικρής. Επίσης έχω τα εξής θεματα: 1. Λόγω παλινδρομησης μετα το φαγητό δεν κάνει να είναι ξάπλα οπότε πρέπει να βρω τρόπο να την απασχολήσω όρθια. 2. Είχα συνηθίσει να την κοιμιζω πάνω στο στήθος και τώρα είναι πιο δύσκολο με τραγουδάκια, βόλτες κτλ  Οποία γνώμη, συμβουλή, εμπειρία κτλ δεκτή 🙂🙂
    • Ναι πριν ένα μήνα έκανα όλες τις αιματολογικές κ μου τις έγραψε η γυναικολόγος που θα κάνουμε την εξωσωματική. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει κ κάποιοι γράφουν κάποιοι όχι 😵 Άσε έχει πόσα πράγματα να σκεφτείς κ σου φεύγουν χρήματα από εδώ κ από εκεί. Τι να πω τουλάχιστον είναι για καλ΄ό σκοπό, χαλάλι 😊 Ναι έχω βρει τα πάντα τώρα περιμένουμε να περάσουμε επιτροπή. Λογικά τον Μ΄άρτιο γιατί δεν νομίζω να προλάβω την περίοδο του Φεβρουαρίου. Θα δούμε Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...